2013 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

ahllah her kese saglikli evlat nesib etsin,Amin! bende 1 yildir evliyim henuz bebek yok ama cok istiyorum. insallah hayirlisi ne ise o olsun

yemek yapmak cok zor cok onu beni pisiriyo bnmi yemegi bilmiyorum yani butun ev kokuyo resmen hersey kokuyo butun dunya kokuyo esimde abartiyosun hicbiseyin koktugu yok ev iyi diyo ama bence kokuyo ya su durum bi gecse bayrama kadar gecer insallah

yemek yapmak cok zor cok onu beni pisiriyo bnmi yemegi bilmiyorum yani butun ev kokuyo resmen hersey kokuyo butun dunya kokuyo esimde abartiyosun hicbiseyin koktugu yok ev iyi diyo ama bence kokuyo ya su durum bi gecse bayrama kadar gecer insallah

al benden de o kadar tek iyi tarafı çıkarmıyorumm ama iki lokmayı zorla yiyiyorum zaten

Herkeste hemen hemen durum ayni gb.ben de 7+4um ve bulantilarimda 3.haftamin icindeyim kafami kaldiramiyorum resmen en kisa zamanda geçmesini bekliyorum bulantimin
Size bir supriz haber daha vereyim 2 hafta önce kanamam olmuştu meger ikizlere hamileymisim :) ama biri gelisememis ve durmus kanamada ona aitmis ilk gördüğümüz bebisim yasiyor şükürler olsun kuzum Rabbim ona sağlık versin inşallah

Bende aynı dertten muzdaribim arkadasım, erkekler bu konuda anlarmıs gıbı yapıyo ama anlamıyo, abarttıgımızı dusunuyolar! Belkide haklıdırlar yasamayan anlamaz bu duyguyu bence degısık bısey... 8.haftamdayım ve sabah aksam bulantım sıddetlenıyo oglen biraz daha sakin ama durmuyo... Insallah haılelık boyunca devam etmez!

Bırde arkadaslar, hamılelıkte ılk test ne zaman yapılıyor ve hamılelık boyunca yapılacak testler neler bılgısı olan var mı?
Ikılı uclu testler, down sendromu ıcın testler falan duydum ben de???

hayırlısı oyleyms allah ona versin güzel günler

2li test 11 ile 16. haftalar arasinda yapiliyo down sendromuna bakiyolar bende onu bekliyorum 12. haftada gitcem doktora umarim haberler iyi olur doktor soyluyo zaten su testi yapcaz bunu yapcaz diye esim zorla yemek yediriyo agzima tikiyo gicik ediyo beni yiyemiyorum iste anla yok saldin kendini yok topla biraz kendini yok iste yiyemiyorum y i y e m i y o r u m baslangictan 3 kilo verdim resmen

7+1 deyım bugun dusuk tehlıkem oldugu ıcın progestan kullanıorum sureklı halsızım sureklı yatıorum hıc bı ıs yapamıorum evım les gıbı oldu resmen

bugun kontol için b hcg ve prolaktın verdm beta negatif prolatnm üst sınır 23 ken bnm sonuc 79 cok üzgünüm bu durumda tabı bebek olmaz

Hamileyim demiştin diye hatırlıyorum canim ben ya pardon prolaktin nedir bilmiyorum ama uzuldum canim : (

7+1 deyım bugun dusuk tehlıkem oldugu ıcın progestan kullanıorum sureklı halsızım sureklı yatıorum hıc bı ıs yapamıorum evım les gıbı oldu resmen

Neden tehlike dediler canım ben de kullanıyorum 3 haftadir yaklasik.kac mg verdi doktor

Neden tehlike dediler canım ben de kullanıyorum 3 haftadir yaklasik.kac mg verdi doktor

yawrum kanama oldu,tatıldeyken esımle ılıskıye gırdık doktor rahat rahat gırın dedı.bızde kasmadık sona kanamam oldu hemen hastaneye gıttık dedıkı cınsel munasebet oldu mu lutfen ılk 3 ay yapmayın.sımdı 7+1 oldum haftaya salı gıdıcem doktora ıns bı sıkıntı yoktur 100 mg verdı sende durum nasıl halsızlık var mı sen kac haftalıksın

Hamileyim demiştin diye hatırlıyorum canim ben ya pardon prolaktin nedir bilmiyorum ama uzuldum canim : (

yok canım henüz degilim süt salınımı ile ilgili bi hormon gebelik olusmasna engel olabiliyo bakalım daha tahlıllerim yapılıyıo dua edin bana bian once anne olmak istiyorum

7+4um ben de canım, iliski bize de yasak genelde yasakliyorlar zaten.benim gebeligim ikiz baslamis ama biri sonlanmis onun kanamasi olmus ben basta tedbir amacli 200 aliyordum simdi 400 e cikti hem halsizlik hem tansiyon düşüklüğü yapiyor inşallah pazartesi kontrolum var sanirim biraktircak doktor artik.

yok canım henüz degilim süt salınımı ile ilgili bi hormon gebelik olusmasna engel olabiliyo bakalım daha tahlıllerim yapılıyıo dua edin bana bian once anne olmak istiyorum

Üzüldüm canim inşallah kisa zamanda saglikli bir bebisin olur

hayırlısı olsun canım.ıns bebıslerımz ıyıdır saglıklıdır.benımkı 100 mg verdı.zaten bı kutu bıtmek uzere.benım bı defa kanama oldu bıdaha olmadı.kesem zarar gormemıs.cok sukur.6 hafta 2 gunlukken oldu doktor kese bozulmamıs dedı ama bebek yoktu.
bende haftaya salı gıdıcem 7 hafta 6 gunluk olucam o zaman ıns bebısım olusmutr kalp atıslarını duyarım.senın sat ne zaman benım 22 mayıs.sen kalp atıslarını duydun mu bebegın olusmus mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…