- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.881
Canım benim
Başak,Mehmetderya ve diğer doğum yapan arkadaşlarımızında bilgilerini bekliyoruz
herkese hayırlı cumalarBen de günaydın demeyi unutmuşum.
Herkese günaydın ve hayırlı Cumalar. Bu mübarek günün hürmetine tüm dualarımız hayırlısıyla kabul edilir inşallah.
Anneciğim bu akşam yola çıkıyor, yarın sabah burada olacak inşallah.
inş. sağlıcakla ameliyatını olur kuzum benimeveeet cok guzeel.masaallah darisi basimiza ins.bebisinin sunnetinide takma sakin bizim gibi igne ilac kullanan annelerin bebislerinde genellikle oluyor.ve duzelebilen birsey.yegenimdede var sadece sunneti daha ozenli tecrubeli drlarin elinden olmali dedi dr.sevgiler canim
Kizlar taburcu olduuuuum
acilana kadar evdeyiim dua edin
annem yolda geliyo simdi yazamiyorum hepinizi optm
Listemiz hazırlanıyor kızlar, yalnız wordde hazırladığımı kabul etmedi ben de siteden kodlarla çalışıyorum. Biraz uğraştırıyor ama güzel olacak inşallah. Ben forumda gördüğüm bilgilere göre yazıyorum. Bilgilerinizi tamamlamam için;
tahmini doğum tarihi:
doğal/tedavi sonucu:
tek yumurta ikizi/çift yumurta ikizi:
annenin kaçıncı bebeği:
bilgilerinizi sırasıyla bana özelden ulaştırırsanız sevinirim.
Ben de geçen şu çantayı beğenmiştim. İkiz annesi olduğumuz için ellerimize iki kat ihtiyacımız olacak, bu yüzden sırt çantası olarak düşünüyorum çantayı.
Eki Görüntüle 621359
Avvio Bebek Sırt Çantası (Backpack) A-1020-L - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma ürünleri | Kanguru | Portbebe
Kızlar slm,
Gece 3 sularında feci bir kaşıntıyla uyandım, sabaha kadar da uyuyamadım, sabah druma gittim, tahlil yapıldı, sonuclar gelecek birazdan. Doktorum muhtemelen gebelik kolestazı dedi((( Bu da erkekn doğum sebebi.
Kaşıntılarım daha da kötüleşebilirmiş, hakkımda hayırlısı.
Pazartesi kontrolum var, nette eksiklerim için sipariş veriyorum bir taraftan.
Bu arada ebebek te primalar 18 tl ye inmis, bu gune ozel olarak, aklınızda bulunsun.
Dosba sana da cok gecmiş olsun, hiç endişelenme ben kızımı 34 haftalık doğurmuştum, kuvoze de girmedi, 2300 doğmuştu ve carcabuk toparlamıştı. Ben keske 34 ü görebilsem diyorum.
bende acayip kaşınıyorum doktor ısrarala test istemedi...doğurunca geçicek dedi anlamadım gitti...inşallah bişey çıkmaz canım..3 hafta dayansak kafii:) küvöze girmelerine çokta takılmıyorum onlar için anne karnına en yakın ortam orası..nasıl sağlıkl olacaklarsa öyle olsun isterim.bikaç gün yoruluruz git gel yaparız hastaneye ne yapalım...sabır..
Annem geri gitti:-( aslinda mantikli..simdi iki kisinin basimi beklemesine gerek yok.. Bu durumda dpgumda cok kalacak
geçmiş olsun dosba. doğumdan sonra asıl lazım anneler. ben de mümkün olduğunca geç çağıracağım. annen ne kadar süre kalacak sen de? ben 2 ay kalsın istiyorum. bilmiyorum bebeklerimi 2 ayda düzene oturturmuyum ama sonuçta tek başıma bakmayı da öğrenmem gerek. önceleri kolaymış gibi geliyordu 2 bebeğe birden bakmak. şimdi sona yaklaşınca korkuyorum.
Bana gelince hepinizin ilgi ve duasina tek tek tesekkur ederim
dun gece sanci ile gittim acilmada baslamis... Bu haftaicinde aliriz dedi zaten ancak durursun dedi...bu sabahta duruma gore doguma gireriz demisti neyse sabah riskli gebelikten bi prof.la konustum dedi... İlacin yan etkisindense ne kadar anne karninda durursa o kadar iyi demis...simdi ne kadar durursa diye ebe gonderdi...
Bebekler biraz daha kilo almis ama bu defa olcmekte cok zorlandim dedi
simdi de sancim var ama ilacla hafifleyecek ins.
