2013 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Biraz geç yazdım kusura bakmayın...Canım çok teşekkür ederim olumlu görüşlerin için... Ben düşükten sonra adet olmadığım için bilemiyorum... Beklenen adet tarihim 9 mayıstı ama düşükten sonra geç yumurtlama oluyor hcg düşmediğinden dolayı... 19 gün yani...
Ama ben düşüğün (14 mayıs) 44.günündeyim şu an usg ile belli olacak kaç haftalık olduğu net olarak...

canım benmde sat 22 mayıs bat 20 haz.dı 22 haziranda beta yaptırdım ben 3485 çıktı ve keseyide o gün gördüm Allah kucagımıza almayı nasip etsin sende bu hafta gitsen kesen gözükür diye düşünüyorum
Kan tahlil sonucum beta hcg 15000 üzeri... Sanıyorum 6. haftadayım. Doktordan elim boş dönmemek için haftaya randevu almayı düşünüyorum.

beta 1500 mi 15000 mi? ikisi arasında bayagı fark var tebriklerr :) Allah kucagınıza almayı nasip etsin eğer 1500 se 2 gün sonra bile kese gözükebilir
Bende bugün öğrendim hala kendime gelemedim
2. kez anne olacağım çok heyecanlıyım

tebrikler Allah kucagınıza almayı nasip etsin

sembas canım 15.000 üzeri... Kese için değil nasipse kalp atışı için usg yi bekliyorum. Vajinal istemiyorum düşük yaptığım için...
Çok teşekkürler hepinizi tebrik ederim...

bayana gitmiştim canım ama mecburiyetten yaşadığım şehirde 1 tane özel hastane var ve 3 tane kadın doğumcu var. o gun hangisi boşsa ona gitmek zorunda kaldım. ama değiştiricem doktorumu.ben çekinmiyorum şuan gideceğim de erkek zaten ama neden bilmiyorum benm canım çok yandı dediğim gibi tansiyonum düştü soğuk soğuk terledim bayılma aşamasına geldim nerdeyse ) 5-10 dk. indirmediler zaten koltuktan gözlerim kararıyo diye) çekinmene hiç gerek yok bu sağlık sonuçta doğumda napcaz acaba :// ben de beta değerlerini çok iyi bilmiyorum cnm umarım görürsünüz kesenizi )

Büyük ihtimal görür ben 5.haftada gördüm

Bugün kalp atışlarını duyduk:))))

ya kızlar vajınal ultrason zararllımı ılk ayda gercı ben hamıle oldugumu bılmeden doktor spekulum le rahım agzına baktı benım bısey olmadı cok sukur ya benımde arkadaslarım zararlı gırme ustten baksın dıyo bende bsey oldugunu sanmıyorum olcagını kafam corba oldu zaten bu yuzden bırılerıne hamıleyım demek ıstemıyom her kafadan ses sıkıntıdan baska bsey degl

sembas canım 15.000 üzeri... Kese için değil nasipse kalp atışı için usg yi bekliyorum. Vajinal istemiyorum düşük yaptığım için...
Çok teşekkürler hepinizi tebrik ederim...
hımm o zaman 1 hafta sonra falan duyulur nş. benmde haftaya cuma randevum

Kızlar selam sizin gunleriniz nasıl geçiyor benim sabah akşam yoğun öğlen azalan sekilde bulanti ve kusmalarim var ve bişey yiyemiyorum kilo bile vermisim. Sizin nasıl durumlar

bende 19 haziranda öğrendim hamiş olduğumu allah herkesin bebeğini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

bugun sanki bi nebze daha iyiyim bulanti konusunda sanirim azalaak bitecek ama kabizlik sorunum tavan yapti eskiden icerdim ilac kurtlurdum ne yapcam bilmiyorum kayisiya hucum ettim ama nafile dusman resmen bagirsaklarim bana

bugun sanki bi nebze daha iyiyim bulanti konusunda sanirim azalaak bitecek ama kabizlik sorunum tavan yapti eskiden icerdim ilac kurtlurdum ne yapcam bilmiyorum kayisiya hucum ettim ama nafile dusman resmen bagirsaklarim bana

kızlar ya bu hamılelık takvımını yapamıyom

Yaa ne güzel ne zaman başladı bulantin peki benim cok fena ben daha 6.haftanin icindeyim bide

merhabalar buraya daha önce yazmıştım boş gebelik yaşadım korkuyoruz diye fakat bugün doktor kontrolünde minicik bi kalbin sesini duydum çok şükür rabbime bebeğim bizimle :)) darısı tüm isteyenlere olsun inşallah :) bu arada daha 6 haftalıkmış miniğim :)

Kızlar selam sizin gunleriniz nasıl geçiyor benim sabah akşam yoğun öğlen azalan sekilde bulanti ve kusmalarim var ve bişey yiyemiyorum kilo bile vermisim. Sizin nasıl durumlar

ya benimde göbeğim çıktı sanki çok mu yiyorum her yediğim mi yarıyor nedir anlamadım çok moralim bozuluyor mide bulantılarım daha başlamadı iyi mi kötü mü onu da bilmiyorum

ayyy ne güzel bende bi an önce duymak istiyorum beta kaçtı canım kaçken duyuluyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…