2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

kızlar benim düğün salonda olacak ve nikahta salonda kıyılacak nikah şekeri yaptırmasam olur mu sizce ? çünkü bayagı kalabalık bin kişi civarında o kadar nikah şekeri çok maliyetli olacak benim için :2: fikirlerinizi söyleyin lütfen kızlar

tek değilmişim demek benimde şu an 1300 lira borcum var canım ilk çok kastım kendimi bitircem diye ama olduğu kadar artık olmazsa evlenince öderim napım yanisende kasma canım kendini

aynenn yalnız deılsınnnben anneme aıleme borc bırakmak ıstemıyorum kuzum dıyorummm herseyım bıtsınnn

ıste kına kıyafetıme 800 kaldı 300 de yatak odama kaldıı...
Ama daha alıncaklardaa varr off busramm rabbım yardımcımız olsnn:44::44:

canımmm bızım burda salonda nıkah kıyıldıgndaa sker dagıtılmıyorr ama nıkah salonu deıl demııı dugun salonu...??

Bızım dugunden once kıyılcakkk yakın dostlar gelcekk bız bı kaçtane yaptrcazz ama benım arkadasmnda salonda kıyıldı dagtlmadı bnce gerekszzz kuzum:44::44:kendınızı sıkıntıya sokmayın

Benimkide mutfak eşyalarına kaldı canım bende bırakmak istemiyorum aileme bırakamamda zaten borcsuz evleniyim diyordum ama bizimkininde kart borcu var baktım hiç kasmıyor dedim ben niye kasıyorum ne olucak öderiz evlenince beraberKına kıyafeti derken canım sen mi aldın onuuuu.Benimde var canım yaa daha eksiklerimm

evett tatlım bızım burda kına kıyafetını kız tarafı alıyo gelınlıgı erkek tarafı alıyooo sizin orda nasıl:44::44:ayrıcaa bırde kına salonu varr yaaa 400 tl off busrammmmm

evett tatlım bızım burda kına kıyafetını kız tarafı alıyo gelınlıgı erkek tarafı alıyooo sizin orda nasıl:44::44:ayrıcaa bırde kına salonu varr yaaa 400 tl off busrammmmm

yok canım kına düğün hepsi erkeğe ait bizde kuaförde dahil.Sadece kına mekanını kız tutar birde damatlığı alır.Kına yeride 500 600 beni aşıyor diye kahve gibi bir yer tuttum canım 170 Tlye masası sandalyesi var zaten ses siteminide bizimkiler kurucak oldu bitti 170tlye hallettim

ohhh negslll adetmss yahuu valaa bızım burda nerdeyse hrseyı kız tarafı yapıo:44::44:

Canım en guselını yapmısınnn ama bızım bura kucukk ole kahve ortamı falann pek yokkk bızımde 400 tl ıstee onuda eylul maasmda vercmm artık

Ben her yerde böle sanıyordum valla canımOlsun iyi yapmışsın cnm 400e bulsam bende tutardm ama burda yok işte öle yer nese bulduk tuttuk çıktı aradan artık canım

ooo mahşallah benim 2 tane iyiymiş yinede SEninde bir şeyin kalmamış canım 1 haftada hazır olur hepsi evin gelinliğin eşyen hazır mı. Düğün ne zaman:26:
ben yurtdışına gelin gidiyorum bu nedenle ev hazırlamıyorum. İşin yarısı yok aslında bu nedenle rahatım. Düğün kısmetse 29 eylülde.
benim kayınvalidemde iyi tatlı ama o da karışıyor maalesef. erkeklerde annelerine zaafları var ve anneleri ne derse doğru diye düşünüyorlar. ama ben dün nişanlımla bu konuyu konuştum ve rahatladım.
Benim annemde öle gurur yapıyor hemen o arasın bize mi düşer bilmem ne diye.Ayy boşver kübram basit şeyler bunlar üzme tatlı canını rahatla sende birzcık
kız anneleri öyle sanırım benim annemde naza niyaza çekiyo kendini ne gerek varsa
ooooh ne güzelmiş. bizde nişan kına kıza ait düğün erkeğe ait gelinliği erkek damatlığı kız alıyor.

