slm kızlarrr
bende 2 saat önce 6 haftalık hamile olduğumu öğrendimm
çok karışık duygularım 6 yaşında bir oğlum var polistik overimden dolayı hiç
umutlu değildim sürpriz oldu yenede çok karışığım sevinç endişe korku
hayırlısı bakalımm
Arkadaşlar uçucam mutluluktan ya... Doktordan geliyorum herşey netleşti karından baktırdım düşük yaptığım için...Keseyi gördüm, içinde bebek de var kalbi bile atıyor...Şükürler olsun...Mercimek kadarmış yavrum evladım...Sat tarihimi de belirledi düşükten sonra 15 mayıs olarak... 6 hafta bitmiş, 7. hafataya girmişiz kızlar... İçimde bir fabrika durmadan çalışıyor...
ya bişi sorcam adet donemi gelmeden ogrenebilirmiyim hamile oldugumu zaten düzensiz adetim var 1hafta önce hamile kaldıgımı dusunuyorm ama testler negatf gosteriyo acaba hamilemiyim daha cıkmıyo sonuclar..yada degilmiyim
Arkadaşlar uçucam mutluluktan ya... Doktordan geliyorum herşey netleşti karından baktırdım düşük yaptığım için...Keseyi gördüm, içinde bebek de var kalbi bile atıyor...Şükürler olsun...Mercimek kadarmış yavrum evladım...Sat tarihimi de belirledi düşükten sonra 15 mayıs olarak... 6 hafta bitmiş, 7. hafataya girmişiz kızlar... İçimde bir fabrika durmadan çalışıyor...
baktrdım dün ama 0.1 cıktı acaba daha erken mi baktrmam icin garip kasık agrım mıde bulantım var.. ya psikolojik yada bisiler var bilmiyorumboyle beklemek daha cok sabırsızlandırıyor
Selam ben adetime 4 gun kala test yapmıştım 43 çıkmıştı senin tam 1 hafta varsa bekle bence biraz
ya adetim düzensiz oldugu icin ne kadar var bilmiyorum ama adetim biteli 12 gun fln oldu.. bugun kasıklarım adet olacak gibi agrıdı garip agrılarm bulantm var ne oldugunu anlayamıyorum ki
yazının altındaki bebeğin doğacağı tarihi nasıl ekledin ben şimdi yapmayı denedim hamilelik takvimi yazmaya başladı beceremedim
slm kızlarrr
bende 2 saat önce 6 haftalık hamile olduğumu öğrendimm
çok karışık duygularım 6 yaşında bir oğlum var polistik overimden dolayı hiç
umutlu değildim sürpriz oldu yenede çok karışığım sevinç endişe korku
hayırlısı bakalımm
bende 27 haziran sabahı ögrendim hamile oldugumu.adetim 5 gün geçmişti test aldık eşimle yaptık veeeeeee çift çizgi.önce şok olduk çünkü bebek beklemiyorduk.bizim için sürpriz oldu.ama olsun dedik zaten oglumuz arkadaş diye diye çok sıkılıyodu evde hemde 7 yaşına girecek.vakti geldi dedik ve bugün itibariyle 6 haftalık hamileyim
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin dilerim
ama hem heyecan hem tedirginlik hem panik bir anda yaşıyorum.çünü 7 yıl sonra tekrar sil baştan.biraz tırsmıyorum degil hani:)
ama napalım oglum çok seviniyo kardeşi olacak diye inşallah sagsalim saglıkla kucagımıza alırız.darısı tüüüüüüüüüm isteyenlere
Canım seni ve tüm diğer arkadaşları tebrik ediyorum... Profilden giriş yaptın galiba ama doğacağı tarih 2013 değil 2014 olacak sanırım o yüzden hata verdi...
Yeniden Anne oluyorum!
Sevinç, heyecan, korku, yine sevinç, yine heyecan :)
Varmı benim gibi henüz çok yeni olan hamileliğini öğrenen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?