- 14 Ocak 2013
- 172
- 31
- 48
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.781
bende cok begendim.normal canta gibi ve kullanisli.peki bu cantalar iki bebisin esyasinida alirmi?yoksa 2 cantami gerekecek:18:
bende cok begendim.normal canta gibi ve kullanisli.peki bu cantalar iki bebisin esyasinida alirmi?yoksa 2 cantami gerekecek:18:
Ben yaklaşık 1 aydır bebek yağı sürüyorum ama dün gece fark ettim ki karnımın iki tarafında çatlaklar başlamış.Ayrıca göğsümde de kaşınma var.Sanırım ben çatlıcam :18:
canım çatlak için henüz erken değil mi?kaç kilo almıştın?bir de düzenli yağladın mı?
Listemiz hazırlanıyor kızlar, yalnız wordde hazırladığımı kabul etmedi ben de siteden kodlarla çalışıyorum. Biraz uğraştırıyor ama güzel olacak inşallah. Ben forumda gördüğüm bilgilere göre yazıyorum. Bilgilerinizi tamamlamam için;
tahmini doğum tarihi:
doğal/tedavi sonucu:
tek yumurta ikizi/çift yumurta ikizi:
annenin kaçıncı bebeği:
bilgilerinizi sırasıyla bana özelden ulaştırırsanız sevinirim.
Ben de geçen şu çantayı beğenmiştim. İkiz annesi olduğumuz için ellerimize iki kat ihtiyacımız olacak, bu yüzden sırt çantası olarak düşünüyorum çantayı.
Eki Görüntüle 621359
Avvio Bebek Sırt Çantası (Backpack) A-1020-L - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma ürünleri | Kanguru | Portbebe
Listemiz hazırlanıyor kızlar, yalnız wordde hazırladığımı kabul etmedi ben de siteden kodlarla çalışıyorum. Biraz uğraştırıyor ama güzel olacak inşallah. Ben forumda gördüğüm bilgilere göre yazıyorum. Bilgilerinizi tamamlamam için;
tahmini doğum tarihi:
doğal/tedavi sonucu:
tek yumurta ikizi/çift yumurta ikizi:
annenin kaçıncı bebeği:
bilgilerinizi sırasıyla bana özelden ulaştırırsanız sevinirim.
Afedersin canım senin hazırladığını bilmiyordum.
Seninki daha detaylı ve şirin olmuş canım, seninkiyle devam edelim istersen. Ellerine sağlık.
kızlar bugun dr gıttım ve moralım cok bozuldu.alttan muayene etti dr um ve ikizlerim 6 hafta 3 gunlukler.birinin kapl atışını duyduk dıgerını duyamadı.haftaya salı tekrar gel bakalım dedi.zaten ben geçen hafta perşembeye kadar tek kese gorunuyodu.takı persembe dr gıdınce ogrendık ıkız gebelık oldugunu.yani gelısımlerı farklı bırı gorunuyorken dıgerı gorunmuyodu.bugun dr ıkı kesenınde ıcınde bebek var ama bırının kalp atısını duydum dıgerını duyamadım haftaya salıya kadar beklıyelım dedı.sizden de boyle bısey yaşıyan oldumu.çıft yumurta ıkızı olupta kalp atıslarını farklı zamanda duyan arkadas varsa ne olur bana yazsın.çok korkuyorum bebegımı kaybetmekten
kızlar bugün ayrıntılı ultrasona gidicem demiştim. gittim Allahıma çok şükür bir problem yok. biri 625 gr biri 575 gr. aradaki fark normal dedi doktorum ve haftaya şeker yüklemesi yapılacak . mide yanması için rennıe verdi ben urubu tercih ettim daha etkili oluyor diye.
ikinci dönem için de heyet raporu alıcam sanırım onu konuştum. inşl sıkıntı çıkmadan alırım. heyet raporu için hastanede yatman gerekebilir dedi. heyet alıp hastaneye yatış yapan var mı?
ayrıca liste harika olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?