Kan tahlil sonucum beta hcg 15000 üzeri... Sanıyorum 6. haftadayım. Doktordan elim boş dönmemek için haftaya randevu almayı düşünüyorum.
bende haz hamişiyim :) sat 22 mayıstı.bat 20 haz.
26 haziran da adet günümü 6 gun geçtiğinde beta 580 çıktı.
henüz doktora gitmedim.allah nasip ederse pazartesi gidicem.
benımle aynı olup keseyi gören varmı ?vajınal ultrasona gırmeyı dusunmuyorum ben
Kan tahlil sonucum beta hcg 15000 üzeri... Sanıyorum 6. haftadayım. Doktordan elim boş dönmemek için haftaya randevu almayı düşünüyorum.
Bende bugün öğrendim hala kendime gelemedim
2. kez anne olacağım çok heyecanlıyım
inş. canım hemen haber veririm
senin en son regl ayın kaçıydı
canım benım beta kac olunca gozukuormus bebıs?eger ıkıye katlatıysa benımkı o zamana 3000olması lazım gercı ben su beta olayından bısey anlamıyorum ama.suanda 5 hafta 2 gunluk gebeyım.bayan doktora mı gıttın yoksa erkek mı ?ben onceden vajınal muayene gıtmıstım ama bayan doktora erkekten cok cekınıom ben ya
canım benmde sat 22 mayıs bat 20 haz.dı 22 haziranda beta yaptırdım ben 3485 çıktı ve keseyide o gün gördüm Allah kucagımıza almayı nasip etsin sende bu hafta gitsen kesen gözükür diye düşünüyorum
canım valla su beta olayı karısık bızım adet donemı aynı olsada farklı zamanlarda hamıle kaldıgımız ıcın dusuk herhalde.bende pazartesı gıdıcem canım ıns gorunur bebıs.senın keseyı vajınal ultrasonla mı gordu yoksa normal mı baktı karından
hanımlar ben de şu an 4+5 teyim. 2 gün önce bhcg 903 çıkmıştı. yarın doktora muayeneye gideceğim alttan keseyi görebilir mi acaba?
başka gün bu doktora gitme şansım olmadığı için yarın gideceğim çünkü memlekete gidiyoruz yarın sabah doktordan sonra..
Bugün kalp atışlarını duyduk:))))
hımm o zaman 1 hafta sonra falan duyulur nş. benmde haftaya cuma randevumsembas canım 15.000 üzeri... Kese için değil nasipse kalp atışı için usg yi bekliyorum. Vajinal istemiyorum düşük yaptığım için...
Çok teşekkürler hepinizi tebrik ederim...
canım benmde sat 22 mayıs bat 20 haz.dı 22 haziranda beta yaptırdım ben 3485 çıktı ve keseyide o gün gördüm Allah kucagımıza almayı nasip etsin sende bu hafta gitsen kesen gözükür diye düşünüyorum
canım valla su beta olayı karısık bızım adet donemı aynı olsada farklı zamanlarda hamıle kaldıgımız ıcın dusuk herhalde.bende pazartesı gıdıcem canım ıns gorunur bebıs.senın keseyı vajınal ultrasonla mı gordu yoksa normal mı baktı karından
karından baktı canım gözüktü evet ben erken yumurtlamışım doktorum dedi zaten
bugun sanki bi nebze daha iyiyim bulanti konusunda sanirim azalaak bitecek ama kabizlik sorunum tavan yapti eskiden icerdim ilac kurtlurdum ne yapcam bilmiyorum kayisiya hucum ettim ama nafile dusman resmen bagirsaklarim bana
bugun sanki bi nebze daha iyiyim bulanti konusunda sanirim azalaak bitecek ama kabizlik sorunum tavan yapti eskiden icerdim ilac kurtlurdum ne yapcam bilmiyorum kayisiya hucum ettim ama nafile dusman resmen bagirsaklarim bana
Kızlar selam sizin gunleriniz nasıl geçiyor benim sabah akşam yoğun öğlen azalan sekilde bulanti ve kusmalarim var ve bişey yiyemiyorumkilo bile vermisim. Sizin nasıl durumlar
merhabalar buraya daha önce yazmıştım boş gebelik yaşadım korkuyoruz diye fakat bugün doktor kontrolünde minicik bi kalbin sesini duydum çok şükür rabbime bebeğim bizimle :)) darısı tüm isteyenlere olsun inşallah :) bu arada daha 6 haftalıkmış miniğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?