son 2 gün değil canım,son 3 gün diyelim biz ona çünkü pazartesi suni sancıyla gelcek belli,hiç umudum yok kendiliğinden gelmicek biliyorum,pazartesiye odakladım ben kendimi
yorma kendini canım yürüyüş yapcam diye,dikkatli ol
kızlar pek iştahsızlaştım bu ara sıcaklardan :/
Akşam:
büyük bi tabak karpuz
yarım künefe
bi bardak sıkma portakal suyu
avm de yüryüş, 3 lt su
Bende dilca o künefeyi nasıl yer diye düşünmüştüm. Meğersem anca yarısını yiyebilmişsin
Afiyet bal şeker olsunBebişine zeka olsun
doğuma gitmeden haber ver. Saat kaçta suni sancı alacağını söyle sana Meryem süresi ve inşirah süresini okuyayım. Doğumunu kolaylaştırı inşlh
Mucizemmm tebrIkler hayirli evlat olsun ins.
Bebegin ve sen Nasilsin?
En kiss zamana dogum hikayeni bekliyorum:)
Egemn dogumun kolay Olur ins.
kizlar 86 800 doguma gittim
Dogum yaptigimin 2 gunu 80 kiloydum.
Bugun 8. Gunum 78 kiloyum.
AMA Istahim cok acik(((
Bebisin gobek bagi bugun dustu:))
Lohusalikta beslenme gunlugumu acsam ne:)))
kızlaarrrrrrr çarşamba günü doğurdum beennnn......... :) oğluşum yamacımda uyuyo
Mucizemmm tebrIkler hayirli evlat olsun ins.
Bebegin ve sen Nasilsin?
En kiss zamana dogum hikayeni bekliyorum:)
Egemn dogumun kolay Olur ins.
kizlar 86 800 doguma gittim
Dogum yaptigimin 2 gunu 80 kiloydum.
Bugun 8. Gunum 78 kiloyum.
AMA Istahim cok acik(((
Bebisin gobek bagi bugun dustu:))
Lohusalikta beslenme gunlugumu acsam ne:)))
Waaawwww süpermiş. İnşlh istediğin kiloya ulaşırsın. Sen doğum yaptın yapalı ben beslenmemi yazmıyorum. Topik sahibi gitti iyice boşverdim
harikasın canım ya umarım biz de öle hemencik veririz kiloları
valla ben tartıya çıkmıyorum artık
zaten bi haftadır şişmelerm başladım
kocaman ayaklarım oluyo azcık yürüsem
e canım bi ben kaldım zaten, sanırım en son da ben dooğurcam
kızlaarrrrrrr çarşamba günü doğurdum beennnn......... :) oğluşum yamacımda uyuyo
selam kızlar:) dün netimde sorun vardı kusura bakmayın bi türlü girip de yazamadımneyse dün kontrole gittim,çatı muayenesi oldum rahim bayaa yumuşamış dedi doktor,nst ye girdim düzenli olarak %60 sancı çıktı..henüz açılma falan yok..pazartesi (yani yarın) sabah 8.30 da burda ol suni sancı verip doğumu başlatalım dedi..bebek 3800 olmuş çünkü şimdilik herşey normal görünüyo.rahim 4cm açıldıktan sonra epidural almayı düşünüyorum bakıcaz artık..nolur dualarınızı esirgemeyin herşey normal gitsin ve bir avazda kurtuluyum inşallah..inşallah bi aksilik olmaz ve sezaryene almazlar:S hakkımda hayırlısı artık..doğumdan sonra fırsat bulduğum ilk dakika yazarım :) son olarak hala 70 kiloyum +14le bitti bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?