2013 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Selamun Aleykum Kardesler;
Yaklasik iki yillik ewliyim, ilk hamileligimde bebegimin kalbi atmadi, yani bos hamilelikti Ekim 2013 de bebegimi benden aldilar! Iki hafta once de test yaptik esimle ve pozitif cikti elhamdulillah! Son adet tarihime gore 6bucuk haftalik hamileyim:)))
Ben Hollandada yasiyorum, burda ha deyince kontrole gidemiyosun, ew doktorundan randevu aldik, kontrolu ta 10temmuza verdi, 16temmuza da ultrasyon... HAyirli haberleri aliriz insallah... Kalp sesini duymadan kimseye haber vermicez bu sefer ilk size yaziyorum
Hamilelik tarihi ayni olan arkadaslarla goruselim insallah!
Dua edin bize selamlar!...

kübra ve sembas tebrikler...

Ben de kalp atışlarını duydum geçen salı günü çok şükür haftaya salı kontrolüm var inşallah... Biraz kendimi yorgun hissediyorum o kadar...

sağol canım sizin de gözünüz aydın.Evet doktora gittik Allah'a şükür kalp atışlarını duyduk. :) Sen neler yaptın? Nasıl geçiyor hamişlik? Benim sabahları mide bulantılarım oluyor.Mutfağa girmek istemiyorum krakerle idare ediyorum.Umarım çabuk geçer bulantılarım.Çok sevdiğim domatesi bile görünce içim fena oluyor :)

Ne güzel canım bazılarının 7. 8. Haftada basliyormus ama inşallah hic baslamaz rahat geçirirsin benim ilk gebeligimde 7.haftada baslamisti ama o sağlıksız bi gebelikti belki ondandir senin ilk mi

inşallah sorunsuz geçer :))) evet ilk hemde 8 sene sonra kendiliğinden geldi mucizem

Merhaba arkadaşlar..
Ben haziranda değilde 1 temmuzda öğrendim hamile olduğumu, şuan yurtdısında olduğum icinde doktor bidaha 22 temmuza randevu verdi kalp atışları icin.. Okadar heyecanlıyımki.. :))) nasıl gececek günlerrrr..
Nasıl geciyor hamileliğiniz? Bende kusma filan yok ama aşırı şekilde üşüyorum dışarısı 24-25 derece olmasına rağmen..
Allahım inşallah hepimize sağlıklı evlatlar verir ve isteyen herkese bu duyguları yaşatır.. :)

bende aynı durumda olduğumdan annemde kalıyorum mutfağa girmek bile istemiyorum bütün yağ kokuları beni yemekten soğuttu

bende aynı durumda olduğumdan annemde kalıyorum mutfağa girmek bile istemiyorum bütün yağ kokuları beni yemekten soğuttu

kayınvalidem vardı yemekleri o yapıyordu. o da gidecek bakalım ne yapacağım. Eşim de oruçlu olacağı için pek yapamaz napacam bakalım. Beslenme konusunda neler yapıyorsunuz ? Açıkçası ben kahvaltıyı zor yapıyorum hatta pek bişey yemeden kalkıyorum.

Benim beslenme düzeni diye birşeyim kalmadı midem neyi alıyorsa onu yemeye çalışıyorum

arkadaslar bana patates cok iyi geliyo kizartma degildenhaslama yada firinlayip tavsiye ederim midem bulanmadan yiyebildigim nadir yiyeceklerden sizin varmi tavsiyeleriniz

arkadaslar bana patates cok iyi geliyo kizartma degildenhaslama yada firinlayip tavsiye ederim midem bulanmadan yiyebildigim nadir yiyeceklerden sizin varmi tavsiyeleriniz

Patates haşlama ben de denedim tok tutuyor en azından. Ben sabah kalkmadan önce mutlaka ekmek, , kraker bişey atıyorum ağzıma ve hemen ayaklanmiyorum yavss yavas hareket ediyorum.kahvalti ne yazık ki yapamıyorum corba iyi geliyor, tuzlu leblebi de.ben su icemez oldum ondan cay iyi geliyor genelde tuzlu seyler tuketiyorum.

çok şükür biz de duyduk cnm kalp atışını çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın. benm bulantım,istifram çok fazla , aynen mutfağa girmiyorum zaten 1 haftadır kapısı kapalı. her geçen gün daha da şiddetli oluyor sanki :/ umarım bu zor gunleri bir an önce atlatırız

beslenme düzeni diye bir şey bende de yok canım . doktora da söyledim zaten dikkat edemiyorum diye.canım hiç bir şey yemek istemiyor. gönül gezdiriyorum, dışarı çıkıyoruz, sipariş veriyoruz sırf yemek yiyeyim diye diyorum zaten ://

son adet tarihim 31 mayıstı 26 haziranda evde test yaptım ve 2.çizgiyi çok net gördüm hemen kan testi yaptırdık sonuç 519 ve şükürler olsun hamileyim 29 haziranda kesemizi gördük ve hcg 1170 olmuş dr biraz yüksek dedi aranızda böyle olan varmı?perşembe yine randevum var.allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkesede en kısa zamanda versin inşaallah..

benim bildiğim kese 1500 den sonra görünüyo gerçi bn kanda bi kere baktırdım o da sadece hissetiğimde 89 du sonra 2 günde bi ikiye katlandığını varsayarak gittiğimde keseyi görmüştük hayırlısı olsun canım

teşekkür ederim daha önce dış gebelik geçirdim onun için vajinal ultrosonla bakıldığı için gördük şu an da perşembeyi iple çekiyorum inşaallah kalp atışını duyarız :)

Ablam diyor ki geçtikten sonra tadına varicaksin gebeligin ama bana hic gecmicek gb geliyor. Yemek yemeyi özledim resmen

kızlar 6 hafta 4 gunluk oldum,kalp atıslarını ne zamanduyabılırım?bı arkadas yazmıs ya bos gebelık yasadım kalbı atmadı dıee cok korkuyorummmm

kızlar 6 hafta 4 gunluk oldum,kalp atıslarını ne zamanduyabılırım?bı arkadas yazmıs ya bos gebelık yasadım kalbı atmadı dıee cok korkuyorummmm

Döllenme zamanına göre değişiyor canım 6-7-8.haftalarda duyulabiliyormus.strese sokma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…