2013 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

bizim doğum tarihlerimiz aynı bende yarın dr gidicem keseyi görmek için hayırlı olsun
evet aynı bebişlerimiz :)))
dün gittik dr ama keseyi göremedik dr çok küçük dedi beta hcg de yapmadı bir daha gitmicem o dr a belirtiler erken başladı bende yorgunum uykuluyum her zaman göğüslerim acıyor ve çok dolgunlaştı
benimde ilk başta göğüslerim çok fena oldu bide üstüne uyku eklenince şüphelenmiştim zaten sen ne zaman beta yaptırdın ne kadar çıktı?

benim sat 22 mayıstı 22 haziran beta 3.485 çıktı :)) bi sorun yoktur inşallah

Allah kucagına almayı nasip etsin inş.

ya kızlar bişey sorucam doktorlarınız hamile oldugunuzu belirlediğinizde sizlerden bazı testler istedimi benim doktorum henüz hiç bir test yaptırmadı sadece vitamin verdi

Teşekkür ederim canım

Ben henüz doktora gitmedim keseyi görmek için, bi kaç gün daha bekleyeceğim. Ama ilk etapta test istenmiyor diye biliyorum

Bunu ben de merak ediyorum. Doktora danışıp bilgi alan var mı?

Benim doktorum bisey olmaz dedi ve ben de gecen hafta girdim tabi denizde cok fazla yormadim kendimi usul usul yuzdum az ama cikinca da bol bol dinlendim ama siz yine de doktorlariniza danismadan hareket etmeyin

benim rutin ilk testte troid cikti hemen ilaca basladik mutlaka test yaptirin kan testi kolostrol seker demir bide deniz icin hijyenine dikkat et dedi islak mayoyla durma degistir mayonu dedi testlerinizi ihmal etmeyin ama

benim rutin ilk testte troid cikti hemen ilaca basladik mutlaka test yaptirin kan testi kolostrol seker demir bide deniz icin hijyenine dikkat et dedi islak mayoyla durma degistir mayonu dedi testlerinizi ihmal etmeyin ama

Teşekkürler kızlaarr

bende haz hamişiyim :) sat 22 mayıstı.bat 20 haz.
26 haziran da adet günümü 6 gun geçtiğinde beta 580 çıktı.
henüz doktora gitmedim.allah nasip ederse pazartesi gidicem.
benımle aynı olup keseyi gören varmı ?vajınal ultrasona gırmeyı dusunmuyorum ben

Çok tebrik ederimm .Bazen hayatımızda süprizler olabiliyor .Kafa rahat olursa her şey olur.Benim hcg 84.2 çıktı .Seninki yüksekmiş.

bende 5.haftada keseyi gördüm bugün 7+2 deyim akşam dr gidiyoruz kalp atışları için durumu haber veririm

gözün aydın canım. ben de 6 gun geçtiğinde gitmiştim. betam 1900 çıkmıştı, karından ultrasonla gözükmedi, dr. bu değerde gözükmesi gerekirdi deyince mecburen vajinal ultrasona grdim istemeye istemeye. çok şükür orda gördük keseyi,ama ben tavsiye etmiyorum benm canım çok yandı tansiyonum falan düştü, doktorun elini sıktım kaç kere farkında olmadan ))
biraz daha bekleyip de git istersen o zaman daha net gözükür. bizim de ilk bebeğimiz olduğu için duramadık meraktan gittik ama şuan gitmiyorum, dr.un dediği tarihten bir hafta sonra gtcem)) emin olalım diye )

vajinal ultrasonun bebeğe hiçbir zararı yok arkadaşlar oyüzden korkmayın benim cnm çok acımadı 3 kere girdim bakalım bugün yine gidicez kalp atışalrı için nasıl gözükecek bakalım yine alttan mı bakar bilmiyorum

hanımlar ben de şu an 4+5 teyim. 2 gün önce bhcg 903 çıkmıştı. yarın doktora muayeneye gideceğim alttan keseyi görebilir mi acaba?
başka gün bu doktora gitme şansım olmadığı için yarın gideceğim çünkü memlekete gidiyoruz yarın sabah doktordan sonra..

canım benım beta kac olunca gozukuormus bebıs?eger ıkıye katlatıysa benımkı o zamana 3000olması lazım gercı ben su beta olayından bısey anlamıyorum ama.suanda 5 hafta 2 gunluk gebeyım.bayan doktora mı gıttın yoksa erkek mı ?ben onceden vajınal muayene gıtmıstım ama bayan doktora erkekten cok cekınıom ben ya

Kan tahlil sonucum beta hcg 15000 üzeri... Sanıyorum 6. haftadayım. Doktordan elim boş dönmemek için haftaya randevu almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…