bende haziran anne aday adayıyım henüz çalışma aşamasındaeğer tutarsa 1 haziran muhtemel doğum tarihi
şöyle bır gecmıse döndurdunuz benıde cok guzel paylasımlar yaptık 2012 hazıran annelerıyle..ah su 2011 bıtse dıyorduk sonucta 2012 oldugunda daha yakınlasmıs olucaktık bebıslerımıze..suan bebıslerımız kucaklarımızda cok şukur..suan 2013 hazıran annelerı topıgını gormek benı cok mutlu ettı ıns sızde saglıkla alırsınız bebıslerınızı kucaklarınıza...
bir rüya gibi geliyor şu an senin yaşadığın aşamaya geçmek
inşallah su gibi tertemiz akar gider günler geceler aylar
bebeklerimiz misler gibi sağlıkla sıhhatle gelirler bize..
daha eylulun basındayız henuz aday adayıyız ama
Allah'tan ümit kesilmezmiş..
Herşeyin hayırlısı
senin de yavruna sağlık-sıhhat-afıyetler olsun
mutlu-mesut yaşayın bır omur boyu
Amin...
ıns duaların kabul olurda bır hazıran annesı adayı olursun gunler cabucak gecıyor gecen sene ekım 10 da ogrenmıstım ahh dıodum ne zaman kavusucam bebısıme sımdı bugun 3 aylıgız:))
darısı sızlerın basına olsun zaman sızede bızede cabuk gecsın ben sımdıden oglusumun bana anne demesını ıple cekıorum anın da tadını cıkarmıyo degılım oglusum suan bana gulumsuyor ellerını bacaklarını kesfedıyor super bı duygu annelık ıns herkes bu duyguyu tadar...
Kızlaaar merhaba ben de haziran annesi aday adayıyım bu ay 4. kez tüp bebek yaptırıyorum, tutarsa haziran doğumlu olacak kuzucum. Yazıyı okuyan arkadaşlar dua ederlerse çok sevinirim,Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...
Hadi kızlar yok mu Haziran Annesi olduğunu öğrenen, nerdesiniz???
Ben daha yumurtlama gününe bile gelemedim..
Yolum çok uzun..
Amaa şu Haziran Anneleri'ni merala bekliyorum artık.. :))
arzucum daha mayıs anneleri bitmediki haziranınkiler gelsin ayın 20 sine kadar bekleriz en azından.benim bat 23 ü eğer başarılı olursak bebişim 1 haziran doğumlu olacak.benimde tam yumurtlama zamanım ve çatır çatır yumurtladım resmen bel ağrısı sırtıma vurdu akıntıda tamam bugünde ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm diğerinden daha koyuydu.bu ara gün aşırı çalışma bizi bekliyor
Ne biliyim BAT ları ağustos sonu eylül başı olanlar yok mudur yahu..
Bence genelde sundan kaynaklanıyor, çoğu kişi test yapmak ıcın bat ın bırkac gun gecmesını beklıyor..
Oysa buna gerek yok..
Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra dahi testler pozitif çıkabiliyor..
Denemek lazım, beklememek lazım..
Neyse herkes gönlündekine kavuşsun da biraz da bekleriz n'apalım yaniiii...
:))
senin dediklerin mayıs annesi oluyor cnm
Amin cnm çooook sağoll..
Bize önereceğin şeyler var mı?
Varsa paylaşırsan çok seviniriz, hamılelık donemınde yasadıgın bı sıkıntı olabılrı, nasıl aştıgını anlatabılırsın.
Ya da dogumla ılgılı..
Su an tecrubeler o kadar onemlı kı..
Ben o yuzden topiğin girişine deneyimlerimi yazdım.
Benım ılk gebelıgımde bebegın kalbı durdu..( 9. haftada..
(
Bu ikinci olacak inşallah..((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?