- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.941
kızlar biz doktorumuzdan geldik
çok şükür her şey yolunda
rahim ağzında ve bebeklerin suyunda problem yok
nst ye bağlamadılar, elle muayene etti göbeğimii,
sancı daha aşağılara inmemiş dedi
haftaya tekrar çağırdı, kuzular öyle sıkışmış ki
ölçümleri bile doğru düzgün yapılamadı
ama kiloları 2 kiloya çok yaşlaşmışlar
karnımdaki yamulmaları sordum, küçücük alanda
kendilerine şekil alıyorlar, almaya çalışıyorlar dedi,
derin de ince, yağlı olsan bunları ( yamulmaları )daha az hissederdin dedi
gözün aydın canım.banada o yamulmalar için zayıf olduğun için bu kadar hissediyorsun insanlar senin şimdiki kilonda hamile kalıyor demişti o yüzden onlar beni endişelendirmiyor.beni bu bel ağrısı tedirgin etti.
maş.kızlar biz doktorumuzdan geldik
çok şükür her şey yolunda
rahim ağzında ve bebeklerin suyunda problem yok
nst ye bağlamadılar, elle muayene etti göbeğimii,
sancı daha aşağılara inmemiş dedi
haftaya tekrar çağırdı, kuzular öyle sıkışmış ki
ölçümleri bile doğru düzgün yapılamadı
ama kiloları 2 kiloya çok yaşlaşmışlar
karnımdaki yamulmaları sordum, küçücük alanda
kendilerine şekil alıyorlar, almaya çalışıyorlar dedi,
derin de ince, yağlı olsan bunları ( yamulmaları )daha az hissederdin dedi
geçmiş olsun Rbbim ACİL ŞİFA VERSİN ,UMARIM bir an önce çıkarsın ve sağlıkla devam eder zamanında doğurursunmerhaba arkadaşlar,
malesef hastaneden yazıyorum şimdi. doktor beni akşamüstü nst ye aldı, malesef doğum sancısı çıktı, daha sonra vajinal muayene yaptı. açılma olduğunu gördü ama şimdilik tehlikeli bir açılma değil dedi, fakat önlemeni almazsak doğum açılması yakında başlar dedi. o yüzden bu gece boyuna hastanede yatmam gerektiğini söyledi. serum bağlandı, az önce tekrar nst ye girdim. bu sefer daha az sancı çıktı. kan ve idrar aldılar tahlil için. doktorum sabah gelip bakacak tekrar nst ye gireceğim sabah sanırım. duruma göre çıkartacak astaneden eğer durumunda düzelme olmazsa doğuma kadar bile yatabilirsin dedi.şu an daha iyiyim sabah çıkarım umarım.
bu arada ciğer geliştirici iğneyide yapmak zorunda kaldı doktorum bu akşam.
hangi şikayet ile gittiğime de size anlatayım. dört beş dakikada bir karnım değişik şekle girip kasılıyordu. karnım sert idi ve göbeğimin altları acıyordu.uykusuzluk çekiyordum üç dört gündür o yüzden huzursuzdum. bugün tesadüfen doğum çantamı da hazırlamıştım,malum mu oldu ne ?
malesef haberler böyle. inşallah sabaha düzelirim.
e tabi ne sandınbu arada kaldığım odada 5 günlük bir kız bebek vardı. 3100 gr doğmuş ona rağmen o kadar küçüktü ki. benim bebeklerim iki buçuk kilo olsa yeter derken korktum şimdi. 3100 gr bebek bu kadar küçükse bizimkileri nasıl elimize alırız, çok daha küçük olacaklar demek ki. annesinin memesini yarım saat ağzına alamadı.ikiz küçük doğan bebeklerin emme de zorlanması normalmiş yani.
bu arada doğum yapacağım hastaneyi de bu akşam tecübe etmiş oldum. otel gibi konforlu.terliğinden diş macuna diş fırçasına klozet kapak örtüsüne kadar her şey düşünülmüş . oldukça hijyenik.
evet prematüre kıyafet onlar ama 1 hafta -10 gün giydirebildim ,büyüdüler olmuyor artıkmaşallahhhh onlara...canım bişey sorucam bebişlerinin resimdeki giysileri normal bebek içinmi, yoksa pramatüre bebişler içinmi...bizde bir bebeğe kaç normal, kaç pramatüre giysi alalım...bide bez 50 li prrimanın aldım 1 paket, yenidoğan 2 tane daha alsam fazlamı, iyimi, kilo alımları nasıl hemen bedenleri değişiyomu..
hamilelikte baştan beri tuttum ,tüm ultrasn fotolarını da yapıştırdım ama doğduklarında yapmadım ,yapamadımKızlar bebişleri için hamilelikte günlük tutanınız oldu mu? Bebişlerimiz büyüdüklerinde hatıra olsun diye... Ben 6 yıl düzenli günlük tuttuktan sonra bırakmıştım o yüzden yazmak gelmedi içimden.
