dün gittik dr ama keseyi göremedik dr çok küçük dedi beta hcg de yapmadı bir daha gitmicem o dr abelirtiler erken başladı bende yorgunum uykuluyum her zaman göğüslerim acıyor ve çok dolgunlaştı
Teşekkür ederim tatlım inşallah sende güzel haberler alırsın .Bebiş gelir .Benimde sanki adet
olucakmışım gibi ağrılarım oldu.Belirtimi bilmem ama anide dudağımda uçık çıktı.Tırnaklarım çok hızlı uzamaya başladı.En önemlisi 1-2
damla açık kırmızı kanama oldu ..Yerleşme kanamasıymış :)
Selam arkadaşlar ben de 5+6 hamileyimhenüz keseyi görebilmek kismetse 8 temmuzda kontrole gidicem insallah o gün kalp atışını duyabilirim sizlerin nasıl geçiyor gunleriniz.benim bulantilarim başladı bastırmak için de sürekli bişeyler yiyorum ekmek kraker vs.fazla kilo almaktan da korkuyorum onun dışında evde olduğum için genelde yatarak geçiyor günlerim zaten sıcaktan dışarı çıkamıyorum
gözün aydın canım. ben de 8 temmuzda gidicem doktora. biz keseyi gördük geçen hafta. bugun 7. haftamıza gircez acaba çok mu geç olur diyorum ama o tarihten önce de gidemem:// siz keseyi görebildiniz mi?
benim de geçen hafta bulantılarım başladı. sabahları dayanılmaz şekilde oluyor. yeşil elma, leblebi kraker falan yiyorum, yemek yiyemiyorum aklıma bile gelince midem bulanıyor. her şeyin, herkesin kokusunu alır oldum, ıyyy zor bi durum)
hanımlar 19 haziranda dondurulmuş 1 tane embriyom transfer edildi.dayanamadım bugun transferin 7. günü ve kan tahlili yaptırdım. bhcg : 19.7 progestranda : 16.3 çıktı sizce bebeğim benimlemdir? cuma gunu tekrar test yaptırcam 9. gün olcak bu arada 3 temmuz asıl test tarihim yani doktorumun beklediği tarih :)
Tebrik ederim canım inşallah aynı gün güzel haberler vericez desene
Biz keseyi gördük canım ama tabi çok ufak olduğu için embriyoyu göremedik benim de 8 temmuzda 7 haftalık falan olucak bilmiyorum duyar mıyız kalp atışını inşallah duyarız
Bulantı konusunda aynı ben de senin gb.yim kafamı kaldiramiyorum.SAT ın ne zaman senin canım benim 19 Mayıs
amiiinn inş. benim de 16mayıs canım sat. sen doktorun söylemesine göre mi hesapladın haftanı? ben de 5 haftalıkken gittiğimde bana 3 haftalık demişti. ama sat a göre bugun 7+0 oluyo.doktorun demesine göre 5+0 oluyo. kafam karıştı zaten bu konuda. gittiğimde sorucam, sormadan bşy söylemiyorlar zaten sinir oluyorum:)))
hanımlar dün adetimin 3. günüydü BHCG 903 çıktı.. bu testten 3 gün sonra doktora muayeneye gideceğim. değerim en az 2000 olmuş olur inşallah.. vajinal yoldan da kese görünürse süper olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?