gözün aydın canım amin inş. o günleri de görürüz. gunlerimiz yakınmış. ben de 15 haziranda öğrendim hamile olduğumu. sat 16 mayıstı. doktora gttiniz mi, ben de cuma gidicem çok heyecanlıyım)
Ne güzel canım bazılarının 7. 8. Haftada basliyormus ama inşallah hic baslamaz rahat geçirirsin benim ilk gebeligimde 7.haftada baslamisti ama o sağlıksız bi gebelikti belki ondandir senin ilk mi
sağol canım sizin de gözünüz aydın.Evet doktora gittik Allah'a şükür kalp atışlarını duyduk. :) Sen neler yaptın? Nasıl geçiyor hamişlik? Benim sabahları mide bulantılarım oluyor.Mutfağa girmek istemiyorum krakerle idare ediyorum.Umarım çabuk geçer bulantılarım.Çok sevdiğim domatesi bile görünce içim fena oluyor :)
bende aynı durumda olduğumdan annemde kalıyorum mutfağa girmek bile istemiyorum bütün yağ kokuları beni yemekten soğuttu
kayınvalidem vardı yemekleri o yapıyordu. o da gidecek bakalım ne yapacağım. Eşim de oruçlu olacağı için pek yapamaz napacam bakalım. Beslenme konusunda neler yapıyorsunuz ? Açıkçası ben kahvaltıyı zor yapıyorum hatta pek bişey yemeden kalkıyorum.
arkadaslar bana patates cok iyi geliyo kizartma degildenhaslama yada firinlayip tavsiye ederim midem bulanmadan yiyebildigim nadir yiyeceklerden sizin varmi tavsiyeleriniz
sağol canım sizin de gözünüz aydın.Evet doktora gittik Allah'a şükür kalp atışlarını duyduk. :) Sen neler yaptın? Nasıl geçiyor hamişlik? Benim sabahları mide bulantılarım oluyor.Mutfağa girmek istemiyorum krakerle idare ediyorum.Umarım çabuk geçer bulantılarım.Çok sevdiğim domatesi bile görünce içim fena oluyor :)
kayınvalidem vardı yemekleri o yapıyordu. o da gidecek bakalım ne yapacağım. Eşim de oruçlu olacağı için pek yapamaz napacam bakalım. Beslenme konusunda neler yapıyorsunuz ? Açıkçası ben kahvaltıyı zor yapıyorum hatta pek bişey yemeden kalkıyorum.
son adet tarihim 31 mayıstı 26 haziranda evde test yaptım ve 2.çizgiyi çok net gördüm hemen kan testi yaptırdık sonuç 519 ve şükürler olsun hamileyim 29 haziranda kesemizi gördük ve hcg 1170 olmuş dr biraz yüksek dedi aranızda böyle olan varmı?perşembe yine randevum var.allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkesede en kısa zamanda versin inşaallah..
benim bildiğim kese 1500 den sonra görünüyo gerçi bn kanda bi kere baktırdım o da sadece hissetiğimde 89 du sonra 2 günde bi ikiye katlandığını varsayarak gittiğimde keseyi görmüştük hayırlısı olsun canım
kızlar 6 hafta 4 gunluk oldum,kalp atıslarını ne zamanduyabılırım?bı arkadas yazmıs ya bos gebelık yasadım kalbı atmadı dıee cok korkuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?