kızlarrr yarından itibaren CNR da anne-bebek-çocuk fuarı var pazar gününe kadar açık ben gidicem inşallah istanbulda oturanlar haberiniz olsun:)
ya ben varken kimse olmuyor ben olmuyorum herkesler doluşuyor ne güzel ya :)
benim bebeğim çok net kıpırdıyo zaten ben hereketlerini önceden 13-14 haftalıktan beri yavas yavas hissediyordum son 1 haftadır daha sık ve net hareketler var.. meselaa sabah 6- 7 gibi 2 gündür aynı saatte hareket ediyor uyanıyorum uykumdan :) bide gece gec saatte çok hareketli oluyor gün içindede hareket ediyor ama onları belli belirsiz hissediyorum hareket halinde olduğumdan :)
15 gün sonra detaylı ultrasonum var inş hersey yolunda olur.. ben ikili üçlü falan o testleri yaptırmadım sadece detaylı ultrasonu istedim bakalım hayırlısı.. inş kesin olarak cinsiyetide belli olur ben erkeğe çok alıştım:) %80 erkek demişti dr um..
yemek düzenim de çok bozuk bugun kahvaltıya misafirim vardı biraz yoruldumama süper bir kahvaltı yaptırdım millete :) e tabiki oğluşuma da...
kahvaltıdan 12 de kalktık 2 bucuk gibi accık meyve yedim misafirlerimin zoru ilehala birşey yemedim karnım acıkmıyorrr bide mide ekşimem başladı kızlar dr ilaç verdi ama içmek istemiyorum
ozamn bende c tesi gideyim inşallah .. alayım benim herifimi de hehehehe aa annem gibi herifim dedim :) kendimi yabancıladım:)
benimki de başladı oynamaya bildiğin tepikliyobugün böyle olmuş yarın daha dikkat edersin beslenmene..bana da ilk önce %80 erkek demişti dr ilk önce şimdi kesin hiç şüpheye yer yok pipisinin resmi var ben bile gördüm oğlumu
biz de pazar günü gidicez herifle
ben de başlayayım artık yediklerimi yazmaya.
dün
sabah: 2 kase sütlaç
öğlen: 2 yumurtalı omlet, bir dilim peynir, bal, pekmez
aralarda: 1 elma, 1 portakal, birkaç ceviz, 1 kase sütlaç, birazcık çikolata, 1 dilim çikolatalı pasta :26:
akşam: iri bir dilim fırında peynirli makarna, salata
bugün
sabah:2 kase sütlaç
öğlen:1 yumurtalı menemen, bir dilim peynir, 5 ince dilim ekmeğe sürülmüş kaymak-bal :26:
ara: 1 ince dürüm tantuni, 1 ayran ( ana yemek gibi ara öğün oldu dimi )
akşam: pilav üstü kurufasulye, yoğurt
yatmaya yakın ya süt içerim ya da 1 elma, ceviz filan yerim artık. aslında evde çikolatalı pasta var ondan da yemek istiyorum ama tutucam kendimi inşallah
çok yiyorum değil mi kızlar?.. bu kendimi biraz dizginlemiş halim bakalım gidişat ne olacak. 20. haftamdayım 7 kilo aldım. inşallah az alırım bundan sonra yoksa moralmen çökerim bu gidişle...
her gün yarım saatle bir saat arası eliptik bisiklet kullanıyorum. bugün sabah yarım saat yaptım, akşama bir yarım saat daha yapmak istiyorum.
bir de benim su içme sorunum var hiç ölçmüyorum öyle ne zaman susarsam o zaman... bugün hemen 1,5 litrelik bir şişe alıyorum kendime.
durumum çok mu vahim arkadaşlar ne dersiniz?..
aksam son halimSonrasını kOntrol etmek için şimdiye kadar ne yediğimi yazmam lazım
Sabah
Haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
1 kasık reçel
1 dilim peynir
2 bardak sekersiz açık çay
Ara
2 tuzlu kurabiye
1 kase sutlac
1 dilim elma
Bunları öğlene sayiyorum
Nerdeyse hiç su içmedim bugün
Şimdi su iceyim
Aksama
Domates corbasi yapacagim
Misafirlerimgelecek 1 dilim turta yerim çay da olur
Aksam yemeğine kadar 1 litre su icerim :)))
afiyet olsun canim bebisine yarasin:)ben de başlayayım artık yediklerimi yazmaya.
dün
sabah: 2 kase sütlaç
öğlen: 2 yumurtalı omlet, bir dilim peynir, bal, pekmez
aralarda: 1 elma, 1 portakal, birkaç ceviz, 1 kase sütlaç, birazcık çikolata, 1 dilim çikolatalı pasta :26:
akşam: iri bir dilim fırında peynirli makarna, salata
bugün
sabah:2 kase sütlaç
öğlen:1 yumurtalı menemen, bir dilim peynir, 5 ince dilim ekmeğe sürülmüş kaymak-bal :26:
ara: 1 ince dürüm tantuni, 1 ayran ( ana yemek gibi ara öğün oldu dimi )
akşam: pilav üstü kurufasulye, yoğurt
yatmaya yakın ya süt içerim ya da 1 elma, ceviz filan yerim artık. aslında evde çikolatalı pasta var ondan da yemek istiyorum ama tutucam kendimi inşallah
çok yiyorum değil mi kızlar?.. bu kendimi biraz dizginlemiş halim bakalım gidişat ne olacak. 20. haftamdayım 7 kilo aldım. inşallah az alırım bundan sonra yoksa moralmen çökerim bu gidişle...
her gün yarım saatle bir saat arası eliptik bisiklet kullanıyorum. bugün sabah yarım saat yaptım, akşama bir yarım saat daha yapmak istiyorum.
bir de benim su içme sorunum var hiç ölçmüyorum öyle ne zaman susarsam o zaman... bugün hemen 1,5 litrelik bir şişe alıyorum kendime.
durumum çok mu vahim arkadaşlar ne dersiniz?..
bugün yediklerim :)
sabah:
aç karnına yarım armut..
3 bardak açık çay, yaklaşık yarım ekmek, krem peynir, beyaz peynir, tereyağı, biraz ev yapımı kahvaltılık salça, birazda tahinli pekmez, bir tane haşlanmış yumurta...
arada yarım armut..
öğle yemeği olmadı zaten sabahı 11:30 da yaptım sonra yengemin gününe gittim 3:30 gibi yemek yedik yediklerim :
iki dilim sodalı peynirli börek, biraz közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu, bir tane zeytin yağlı biber dolması, 2 tane gerçek anlamda küçük (kendimi kandırmıyorum) şekerpare:) hee bide 3 bardak çay
şimdilik bu kadar akşama kayın validemler bende yemek yaptım ama sanırım pek yiyemiyecem çorba içerim sadece sanırım.. bu arada su olayını ne kadar içtiğimi bilmiyorum 4-5 su bardağı içiyorum günde sanırım ama benim bardaklarım biraz büyük yeterli değil ama susamıyorum
ohh ne güzel, ben de çok severim günleri ya, olsa da gitsek :) canım ben de susamıyorum, şişemi gözümün önüne koyuyorum ( doktrmun sölediği üzre) aklıma geldikçe yudumluyorum, ama öç bence 2 lt en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?