ben her yerde böle sanıyordum valla canımolsun iyi yapmışsın cnm 400e bulsam bende tutardm ama burda yok işte öle yer nese bulduk tuttuk çıktı aradan artık canım

ivet büşrammmm bıdee borclarımızı odeyeblrsekkkk cokkk ıyı olcakkkııı

sizindee adetlerr bızım gıbı demekkı tatlım bızdede kına nısan ve kına gecesı kuaforu kıza aıtt bırde damatlıkkk gelınlık dugun ve kına cerezıı falan erkege aıttt

Canımmm yurtdısınamı gıdıyonnn :44::44:severek mı tanıstnzzz nısanlınlaaa

Hmm anladım canımmEvet kız anneleri hep böle ya.E aynı işte canım nişan kıza ait bizde kına yeri damatlık birde erkeğin alyansını kız tarafı alır.Mutfak ve yatak odası full kıza aittir öle

öderiz öderiz canım panik yapmaya gerek yok relaksssss

olmaya çalıyomm bebemmm ama aklıma gelıncee bu borçlarrr kafayı yıycekk gıbı alıyom ayın 1 gelsee bı maaaşımı alsammm zaten bolumum degstıı prımım azaldıı sanırımmm :44::44:

evet canmm düğün salonunda kıyılacak nikah olmaz dimi kuzum oh rahatladım biraz çok kalabalık çünkü hangi birine düğünde dağıtalım

evet canmm düğün salonunda kıyılacak nikah olmaz dimi kuzum oh rahatladım biraz çok kalabalık çünkü hangi birine düğünde dağıtalım

yok kuzum benm sorun olmaz yanı bızım burda arkadaslarım dugun salonunda kıydrdı nıkahlarını ve hıc bırıde nkah sekerı yaptrmadı gerekszz hanıd esemkııı sadece nıkahtan gıtcenn ozman yaptr ama gerekszzzkıme yaptrcannn okadar borcc ıcındee

uğraşıyorum arzucum gelip geçici bu duygular diyorum ama nafile hem kendime eziyet ediyorum hem ona..ama Allaha şükür sizle konuşunca da biraz daha iyi oluyorum...

oy kübüşüm ya haklısın bende düğün stresine bağlıyorum aman bitsin geçsin artık yeni hayatıma adapte olmak istiyoruuuummm sabır sabır sabır valla anniş de diyo insan bu dönemde boşlukta olur normal duygular bunlar diyo da işte..
aminnnn kuzu oy canım sağol ya bende hep burdayım konuşup dinlemeye hazır ve nazır

kuzum bizde nikah tarihimizi aldık ya çok eglenceli bi gündü 2 gün sürmüştü bizimki de onunda tadı öyle olsun diye ayrı yapmak istedik bi de düğün salonunda gecikmeler filan yaşanıyor diye önceden halledilmesini istedik öyle yani
merakla bekliyoruzz foto

evet canım gerçekten zor...hele uzaklık daha da beter.. kafamdaki tüm soruları o da biliyor bana da kafama takmanın yersiz oldugunu söylüyor akışına bırakalım mutlu bi aile olucaz daha neden korkalım diye ama ben daha mantıklı bakıyorum olaylara galiba daha ince detaycı bu yüzden sanırım kafamın karışması :26:
haklısın gerçekten konuşmadıgım zamanlar kendi kendime kuruyorum da kuruyorum konuşmak paylaşmak daha güzel bir çözüm yolu...

aynı büşim yaa valla sıkıldım daraldım artık günler durdu geçmiyor sanki
ayy valla şu trip konusu bende de var eheheh napalım her gülün bir dikeni var
aynen adaş yapıcak bir şey yok bende işsizim gerçekten zor anlıyorum istekler ihtiyaçlar bitmiyor hayat zor ama dediğim gibi Allahtan umut kesilmez canını sıkma sağlığın yerinde olsun yeter ki eksiklerde bir şekilde hallolur her şey tam tamam olmuyor bazen ne yazık ki mutluluk huzur manevi değerler yerinde olsun da geriside gelir inş...

fıstıklar bu arada ben bugün annişle gelinlik bakmaya gidiceğim öyle bir turlama deneme yapıcaz bakalım hayırlısı olsun çok merak ediyorum kendimi gelinlik içinde nasıl durucam neler hissedicem geldikten sonra paylaşım yapıcam..

evett tatlım yanı asgarı ucret artı 350 tam prım olarakkk çalısıyorz 1100 yapıyo ama buaydan sonra bolummumm degstıyıgı ıcın prim sanırım 250 falan olcakkk

Anladım canımcımmmmm sağlık olsun yine değiştirme şansın olursa değiştirirsin bölümünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…