- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.201
geldin mi doktordan?
durumlar nasıl?her şey yolundadır umarım?
habersiz bırakma beni
canım merhaba,bende sizlere yazmak için hazırlanıyodum ki msjını gördüm,
evet teyzeleri bizde bugün doktora gittik minnoşlarımla,çok şükür şimdilik iyiyiz.2,5 kilonun üzerine çıkmışlarve ben yakında çatlamak üzereyim .resmen bugün gözünün içine baktım hulusi hocanın bi tarih versin diye,ama yok,perşembe nst için ve pazartesi kontrol için çağırdı.eğer bi sorunla karşılamazsak önümüzdeki hafta bi gün verecek hulusi hoca...ama çok zorlanıyorum artık,bacaklarım taşımıyor karnımı.ALLAH'tan hayırlısı eli ayağı düzgün,sağlıklı bi şekilde alalımda kuzularımızı kucağımıza bi hafta öncesi ya da sonrası önemli değil...
evet teyzeleri bizde bugün doktora gittik minnoşlarımla,çok şükür şimdilik iyiyiz.2,5 kilonun üzerine çıkmışlarve ben yakında çatlamak üzereyim .resmen bugün gözünün içine baktım hulusi hocanın bi tarih versin diye,ama yok,perşembe nst için ve pazartesi kontrol için çağırdı.eğer bi sorunla karşılamazsak önümüzdeki hafta bi gün verecek hulusi hoca...ama çok zorlanıyorum artık,bacaklarım taşımıyor karnımı.ALLAH'tan hayırlısı eli ayağı düzgün,sağlıklı bi şekilde alalımda kuzularımızı kucağımıza bi hafta öncesi ya da sonrası önemli değil...
tekrar merhaba kızlar, hastanede fırsat bulduğumda kısaca yazmıştım
şimdi ayrıntıları anlatayım
29 ocakta sancım tuttu her zaman ki gibi, ben yine geçer diye 3-4saat bekledim ama ne fayda, annem zorla hastaneye götürdü, NST de düzenli yüksek derecede sancı çıktı, doktorum 2 saat sonra tekrar NST istedi, tekrar çeildi durum aynı, doktorumun ameliyat günüydü, yatış yapıp kontrol edelim dedi, ama servise çıktığımda oradaki hemşire elinde önlükle beni bekliyordu, eşim annem şok oldu, hemen beni soyup götürdüler, önce belden iğne yapıldı ve ameliyat başladı, ilk 5 dakika içinde kızım Nil geldi, 1 dakika sonra oğlum Kayra, doktorun ölçümleri 2550 ile 2650 idi ama doktor bile gördüğüne şaşırdı, kızım 2140 gr oğlum 2800 çıktı, kızımı bir görseniz teyzeleri bir avuç suratı yavrumun, oğlum çok hızlı nefes alıyor diye küveze kondu, 2 gün sonra hep birlikte taburcu olduk, sonra cumartesi yeni doğanda randevumuz vardı, sarılık sebebiyle 2 gün fototerapi gördük hastanede,bugün geldik, çok şükr hepimiz iyiyiz, sezeryan dikişleri çok fena yanlız, oturup kalkmakta sıkıntı çekiyorum, bebekler küçük oldukları için karınlarını doyurup gazlarını aldığınız zaman 2 saat uyuyorlar, şimdilik tek başıma bakıyorum yavrularıma, geceleri biraz zor oluyor ama düzen tutturmak için biraz zorlanmam lazım, bizden böyle işte, Rabbim hepinizi hayırla kurtarsın inşallah, hiçbirşey planladığınız gibi olmuyor, bol bol dua edin arkadaşlar, Rabbim sıkıntısız bir şekilde evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin bizlere
haftaya 2 annemiz olacak bu forumda. biri dosba biri de sen. bebeklerinin kiloları da iyi. umarım doğumun sorunsuz geçer. haber bekliyoruz senden. deneyimlerini yazarsın.
