dünkü mönüm:
sabah :
1 kıymalı yumurta, beyaz peynir,4-5 tane zeytin,biraz krem peynir,biraz çokokrem
öğlen:
güveçte etli türlü,bulgur pilavı,ayran
akşam üzeri:
yarım porsiyon waffle
akşam:
dışardan geldim yorgundum bişey yapamadım evde kahvaltılık atıştırdım 2 dilim ekmekle
2 mandalina,1 bardak taze sıkılmış portakal suyu,yarım nar,1 muz..5tane şam fıstığı,5tane yer fıstığı(normalde 10'ar tane yiyorum ama akşam yediğim için az yedim) kuru üzüm,2 tane kuru incir.
canım sen kaç kg ile hamile kaldın ve şimdiye kadar ne kadar aldın??? bence menülerin gayet iyi görünüyor...
kızlar hani diyolar ya vucut ödem yapıyo,su topluyo, şişiyo falan onlar doğumdan sonra gidiyo mu? bir de neden su toplar vs.vücut?
ooo sen yüzmüşsün de kuyruğuna gelmişsin maşallah :)... ben daha şimdiden 4 kilo aldım aslında ilk 3 ay 4 kilo aldım :) son bir ayda almadım sanırım.. cinsiyeti ne bebişinin?
Cok şükür geldin canım az kalmış senin hayirlisiyla kucağına al ins bebisini:))Merhaba canim ancak yazabiliyorum
Benim kizim olacak insaallah
Umarim herkesler iyidir kizlar.
Yurtdisinda oldugumdan saat farkindan dolayi tuhaf zamanlarda yazabilirim haberiniz olsun.
Cumartesileri hafta dongum oluyor ve bu cumartesi itibariyle 32 hafta olduk insaallah ve ben toplamda 17.5 kilo almisim. Cok hizli gidiyorum. Hala daha da yemeye devam ediyorum. Size yazarsam belki kendimi frenlerim diye dusunuyorum ama bunyem de kilo almaya musait zaten. baslangic kilom 68-69 arasiydi su an 86.3 kilo ciktim.
insaallah yarindan itibaren menulerimi paylasayim. bugun de yedim ve hala gozum yemekte acikcasi.
hepimize kolay gelsin.
Merhaba canim ancak yazabiliyorum
Benim kizim olacak insaallah
Umarim herkesler iyidir kizlar.
Yurtdisinda oldugumdan saat farkindan dolayi tuhaf zamanlarda yazabilirim haberiniz olsun.
Cumartesileri hafta dongum oluyor ve bu cumartesi itibariyle 32 hafta olduk insaallah ve ben toplamda 17.5 kilo almisim. Cok hizli gidiyorum. Hala daha da yemeye devam ediyorum. Size yazarsam belki kendimi frenlerim diye dusunuyorum ama bunyem de kilo almaya musait zaten. baslangic kilom 68-69 arasiydi su an 86.3 kilo ciktim.
insaallah yarindan itibaren menulerimi paylasayim. bugun de yedim ve hala gozum yemekte acikcasi.
hepimize kolay gelsin.
Cok şükür geldin canım az kalmış senin hayirlisiyla kucağına al ins bebisini:))
İyi kilo almissin benimde ilk çoklukta bu kadardı ama doğumdan sonraki gün 75 falandim
Sonrası dikkat edersen kolaylıkla gider ins:)
Kızlar ilk hamileliğiniz el ayak hatta yüzünüz son aylara doğru sisebilir
O sisliklerde 1-2 günde gidiyor...
maşallah kızın hayırlı uğurlu olsun :) bende böyle devam edersem sanırım çok kilo alıcam.. birde şekerim olma ihtimali var o yüzden dr şeker ve hamurişinden uzak dur dedikendimi kısıtlıyorum çok mutsuzum dün birde düşme tehlikesi atlattım..
dün çok güzel bir gündü görümcem evleneli 1,5 yıl oldu ama düğünde doğru dürüst fotosu olmadığından tekrar gelinliğini giyip fotoğraf çektirdi bizde onunla beraber gittik sanki düğüne gider gibi :) nikahımdaki elbisemi giydim tek olan elbisem :) tam hamile elbisesi gibiymişistanbulda olanlar bilirler florya tesislerine gittik dış mekan çekimi oldu yani :) o arada eşim aradı ona yetişiyim derken taşa takıldım bir kaç kez tökezledim düşmemek için zor tuttum kendimi.. bişi olmamıştır dimi kızlar korktum çok hareket ediyo maşallah şükür ama ne bileyim yine de endişeleniyorum..
