Hay Allah bnde isminin zede kısmını zade diye okudum:)))Canım görümce+zede'yim ben, yani çok yengem yok, bir tane görümcem var ve de zamanında beni mahvetti. neyse ki şimdi hayatımızda fazla bi yeri yok :))
bugünün kontrollümenüsü:
sabah: 1 simit+bir kibrit kutusu kadar peynir+1 çay
ara: 2 kuru incir, 14-15 fndık+1 kutu süt
öğle: biftekli salata
ara: 1 kutu yoğurt+1 muz
akşam: henüz belli değil, üşenmezsem dolma, üşenirsem hafif bir kahvaltı ya da çorba
ara: 1 mandalina+yarım ayva
Canım birden ilk hamileliğim aklıma geldi :) ilk bebeğin verdigi heyecanla kendimizi unutup Çatlayana kadar yiyoruz .arkadaşlar geçmiş sayfalara şöyle bir göz attım da, maaşallah ne kadar dikkatlisiniz ve ne güzel çok az kilo almışsınız. ben sizlerden çok uzağım bu konuda. benim boyum 1.60 ve evlendiğimde 50 kiloydum. evlilik üstüne bir de çalışmayıp evde oturunca bir güzel 55 oldum... o ara tam vereyim şu kiloları da rahat edeyim derken plansızca hamile kaldım. yani 55 le hamile kaldım, şu an 19. haftamdayım ve 62 oldum. ben bu zamana kadar hiç yediklerime dikkat etmemiştim. rejim filan da yapmamıştım haliyle çünkü gerek yoktu. ama şu anki halimi gördükçe şoklara giriyorum resmen... aöa hala yediklerime dikkat edemiyorum öyle bir alışkanlık edinemedim bir türlü. cevizdi süttü yiyorum gerekli olan şeyleri ama üzerine gereksiz öyle şeyler de yiyorum ki.. mesela akşam canım çekiyor tantuni söylüyorum ya da kumpir filan. çikolataya zaten bayılırım hala da yiyorum. arada canım cips çekiyor azıcık da ondan filan derken ooh gelsin göbişler popolar :'/ evde eliptik bisikletim var günde yarım saat de olsa kullanıyorum ama bana nafile tabi. günde 1 saate çıkarıcam zaten olmuyor yoksa.
umarım burda yazdıklarınızı okudukça gaza gelirim de frenlerim biraz kendimi.
arkadaşlar geçmiş sayfalara şöyle bir göz attım da, maaşallah ne kadar dikkatlisiniz ve ne güzel çok az kilo almışsınız. ben sizlerden çok uzağım bu konuda. benim boyum 1.60 ve evlendiğimde 50 kiloydum. evlilik üstüne bir de çalışmayıp evde oturunca bir güzel 55 oldum... o ara tam vereyim şu kiloları da rahat edeyim derken plansızca hamile kaldım. yani 55 le hamile kaldım, şu an 19. haftamdayım ve 62 oldum. ben bu zamana kadar hiç yediklerime dikkat etmemiştim. rejim filan da yapmamıştım haliyle çünkü gerek yoktu. ama şu anki halimi gördükçe şoklara giriyorum resmen... aöa hala yediklerime dikkat edemiyorum öyle bir alışkanlık edinemedim bir türlü. cevizdi süttü yiyorum gerekli olan şeyleri ama üzerine gereksiz öyle şeyler de yiyorum ki.. mesela akşam canım çekiyor tantuni söylüyorum ya da kumpir filan. çikolataya zaten bayılırım hala da yiyorum. arada canım cips çekiyor azıcık da ondan filan derken ooh gelsin göbişler popolar :'/ evde eliptik bisikletim var günde yarım saat de olsa kullanıyorum ama bana nafile tabi. günde 1 saate çıkarıcam zaten olmuyor yoksa.
umarım burda yazdıklarınızı okudukça gaza gelirim de frenlerim biraz kendimi.
bugünün haftasonuna özel şımarık menüsü:
sabah: 1 yumurta, birkaç çeşit peynir, 2 zeytin, birkaç ceviz, fındık, 2 tane mini poğaça, 1 dilim haşhaşlı çörek, 1 küçük patatesten yapılmış patates kızartması (yanında bir çay kaşığı mayonez ve ketçap da var), salatalık, domates.
öğle: bir dilim su böreği+portakal suyu
akşam: 1 taneden biraz az mantarlı kaşarlı pide ve yanında 330 ml. coca cola, light da değil üstelik, üstüne de yarım porsiyon şerbetli tatlı
ara: 1 dilim haşhaşlı çörek+çay+bal
mayonez ve kolayı hamile kaldığımdan beri çok çok az tükettim, toplamda 3-4 defa. oğlumdan özür diledim bugün için, annesi onu güzel besleyemedi ama arada böyle kaçamaklar yapmadan da olmuyor sanırım...
o kadar haklısınız ki... fazla kiloya alışkın olmayınca iyice morali bozuluyor insanın. hele bunun doğum sonrası ne olacak bilmiyorum. artık her gün ne yediğimi buraya yazmaya çalışıcam umarım faydası olur.
bu arada eliptik bisikleti iki doktoruma da (iki ayrı kadın doğum uzmanına gidiyorum ben) sordum. ikisi de hiçbir sakıncası yok dedi. hatta bir tanesi normal bisiklete bile binebilirsin dikkatli olmak kaydıyla dedi. biraz abarttı normal bisiklete binmem tabi ama iki doktorum da çok rahat günlük hayatına devam et diyorlar hep. onun için ben rahatlıkla biniyorum şu ana kadar bir sorun olmadı inşallah da olmaz :)
kızlarrrrr naber nasılsınız beni özlemediniz mi ben sizi çok özledim :):)
Bakalım bugün ne yemişim
3 dilim zeytinyağlı peynirli kızarmış ekmek birinin uzerine reçel sürdüm
1 bardak sekersiz çay
1 tane haslanmis yumurta
2-3 tane zeytin
Öğlen
1 kase çorba
1 kase salata
6-7 kofte
-ara
2 dilim kek
1 kupa limonu çay
1 kase puding
Aksam
3 dilim pizza kola patates kızartması
Bol su yürüyüş !
2 tane seker
Bnce kek 1 dilim yemeliydim
2 dilim. Pizza
Kola ve patates olmamalıydı ...sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?