Bizden bu kadar
Kızlar slm,
Gece 3 sularında feci bir kaşıntıyla uyandım, sabaha kadar da uyuyamadım, sabah druma gittim, tahlil yapıldı, sonuclar gelecek birazdan. Doktorum muhtemelen gebelik kolestazı dedi((( Bu da erkekn doğum sebebi.
Kaşıntılarım daha da kötüleşebilirmiş, hakkımda hayırlısı.
Pazartesi kontrolum var, nette eksiklerim için sipariş veriyorum bir taraftan.
Bu arada ebebek te primalar 18 tl ye inmis, bu gune ozel olarak, aklınızda bulunsun.
Dosba sana da cok gecmiş olsun, hiç endişelenme ben kızımı 34 haftalık doğurmuştum, kuvoze de girmedi, 2300 doğmuştu ve carcabuk toparlamıştı. Ben keske 34 ü görebilsem diyorum.
Annem geri gitti:-( aslinda mantikli..simdi iki kisinin basimi beklemesine gerek yok.. Bu durumda dpgumda cok kalacak
bugün çok kasılmam oldu. şu an da karnım çok sert. bir saattir geçmedi neredeyse. 3-4 gündür hep 2-3 saatlik uykuyla duruyorum. sabah da gazdır diye yorumladığım bir acı vardı karnımda. geçti sonradan. çok fazla pimpiriklenmek istemiyorum ama ihmal mi ediyorum sizce? doktorumu da aramadım. 32. haftada normaldir diye de düşünüyorum. dün kontrolümüz vardı. küçük bebeğimin suyunun biraz azalması dışında bir problem yoktu.
benim haftalarımda olan arkadaşlar, sizlerde durum nasıl? doktorum bana artık bol bol dinleneceksin dedi. zaten dermanım da yok. dün doktora gittik. oradan bebeklerin eksiklerini tamamlayalım diye bir mağazaya gittik. pestilim çıktı. karnım sertleşti. sona geliyoruz yavaş yavaş. moralim 0 bu sıralar. erken doğumdan korusun allah. bu sıralar aklıma gelen tek şey o oldu.
Cnm bu kaşıntı dayanılacak gibi değil, uyuz oldum sanki, heryerim kıpkırmızı oldu kaşımaktan, ilaç ve krem verdi, bakalım rahatlatacak mı?((((
İlaç tedavisi cvp vermezse erken doğummuş tek çaresi, devam ederse bebeklere ciddi zarar verebilirmiş.
Senin kaşıntıar da bu denli ciddi ise ihmal etme bence.
bugün çok kasılmam oldu. şu an da karnım çok sert. bir saattir geçmedi neredeyse. 3-4 gündür hep 2-3 saatlik uykuyla duruyorum. sabah da gazdır diye yorumladığım bir acı vardı karnımda. geçti sonradan. çok fazla pimpiriklenmek istemiyorum ama ihmal mi ediyorum sizce? doktorumu da aramadım. 32. haftada normaldir diye de düşünüyorum. dün kontrolümüz vardı. küçük bebeğimin suyunun biraz azalması dışında bir problem yoktu.
benim haftalarımda olan arkadaşlar, sizlerde durum nasıl? doktorum bana artık bol bol dinleneceksin dedi. zaten dermanım da yok. dün doktora gittik. oradan bebeklerin eksiklerini tamamlayalım diye bir mağazaya gittik. pestilim çıktı. karnım sertleşti. sona geliyoruz yavaş yavaş. moralim 0 bu sıralar. erken doğumdan korusun allah. bu sıralar aklıma gelen tek şey o oldu.
Cnm bu kaşıntı dayanılacak gibi değil, uyuz oldum sanki, heryerim kıpkırmızı oldu kaşımaktan, ilaç ve krem verdi, bakalım rahatlatacak mı?((((
İlaç tedavisi cvp vermezse erken doğummuş tek çaresi, devam ederse bebeklere ciddi zarar verebilirmiş.
Senin kaşıntıar da bu denli ciddi ise ihmal etme bence.
canım biliyorsun bende aynı durumdayım.sürekli kasılıyorlar ve rahimde sanki tekme yiyormuşum gibi altıma kaçırcakmışım gibi oluyo bi kaç saniye sürüyor.en fazla3 saat uyuyorum oda uyku değil sızma...artık hiç çıkmıyorum evden.nst yaptımı.bende pazartesi gidicem acaba istiycekmi çok merak ediyorum.bu sancı değilse diyorum anneme daha nasıl olur kasılma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?