tek değilmişim demek benimde şu an 1300 lira borcum var canım ilk çok kastım kendimi bitircem diye ama olduğu kadar artık olmazsa evlenince öderim napım yani sende kasma canım kendini
kızlar benim düğün salonda olacak ve nikahta salonda kıyılacak nikah şekeri yaptırmasam olur mu sizce ? çünkü bayagı kalabalık bin kişi civarında o kadar nikah şekeri çok maliyetli olacak benim için :2: Fikirlerinizi söyleyin lütfen kızlar
aynenn yalnız deılsınnnben anneme aıleme borc bırakmak ıstemıyorum kuzum dıyorummm herseyım bıtsınnn
ıste kına kıyafetıme 800 kaldı 300 de yatak odama kaldıı...
Ama daha alıncaklardaa varr off busramm rabbım yardımcımız olsnn:44::44:
benimkide mutfak eşyalarına kaldı canım bende bırakmak istemiyorum aileme bırakamamda zaten borcsuz evleniyim diyordum ama bizimkininde kart borcu var baktım hiç kasmıyor dedim ben niye kasıyorum ne olucak öderiz evlenince beraberkına kıyafeti derken canım sen mi aldın onuuuu.benimde var canım yaa daha eksiklerimm
evett tatlım bızım burda kına kıyafetını kız tarafı alıyo gelınlıgı erkek tarafı alıyooo sizin orda nasıl:44::44:ayrıcaa bırde kına salonu varr yaaa 400 tl off busrammmmm
yok canım kına düğün hepsi erkeğe ait bizde kuaförde dahil.sadece kına mekanını kız tutar birde damatlığı alır.kına yeride 500 600 beni aşıyor diye kahve gibi bir yer tuttum canım 170 tlye masası sandalyesi var zaten ses siteminide bizimkiler kurucak oldu bitti 170tlye hallettim
ohhh negslll adetmss yahuu valaa bızım burda nerdeyse hrseyı kız tarafı yapıo:44::44:
Canım en guselını yapmısınnn ama bızım bura kucukk ole kahve ortamı falann pek yokkk bızımde 400 tl ıstee onuda eylul maasmda vercmm artık
ben yurtdışına gelin gidiyorum bu nedenle ev hazırlamıyorum. İşin yarısı yok aslında bu nedenle rahatım. Düğün kısmetse 29 eylülde.ooo mahşallah benim 2 tane iyiymiş yinedeSEninde bir şeyin kalmamış canım 1 haftada hazır olur hepsi evin gelinliğin eşyen hazır mı. Düğün ne zaman:26:
benim kayınvalidemde iyi tatlı ama o da karışıyor maalesef. erkeklerde annelerine zaafları var ve anneleri ne derse doğru diye düşünüyorlar. ama ben dün nişanlımla bu konuyu konuştum ve rahatladım.aynen tatlım en sınır oldgm.sey bayramlarda gıder kzııyla bana danısmadan kıayfet alır..ve ınan gıymedım hıcbırınıde gıdıp nısanlma tekrar aldırdım dedım ya annenn ablanın aldıkları bnm tarzım deıl soyle ben gıdıp begeneyım bole dahamı ıyı oluyo haklısın dedı..allahtan gecen bayramda aldı gotrdulerdee kendımm begendmm bakalım bu bayramdaa napcaklar:97::97:kaynanam aslında cok ıyı bana hıc kaynanalık yapmadı sukur ama bıraz da benı anlasınlar...
Benım anamda gurur yapıyo büşüm diyo onlar arasın falannn :26::26:bakalımmm belkı bayramdan sonra haledılrrr
kız anneleri öyle sanırım benim annemde naza niyaza çekiyo kendini ne gerek varsaBenim annemde öle gurur yapıyor hemen o arasın bize mi düşer bilmem ne diye.Ayy boşver kübram basit şeyler bunlar üzme tatlı canını rahatla sende birzcık
ooooh ne güzelmiş. bizde nişan kına kıza ait düğün erkeğe ait gelinliği erkek damatlığı kız alıyor.yok canım kına düğün hepsi erkeğe ait bizde kuaförde dahil.Sadece kına mekanını kız tutar birde damatlığı alır.Kına yeride 500 600 beni aşıyor diye kahve gibi bir yer tuttum canım 170 Tlye masası sandalyesi var zaten ses siteminide bizimkiler kurucak oldu bitti 170tlye hallettim
ben her yerde böle sanıyordum valla canımolsun iyi yapmışsın cnm 400e bulsam bende tutardm ama burda yok işte öle yer nese bulduk tuttuk çıktı aradan artık canım
ben yurtdışına gelin gidiyorum bu nedenle ev hazırlamıyorum. Işin yarısı yok aslında bu nedenle rahatım. Düğün kısmetse 29 eylülde.
Benim kayınvalidemde iyi tatlı ama o da karışıyor maalesef. Erkeklerde annelerine zaafları var ve anneleri ne derse doğru diye düşünüyorlar. Ama ben dün nişanlımla bu konuyu konuştum ve rahatladım.
