- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.821
KONTROL ii geçti çok şükür oğlumdaki pipi sorunu için 1-2 ameliyat olması gerekiyor
kalpte sorun çıkmadı 2 ay sonra kontrol dedi
buna da şükür ne yapalım
biz hacettepeye gidiyoruz
seninkilerin durumları nasıl ,nasıl gdiyor çok sıkıntı veriyorlarmı
Kalpte sorun çikmamasina sevindim. Darisi diğer kontrollere. Biz de koşturuyoruz bebeklerle. Geceler genelde uykusuz geçiyor. Anne sutu aldiklari icin yukun cogu bende. Annem devamli yanimda ama anca yetisiyoruz. Sagliklari iyi çok şukur. Göbekleri biraz kabuk bagladi dr goturduk ama normal dedi. Ben yazmaya cok firsat bulamiyorum. Hepimize kolay gelsin.
.
Ben hamilelikte 15 kilo aldim. Çatlağim olmadi lierac kullandim. Ama aklima geldikçe bazen iki gunde bir bazen uç gunde bir. Ama doğumdan sonra karnim sönmüş balon gibi oldu. Ne zaman toparlanir bilmiyorum.
Listemiz hazırlanıyor kızlar, yalnız wordde hazırladığımı kabul etmedi ben de siteden kodlarla çalışıyorum. Biraz uğraştırıyor ama güzel olacak inşallah. Ben forumda gördüğüm bilgilere göre yazıyorum. Bilgilerinizi tamamlamam için;
tahmini doğum tarihi:
doğal/tedavi sonucu:
tek yumurta ikizi/çift yumurta ikizi:
annenin kaçıncı bebeği:
bilgilerinizi sırasıyla bana özelden ulaştırırsanız sevinirim.
Ben de geçen şu çantayı beğenmiştim. İkiz annesi olduğumuz için ellerimize iki kat ihtiyacımız olacak, bu yüzden sırt çantası olarak düşünüyorum çantayı.
Eki Görüntüle 621359
Avvio Bebek Sırt Çantası (Backpack) A-1020-L - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma ürünleri | Kanguru | Portbebe
canim gecen hafta tek kese gorunduyse hic telaslanma.sonradan tutunmus diger minikin.kalp atisida digerine gore 1 hafta sonra olacaktir.benim kalp atisi icin cagirdiginda ikisindede kalp atisi yoktu.bir dahaki gittigimizde gorduk.benimkilerinde arasinda 4-5 gun fark vardi bastan.hatta bi dr ay nasil olur ikiz ama biri 5 gun kucuk gorunuyor diye sasirmisti.kendi drum sadece gec yerlesme bi problem yok demisti.simdi ayni gidiyorlar nerdeyse teyzesi:)darisi basina ins.
mrb tugba.sen nerde doğum yapıcaksın.dr.um ikizler için konak hastanesini tercih ettiğini söyledi.allahın izniyle çok acil bir durum olmazsa orda ,ama yok izmite yetişemeyecek kadar acil bir durum olusa(ki inşallah olmaz) medikalpark da doğum yapıcam
ben akademi hastanesinde doğum yapacağım. gökhan gümüştaş a muayene oluyorum. sen normalde doktorunun özel muayenehanesine mi gidiyorsun?
kızlar bu listeye yazdığımız doğum tarihleri 40.haftaya göremi:) malum 36 da doğum olacağı için:)
kızlar bugün ayrıntılı ultrasona gidicem demiştim. gittim Allahıma çok şükür bir problem yok. biri 625 gr biri 575 gr. aradaki fark normal dedi doktorum ve haftaya şeker yüklemesi yapılacak . mide yanması için rennıe verdi ben urubu tercih ettim daha etkili oluyor diye.
ikinci dönem için de heyet raporu alıcam sanırım onu konuştum. inşl sıkıntı çıkmadan alırım. heyet raporu için hastanede yatman gerekebilir dedi. heyet alıp hastaneye yatış yapan var mı?
ayrıca liste harika olmuş :)
Eveeeet neymis dogutacak gibi hissetmiyorum demeyecelmisim
Hastanrden yaziyorum nts dr sancim %90 cikti hemen yatirdilar 1cm acilma var... Hemsire sanciya nasil dayaniyosun diyo
neyse sabah doguma karar verilecek sanci durmazsa dogum yarin
hepinizden dua istiyorum
yazamazsam dogurmusumdur
bebeklrrim icin erken dua edin kizlar
Eveeeet neymis dogutacak gibi hissetmiyorum demeyecelmisim
Hastanrden yaziyorum nts dr sancim %90 cikti hemen yatirdilar 1cm acilma var... Hemsire sanciya nasil dayaniyosun diyo
neyse sabah doguma karar verilecek sanci durmazsa dogum yarin
hepinizden dua istiyorum
yazamazsam dogurmusumdur
bebeklrrim icin erken dua edin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?