2013 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

arkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra doktorunuz tekrar ne zaman kontrole çağırdı? Kan falan aldılar benden TORCH testi içinmiş sanırım.

bende hamileyim:)

adetim 3 gün geçmişti bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm:)

bu benim 3. meleğim olacak inşallah..

inşallah hepimiz sağlıcakla kauşuruz bebişlerimize

benim mide bi tuhaf bi superim bi fena oruc konusunda ne yaptiniz arkadaslar

şu anda 6 hafta 6 gunluk hamıleyım bı defa doktora gıttım kesemı gordum geldım :) 9.79 mmdi.ıkıncı muayene haftaya bugun kısmetse o gun 7 hafta 5 gunluk olucam sızce neler benı beklıor ? deneyımlı hazıran annelerı ıkıncı muayene de neler gordunuz?kalp atısını duyabılır mıyım

bebegin kesesi ne kadarlıkken ultrasonda belli olur arkadslar bilgisi olan??

Son düzenleme:
arkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra doktorunuz tekrar ne zaman kontrole çağırdı? Kan falan aldılar benden TORCH testi içinmiş sanırım.

3 hafta sonra çağırdı canım beni. ama ne yapılacağı ile ilgili bir fikrim yok. ne testiymiş ki acaba o ne için yapılyor

ben de 7+1 iken gitmiştim ve çok telaş yapmıştım acaba duyabilecek miiyiz diye. ama çok şükür ki duyduk canım :) bence duyarsın sen de. doktor ultrasonun sesini açtı o şekilde dinledik , bebeğin boyunu söyledi. başka da ekstra bir şey yapmadı cnm 3 hafta sonra tekrar çağırdı beni. yalnız benm fecii bulantım var ://

kızlar 6 hafta 4 gunluk oldum,kalp atıslarını ne zamanduyabılırım?bı arkadas yazmıs ya bos gebelık yasadım kalbı atmadı dıee cok korkuyorummmm

ben 33 günlükken kesemi gördüm 7 haftalıkkende kalp atışlarını yani yaklaşık 50 gününde kalp atışlarını duyuyorsun bende daha 4 gün oldu duyalı :) merak etme rabbim neyi nasip ederse onu yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…