2013 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

çok tebrik ederim. her şey güzel olacak endişe etme

Arkadaşlar uçucam mutluluktan ya... Doktordan geliyorum herşey netleşti karından baktırdım düşük yaptığım için...Keseyi gördüm, içinde bebek de var kalbi bile atıyor...Şükürler olsun...Mercimek kadarmış yavrum evladım...Sat tarihimi de belirledi düşükten sonra 15 mayıs olarak... 6 hafta bitmiş, 7. hafataya girmişiz kızlar... İçimde bir fabrika durmadan çalışıyor...

ne mutlu sana... çok güzel bir haber tebrik ediyorum

ya bişi sorcam adet donemi gelmeden ogrenebilirmiyim hamile oldugumu zaten düzensiz adetim var 1hafta önce hamile kaldıgımı dusunuyorm ama testler negatf gosteriyo acaba hamilemiyim daha cıkmıyo sonuclar..yada degilmiyim

ya bişi sorcam adet donemi gelmeden ogrenebilirmiyim hamile oldugumu zaten düzensiz adetim var 1hafta önce hamile kaldıgımı dusunuyorm ama testler negatf gosteriyo acaba hamilemiyim daha cıkmıyo sonuclar..yada degilmiyim

kan testi yaptır b-HCG baktır değer düşükte olsa çıkar

baktrdım dün ama 0.1 cıktı acaba daha erken mi baktrmam icin garip kasık agrım mıde bulantım var.. ya psikolojik yada bisiler var bilmiyorum boyle beklemek daha cok sabırsızlandırıyor

yazının altındaki bebeğin doğacağı tarihi nasıl ekledin ben şimdi yapmayı denedim hamilelik takvimi yazmaya başladı beceremedim

baktrdım dün ama 0.1 cıktı acaba daha erken mi baktrmam icin garip kasık agrım mıde bulantım var.. ya psikolojik yada bisiler var bilmiyorum boyle beklemek daha cok sabırsızlandırıyor

Selam ben adetime 4 gun kala test yapmıştım 43 çıkmıştı senin tam 1 hafta varsa bekle bence biraz

Selam ben adetime 4 gun kala test yapmıştım 43 çıkmıştı senin tam 1 hafta varsa bekle bence biraz

ya adetim düzensiz oldugu icin ne kadar var bilmiyorum ama adetim biteli 12 gun fln oldu.. bugun kasıklarım adet olacak gibi agrıdı garip agrılarm bulantm var ne oldugunu anlayamıyorum ki

ya adetim düzensiz oldugu icin ne kadar var bilmiyorum ama adetim biteli 12 gun fln oldu.. bugun kasıklarım adet olacak gibi agrıdı garip agrılarm bulantm var ne oldugunu anlayamıyorum ki

Hmm 27-28 günlük adet periyodunda olsaydin görmen gerekirdi beta da canim sanırım en iyisi ve stresli olanı adet gününü beklemek

bende 27 haziran sabahı ögrendim hamile oldugumu.adetim 5 gün geçmişti test aldık eşimle yaptık veeeeeee çift çizgi.önce şok olduk çünkü bebek beklemiyorduk.bizim için sürpriz oldu.ama olsun dedik zaten oglumuz arkadaş diye diye çok sıkılıyodu evde hemde 7 yaşına girecek.vakti geldi dedik ve bugün itibariyle 6 haftalık hamileyim
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin dilerim
ama hem heyecan hem tedirginlik hem panik bir anda yaşıyorum.çünü 7 yıl sonra tekrar sil baştan.biraz tırsmıyorum degil hani:)
ama napalım oglum çok seviniyo kardeşi olacak diye inşallah sagsalim saglıkla kucagımıza alırız.darısı tüüüüüüüüüm isteyenlere

Son düzenleme:
yazının altındaki bebeğin doğacağı tarihi nasıl ekledin ben şimdi yapmayı denedim hamilelik takvimi yazmaya başladı beceremedim

Canım seni ve tüm diğer arkadaşları tebrik ediyorum... Profilden giriş yaptın galiba ama doğacağı tarih 2013 değil 2014 olacak sanırım o yüzden hata verdi...

hayırlı olsuun Allah kucagına almayı nasip etsin

çok sevindim senn adına canııım Allah'ım kucagına almayıda nasip etsin inşallah bende dün gittim doktora kalp atışlarını duyduk seni çok iyi anlayabiliyorum bende kalbim yerinden çıkıcak sandım o an :))

tebriklerrr Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Canım seni ve tüm diğer arkadaşları tebrik ediyorum... Profilden giriş yaptın galiba ama doğacağı tarih 2013 değil 2014 olacak sanırım o yüzden hata verdi...

aynen canım 2013 yazmışım şimdi düzelttim bakalım olacak mı

merhabalar
bende 6,5 haftalık hamıleyım ve dun doktora gıttık. kalp atısını duyduk. 12 . haftaya kadar rısk var o yuzden dıkkatlı olsun herkes

Yeniden Anne oluyorum!

Sevinç, heyecan, korku, yine sevinç, yine heyecan :)

Varmı benim gibi henüz çok yeni olan hamileliğini öğrenen

Tebrikler, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Aynı benim duygular...Çalışıyorum ben 2 çocuk çalışırken nasıl olacak şimdiden düşüncelerdeyim
ilk gebeliğimden farklı olarak, bu sefer tiroidim biraz yüksek çıktı, ilaç kullanmaya başladım ilk kez bugün biraz sarstı gibi beni, ama tiroid ilacını almasam da olmaz..Allah korusun.
Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…