2013 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Selam galiba bende hamileyim az önce bir test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı bu üçüncü çocuğum olacak ama yinede çok heyecanlandım

Merhaba,

Konu başlığını görünce dayanamadım ben de üye oldum :) Ben serap...İkinci hamileliğimi yaşıyorum..
Herkese kocaman selamlar...

Merhaba 2 ay önce, 2 aşılama sonrası tüm ümidimi yitirdiğim ve tüp bebek araştırmalarına başladığım bu ay süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim :) bu ikinci bebeğim, kızıma aşılama ile hamile kalmıştım.. benim gibi mucize bekleyen tüm kaderdaşlarıma olsun darısı inşallah.. Sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

bugun kalbini duyduk inanilir gibi degildi nasil atiyo ya Allahim nasil bi duygu bu boyle cok heyecanlandim cok duygusallastim cok buyuk mutluluk

dün gittik dr ama keseyi göremedik dr çok küçük dedi beta hcg de yapmadı bir daha gitmicem o dr a belirtiler erken başladı bende yorgunum uykuluyum her zaman göğüslerim acıyor ve çok dolgunlaştı

inş bende buraya gelirim bir haftaya kadar ,,dün adet olmam gerekirdi ama olmadım bakalım beklıcem biraz daha gecsin,biyandan da sabırsızlanıyorum yaaa

dün gittik dr ama keseyi göremedik dr çok küçük dedi beta hcg de yapmadı bir daha gitmicem o dr a belirtiler erken başladı bende yorgunum uykuluyum her zaman göğüslerim acıyor ve çok dolgunlaştı

merak etme cnm bunlar iyi gunler ben de 6.haftaya grdim ve şiddetli bulantılarım başladı, ama göğüslerimin acısı hafifledi. şuan bulantı beni mahvediyo. biraz daha bekle istersen ben gittiğimde de gözükmemişti alttan ultrasonla bakmıştı. haftaya gidersin tekrar )

seninle belirtilerimiz aynıymış bende dün öğrendim hamile olduğumu dün küt diye uçuk çıktı dudağımda ve sürekli adet ağrısı gibi bel ağrım oldu hatta dün karnımda ağrıdı ve kahverengi leke geldi dedim adet oldum bu ayda olmadı arkası gelmeyince doktorumu aradım test yap dedi idrar yaptım hemen ikinci çizgi çıktı ve koşa koşa kana gittim 809,39 çıktı çok yüksek bi değer değilmi bi sorun varmıdırki sat 27 mayıs

benımde bu ay ılk denememdı cok ta umutluydum ama kırmızıyı gordum cok canım skıldı kızlar yaaa daha cok yeni ama ıste uzuldum bıraz....

Selam arkadaşlar ben de 5+6 hamileyim henüz keseyi görebilmek kismetse 8 temmuzda kontrole gidicem insallah o gün kalp atışını duyabilirim sizlerin nasıl geçiyor gunleriniz.benim bulantilarim başladı bastırmak için de sürekli bişeyler yiyorum ekmek kraker vs.fazla kilo almaktan da korkuyorum onun dışında evde olduğum için genelde yatarak geçiyor günlerim zaten sıcaktan dışarı çıkamıyorum

hanımlar 19 haziranda dondurulmuş 1 tane embriyom transfer edildi.dayanamadım bugun transferin 7. günü ve kan tahlili yaptırdım. bhcg : 19.7 progestranda : 16.3 çıktı sizce bebeğim benimlemdir? cuma gunu tekrar test yaptırcam 9. gün olcak bu arada 3 temmuz asıl test tarihim yani doktorumun beklediği tarih :)

gözün aydın canım. ben de 8 temmuzda gidicem doktora. biz keseyi gördük geçen hafta. bugun 7. haftamıza gircez acaba çok mu geç olur diyorum ama o tarihten önce de gidemem:// siz keseyi görebildiniz mi?
benim de geçen hafta bulantılarım başladı. sabahları dayanılmaz şekilde oluyor. yeşil elma, leblebi kraker falan yiyorum, yemek yiyemiyorum aklıma bile gelince midem bulanıyor. her şeyin, herkesin kokusunu alır oldum, ıyyy zor bi durum )

Tebrik ederim canım inşallah aynı gün güzel haberler vericez desene
Biz keseyi gördük canım ama tabi çok ufak olduğu için embriyoyu göremedik benim de 8 temmuzda 7 haftalık falan olucak bilmiyorum duyar mıyız kalp atışını inşallah duyarız
Bulantı konusunda aynı ben de senin gb.yim kafamı kaldiramiyorum.SAT ın ne zaman senin canım benim 19 Mayıs

Selam canım genelde 0-10 aralığından sonraki değerleri gebelik var diye sayıyorlar ama yine de emin olmak için beklemek gerek tabi inşallah hamilesindir

Kizlar bende hamileyim :) ocakta dis gebelik gecirdim ,mayista asilama yapmistik olmadi bu ay hic aklimda yokken geldi bebisim.son adetim 21 mayisti.Bugun kesemizi gorduk cok sukur, temmuzun ikinci haftasi da kalp atisi icin gidicez.insallah sorunsuz gecer herseyimiz kucagimiza aliriz bebeklerimizi :)

amiiinn inş. benim de 16mayıs canım sat. sen doktorun söylemesine göre mi hesapladın haftanı? ben de 5 haftalıkken gittiğimde bana 3 haftalık demişti. ama sat a göre bugun 7+0 oluyo.doktorun demesine göre 5+0 oluyo. kafam karıştı zaten bu konuda. gittiğimde sorucam, sormadan bşy söylemiyorlar zaten sinir oluyorum:)))

Gebelik haftan bebeğinin haftasindan 2 hafta ileride oluyor canim ondan oyle demistir belki benim haftam ultrasonda çıkan hafta aramizda 3 gun olduguna gore sen 6.haftanda olman gerekir

hanımlar dün adetimin 3. günüydü BHCG 903 çıktı.. bu testten 3 gün sonra doktora muayeneye gideceğim. değerim en az 2000 olmuş olur inşallah.. vajinal yoldan da kese görünürse süper olur..

hanımlar dün adetimin 3. günüydü BHCG 903 çıktı.. bu testten 3 gün sonra doktora muayeneye gideceğim. değerim en az 2000 olmuş olur inşallah.. vajinal yoldan da kese görünürse süper olur..

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.keseyi görürsün bence gittiginde hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…