2013 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

beta 1500 üzerine ulaşınca kese görülüyor 2 hazırlanda 89 du benim 2 günde bi iki katına yükseliyor varsayarsak 11 inde gitmem gerekiyodu beni garanti olsun die 14 gittim ve keseyi görmüştük

beta 1500 üzerine ulaşınca kese görülüyor 2 hazırlanda 89 du benim 2 günde bi iki katına yükseliyor varsayarsak 11 inde gitmem gerekiyodu beni garanti olsun die 14 gittim ve keseyi görmüştük

canım benimde bu çarsamba 580di bende cuma gunu gıdebılırdım aslında her gun ıkıye katlasa ama bende pazartesıyı beklım dedım.sence o zaman benım kese gozukur mu yane carsamba 580 pazartesi 5 gun gecmıs oluor kesın gorururum dımı canım? sende ogrenır ogrenmez gıtmedın herhalde doktora ben kan testı yaptrdım daha erken dedıler o yuzden gıtmedım

Selam ben betam 1400lerdeyken gittim ve kesem 5mm ydi.yani sen de gorursun endise etme canim

evet ben ilk kanda bakdırdım çünkü iki kere kimyasal gebelik yaşadım o yüzden eşim le beli bi seviyeye gelmeden gitmeyelim dedik pazartesı görünür kesen gönlünü ferah tut kalp atışını da duyduk

Yeniden Anne oluyorum!

Sevinç, heyecan, korku, yine sevinç, yine heyecan :)

Varmı benim gibi henüz çok yeni olan hamileliğini öğrenen

Bende 3 gün önce öğrendim ne hissedeceğimi bilmiyorum su an , 11 aylık bir kızım var ikinci geliyor emziriyorum bide hala cokta duskun bı problrm olurmu acaba? Bu arada hayırlı olsun canım :)

kesemiii gördummmmmmmmm yasasınn.5 hafta 5 gunluk 9,79 mm :)))

Gözün aydın tatlım cok sevindim ben de dün kalp atışını duydum :) biraz üzdü bizi başta ama olsun.simdi yatıyorum kanamam oldu dün a şükür bebeğim iyi Rabbim sağlık versin hepimize ve bebeklerimize

kızlar benimde adet günümde yapılan bhcg değerim 675 çıktı ertesi gün 1178 çıktı , normal mi ?

slm kızlarrr

bende 2 saat önce 6 haftalık hamile olduğumu öğrendimm
çok karışık duygularım 6 yaşında bir oğlum var polistik overimden dolayı hiç
umutlu değildim sürpriz oldu yenede çok karışığım sevinç endişe korku
hayırlısı bakalımm

mide bulantim gecti gibi cok sukur daha iyiyim artik enerjimde iyi cok uyumuyorum ama doktor konusunda cok kararsizim esimde tutturdu bayan doktor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…