2013 Haziran annesinin beslenme ve hamilelik günlüğü

bugünün uslanmaz menüsü:

haftasonu yaptığım kaçamaklardan sonra bugün de frene basamadım. tek tesellim ise 45 dk. tempolu yürümüş olmam...

sabah: zeytinli açma+bir kibrit kutusu kadar peynir+çay

ara: 3 kuru incir+10 kadar fındık+1 kutu süt

öğle: bir hamburger+1 porsiyon patates kızartması+ayran

ara: 1 profiterol+1 kurabiye+peynir+1 dilim tam buğday ekmeği

akşam: fırında hamsi+salata

ara: yarım armut+1 mandalina

bugün ben de ilk defa dolu dolu eksiksiz gibi gözüken bir menüyle karşınızdayım, bi bakın bakalım eksik var mı :)

SABAH: bir simitin %75 i, kibrit kutusu kadar peynir, 4-5 yeşil zeytin, açık yarım fincan çay.
ARA: bir tane kocaman armut
ÖĞLE: bir tane yağda kaşarlı yumurta, 3 tane kadar ceviz, bir dilim kepek ekmeği, bir fincan açık çay
ARA: iki dilim ananas, bir tane yeşil elma
ARA: bir fincan salep, iki tane probis
AKŞAM: koca bir taabak bol yoğurtlu mantı.
ARA: iki porsiyon meyve daha yerim, canım ne isterse artık.

şimdiye kadar 1,75 su içtim, bugünlerde çok iyi gidiyorum, yatana dek 2,25 kesn olur, belki de 2,5. Henüz yürüyüş yapmadım ama yarım saat yürüycem kesin.

ayyyyyy kizlar masallah size ne guzel bence gayet iyisiniz

farkindaysaniz ben hala menulerimi paylasmiyorum sayfada cok yer isgal etmek istemiyorm cunku

bu hafta da 900 gr almisim.. ay gezmelere gidiyorum abuk subuk seyler yiyorum yaaa.. napicam bilmem neyse hayirlisi diyelim..

canim senin artik az kalmis ne guzel bende hayirlisiyla son gunlerime gelsem
benim 19 hafta 1 kilo aldim simdiye kadar...
korkmaya basladim kendimden niye kilo almiyorum diye
detayli ulltrosonu dort gozle bekliyorum:0

kızlaar dün yazamadım,bugünü ve dünü şimdi yazayım;

dün kahvaltı;

1haşlanmış yumurta
5 zeytin
1kibrit kutusu beyaz peynir
biraz krem peynir
tahin pekmez
kaşar peyniri
bal
1 kupa light süt
2 dilim tam buğday ekmeği

ara
10şam fıstığı-10 yer fıstığı,2 kuru inicir,1 avuç kuru üzüm,1bardak taze sıkılmış portakal suyu

öğlen

5-6 tane çiğ köfte(etsiz) bol yeşillikle
1 lavaş
1 kupa ayran

ara
2 dilim kek ev yapımı,1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

akşam
1 kase arpa şehriye çorbası

meyve
2 mandalina
1 dilim ananas
1kivi

4-5 tane küçük tulumba

1 saat yürüyüş,3,5 lt su (öğlen çiğköfte yediğim çok susadım dün:)
bugün;
kahvaltı ve ara aynı

öğlen
zeytinyağlı kereviz
1dilim tam buğday ekmeği
1 kupa ayran

akşam
zeytin yağlı kereviz
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kupa ayran

meyve
1 muz,1kivi,1 dilim ananas,nar ve 2 mandalina yiyebilirim..

1 saat yürüyüş,3 lt su..

öğlen için kızmıştım sana ama akşamki balıkla kurtardın,güzel bir mönü

ben geldimm :) şükür kavuşturana diyelim :) gecen pazartesinden c.tesine kadar kayınvalidemdeydim, ctesi kendi annemler geldi oraya beni alıp gtürdüler :) sonrada dün eşim geldi aldı beni ve şükür evimdeyim... bir hafta boyunca neler yemedim ki kesin kilo almısımdır korkudan tartılamadım... neyseki evimdeyım :) birazdan kahvaltı edicem yumurtam kaynıyo... ne yiyeceğimi yazayım bari..:)

açık çay, ekmek kac dilim kestiremiyorum :) sonraaaa krem peynir domates, salatalık, beyaz peynir, tereyağı, yumurta, tahinli pekmez :) hadi bana afiyet olsun :) ay ne çok gülmüşüm..

