Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.keseyi görürsün bence gittiginde hayırlısı olsun
evet aynı bebişlerimiz :)))bizim doğum tarihlerimiz aynı bende yarın dr gidicem keseyi görmek için hayırlı olsun
benimde ilk başta göğüslerim çok fena oldu bide üstüne uyku eklenince şüphelenmiştim zaten sen ne zaman beta yaptırdın ne kadar çıktı?dün gittik dr ama keseyi göremedik dr çok küçük dedi beta hcg de yapmadı bir daha gitmicem o dr abelirtiler erken başladı bende yorgunum uykuluyum her zaman göğüslerim acıyor ve çok dolgunlaştı
seninle belirtilerimiz aynıymış bende dün öğrendim hamile olduğumu dün küt diye uçuk çıktı dudağımda ve sürekli adet ağrısı gibi bel ağrım oldu hatta dün karnımda ağrıdı ve kahverengi leke geldi dedim adet oldum bu ayda olmadı arkası gelmeyince doktorumu aradım test yap dedi idrar yaptım hemen ikinci çizgi çıktı ve koşa koşa kana gittim 809,39 çıktı çok yüksek bi değer değilmi bi sorun varmıdırki sat 27 mayıs
Ben de dün öğrendim hamiş olduğumu
Allah kucagına almayı nasip etsin inş.
ya kızlar bişey sorucam doktorlarınız hamile oldugunuzu belirlediğinizde sizlerden bazı testler istedimi benim doktorum henüz hiç bir test yaptırmadı sadece vitamin verdi
Kızlar hamılelgın ılk zamanları denıze gırmek tehlıkelımı
Bunu ben de merak ediyorum. Doktora danışıp bilgi alan var mı?
benim rutin ilk testte troid cikti hemen ilaca basladik mutlaka test yaptirin kan testi kolostrol seker demir bide deniz icin hijyenine dikkat et dedi islak mayoyla durma degistir mayonu dedi testlerinizi ihmal etmeyin ama
Çok tebrik ederimm .Bazen hayatımızda süprizler olabiliyor .Kafa rahat olursa her şey olur.Benim hcg 84.2 çıktı .Seninki yüksekmiş.
Çok tebrik ederimm .Bazen hayatımızda süprizler olabiliyor .Kafa rahat olursa her şey olur.Benim hcg 84.2 çıktı .Seninki yüksekmiş.
gözün aydın canım. ben de 8 temmuzda gidicem doktora. biz keseyi gördük geçen hafta. bugun 7. haftamıza gircez acaba çok mu geç olur diyorum ama o tarihten önce de gidemem:// siz keseyi görebildiniz mi?
benim de geçen hafta bulantılarım başladı. sabahları dayanılmaz şekilde oluyor. yeşil elma, leblebi kraker falan yiyorum, yemek yiyemiyorum aklıma bile gelince midem bulanıyor. her şeyin, herkesin kokusunu alır oldum, ıyyy zor bi durum)
bende haz hamişiyim :) sat 22 mayıstı.bat 20 haz.
26 haziran da adet günümü 6 gun geçtiğinde beta 580 çıktı.
henüz doktora gitmedim.allah nasip ederse pazartesi gidicem.
benımle aynı olup keseyi gören varmı ?vajınal ultrasona gırmeyı dusunmuyorum ben
bende 5.haftada keseyi gördüm bugün 7+2 deyim akşam dr gidiyoruz kalp atışları için durumu haber veririm
güzel haberlerini bekliyoruz canım...
gözün aydın canım. ben de 6 gun geçtiğinde gitmiştim. betam 1900 çıkmıştı, karından ultrasonla gözükmedi, dr. bu değerde gözükmesi gerekirdi deyince mecburen vajinal ultrasona grdim istemeye istemeye. çok şükür orda gördük keseyi,ama ben tavsiye etmiyorum benm canım çok yandı tansiyonum falan düştü, doktorun elini sıktım kaç kere farkında olmadan))
biraz daha bekleyip de git istersen o zaman daha net gözükür. bizim de ilk bebeğimiz olduğu için duramadık meraktan gittik ama şuan gitmiyorum, dr.un dediği tarihten bir hafta sonra gtcem)) emin olalım diye )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?