2013 haziran bebişlerinin ultrason görüntüleri

bende 11+1 hamileyim bakalım 2 hafta sonra belli olur cinsiyeti

Bu bebişimin 16 haftalık görüntüsü şu an 2 hafta daha büyüdü.Biz ne yazık ki henüz cinsiyetini bilmiyoruz,göstermedi sağlıklı olsunda cinsiyetinin ne olacağının çok da önemi yok.Ama insan merak etmeden de duramıyor maalesef:26:

bu da benim oğluşum 12+4 şimdi daha büyüdük ama son fotografımız pek fotojenik olmadı

erkeğe benziyor :)

kız estetikliği var bu bebişte :) popoyuda dönmüş kıza benzettim cnm :)
Eki Görüntüle 599226
bu da benim oğluşum 12+4 şimdi daha büyüdük ama son fotografımız pek fotojenik olmadı

oyşşş pipişe bak :) yirim maşallah bebelerinize

çok tatlılar yaa ALLAH sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bana da 13+4 günlükken kız demişlerdi ama emin olamadım salı yine gidicez bakalım görebilirsek çok iyi olur.bu ikinci bebiş buda haziran oğlumda :)

inş bu bebeğinde kız olur 2 mtluluğuda tatmış olursun bu gece bana da sabah olmaz yrn ultrason kontrolüm var 1 aydır görmedim yavrumu bizede oğlan demişlerdi bakalım değişecek mi :) sağlıkla gelsinler inş

17 haftalıktı yine kıza benziyor dedi ama kasılmalarım varmış o yüzden pek göremedik biz bebişimizi.şubat 20 ye randevu verdi detaylı usg için o zaman tam kesinleşir ama bence kız dedi o kesin demeyince bende emin olamıyorum.sen ne yaptın canım gördün mü bebişini erkek mi:) çok merak ediliyo cinsiyetleri ama en önemlisi sağlıklı olmaları allaha emanetler.

kız estetikliği var bu bebişte :) popoyuda dönmüş kıza benzettim canım

pipisini gördüm,oğlumuz olacakmış canım,karizmatik bi erkek olacak benim oğlum

herkese hayırlı olsun Allah sağlıkla bebişlerimizi doğurmamızı nasip etsin ve bide kolay acısız pırt diye çıkaracak bi doğum nasip etsin.gebelik testini saklayan annneler var ben mal gibi attım yaa şimdi üzüldüm valla o an pek beklemiyoduk şaşırmıştık ölece attım hatta o zaman eşime saklasammı dedim sonra anam idrar var bunda kokar mokar dedim atıverdim yavrucağın ilk müjdesini

teyzeleri bu kızımın 7 haftalık fotosu

yaa yüklenmemiş foto neden acaba yapamadım bi türlü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…