tam 7 haftalık oldum bugun masallah hıc bulantım yok benım gıbı olan var mı
teşekkür ederim canım şimdi daha da heyecanlandım yarın 5+6 oluyoruz inşaallah bende duyarım :)
canım bende 5 6 dayım nasıl hıssedıyorsun
yemek yapmak cok zor cok onu beni pisiriyo bnmi yemegi bilmiyorum yani butun ev kokuyo resmen hersey kokuyo butun dunya kokuyo esimde abartiyosun hicbiseyin koktugu yok ev iyi diyo ama bence kokuyo ya su durum bi gecse bayrama kadar gecer insallah
yemek yapmak cok zor cok onu beni pisiriyo bnmi yemegi bilmiyorum yani butun ev kokuyo resmen hersey kokuyo butun dunya kokuyo esimde abartiyosun hicbiseyin koktugu yok ev iyi diyo ama bence kokuyo ya su durum bi gecse bayrama kadar gecer insallah
Herkeste hemen hemen durum ayni gb.ben de 7+4um ve bulantilarimda 3.haftamin icindeyim kafami kaldiramiyorum resmen en kisa zamanda geçmesini bekliyorum bulantimin
Size bir supriz haber daha vereyim 2 hafta önce kanamam olmuştu meger ikizlere hamileymisim :) ama biri gelisememis ve durmus kanamada ona aitmis ilk gördüğümüz bebisim yasiyor şükürler olsun kuzum Rabbim ona sağlık versin inşallah
hayırlısı oyleyms allah ona versin güzel günler
Aynen uzulmedim zaten beklemiyordum zaten hic süpriz oldu inşallah bebegim saglikli olsun.senin nasıl geciyor gunlerin
bugun kontol için b hcg ve prolaktın verdm beta negatif prolatnm üst sınır 23 ken bnm sonuc 79cok üzgünüm bu durumda tabı bebek olmaz
7+1 deyım bugun dusuk tehlıkem oldugu ıcın progestan kullanıorum sureklı halsızım sureklı yatıorum hıc bı ıs yapamıorum evım les gıbı oldu resmen
Neden tehlike dediler canım ben de kullanıyorum 3 haftadir yaklasik.kac mg verdi doktor
Hamileyim demiştin diye hatırlıyorum canim ben ya pardon prolaktin nedir bilmiyorum ama uzuldum canim : (
yawrum kanama oldu,tatıldeyken esımle ılıskıye gırdık doktor rahat rahat gırın dedı.bızde kasmadık sona kanamam oldu hemen hastaneye gıttık dedıkı cınsel munasebet oldu mu lutfen ılk 3 ay yapmayın.sımdı 7+1 oldum haftaya salı gıdıcem doktora ıns bı sıkıntı yoktur 100 mg verdı sende durum nasıl halsızlık var mı sen kac haftalıksın
yok canım henüz degilim süt salınımı ile ilgili bi hormon gebelik olusmasna engel olabiliyo bakalım daha tahlıllerim yapılıyıo dua edin banabian once anne olmak istiyorum
7+4um ben de canım, iliski bize de yasak genelde yasakliyorlar zaten.benim gebeligim ikiz baslamis ama biri sonlanmis onun kanamasi olmus ben basta tedbir amacli 200 aliyordum simdi 400 e cikti hem halsizlik hem tansiyon düşüklüğü yapiyor inşallah pazartesi kontrolum var sanirim biraktircak doktor artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?