bugünün uslanmaz menüsü:
haftasonu yaptığım kaçamaklardan sonra bugün de frene basamadım. tek tesellim ise 45 dk. tempolu yürümüş olmam...
sabah: zeytinli açma+bir kibrit kutusu kadar peynir+çay
ara: 3 kuru incir+10 kadar fındık+1 kutu süt
öğle: bir hamburger+1 porsiyon patates kızartması+ayran
ara: 1 profiterol+1 kurabiye+peynir+1 dilim tam buğday ekmeği
akşam: fırında hamsi+salata
ara: yarım armut+1 mandalina
Güya cerez yiyecektim nerdeeeeee
Süt içecektim nerdeeee
:))))))
ayyyyyy kizlar masallah size ne guzel bence gayet iyisiniz
farkindaysaniz ben hala menulerimi paylasmiyorum sayfada cok yer isgal etmek istemiyorm cunku
bu hafta da 900 gr almisim.. ay gezmelere gidiyorum abuk subuk seyler yiyorum yaaa.. napicam bilmem neyse hayirlisi diyelim..
ben geldimm :) şükür kavuşturana diyelim :) gecen pazartesinden c.tesine kadar kayınvalidemdeydim, ctesi kendi annemler geldi oraya beni alıp gtürdüler :) sonrada dün eşim geldi aldı beni ve şükür evimdeyim... bir hafta boyunca neler yemedim ki kesin kilo almısımdırkorkudan tartılamadım... neyseki evimdeyım :) birazdan kahvaltı edicem yumurtam kaynıyo... ne yiyeceğimi yazayım bari..:)
açık çay, ekmek kac dilim kestiremiyorum :) sonraaaa krem peynir domates, salatalık, beyaz peynir, tereyağı, yumurta, tahinli pekmez :) hadi bana afiyet olsun :) ay ne çok gülmüşüm..
toplamda kaç kilo aldın canım?
canim senin artik az kalmis ne guzel bende hayirlisiyla son gunlerime gelsem
benim 19 hafta 1 kilo aldim simdiye kadar...
korkmaya basladim kendimdenniye kilo almiyorum diye
detayli ulltrosonu dort gozle bekliyorum:0
18-19 kilo aldim canim.. ben hizli gidiyorum biraz bana bakip gozun korkmasin. zaten yapi geregi cok musaitim kilo almaya ben.
saol canim insaallah az kaldi bekliyoruz gunleri doldurmayi.. 37. haftaya bi geleydik hayirlisiyla
kuzum sen daha iyi bilirsin tabii senin ikinci gebeligin ama ben kendi adima zaten senin haftalarda baslamistim belirgin kilo almaya. sende yavas yavas baslarsin. haftada 500 gr a iyi diolar.
bu arada hala seninkinin cinsiyeti belli olmadimi ya
canım pineapple yani ananası türkiyede bulmak hiçde zor değil. her markette var. hatta çoğu market makinede soyup veriyor
Sevindim buna iyiymis:) bide makinada soyuyorlarmis:) pineapple anlamı ananasmiymis ilk kez duydum:)
saka bir yana Ceylinn
formlardada millet bulamıyoruz diye yakınıyor ne güzel iste her yerde varmış ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?