Hayır canım zararı yok için rahat olsun bana doktorum 2kere alttan baktı çok küçük olduğu için karından göremedi ve her seferinde bana bebeğine hiçbir zararı yok merak etme dedi dün gittik karından baktı artık gözüküyor bebişim büyüyorya kızlar vajınal ultrason zararllımı ılk ayda gercı ben hamıle oldugumu bılmeden doktor spekulum le rahım agzına baktı benım bısey olmadı cok sukur ya benımde arkadaslarım zararlı gırme ustten baksın dıyo bende bsey oldugunu sanmıyorum olcagını kafam corba oldu zaten bu yuzden bırılerıne hamıleyım demek ıstemıyom her kafadan ses sıkıntıdan baska bsey degl
Kızlar selam sizin gunleriniz nasıl geçiyor benim sabah akşam yoğun öğlen azalan sekilde bulanti ve kusmalarim var ve bişey yiyemiyorumkilo bile vermisim. Sizin nasıl durumlar
kızlar sat 22 mayısı,bat 20 haz.26 haz da beta 580dı doktor kontrolune gıtmedım.
ptesı gıdıcem sızce gobek ultrasonundan bebek gozukur mu
Çok güzel bir haber aramıza hoşgeldin CNm aynen bizimde hemen oldu bizde çok şaşkındık bende folik asit içmemiştim Dr ilk gittiğimde 5 haftalık hamiştim bana elevit ve ferrum verdi ayrıca folik asit hiç vermedi için rahat olsun hiçbirşeyi olmaz Allah'ın izniyleBugün test yaptım; ve hamileyim :)
Daha yeni düşünmeye başlamışken hemen olunca şaşırdım; ne yapacağımı bilemedim.
Haftaya iş için şehir dışında olmak zorundayım, doktora ancak cumartesi gidebileceğim.
Umarım her şey yolundadır, yok folik asit içmedim, ya demir eksikliği varsa diye içim içimi yiyiyor,
bir yandan da insanlar 3 ay sonra hamile olduğunu öğreniyor; eskiden bunlar mı vardı diye kendimi avutmaya çalışıyorum :26:
Her şey olacağına varacak ama yine de insanın kafasına takılıyor işte :18:
canım ama beta 580 di 6 gun onceeee tekrar yaptrmadımZannetmiyorum benim bhcg 1000 üzeri çıkmıştı ilk öğrendiğimde göremediler
Hayır canım zararı yok için rahat olsun bana doktorum 2kere alttan baktı çok küçük olduğu için karından göremedi ve her seferinde bana bebeğine hiçbir zararı yok merak etme dedi dün gittik karından baktı artık gözüküyor bebişim büyüyor
Bende kusma 1 kere oldu onun dışında bulantım ara ara oluyor iştahsizlık var biraz zorla yiyorum
kızlar sat 22 mayısı,bat 20 haz.26 haz da beta 580dı doktor kontrolune gıtmedım.
ptesı gıdıcem sızce gobek ultrasonundan bebek gozukur mu
ayyy ne güzel bende bi an önce duymak istiyorum beta kaçtı canım kaçken duyuluyor ki
merhaba arkadaşlar bende inşallah hamileyim 28 haziranda öğrendim.dün beta 329 du bugün 431 olmuş inşallah sağlıklı bi hamilelik geçiririz.hepimize hayırlı olsun Allah tamammına erdirsin
Betayı bilmiyorum ama 6.haftada keseyi gördük
canım bende doktora gıdıcem adet tarıhıme gore doktora gıttıgım gun 5hafta 5 günlük olucam :) gorur muyum acaba
canım bende doktora gıdıcem adet tarıhıme gore doktora gıttıgım gun 5hafta 5 günlük olucam :) gorur muyum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?