bebegin kesesi ne kadarlıkken ultrasonda belli olur arkadslar bilgisi olan??
3 hafta sonra çağırdı canım beni. ama ne yapılacağı ile ilgili bir fikrim yok. ne testiymiş ki acaba o ne için yapılyor
Kızlar benim de bugün doktor kontrolüm vardı.. Çok şükür herşey yolunda kalp atışları falan derken fasulye kadar olmuş yavrum evladım:))))
Kızlar benim de bugün doktor kontrolüm vardı.. Çok şükür herşey yolunda kalp atışları falan derken fasulye kadar olmuş yavrum evladım:))))
hayırlı olsun maaşallah diyelimm kalp atışını bugün ilk defa mı duydun bende perşembe gidiyorum kalp atışını duymaya hazırladım kendimi ama erken mi acaba...
şu anda 6 hafta 6 gunluk hamıleyım bı defa doktora gıttım kesemı gordum geldım :) 9.79 mmdi.ıkıncı muayene haftaya bugun kısmetse o gun 7 hafta 5 gunluk olucam sızce neler benı beklıor ? deneyımlı hazıran annelerı ıkıncı muayene de neler gordunuz?kalp atısını duyabılır mıyım
canım ben 5+5te duydum karından :)perşembeye 5+6 oluyoruz randevum var kalp atışını duyamaz mıyım hiç bu kadarlıkken duyan yok mu?
Herkese iyi geceler, öncelikle bu hayırlı ayda herkesin doktorlarından hayırlı haberler almasını diliyorum. Yazdıklarınızı okudukça daha da heyecanlanıyorum anne adayı olduğum için:) ben de 11+3 haftalık hamileyim ve forumdan çıkamaz oldum sürekli başkaları ne yazmış benim gibi olan var mı diye araştırıp duruyorum:) çok zorlu geçen haftalarından sonra sonunda bulantılarım azalmaya başladı, umarım herkes benim kadar şanslı olur da 12. Haftada kurtulur bu hoş olmayan başlangıçlardan.
hayırlı olsun maaşallah diyelimm kalp atışını bugün ilk defa mı duydun bende perşembe gidiyorum kalp atışını duymaya hazırladım kendimi ama erken mi acaba...
ben de 6 haftalıkken duymuştum kalp atışını ve duyacağımızı hiç beklemiyorduk .O ses ne ben mi heyecan yaptım dedim doktor da hayır bu onun sesi dedi. :)
Canım 6+2 de kalp atışını duydum geçen hafta. Yani hemen gitmedim kese için 6. haftayı doldurup gitmek için sabırla bekledim yedinin içindeydim. 3 hafta sonra tekrar gidicem idrar istedi kan istedi onları vericem inşallah sonra da ikili test zamanı.... Herhangi bir bulantım falan yok çok şükür oğlumda da olmamıştı:)))
Hayırlı uğurlu olsun herkesin bebişi...
ne güzel çok şanslısın herşey kokuyor zorla yemek yemeğe çalışıyorumm ..
Herkese iyi geceler, öncelikle bu hayırlı ayda herkesin doktorlarından hayırlı haberler almasını diliyorum. Yazdıklarınızı okudukça daha da heyecanlanıyorum anne adayı olduğum için:) ben de 11+3 haftalık hamileyim ve forumdan çıkamaz oldum sürekli başkaları ne yazmış benim gibi olan var mı diye araştırıp duruyorum:) çok zorlu geçen haftalarından sonra sonunda bulantılarım azalmaya başladı, umarım herkes benim kadar şanslı olur da 12. Haftada kurtulur bu hoş olmayan başlangıçlardan.
bende o günleri bekliyorum 2 3 haftam kadlı 2 test yaptın mı
Benim de fena midem inşallah kisa zamanda biter diye bekliyorum
tam 7 haftalık oldum bugun masallah hıc bulantım yok benım gıbı olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?