2013 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

merhaba bayanlar, 7 haftalık hamileyim. doktora önümüzdeki hafta gitmeyi planlıyorduk fakat bazı sebeplerden cumaya çekmek zorunda kaldım randevumu. fakat tedirginlik var. döllenmeden itibaren 40.günde kalbi atmaya başlıyor diye duymuştum, acaba erken mi gidiyoruz, sizlerin ne zaman duyulmuştu ??

Merhabalar ben de 14 haziranda öğrendim hamile olduğumu.Allah hepimize bebeğimizi kucağımıza aldığımız günü de göstersin inşallah.

Merhabalar ben de 14 haziranda öğrendim hamile olduğumu.Allah hepimize bebeğimizi kucağımıza aldığımız günü de göstersin inşallah.
gözün aydın canım amin inş. o günleri de görürüz. gunlerimiz yakınmış. ben de 15 haziranda öğrendim hamile olduğumu. sat 16 mayıstı. doktora gttiniz mi, ben de cuma gidicem çok heyecanlıyım )

22 haziranda gördüm, silik gölge gibi bir çizgiydi, ama dikkatli bakınca görünüyordu. Ben var diyorum eşim yok diyor, sonunda ikna ettim olduğunda, kaçış yok çenemden 24 haziranda tekrar test yaptım bu sefer karanlıkta bile görünecek cinstendi. En son doktora gittiğimizde sorun yoktu. İnşallahta olmaz, umarım hepimiz sağlık, sıhatli bir şekilde alırız yavrularımızı kucaklarımıza

Son düzenleme:
Arkadaşlar 19 Temmuzda öğrendim gebeliğimi... Biraz zaman geçsin diye bekledim geçtiğimiz salı günü doktora gittim kalp atışlarını duydum:))) Haftaya da kontrolüm var...

Herkes hamileyim diyor kimse hamileliginin nasıl gectiginden bahsetmiyor :44:

9 unda 2. ayım doluyo yani 8 haftalık olucam ama iyi olduğum pek söylenemez iştahsizlik ve midem de garip bi his halszlikte cabası ne zaman geçer acaba bunlar

Herkes hamileyim diyor kimse hamileliginin nasıl gectiginden bahsetmiyor :44:
bugün itibariyle bulantılarım başladı çok halsiz yorgun uykusuz hissediyorum kendimi sabahları özellikle karnımda şişkinlik hissediyorum doktor içtiğin süt yapar hemen süt içme 16. ya haftaya doğru süt içmeye başlamalısın dedi hiç kabızlık yaşamayan ben ilk defa kabız oldum kus.bakmayın doktor sabahları 1 bardak ılık suyla 4-5 kayısı yersen bağırsaklarını yumuşatır dedi şimdilik böyle pek iştahım açılmış sayılmaz aksine tıka basa tok gibiyim canım soğuk sulu meyve istiyor allahtan yaz mevsimindeyiz

İnşallah en kısa zamanda geçer canım benim de geçen hafta bulantılarım çok kötüydü 2 kilo verdim bu hafta yine bulantım var ama şükür daha iyiyim en azından biseyler yiyebiliyorum biraz.bulanti dışında kanamam oldu pazar günü pazartesi doktora gidicem yeniden umarım herşey yolundadir.pazar gunu doktora gittigimde iyiydi hatta bebegimin kalp atisini bile duydum inşallah iyidir durumu

kalp atışını duyduysan herşey yolundadır merak etme annesi kanama olması normalmiş ilk 10 haftada ama sen gene aklımda kalmasın diyorsan bi git tabi

kalp atışını duyduysan herşey yolundadır merak etme annesi kanama olması normalmiş ilk 10 haftada ama sen gene aklımda kalmasın diyorsan bi git tabi

İnşallah dediğin gb.dir canım pazartesi aslinda kalp atışını duyarız diye cagirmisti doktor ama ansizin kanama olunca hastaneye gitmek zorunda kaldim ve süpriz yapti bebeğim :) pazartesi haber veririm.
Ekşi ve acı fazla tuketme dedi doktor gercekten de midemi alt ust ediyor ondan mümkün olduğunca tuzlu seyler yiyorum.bide sabah kalkmadan biseyler atiyorum ağzıma ekmek, kraker, leblebi falan ve su icemiyorum senin nasıl? Bu arada sat in kac benim 19 Mayıs

benimde 24 mayıs batım 20 hazirandı 18 inde öğrendim ben hamile olduğumu erken belli oldu başlıyor yavaştan bulantılar benimde sabahları süt içiyordum çok rahatsız etti beni içiyorum 2 gündür daha iyiyim evet suyu bende içemiyorum 2 güne kadar günde 2,5 litre içiyordum ama şimdi bulantımı artırıyor sabahları tuzlu leblebiyi doktorda söyledi aldırdım hemen eşime

Aynen ben de litrelerce su içen insan 1 bardak zor içiyorum çay iyi geliyor hem susuzlugumu alıyor biraz dene istersen sen de.ben de açım ama yiyemiyorum :) gerçi bugün iyi yedim peynir yiyemiyordum mesela bugun yiyebildim inşallah kisa sürer bu süreç bide ben yatıyorum devamlı bol bol dinlen dedi doktor bakalım kendi doktorum ne dicek.nerdesin istanbul mu calisiyor musun

YOK CNM BİZDE 7 haftalıktı ilk kalp atışlarını duyuduk

çok sıkıntı yaşamıyorum ara ara mide bulantılarım oluyor , iştahsızlık var zorla yiyorum bebişim için ve erkenden uyuyorum. iş çıkışları eve gidiyorum ne temizlik ne başka bişey hiç birşey yapmıyorum sadece dinleniyorum.

Kimisi cok rahat geciriyor kimisi zor işte. Benim de gün gün değişiyor dün iyiydim bugun biraz daha fazla mesela ozellikle sabah ve aksam oluyor.sen 2ayina girmişsin bebegindeki degisimi gorebiliyor musun ultrasonda :)

kızlar bende 6+2yim 3 gün öncesine kadar sürekli mide kazınması vehalsizlik, uyku şikayetim vardı çok şükür şimdi sadece halsizlik kaldı ne mide bulantısı ne bişey birşeyim yok pazartesi gidicem gene doktora çok merak ediyorum iyimi:26:

Ne güzel canım bazılarının 7. 8. Haftada basliyormus ama inşallah hic baslamaz rahat geçirirsin benim ilk gebeligimde 7.haftada baslamisti ama o sağlıksız bi gebelikti belki ondandir senin ilk mi

Selamun Aleykum Kardesler;
Yaklasik iki yillik ewliyim, ilk hamileligimde bebegimin kalbi atmadi, yani bos hamilelikti Ekim 2013 de bebegimi benden aldilar! Iki hafta once de test yaptik esimle ve pozitif cikti elhamdulillah! Son adet tarihime gore 6bucuk haftalik hamileyim:)))
Ben Hollandada yasiyorum, burda ha deyince kontrole gidemiyosun, ew doktorundan randevu aldik, kontrolu ta 10temmuza verdi, 16temmuza da ultrasyon... HAyirli haberleri aliriz insallah... Kalp sesini duymadan kimseye haber vermicez bu sefer ilk size yaziyorum
Hamilelik tarihi ayni olan arkadaslarla goruselim insallah!
Dua edin bize selamlar!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…