canim hakikaten cok iyi kilo aldim
yani vericez insaallah napalim.
gecmis olsun canim birsey olacagini sanmiyorum ki zaten bebisin de kipirtilariyla anne korkma demis sana ..
kilo noktasinda da hic bir tahminde bulunma bence, ben 19. haftaya kadar cok iyi gidiyordum hatta diodumki sanirim ben bu isi 15 kiloyla falan atlatirim. ama 19. haftadan itibaren her hafta fazla fazla almaya basladim ve hala daha aliyorum. zannetmiyorum ki benim gibi yiyen herkes ayni kilolari alsin. tamamen yapi meselesi. sende bir ongorude bulunma ve cok kasma kendini bence, ama dikkat etmekte tabiiki yarar var her zaman icin.
seker in de yediginle ictiginle alakasi yok. beni dr um oyle korkutmustu ki.. ilk yukleme sonucum cok yuksek cikmisti zaten ve sonra dikkat ettim yediklerime epey. hatta ikinci de kesin yuksek gelir diodum internetten diyetlere falan bakiodum. sonra normal cikti elhamdulillah. ama sunu soyleyim aslinda hamur isi, tatlilar falan bu tarz seyler bebege degil bize yariyor. onun icin yine de tuketmemek lazim. canimiz cektigince nefsimizi korleyecek kadar yeter.
diyene bak bu kadar kiloyu almamis gibi ahkam kesiyor.
ben yaptim ama sizin icin daha erken. ondan diyorum.
bugünkü menüm (bu aralar çok yaramazlık yaptım, şöyle bir salata moduna girmek lazım aslında)
sabah 2 tane kızarmış puf böreği, peynir, zeytin, domates, salatalık, çay
arada: incirli milkshake
akşam: iskender yanında patlıcan salata
ara: meyve (1,5 porsiyon)
yatmadan: 1 kase yoğurt
yürüyüş: yok denecek kadar az...
bu arada nar başta olmak üzere son günlerde menülerden ses çıkmıyor??? e bekliyorum sizin menüleri de, belki beni teselli eder sizinkiler de, ya da kendime çeki düzen vermemi sağlar :))
Kızlar bn geldim
Çalısmaya başladım tatilden sonra zor geldi ya:)))
Haftasonu misafirim vardi
Pazar
Patatesli yumurta bir porsiyon
3 dilim ekmek
Zeytin çilek reçeli
1 kupa sekersiz çay
Öğle
Yarım ekmekten az peynirli Tost
1 bardak taze portakal suyu
Aksam
3 dilim pizza
1 kutu koka kola
Bir kase kadar tavuklu pilav
Yatmadan önce
Sahlep
Yediklerimi unutmamisim:)))
Bugün
Sabah peynirli omlet
1 dilm ekmek
1 dilim ekmeklede çilek reçeli
Öğlen
1 kase çorba
1 kase salata
2 but tavuk
Yarım kase kadar pilav
Ara
2 kupa çay
Kabak çekirdeği
6-7 biskrem
Aksam
2 dilm ekmek
Patates kızartması (1 patates)
100 gram yoğurt
Su ictim
Yürüyüş çalıştım bugün hep ayaktaydim(
Yatmadan meyve ve sahlep olur muhtemelen
Genel olarak menüler iyimaşallah iyi yiyoruz
bugün saat 8:20 de uyandım eşime uzun bir aradan sonra kahvaltı hazırladım..
sucuklu ve peynirli yumurta, 1,5 dilim ekmek, iki cay bardağı çay, peynir, birkac dilim domates ve salatalık
saat 12 gibi acıktım 2 dilim ekmegin üzerine peynir sürdüm yedim :) yanındada kayısılı üzüm suyu bir kocaman bardak
1 saat önce de bi tabak cips yedimiste bu kötüydü ve 1 litreye yakın da su içtim belki de geçmiştir...
akşama ne yiycem bilmiyorum kayınvalideme gitme ihtimalimiz var... artık orda ne yersem...
birazdan bir bardak süt içicem ilk sütüm olcak bu çok heyecanlıyım :) ondan sonrada ıspanak kavurmuştum azıcık ondan yerim
normalde süt içemeyen biriyse sütü yalın deneme derim canım ya sonra bidaha hiç içememe gibi bi durum da olablirsıcak çikolata yada saleple içsen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?