- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.861
Eveeeet neymis dogutacak gibi hissetmiyorum demeyecelmisim
Hastanrden yaziyorum nts dr sancim %90 cikti hemen yatirdilar 1cm acilma var... Hemsire sanciya nasil dayaniyosun diyo
neyse sabah doguma karar verilecek sanci durmazsa dogum yarin
hepinizden dua istiyorum
yazamazsam dogurmusumdur
bebeklrrim icin erken dua edin kizlar
KONTROL ii geçti çok şükür oğlumdaki pipi sorunu için 1-2 ameliyat olması gerekiyor
kalpte sorun çıkmadı 2 ay sonra kontrol dedi
buna da şükür ne yapalım
biz hacettepeye gidiyoruz
günaydın hanımlar... dosba nın güzel haberlerini bekliyoruz. akşam rennıe sayesinde rahat uyudum.
ve dün doktorum demişti ki ben yazmayı unuttum :) 28. haftada rahim yoluna bakıcam. bu ne demek oluyor. alttan muayene mi yoksa ultrasondan mı anlamadım. var mı durumla karılaşan. ayrıca açılmaya ultrasondan bakıyor karından.
bi de şeker yüklemesi yaptıranlar çok mu zor ve iğrenç birşey? :))) korkuyorum da....
Kolumda serum var zor yaziyom
sancim var sanirim beni yarin alirlar
İns kuveze girmem ama pek umitli degilim
hadi ani olsun bilgilerim
32yasindayim tup bebek ankara 79-83kilom cift yumurta bi kiz bi oglan siz anlayon ancak yazdim
sağolasınDelikız bu arada yazmayı atladım çok sevindim oğlunun kontrollerinin iyi geçtiğine, erkek bebeklerde ürolojik bir takım sorunlar olabiliyor, çoğu sünnet veya ufak müdahalelere geçiyor hiç merak etme.
Siz atlatınız çok şükür en zor zamanları:) şimdi keyfini çıkart bebeklerinle bize de gelişmeleri ve tecrübeleri aktarmaya devam et lütfen. Bu iş askerlik gibi önden giden kıdemli:))
Canım bebişinin iyi olmasına çoook sevindim, maşallah ona.
Diğer sorunu da dert etme, Rabbimin izniyle düzelmeyecek bir şey değil.
Yok daha dogurmadim
dr.um saat 10 da gelecek duruma gore degerlendirecek
hep rahim agzina usg ile bakiliyordu benim durumumdakine ebe elle bakiyo... Hic anlatmayayim sabah sabah
acilmam var bu hafta dogururmusum duanizdan eksik etmeyin
aa beni de eklemişsiniz
ay kendimi anne olarak görmek çok hoşuma gitti yaaa
Listemiz hazırlanıyor kızlar, yalnız wordde hazırladığımı kabul etmedi ben de siteden kodlarla çalışıyorum. Biraz uğraştırıyor ama güzel olacak inşallah. Ben forumda gördüğüm bilgilere göre yazıyorum. Bilgilerinizi tamamlamam için;
tahmini doğum tarihi:
doğal/tedavi sonucu:
tek yumurta ikizi/çift yumurta ikizi:
annenin kaçıncı bebeği:
bilgilerinizi sırasıyla bana özelden ulaştırırsanız sevinirim.
Ben de geçen şu çantayı beğenmiştim. İkiz annesi olduğumuz için ellerimize iki kat ihtiyacımız olacak, bu yüzden sırt çantası olarak düşünüyorum çantayı.
Eki Görüntüle 621359
Avvio Bebek Sırt Çantası (Backpack) A-1020-L - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma ürünleri | Kanguru | Portbebe
aa beni de eklemişsiniz
ay kendimi anne olarak görmek çok hoşuma gitti yaaa
Kizlar taburcu olduuuuum
acilana kadar evdeyiim dua edin
annem yolda geliyo simdi yazamiyorum hepinizi optm
Kizlar taburcu olduuuuum
acilana kadar evdeyiim dua edin
annem yolda geliyo simdi yazamiyorum hepinizi optm
Ben de günaydın demeyi unutmuşum.
Herkese günaydın ve hayırlı Cumalar. Bu mübarek günün hürmetine tüm dualarımız hayırlısıyla kabul edilir inşallah.
Anneciğim bu akşam yola çıkıyor, yarın sabah burada olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?