- 17 Eylül 2012
- 1.332
- 292
- 128
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.921
bende gözükmüyor ama bende mi sorun var acaba yoksa herkes aynımı :44:
bi tane ekleyeyim banyo fotosunu ilk fotosuydu sonra çekmedik ama bu akşam banyo günü çekerim sizin içinKızlar liste görünümü sizde nasıl ?:44:
Delikız fındıkların yeni fotolarımı yokmu?Banyo anları vs.
bi tane ekleyeyim banyo fotosunu ilk fotosuydu sonra çekmedik ama bu akşam banyo günü çekerim sizin için
albüme koşun
Kızlar slm,
Gece 3 sularında feci bir kaşıntıyla uyandım, sabaha kadar da uyuyamadım, sabah druma gittim, tahlil yapıldı, sonuclar gelecek birazdan. Doktorum muhtemelen gebelik kolestazı dedi((( Bu da erkekn doğum sebebi.
Kaşıntılarım daha da kötüleşebilirmiş, hakkımda hayırlısı.
Pazartesi kontrolum var, nette eksiklerim için sipariş veriyorum bir taraftan.
Bu arada ebebek te primalar 18 tl ye inmis, bu gune ozel olarak, aklınızda bulunsun.
Dosba sana da cok gecmiş olsun, hiç endişelenme ben kızımı 34 haftalık doğurmuştum, kuvoze de girmedi, 2300 doğmuştu ve carcabuk toparlamıştı. Ben keske 34 ü görebilsem diyorum.
Annem geri gitti:-( aslinda mantikli..simdi iki kisinin basimi beklemesine gerek yok.. Bu durumda dpgumda cok kalacak
bugün çok kasılmam oldu. şu an da karnım çok sert. bir saattir geçmedi neredeyse. 3-4 gündür hep 2-3 saatlik uykuyla duruyorum. sabah da gazdır diye yorumladığım bir acı vardı karnımda. geçti sonradan. çok fazla pimpiriklenmek istemiyorum ama ihmal mi ediyorum sizce? doktorumu da aramadım. 32. haftada normaldir diye de düşünüyorum. dün kontrolümüz vardı. küçük bebeğimin suyunun biraz azalması dışında bir problem yoktu.
benim haftalarımda olan arkadaşlar, sizlerde durum nasıl? doktorum bana artık bol bol dinleneceksin dedi. zaten dermanım da yok. dün doktora gittik. oradan bebeklerin eksiklerini tamamlayalım diye bir mağazaya gittik. pestilim çıktı. karnım sertleşti. sona geliyoruz yavaş yavaş. moralim 0 bu sıralar. erken doğumdan korusun allah. bu sıralar aklıma gelen tek şey o oldu.
Bana gelince hepinizin ilgi ve duasina tek tek tesekkur ederim
dun gece sanci ile gittim acilmada baslamis... Bu haftaicinde aliriz dedi zaten ancak durursun dedi...bu sabahta duruma gore doguma gireriz demisti neyse sabah riskli gebelikten bi prof.la konustum dedi... İlacin yan etkisindense ne kadar anne karninda durursa o kadar iyi demis...simdi ne kadar durursa diye ebe gonderdi...
Bebekler biraz daha kilo almis ama bu defa olcmekte cok zorlandim dedi
simdi de sancim var ama ilacla hafifleyecek ins.
Bizden bu kadar
Kızlar bebişleri için hamilelikte günlük tutanınız oldu mu? Bebişlerimiz büyüdüklerinde hatıra olsun diye... Ben 6 yıl düzenli günlük tuttuktan sonra bırakmıştım o yüzden yazmak gelmedi içimden.
Ama Rabbim nasip ederse doğduklarında bebişlerim için özel bir defter yapmak istiyorum. İlk banyolarının , odalarının vs. fotoları. Aşılarımızın ya da onlar için önemli günlerin tarihleri. Biraz daha büyüdüklerinde el izleri. Değişik fotoları, küçük notlar, o anlık düşüncelerim vb. kısaca onlara dair pek çok şey olacak içinde...
Sizlerin de bunun gibi ya da daha farklı fikirleri var mı? Paylaşırsak birbirimize fikir de vermiş oluruz.
ben de nst yi merak ediyorum. ne zaman gireceğiz. 32. haftanın tam dolmasını mı bekliyorlar? nst ye girsek de görsek sancı var mı yok mu? kasılınca ve karnım sertleşince mesaneye baskı yapıyor sanırım soluğu tuvalette alıyorum.
gerçekten bu uyku problemi de nedir? tek gebelerde de oluyor mu ki bu sıkıntı? bir de soluma hiç yatamıyorum. sırt üstü imkansız. hemen canım yanıyor. bebekler bağırsaklara falan baskı yapıyor sanırım. en rahat sağıma yatıyorum. ama işte kan dolaşımı iyi olsun diye tekrar sola, olmadı sağa, sola.... geceleri öyle geçiyor. hiç uyumuyorum hiç. uyumayınca insan ne garip şeyler düşünüyor değil mi? hayal kuruyor, moralini olmadık şeylere bozuyor.
bi tane ekleyeyim banyo fotosunu ilk fotosuydu sonra çekmedik ama bu akşam banyo günü çekerim sizin için
albüme koşun
Kızlar bebişleri için hamilelikte günlük tutanınız oldu mu? Bebişlerimiz büyüdüklerinde hatıra olsun diye... Ben 6 yıl düzenli günlük tuttuktan sonra bırakmıştım o yüzden yazmak gelmedi içimden.
