2013 haziran bebişlerinin ultrason görüntüleri

bende saklıyorum niran5 yavrumun ilk müjdesini.. bende hiç beklemiyordum evlendim ilk ayda hamile kaldım bizim için büyük şok oldu.. test yaptım acayip koyu sekılde çift çizgi çıktı eşimde bende tabiri caizse mala bağladık öle baktık hatta eşim hiç konuşmadı bense cok üzüldüm onun bu tepkisine hamile olduguma sevinememiştim bile hayret psikolojiyle iyiki atmamısım ben.. ertesi gün kanda baktırdım gebelik kesinleşince telefonda bir sevindiki bu da beni ayrı şok etti meğerse o evde yapılan testler güvenilir değil diye duymuş kendimizi kaptırmayalım diye sevinmemiş :) böle işte senin yorumunu görünce anılarım depreşti:)

mucizem çok ii etmişin atmamakla, ben poşete iyice sardıktan sonra çöpe attım sonra eşime acaba çıkarsammı diye sordum sonra tiksinince almadım...oysa çok önemserim böle şeyleri...şimdi sizdede okuyunca üzüldüm valla bide ilk çocuk.. ha bide sen evliliğinin ilk ayında hamile kalmışsın şok geçirmen normal bana noluyo ama inan epey bi süre alışamadık hamileliğime bide eşimde pek sevinmiş gibi görünmeyince (ki korunmuyoduk ama nedense beklemiyodukta) insan daha bi üzülüyo...şimdi ise bazen korkuyorum bazen bi an önce doğmasını istiyorum....
ha bide şu bebek ayak el izini almak için pudralar var muhakkak almak lazım onlardan o minik ayaklar bi köşede büyümeden kalmalı

cnm kasılmalar bazen idrar yolu enfeksiyonundan da olabiliyor yaklaşık 1 ay önce bnde de oluodu doktorum idrar tahlili istedi enfeksiyonum vardı az toz ilaç verdi suya karıştırıp içiyosun tek kullanımlık 1 krede söküo ondan ağrı oluyordu bnde geçti şükür bi test yaptır bence.Evet gördüm yavrumu bizim içinde illk bebek olduğu için kız erkek önemli değildi oğluşum olucakmış pipişi gördük :) sağlıklıymışta 1 margarin ağırlığına yaklaşmış ddi doktorumuz allaha emanetler dediğin gibi kız çocuğu göstermio kendini die biliyorum hayırlısı olsun

evet canım enfeksiyon çıktı kanımda bayada yüksekti (idrar kültürü yapıldı sonuç belli değil) hastanede yattım düşük tehlikem varmış.%80 riskli gebelik dedi dr iğne oluyorum şimdi günde 3 tane bebeğimin suyunda azalma olmuş hayırlısıyla bir atlatsak şu günleri cinsiyetin önemi yok sağlıkla gelsin inşallah..

TEyzeleri buda benim bal oğlum dün gördüm bebeğimi ilk başlarda gözünü kapayıp alttan gülüodu dil çıkarıodu snradan brz organ incelemelerinden snra doktor amcamız net yakaladı hareketleri hep gülüo yavrum karnım çok acıkmıştı tok gtmem gerekiodu dakkasına yetiştik trafik vardı aç grdim mecbur yavrum hep parmağını emiodu kurban olurum o bal parmağına nasıl güzel bi duygudur bu

ay ne biçim bir duygudur bu yarabbim...sen nelere kadirsin...kız gvn yerim ben bunu ya herşey tamamen belli...ikinci resim de herşey belli yavrum benim...gülümsemesi ay yerim ben oğluşunu...

5.resimde parmak ağzında herhalde...

2.dede 5.dede parmağını emio aç grdim geç kaldığımız için yavrum acıkmıştı ya yalanıodu elini parmağını hep çok güzel gerçekten bunun tarifi yok 24. haftanda kesinlikle gir 4D ultrasona cd çekimi vermişlerdi bana ben ordan kaydettim fotoları

kalp atımını duyarsam ben rahatlayacağım canım o aylarımız gelirse aklımda bulunsun çektiririm inşallah...

cnm bnm ya ne tatlı çıkmıs ben goremedm oğlumu bole malsef yuzunu gostermıyor bANa =) allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah

cnm bnm ya ne tatlı çıkmıs ben goremedm oğlumu bole malsef yuzunu gostermıyor bANa =) allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah

kız gibi naz yapıolar valla bnm kide yüzünü kapıodu ilk başlarda :) bi daha dene şansını 1 ay snra falan belki ozaman görürsün süt iç girmeden :) rabbim cümlemize sağlıklı doğum nasip etsin sağol cnm

nazlı oğluşlarımız onlar bizim :)

24 Hafta 4 günlük,
Bugün gittim 30 dk kadar ultrasonda kaldım doktorum sağolsun çok iyi
sırf yüzünü 10-15 dk izlettirdi.Çok yaramaz esneyip duruyor tekmeler atıyor kafasını saklıyor gözlerini açıp kapıyor.
Allah'ım herkese nasip eder umarım...Tutamadım gözyaşlarımı :) Çok harika bir şey...
İlk önce babası aklımı aldı şimdi kızı iyi mi
Ultrason yüz fotoğrafı ;

Seni seviyor ve sabırsızlıkla bekliyoruz kujummm... Rabia'mmm...

Merhaba kızlar :)

Ben de 2013 Haziran annesi olacağım gibi gözüküyor ama belli de olmaz çünkü 6 Haziran görünüyor doğum... 1 hafta önce doğsa Mayıs annesi oluyorum :) kimselerden ses çıkmamış uzun zamandır.... Herkes hazırlıklarla meşguldür eminim benim gibi... Sözüm ona izne ayrıldım, şekeriydi, kurabiyesiydi, odasıydı derken, işe devam ediyor gibiyim hala :)

oğluşumu bekliyoruz :)) bakalım hazıran bası oldugu ıcın bıde oıncesınde gelırse mayıs annesı olucam ınsallah saglıklı sıhatlı olsunda yavrularımız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…