hayırlısı olsun canım.ıns bebıslerımz ıyıdır saglıklıdır.benımkı 100 mg verdı.zaten bı kutu bıtmek uzere.benım bı defa kanama oldu bıdaha olmadı.kesem zarar gormemıs.cok sukur.6 hafta 2 gunlukken oldu doktor kese bozulmamıs dedı ama bebek yoktu.
bende haftaya salı gıdıcem 7 hafta 6 gunluk olucam o zaman ıns bebısım olusmutr kalp atıslarını duyarım.senın sat ne zaman benım 22 mayıs.sen kalp atıslarını duydun mu bebegın olusmus mu
ya canım sen ne kadarlıktı duydugunda?
ben sat 22 mayıs.ilk korunmadıgım ay gebe kaldım.
27-29-31 mayısta,3-5-7-16 hazıranda beraber olduk.
cok hasta olmustum ıdrar yolu enfeksıyonu 12 haz da gebelık testı negatf cıkmıstı antıbıyotık falan kullandım adetım gecıktı bı baktım hamıleyım.acaba benım kı gec dollenme mı?sen erken duymussun kalp atıslarını
Canim endiselenme 8.haftada bile duyulabiliyor benim 6+2 ya da 4 tu sanırım belki gec döllenme olmuştur ilac kullandığını soyledin mi doktoruna
yok solemedım ama bana ılacı veren doktora gıttım soledım.o da bana dedı kı zaten gebelıgın olusmazdı o zaman dedı
arkadaşlar bugün dr randevum vardı ve ben hala şoktayımm 4+1 de tek kese görünmüştü va bugün 2 süpriz daha yaşadık allah izin verirse üçüz annesi olucam ikisinin kalp atışı var biri daha çok küçük olduğu için kalp atışı yoktu çarşamba günü yine randevum var kesin belli olacak ama ben hala inanamıyorummm :) hayırlısı diyorum artıkkkk
hayırlısı olsun canım çok sevindiim :)) sağlıkla kucağına alırsın inşallah yanlız bişey sorucam normal yollamı hamile kalmıştın yoksa tüp bebek falanmı?
arkadaşlar bugün dr randevum vardı ve ben hala şoktayımm 4+1 de tek kese görünmüştü va bugün 2 süpriz daha yaşadık allah izin verirse üçüz annesi olucam ikisinin kalp atışı var biri daha çok küçük olduğu için kalp atışı yoktu çarşamba günü yine randevum var kesin belli olacak ama ben hala inanamıyorummm :) hayırlısı diyorum artıkkkk
Ayyy canım süper :) maşallah insallah üçü de sağlıklı olur.ben de o şoku yaşadım 2.keseyi gördük biz de ama bebis yok onda kısmet. Zor gunler seni bekliyor :)
artık kısmet diyorum eskiden uzun süre çalışma hayatı olan ve şu anda çok gezen biriydim eve kapanmayı nasıl yapıcam bilmiyorum :)
Allah sabrini da verir canim bence :) ne guzel üçü bir ands oluvericek
sağol cnm iyi tarafından bakmaya çalışıyorum artık yapılacak bişey yok allah hiçbir kuluna kaldıramıyacağı yükü vermezmiş...
Aynen canim diğerini gordunuz mu peki kalp atışını duymadigini embriyo olusmus mu benim diget kesem bos mesela olusamamis onda
bebek göründü ama diğerlerine göre çok küçükmüş kalp atışı onun için daha olmayabilir dedi dr haftaya yine gidicem...
arkadaşlar merhaba,
ben de dün hamile olduğumu öğrendim daha 4 haftalık çok yeni adetim gelmeden 1 gün önce yaptım kan testi hamile olduğumu hissedip şu andaki en büyük dileğim önümüzdeki riskli 3 ayı sağ salim sorunsuz atlatabilmek. bu ay öğrenen herkesi çok tebrik ederim, umarım hepimizin sorunsuz bir hamilelik dönemi geçer :)
çok teşekkürlerrr :) şimdi kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorumhoşgeldiiin tebrikler :)) amin inşallah hepimiz alırız meleklerimizi kucaklarımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?