2013 haziran bebişlerinin ultrason görüntüleri

sengelen

2 oğlan 1 kız
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
1.371
517
363
Haziran anneleri bebişlerimizin ilk fotograflarını paylaşalım artık yavaş yavaş bebişlerimiz hareketlenmeye şekillenmeye başladı hadi hepimiz paylaşallım

ilk foto da bizden olsun o zman konu sahibi olarak ama burda minicigiz 7+0 çarşamba günü tekrar çekincez o zamn tekrar koyarım

Eklentiler

• $09102012959.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 125

Eklentiler

• $061120121210.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 133
  • $161020121100.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 105
  • $181020121118.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 110
maşşalh canım ne güzel çıkmış seninkilerde idrar testi de kopkoyu benimkini zor görüyon
canım kesen yuvarlak olursa kız fasulye gibi olursa erkkek diyolar
seninki kız benimki erkek heralde

Son düzenleme:
maşşalh canım ne güzel çıkmış seninkilerde idrar testi de kopkoyu benimkini zor görüyon
canım kesen yuvarlak olursa kız fasulye gibi olursa erkkek diyolar
seninki kız benimki erkek heralde

Sağol canım kullandığım test profosyonel bi test yani benimde ilk testim seninki gibiydi ama emin olmak için bundan almıştık bunda daha net çıktı bende öyle bir duyum aldım hayırlısı canım sağlıklı olsunlarda ama gönlümden geçeni sorarsan kız bebiş

benim gönlümden geçende kız zaten bütün topik kız istiyo
sağlıklı hayırlı evlat olsun da hiç öenmli değil

benim gönlümden geçende kız zaten bütün topik kız istiyo
sağlıklı hayırlı evlat olsun da hiç öenmli değil

Amin canım hayırlı ve sağlıklı olsunlar kızda olsa erkekte olsa canımızın parçası onlar bugün konuştum bebeğimle konuşurken tüğlerim diken diken oldu sanki beni anlıyormuş gibi hissettim Allah nasip ederse ileriki aylarda nasıl duygulanırım artık bilmiyorum

kıyamam ya insan bi tuhaf oluyo gerçekten ya değişik bi duyguymuş

kıyamam ya insan bi tuhaf oluyo gerçekten ya değişik bi duyguymuş

Evet çok farklı bir duyguymuş Allah yüzümüzü kara çıkarmasın sağsalim alalım kucağımıza annelik duygusu yerleşti hepimizin içine hiç sahip olmadığı birşeyi özlermi insan kucağına almadığı öpüp koklamadığı ama her bulantı her ince ağrı bana onu hatırlatıyor ve özlemle doluyorum aaah ahhh

anamm maşallah ay ne güzel gözüküyolar ya yirim ben bunları ya aynen canım fasulye gibi de duruyo ama yuvarlak gibi de duruyo sanki anlayamadım

bu ilk ultrosan görüntüsü küçük burda ikincisinde büyümüştü ama görüntü istemedim doktordan birdahakine alıcam biraz daha büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…