Ama Rabbim nasip ederse doğduklarında bebişlerim için özel bir defter yapmak istiyorum. İlk banyolarının , odalarının vs. fotoları. Aşılarımızın ya da onlar için önemli günlerin tarihleri. Biraz daha büyüdüklerinde el izleri. Değişik fotoları, küçük notlar, o anlık düşüncelerim vb. kısaca onlara dair pek çok şey olacak içinde...
Sizlerin de bunun gibi ya da daha farklı fikirleri var mı? Paylaşırsak birbirimize fikir de vermiş oluruz.
merhaba arkadaşlar,
malesef hastaneden yazıyorum şimdi. doktor beni akşamüstü nst ye aldı, malesef doğum sancısı çıktı, daha sonra vajinal muayene yaptı. açılma olduğunu gördü ama şimdilik tehlikeli bir açılma değil dedi, fakat önlemeni almazsak doğum açılması yakında başlar dedi. o yüzden bu gece boyuna hastanede yatmam gerektiğini söyledi. serum bağlandı, az önce tekrar nst ye girdim. bu sefer daha az sancı çıktı. kan ve idrar aldılar tahlil için. doktorum sabah gelip bakacak tekrar nst ye gireceğim sabah sanırım. duruma göre çıkartacak astaneden eğer durumunda düzelme olmazsa doğuma kadar bile yatabilirsin dedi.şu an daha iyiyim sabah çıkarım umarım.
bu arada ciğer geliştirici iğneyide yapmak zorunda kaldı doktorum bu akşam.
hangi şikayet ile gittiğime de size anlatayım. dört beş dakikada bir karnım değişik şekle girip kasılıyordu. karnım sert idi ve göbeğimin altları acıyordu.uykusuzluk çekiyordum üç dört gündür o yüzden huzursuzdum. bugün tesadüfen doğum çantamı da hazırlamıştım,malum mu oldu ne ?
malesef haberler böyle. inşallah sabaha düzelirim.
merhaba arkadaşlar,
malesef hastaneden yazıyorum şimdi. doktor beni akşamüstü nst ye aldı, malesef doğum sancısı çıktı, daha sonra vajinal muayene yaptı. açılma olduğunu gördü ama şimdilik tehlikeli bir açılma değil dedi, fakat önlemeni almazsak doğum açılması yakında başlar dedi. o yüzden bu gece boyuna hastanede yatmam gerektiğini söyledi. serum bağlandı, az önce tekrar nst ye girdim. bu sefer daha az sancı çıktı. kan ve idrar aldılar tahlil için. doktorum sabah gelip bakacak tekrar nst ye gireceğim sabah sanırım. duruma göre çıkartacak astaneden eğer durumunda düzelme olmazsa doğuma kadar bile yatabilirsin dedi.şu an daha iyiyim sabah çıkarım umarım.
hangi şikayet ile gittiğime de size anlatayım. dört beş dakikada bir karnım değişik şekle girip kasılıyordu. karnım sert idi ve göbeğimin altları acıyordu.uykusuzluk çekiyordum üç dört gündür o yüzden huzursuzdum. bugün tesadüfen doğum çantamı da hazırlamıştım,malum mu oldu ne ?
kızlar biz doktorumuzdan geldik
çok şükür her şey yolunda
rahim ağzında ve bebeklerin suyunda problem yok
nst ye bağlamadılar, elle muayene etti göbeğimii,
sancı daha aşağılara inmemiş dedi
haftaya tekrar çağırdı, kuzular öyle sıkışmış ki
ölçümleri bile doğru düzgün yapılamadı
ama kiloları 2 kiloya çok yaşlaşmışlar
karnımdaki yamulmaları sordum, küçücük alanda
kendilerine şekil alıyorlar, almaya çalışıyorlar dedi,
derin de ince, yağlı olsan bunları ( yamulmaları )daha az hissederdin dedi
merhaba arkadaşlar,
kızlar biz doktorumuzdan geldik
çok şükür her şey yolunda
rahim ağzında ve bebeklerin suyunda problem yok
nst ye bağlamadılar, elle muayene etti göbeğimii,
sancı daha aşağılara inmemiş dedi
haftaya tekrar çağırdı, kuzular öyle sıkışmış ki
ölçümleri bile doğru düzgün yapılamadı
ama kiloları 2 kiloya çok yaşlaşmışlar
karnımdaki yamulmaları sordum, küçücük alanda
kendilerine şekil alıyorlar, almaya çalışıyorlar dedi,
derin de ince, yağlı olsan bunları ( yamulmaları )daha az hissederdin dedi
merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?