ne güzel beslenmişsin canım ya maşallah, tam olması gerektiği gibi. akşam yemeğini henüz yemedin ama dimi daha erken?
Aksamida yedim belirtmisim :)) patates yoğurt kısmı
Son olarak Burda gece sahlep ictim biraz önce yatmadan kk bakıyim dedim
Hala bebisin cinsiyetini bilmiyoruz bugün yakın bı hastane var bize eşim baktiralim dedi.
Ben istemedim.
Diğer kontrolum 2 haftasonra detaylı ultrason olacak artık orda öğreniriz
Kizlar cepten yaziyorum yanlis kelimeler olabilir..
Bugunku monumu yazmistim zaten ama oglen mercimek corbasi pilav ustu doner ayran birde ekmek yedim yaninda yuh diyorum kendimesonra pisman oldum yedigime ama olan oldu eve geldim 1saat yurudum kosu bandinda 5km.aksam yemek yemicem sadece meyve yicem dogru mu yapiyorum bilmiyorum:S bide bir kacgundur tekmeliyo benim oglum hissediyorum artik her seferinde gozlerim doluyo muhtesem bi duygu:)
canım kendine hakim olamayıp yemişsin, üzülme, bi kaç seferden bişey olmaz ama bunu alışkanlık haline getirme bence, çok sağlıklı bi yöntem değil, evet akşam çok yememek güzel tabi ki ama öğlen yediğinle de yatamazsın ki, açıkırsın bence ne kadar çok yesen de, en mantıklısı dengelemek, ama öğlen tabiki akşama göre daha fazla yemende sakınca yok, en sağlıklısı öyle. Ama benim için geçerli deil işte bu, ben en son 7 gibi güzel, doyurucu bi akşam yemeği yemezsem yatarken çok acıkıyorumyemelere engel olamıyorum,o yüzden kendimce dengelemeye çalışıyorum
canım bence 2lt su az değil,hele kışın su zaten az içiliyo.ben her gün 3lt içiyorum ama suyu zaten çok severim..sabahları zeytin falan ye çok susatır belki
Kızlar şimdi Türkiye'de sizler misil misil uyurken ben ise gideceğim :)))
Sabah hahvaltim
Peynirli omlet ( çift sarı çaktı 1 yumurtadan :) kıismetliyim bugün . Yarisini yedim)
Kızarmış ekmek peynirli domatesli 4 dilim
Zeytin 2 adet:)
1 bardak sekersiz çay
Öğlen isyerinden aksamda misafirlikte yiyecegim gelince yazarım menümü :)
arkadaslar yemenize dikkat edin yiyin ama kilo aldırmayacak seyler bide ne yesek hamileyiz bebislerimize yarasın
Biraz fazla yiyince üzülmenin alemi yok. Üstelik az kilolarla baslamissiniz ve ilk hamileliğiniz
Bu sabah cok relax im sanırım tartıda 81 çıkmanın verdigi mutluluktan böyle konusuyorum..
Sabah ac karna tartım 81= 1 kilo almış oluyorum
Bı ara 82 sonra 81/500 gr oldumHatırlarsanız .
O ara yurumemenin ve su icmemenin etkisiymis... Ben böyle dusunuyorum
3 ü nasıl yayıyosun güne canım? ben de 3 içmeliyim ya, doktorum idrarından anlıcaksın ne kadarın yeterli olduğunu demişti, bu çok yetersiz, hala idrarm koyuhatta çok akıntım var bugünlerde sanırım enfeksiyon durumu sözkonusuu çok su içmem lazım çoookk, suyu ben de önceden nasıl çok severdm hamile olalı çok zor içiyorum :/. bide bazen gece susuyordum başlarda kalkıp içiyodum, sonra sabah o suyu çıkarıyodum biiliyomsuun, kusuyodum iyice tksindim şimdi gece ölsem susuzluktan yine içemiyorum
Dün öğlenKızlar şimdi Türkiye'de sizler misil misil uyurken ben ise gideceğim :)))
Sabah hahvaltim
Peynirli omlet ( çift sarı çaktı 1 yumurtadan :) kıismetliyim bugün . Yarisini yedim)
Kızarmış ekmek peynirli domatesli 4 dilim
Zeytin 2 adet:)
1 bardak sekersiz çay
Öğlen isyerinden aksamda misafirlikte yiyecegim gelince yazarım menümü :)
arkadaslar yemenize dikkat edin yiyin ama kilo aldırmayacak seyler bide ne yesek hamileyiz bebislerimize yarasın
Biraz fazla yiyince üzülmenin alemi yok. Üstelik az kilolarla baslamissiniz ve ilk hamileliğiniz
Bu sabah cok relax im sanırım tartıda 81 çıkmanın verdigi mutluluktan böyle konusuyorum..
Sabah ac karna tartım 81= 1 kilo almış oluyorum
Bı ara 82 sonra 81/500 gr oldumHatırlarsanız .
O ara yurumemenin ve su icmemenin etkisiymis... Ben böyle dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?