Menun iyi görünüyorcanım çayı şekerli içemiyorum Allahtan :)) 80lehamile kaldım, arada 2 kg aldım, sonra kendimi frenlemeye başladım, şu anda 500 gr almış görünüyorum yani 80,5. en tok anımda da 81i geçmiyorum. en azında 5. aya kadar kilo almamayı başarabilisek çok iyi olacak. sende son durum nasıl? şu an kaçsın?
bu arada senin menünle ilgili yorumum: bence çok iyi yalnız bulur pilavının yanında ekmek nedenn???
benim bugünkü menüm:
bol peynir, salatalık, domates, 3 dilim tam tahıllı ekmek, iki çatal helva, ceviz
arada: karışık taze sıkılmış meyve suyu
arada: 1 muz
akşama: hamsi ve salata
yatmadan: süt ya da yoğurt
(belki birazcık tatlı kaçamağım da olabilir, bunu şimdiden kestiremiyorum :))
1 saatlik yürüyüşüm de yapıldı
Tek tip beslenmek her zaman sıkıcı dir. Degisiklikler yap bence ...Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde her sabah yumurta,peynir,süt le kahvaltı yaptım..Akşam yattarken süt içtim..Balık yedim öğlenleri yada kırmızı et...Ayranda muhakkak olurdu..
Valhasıl 2 hafta sonra tiksindim bunlardan. sabah yumurta yiyecem diye kahvaltı yemek istemedim..Süt kutusunu görmek bile beni kötü yaptı..Artık az az yumurta,süt yiyip içebiliyorum.Ama daha düzene sokmuş değilim..
Nasıl beslenecek benim bebeğim bilmiyorum
süt içemiyorum.. dr uma bu durumu anlattım suanlık içmene gerek yok eger peynır ve yogurdu ii tüketiyorsan dedi kendini zorlama.. ama meyveyi resmen ağzımda büyüyerek zorla yiyorumkuru yemişten de tiksindim resmen cevizi sırf yemem gerek dıye yıne zorla yıyorum ve hergun tüketemiyorum... abur cubura gelınce..... hiç yiyemiyorum eşim evi cıps cekirdek cıkolata dolduruyor ve hepsını kendısı yıyor.... bazen cıkolata yıyorum o kadar..
Hadi hayirli olsunnar23 içine doğan tuttu canım.. dr uzun uğraşlardan sonra %70-80 erkeğe benziyor dedi... bakalım inş. doğrudur.. gerçi eşimin halasına da ilk başta erkek demişler sonradan kız çıkmış :herşey yolunda dedi 188 gr mış ama burdaki gebelik takvimine göre zayıf bebeğim
kızlar ya birde dr da yeni bir tecrübe daha kazandımakıntım var dedim kaşıntılı alttan muayene edeyim dedi kuş gagası gibi birşeyle baktı çok canım yandı resmen çığlık attım çok utandım mantar olmuşum fitil verdi.. onu da nasıl kullanıcam bilmiyorum of ya canım yancak diye korkuyorum ama bebeğim için katlanıcam.. birde hemoglobin a1c üst sınıra yakınmış şekerin olabilir dedi dr um hamurişi ve tatlıdan uzak dur dedi zaten hala canım yanıyo
kızlar ben de normalde hiç süt içemeyenlerdenim, ancak son bir haftadır eşimin keşfiyle dilim kepek yada tam buğday ekmeğini kızartıp üzerine çikolata sürüp, 1 bardak soğuk sütle hüpletiyorum, bazen ara öğün olarak bazen de çok erken işe gittiğmden sabah kahvaltısı olarak , inanın süt hiç kötü kokmuyor bu şekilde ,denemeye değer
nar23 içine doğan tuttu canım.. dr uzun uğraşlardan sonra %70-80 erkeğe benziyor dedi... bakalım inş. doğrudur.. gerçi eşimin halasına da ilk başta erkek demişler sonradan kız çıkmış :herşey yolunda dedi 188 gr mış ama burdaki gebelik takvimine göre zayıf bebeğim
kızlar ya birde dr da yeni bir tecrübe daha kazandımakıntım var dedim kaşıntılı alttan muayene edeyim dedi kuş gagası gibi birşeyle baktı çok canım yandı resmen çığlık attım çok utandım mantar olmuşum fitil verdi.. onu da nasıl kullanıcam bilmiyorum of ya canım yancak diye korkuyorum ama bebeğim için katlanıcam.. birde hemoglobin a1c üst sınıra yakınmış şekerin olabilir dedi dr um hamurişi ve tatlıdan uzak dur dedi zaten hala canım yanıyo
AksamSevgili bebisim bugün süper gidiyorum
Sabah
Bir dilim peynirle yaptıgım tostu yedim Ekmek Çavdar' ekmegi kullandım 2 ince dilim
7 zeytin
1 kase organik domates
Ara
1 bardak sahlep
Kuru üzüm bir avuç kadar
Öğle
Yarım tabak bulgur pilavı
1 er biber salatalık turşusu
Ayran cok az ictim
Bir kac tane çubuk kraker
Aksam
Babacin gelsin bakarız ..
Yürüyüş yapmadım daha birazdan çıkabiliriz ablacikla
kzlar yürüyüş yapanlar koşu bandında mı yapıyor dışarı mı çıkıyosunuz? kaç dakika yürüyosunuz bide hergün mü haftada 3-4 gün şeklinde filan mı?
kzlar yürüyüş yapanlar koşu bandında mı yapıyor dışarı mı çıkıyosunuz? kaç dakika yürüyosunuz bide hergün mü haftada 3-4 gün şeklinde filan mı?
canım benim koşu bandım var ve onu kullanıyorum..dışarda yürüme şansım yok hem de..haftada en az 5 gün sabah yarım saat,akşam yarım saat yürüyorum..4.aya kadar günde yarın saat yürüdüm ama artık artırdım..saatte 4km hızla yürüyorum
:'( evde un kurabiyesi var ve canım cok istiyo yasak ya kaç gundur aklıma gelmeyen şeyi şimdi canım istiyo
canım ya kıyamam bebeği yarasın niyetyle ye bence bi tanecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?