Bugünkü goturduklerim:)
Sabah
1 sekersiz çay
3 dilim ekmek
3-4 zeytin
2 yağda kızarmış yumurta 3/2 si
1 dilim peynir
Reçel
Öğle
1 kase salata
1 kase orman kebabi sadece etleri yedim
3 kasık pilav
3 dilim ekmek
Ara
2 halley
Cok azkola
1 küçük çikolata
Aksam
4 tane patatesli çığ börek
2 bardak sekersiz çay
1 lokma ekmekle reçel:))))))
Ay ne cok yemisim bugün ekmekler 2 ser dilim olsaydı daa iyiydi
1 halley yeterdi...
Kızlar sizce meyve yiyimmi yersem 1 pineapple yiyecegim bir kactanede mangosteen

Güya cerez yiyecektim nerdeeeeee
Süt içecektim nerdeeee
:))))))

evet canım ya, işte bunu yapabilsek, yani asıl yememiz gerekenleri yesek ve sonrasında kaçamaklar yapsak keşke meyve ye bence, hiç meyve yemediğin bi gün olmasın.

toplamda kaç kilo aldın canım?

hoşgeldinnnn:) kahvaltı süper,öğlen ve akşamı da bekliyoruz

toplamda kaç kilo aldın canım?

18-19 kilo aldim canim.. ben hizli gidiyorum biraz bana bakip gozun korkmasin. zaten yapi geregi cok musaitim kilo almaya ben.

canim senin artik az kalmis ne guzel bende hayirlisiyla son gunlerime gelsem
benim 19 hafta 1 kilo aldim simdiye kadar...
korkmaya basladim kendimden niye kilo almiyorum diye
detayli ulltrosonu dort gozle bekliyorum:0

saol canim insaallah az kaldi bekliyoruz gunleri doldurmayi.. 37. haftaya bi geleydik hayirlisiyla

kuzum sen daha iyi bilirsin tabii senin ikinci gebeligin ama ben kendi adima zaten senin haftalarda baslamistim belirgin kilo almaya. sende yavas yavas baslarsin. haftada 500 gr a iyi diolar.

bu arada hala seninkinin cinsiyeti belli olmadimi ya

Yok canım ya detayli ultrasonda ins...2 . Cocuğa hamileligin rahatlığını sonuna kadar kullaniyorum
Aslında kızım da 7 ayda turkiyeye gittim o zaman bile cok az kilo almıştım lakin annemin güzel yemekleri basta olmak üzere Türkiye'deki bütün nimetlerden faydalandım donerler kebaplar lahmacunlar simitler börekler oh oh yedim durdum
Suanda bile aklimdalar
Bakalım onumuzdeki aylarda ne olacak
Burada koca bir pineapple afiyetle yedim kızlar cok faydalı bir meyve şiddetle öneriyorum
Türkiye'de bulmak belki zor olur ama bı formda yazmışlar bim de var diye

canım pineapple yani ananası türkiyede bulmak hiçde zor değil. her markette var. hatta çoğu market makinede soyup veriyor

canım pineapple yani ananası türkiyede bulmak hiçde zor değil. her markette var. hatta çoğu market makinede soyup veriyor

Sevindim buna iyiymis:) bide makinada soyuyorlarmis:) pineapple anlamı ananasmiymis ilk kez duydum:)
saka bir yana Ceylinn
formlardada millet bulamıyoruz diye yakınıyor ne güzel iste her yerde varmış ...

Sevindim buna iyiymis:) bide makinada soyuyorlarmis:) pineapple anlamı ananasmiymis ilk kez duydum:)
saka bir yana Ceylinn
formlardada millet bulamıyoruz diye yakınıyor ne güzel iste her yerde varmış ...

Türkiyedeyken hiç yememişmiydin canım? burda da inanılmaz çok ve ucuz bi meyve, ama büyük ya ben bir tanesini 2-3 günde yiyorum. Acaba ordakiler daha mı küçük. tabi biz de temizletip alıyoruz o yüzden ananastan kaybolmuyor hiç, kendin soyunca daha mı çok gidiyor acaba, az mı özü kalıyo ?

2 gündr damar atar gibi sağ kasıkalrımda pıt pıt vurulyr bazen orta karnımda da oluyr..öyle olnca tuhaf oluyrm ..daha büyüğünce tekmelerse fln ayy deişk bi his:))

aşı hakkında tecrübeli anneciklr bilgi verin..ne gibi etki oluyr ağrı fln çok oluyrmu ateş filan ne yapablrm olursa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…