sabahta aynısını yaptım bişi olmaz deyip poğaca yedim
yememen daha kötü ama şu durumda canım ya, sen eeve alma artık öle şeyler, poğaça filan da yapma , şeker kesin var dememiş ya sadece dikkat et demiş
ben sizin kadar dikkat etmiyorum ama yazayım yine de en azından ben de görmüş olurum;
sabah bir bardak süt 1 dilim kızarmış kepek ekmeğine sürülmüş çikolata
ara öğün : okulda 1 dilim baklava
öğlen : 1 tabak patates kızartması, 2 fincan çok acık çay
ara öğün: iki dilim kek
ara öğün ( akşam yemeğinden önce) 1 elma, 1 siyah erik
akşam: bir tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurtlu semiz otu.
ara öğün: kekteb bir dilim ama akşam yemeğindne hemen sonra şmdi yedim, ara vermeden
ilerleyen saatlerde de acıkırsam bir kuru hurma yada kuru incirle ceviz yada fındık yicem bugün hiç kuruyemiş yemedim,
bir tane de portakal yicem
şuana kadar da 1,5 lt su içtim.
yarım saat sonra da yarım saat yürücem. Bugün artık daha sağlıklı beslenicem ve günlk yarım saat yürücem inş.
bende dikkat etmiyorum canım.... benim iştahım yokama yinede kilo alabiliyorum genelde günde 2 öğün yiyorum bugun 3 öğün olucak ama akşam yemegi için eşimi bekliyorum...
taze fasulye bulgur pilavı ve cacık yiycem :) sonrada eşime çay demlicem onla birlikte bende accık içiom :)
çalışıyomusun canım? bana nedense evde olsam daha dikkat ederim gibi geliyor ya, tabi çalışmayanlara sormak gerek bu durumu...
Canim maşallah sen zaten zayifmissin ilk bebek mı?ben de cok yemiyorum ama duzenli kilo alıyorum,vucudum su tutuyor sanirim. Gunluk menum hafta ici genelde söyle:
Sabahları - Bir simir, peynir, zeytin, domates cok acık cay. Simitten vazgecemiorum en sevdigiğim sey sanirim.
Ogleye kadar cok acıkırsam 1-2 madlen cikolata yiyorum oglen istahımı kesiyor hem.
Oglen - corba, sebze yemegi, cacık - ekmek, pilav, tatlı asla yemem.
Ogleden sonra balık hapını icinde zaten canım hic bisi istemiyor.
Aksam - genelde canım havuc, kırmızı lahana, salatalık salatası cekiyor. haftada 3 gun salata yiyorum peynir ve 2 dilim ekmekle. 1 gun anneme gidiyorum Allah ne verdiyse yediriyor. Bir gunde kacamak burgerking , iskender, borek, pide ne istersem yiyorum.
Aksam aclık krizine girersem kuru meyve ve cizi biskuvi yiyorum. midemi bastırıyor.
Haftasonları cok saglam kahvaltı yapıyorum sutlu, pekmezli vs. ama ogleyı atlatıorum, aksam da genelde ızgara yiyorum.
meyve aklıma gelirse mandalina, portakal, muz. Tatlı cok nadir sutlu tatlı genelde bitter cikolata o da nefsim korelsin die 1-2 madlen gunde. Pilav, makarna cok cok nadir, bulgur pilavi ve bakliyat haftada
her gun 20 dak bazen 30-35 dak yuruyorum. Bu tempoyla 17 haftada 3.5 kg almisim. hamilelikten once dukan diyeti yaptım 3.5 kg verdim, onları geri aldım. 171 boyum simdi 58.5 kgyim. ama dukanla surekli et,süt, protein yemekten artık simdi canim istemiyor, vucud ne eksikse onu istiyor. surekli eksi salata aseriorum:)
Kızlar 82 oldum diye cok üzülmüştüm ya 2 gündür 81 buçuk çıkıyorum
Sanırım o ara yürüyüş yapmamış az su içmiştim vücudum ödem toplamıştı :))))
81 500 gr
Toplam 1 500 gr
Hiç almasaydım daha iyiydi ama buna şükür
Bu arada bebek hazırlıkları nasıl gidiyor
Ben daha hiç bişey yapmadım son zamanlar zor oluyor artık azar azar başlayacağım hazirliklara
Kızımdan kalan
Beşik graco nün park yatağı ( salıncakli yatağınida verdim artık güzel bişey alacağız )
Bebek arabası
Araba koltuğu
Var sadece
Diğer herseyi dağıtmıştım ...
evet canım ben kilo vermistim hamile kalmayı planlamıordum aslinda ama denk geldi. evet ilk bebek ama genelde zayıfımdır umarım dogumdan sonra da veririz kiloları. ama sirkette iki arkadasim dogurdu iznleri bitirdi geldi ikisi de ayni eski halleri. biri normal biri sezeryanCanim maşallah sen zaten zayifmissin ilk bebek mı?
Sanırım rekor bende 80 le hamile kaldım :)
evet canım ben kilo vermistim hamile kalmayı planlamıordum aslinda ama denk geldi. evet ilk bebek ama genelde zayıfımdır umarım dogumdan sonra da veririz kiloları. ama sirkette iki arkadasim dogurdu iznleri bitirdi geldi ikisi de ayni eski halleri. biri normal biri sezeryan
emzirebilirsek emzirince kilolar gidiyor diyorlar. benim cevremde ilk cocuk genelde kiloları gidior 1-2 kg kalmıs oluor. ama 2. de vermek zor oluyormus
çok iyi canım ya , çalışmıyosun o zaman dimi? valla ben haftada 3 gün günde 20 dk zor yürüyıorum yasen 1 saat yürüyosun günde, kilo aldın mı hiç peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?