Kız anneleri öyle sanırım benim annemde naza niyaza çekiyo kendini ne gerek varsa
ooooh ne güzelmiş. Bizde nişan kına kıza ait düğün erkeğe ait gelinliği erkek damatlığı kız alıyor.
ben yurtdışına gelin gidiyorum bu nedenle ev hazırlamıyorum. İşin yarısı yok aslında bu nedenle rahatım. Düğün kısmetse 29 eylülde.
benim kayınvalidemde iyi tatlı ama o da karışıyor maalesef. erkeklerde annelerine zaafları var ve anneleri ne derse doğru diye düşünüyorlar. ama ben dün nişanlımla bu konuyu konuştum ve rahatladım.
kız anneleri öyle sanırım benim annemde naza niyaza çekiyo kendini ne gerek varsa
ooooh ne güzelmiş. bizde nişan kına kıza ait düğün erkeğe ait gelinliği erkek damatlığı kız alıyor.
ivet büşrammmmbıdee borclarımızı odeyeblrsekkkk cokkk ıyı olcakkkııı
öderiz öderiz canım panik yapmaya gerek yok relaksssss
olmaya çalıyomm bebemmm ama aklıma gelıncee bu borçlarrr kafayı yıycekk gıbı alıyom ayın 1 gelsee bı maaaşımı alsammm zaten bolumum degstıı prımım azaldıı sanırımmm :44::44:
prim usulümü çalışıyorsunuz canım siz
canımmm bızım burda salonda nıkah kıyıldıgndaa sker dagıtılmıyorr ama nıkah salonu deıl demııı dugun salonu...??
Bızım dugunden once kıyılcakkk yakın dostlar gelcekk bız bı kaçtane yaptrcazz ama benım arkadasmnda salonda kıyıldı dagtlmadı bnce gerekszzz kuzum:44::44:kendınızı sıkıntıya sokmayın
evet canmm düğün salonunda kıyılacak nikah olmaz dimi kuzum oh rahatladım biraz çok kalabalık çünkü hangi birine düğünde dağıtalım
uğraşıyorum arzucum gelip geçici bu duygular diyorum ama nafile hem kendime eziyet ediyorum hem ona..ama Allaha şükür sizle konuşunca da biraz daha iyi oluyorum...ahh benim kınalı kuzum.. insanlar sahte riyakar.. sıkma canını gelgitlerdeyiz hepimiz emin ol bir hafta önce snoopy'nin gırtlağını sıkasım geliyordu ama düzeldim
yırttı kocikoooo
yüreğini ferah tut emi?
BÜşracımmm canımmm az kaldı azcık daha sabrett bak mınacık kaldııı...
emın ol bnde senın gıbıyım su sıralar sessızlestm ıcıme kapandım ıs arkadaslarım dıyo sana naoluyoo sanırım dugun stresı yenı bı hayata baslıycak olmamızz aılelerımızden ayrılcak olmamızz belkıde hepsıama ınan sonu muhtesem olcak aşklarımıza kavuscazz bız hep yanındyzz unutmaaa
Günaydınnn ballar nasılsnnnzzz kımler varrkııı
Ben çok heycanlıyım yarın aşkoşumla gıdıp tahlıllerımızı vercezz ve 6 ağustostaa resmı nıkahlııı aşkımınnn karıcıgıı olcemmmonun soyadını alcamm cok heyecanlıyımmm vee dırekk resmımı paylascammm sızlerlee
evet canım gerçekten zor...hele uzaklık daha da beter.. kafamdaki tüm soruları o da biliyor bana da kafama takmanın yersiz oldugunu söylüyor akışına bırakalım mutlu bi aile olucaz daha neden korkalım diye ama ben daha mantıklı bakıyorum olaylara galiba daha ince detaycı bu yüzden sanırım kafamın karışması :26:gerçekten bu dönem zor ve bizim de aramız çok iyi değildi ancak kafamdaki tüm soruları onunla konuştum ve o kadar rahatladım ki.. o da çok anlayışlı davrandı ve bunları kafama takmamın yersiz olduğunu söyledi. şimdi çok iyi hissediyorum kendimi.
sen de nişanlınla konuşsan belki sana destek olur ve bu ruh halinden çıkarsın? insan kendi kendine iyice büyütüyor ve içinden çıkılmaz bir sorun olarak görmeye başlıyor.
Kızlar günaydınnnnArzucum e bitir artık da rahatla ne kaldı şurda düğüne masanda halılarında hayırlı olsun
Kuzum valla aynıyız hep ya dün balım gülüm derken akşama doğru stresten mi ne kurdum kurdum bizimkine sardım haylada trip atıyorum çok nefret ediyorum bende bu huyumdan ama ne bilim. Geçicek ama canım bizimki hep bana der evlenince hepsi biticek diye bakalım ne olucak ama bende şimödi sana diyorum evlenince hepsi geçip gidicek canım
Çok sağol adaşım benimmm Yapıcak bir şey yok artık kader diyorum zaman ne göstercek onuda bilmiyorum patronumda başka birileri ile ortaklık kurmayı istiyor onlarda tanıdığım bildiğim abiler yanlarında çalışmamaı onlarda istiyordu o yüzden sen sıkma canını öle olursa senide götürürüm yanınmda dedi bakalım ne olucak.
evett tatlım yanı asgarı ucret artı 350 tam prım olarakkk çalısıyorz 1100 yapıyo ama buaydan sonra bolummumm degstıyıgı ıcın prim sanırım 250 falan olcakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?