Ama Rabbim nasip ederse doğduklarında bebişlerim için özel bir defter yapmak istiyorum. İlk banyolarının , odalarının vs. fotoları. Aşılarımızın ya da onlar için önemli günlerin tarihleri. Biraz daha büyüdüklerinde el izleri. Değişik fotoları, küçük notlar, o anlık düşüncelerim vb. kısaca onlara dair pek çok şey olacak içinde...
Sizlerin de bunun gibi ya da daha farklı fikirleri var mı? Paylaşırsak birbirimize fikir de vermiş oluruz.
profilimdenerdeki resimler?bende gormek istiyoruum
merhaba arkadaşlar,
malesef hastaneden yazıyorum şimdi. doktor beni akşamüstü nst ye aldı, malesef doğum sancısı çıktı, daha sonra vajinal muayene yaptı. açılma olduğunu gördü ama şimdilik tehlikeli bir açılma değil dedi, fakat önlemeni almazsak doğum açılması yakında başlar dedi. o yüzden bu gece boyuna hastanede yatmam gerektiğini söyledi. serum bağlandı, az önce tekrar nst ye girdim. bu sefer daha az sancı çıktı. kan ve idrar aldılar tahlil için. doktorum sabah gelip bakacak tekrar nst ye gireceğim sabah sanırım. duruma göre çıkartacak astaneden eğer durumunda düzelme olmazsa doğuma kadar bile yatabilirsin dedi.şu an daha iyiyim sabah çıkarım umarım.
hangi şikayet ile gittiğime de size anlatayım. dört beş dakikada bir karnım değişik şekle girip kasılıyordu. karnım sert idi ve göbeğimin altları acıyordu.uykusuzluk çekiyordum üç dört gündür o yüzden huzursuzdum. bugün tesadüfen doğum çantamı da hazırlamıştım,malum mu oldu ne ?
inşallah sancıların durur tuğba,
sen ve kuzuların biraz daha dayansın yaaa
bak dosba da gitti hastaneye ama ne güzel döndü evine
sen de yarın evine çıkacaksın ben buna inanıyorum
dualarım seninle
bu arada kaldığım odada 5 günlük bir kız bebek vardı. 3100 gr doğmuş ona rağmen o kadar küçüktü ki. benim bebeklerim iki buçuk kilo olsa yeter derken korktum şimdi. 3100 gr bebek bu kadar küçükse bizimkileri nasıl elimize alırız, çok daha küçük olacaklar demek ki. annesinin memesini yarım saat ağzına alamadı.ikiz küçük doğan bebeklerin emme de zorlanması normalmiş yani.
bu arada doğum yapacağım hastaneyi de bu akşam tecübe etmiş oldum. otel gibi konforlu.terliğinden diş macuna diş fırçasına klozet kapak örtüsüne kadar her şey düşünülmüş . oldukça hijyenik.
canım bu gece bende çok rahatsızım...bbelimde ve kasıklarımda ağrı var ama sürekli değil.gitmeye korkuyorum.pazartesi kontrolüm var bakalım.umarım seninki gibi değildir.geçmiş olsun çok ama sanırım bu haftalarda bi yokluyor..dosbadada böle oldu dayancaz güzelim..iyi bak kendine ve kuzulara.........
gözün aydın canım.banada o yamulmalar için zayıf olduğun için bu kadar hissediyorsun insanlar senin şimdiki kilonda hamile kalıyor demişti o yüzden onlar beni endişelendirmiyor.beni bu bel ağrısı tedirgin etti.
canım geçmiş olsun ihmal etmediğine çok sevindim
benim sancım 31+3 de başlamıştı çok şükür şimdiye kadar geldik
kendime 1 hafta veriyorum bakarsın belki 36yı bile tamamlarım
hemşire ikizlerde 31 de sancı başlıyor diyor
çok şükür evimdeyim....
ama artık hastane yolları görünüyor gibi...
napalım 35 ve 36ları biz doğum tarihi olarak görmemiz lazım
37ye sanırım çok şartlanıyoruz
canım hangi hastaneydi merak ettim
ben dün oda bulamadım acil olduğum için ama saolsun dr.um yine de çok rahat ettirdi...
canım pazartesi gününe kadar inşallah bi daha olmaz
olursa da ihmal etme
Allah hepimizin yardımcısı olsun
ben de bel ağrısını belin arka kısmında, kalçanın üstünde hissettim birkaç kez
uzun sürmediği için çok endişelenmedim, dinlenince geçmişti
sana da çok geçmiş olsun
merhaba arkadaşlar,
teşekkürler iyi dilekleriniz için. annemi çağırsam mı ki artık? sürekli yatmam gerekcek. yemrk işimi görsem yeter bana. diğer işlerle akşam veya haftasonu eşim ilgileniyor. gün içinde sadece yemek yapmak ağır gelmez değil mi bana?
ben hiçbişey yapmıyom valla:)annem saolsun.babamda yok ya kadın 24.haftada taşındı resmen bana.doğumdan sonra bebeklerede bakıcak inşallah...ben tabi 3.ayda banka yollarına düşeceğim için yine mecbur...bakıcılar bizbankacıları işten çıkana kadar beklemiyor malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?