maşallah yavrulara, maşallah sana da sen de ne güzel dayandın
ben de bu hafta çok zorlanmaya başladım, seni tahmin bile edemiyorum
yürürken karnımın aşağı doğru çekilmesi gibi bir his yaşıyorum
sürekli lavaboya gidiyorum, ama azıcık yapabiliyorum
ben bile hulisi hocanın gözüne bakıyorum gün versin diye
ama bana da şubatın sonu dedi
ama ben sanki göremeyecekmişim gibi
sağdan sola dönerken bile karnımın içi acıyor
allah hepimizin yardımcısı olsun
hepimiz çok zor bir süreçten geçiyoruz
canım ya aynı bende senin durumundayım,ne sağa ne sola dönebiliyorum valla geceleri hep eşimi uyandırıyorum beni kaldırsın ya da çevirsin diye
şimdiden hazırlıyorum onu uykusuz gecelere
gece 20 kere falan gidiyorum bende tuvalete,bide benimkiler sağ tarafta altlı üstlü duruyolarmış karnımı bir acıtıyorlar anlatamam.bu arada ben sana özelden telefonumu msj atayım da doğum yaparsam sana haber veririm.
inşallah sende dayanırsın biraz daha...
bugün ikiz bebekler geldi hulusi hocayı ziyarete,37+3 de doğurtmuş hulusi hoca.gözlerim yuvalarından çıkacaktı valla
ben önümüzdeki haftaya çatlarım herhalde?
Bebişlerine de sana da maşallah canım,inşallah senin de güzel haberlerini duyarız haftaya.
Ayrıntılı ultrasona mı girdin canım devlet hastanesinde? Şükür güzel çıkmış sonuç. Çok yoğun çalışıyorsun sanırım, bankada falan mı? Bizler istirahate geçtik valla o dönemi kapatıp, haftalar ilerleyince...
Maşallah canım benim sana da miniklerine de, aman nazar değmesinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizler de inşallah bu haftaları görürüz...
tamam canım, ben de sana atarım
fizik olarak müsaittir belki ama ben gerçekten çok zordayım
ödemim de var zaten, boyum da kısa
çok zorlanıyorum
bazen oturup ağlamak istiyorum yaaaa
çok iyi anlıyorum seni inan 2 haftadır bende zor dayanıyorum,kuzucuklarımız sağlıklı olsun da bugünlerde geçecek inşallah.valla ben bazen eşimin bi canına düşüyorum ağrılardan adamcağız da uyku uyuyamıyor
bende ödem bu hafta biraz oluştu,bol su tüketip dinleniyorsun değil mi?çünkü ben ayakta kalınca şişmeye başlıyorum,sonra hulusi hocanın deyimiyle kleopatra gibi sol tarafıma uzanıyorum şişliklerim azalıyor.
bu arada özelden msjını aldım,bende sana gönderiyordum ki 100 msjım dolmamış bir iki msj daha atmam gerek
evet canım bol su içip sola yatıyorum hem de 6 aydır
tamam canım bekliyorum
canım yolladım,müsait olduğunda kontrol edersen sevinirim.
Hepinize merhaba,
Çok yoğun bir hafta geçirdim. Geçen pazartesi anneannem vefat etti ve evdeki kalabalığı düşünebilirsiniz. O kadar çok koşturdum ki gelen gidene, ikrama, hizmete... İlk iki gün kasıklarımda sancım tuttu. Sonraki günler biraz daha iyiydi. Bu nedenle haftasonunu dinlenerek geçirdim. Fakat o kadar hamlamıştım ki bu hareket bana iyi gelmiş diye düşünüyorum. Şişliklerim indi. Daha iyi nefes alıp verebiliyorum. Normalde doktorum her türlü sporu yasaklamıştı.Birkaç kilo bile vermiş olabilirim. Şimdi kendime iyi bakıyorum. Her şeyde bir hayır vardır derler. Bu arada doğum yapan arkadaşlar olmuş. Onları tebrik ediyorum. Sancısı olanlara da acil şifalar diliyorum. Dün akşam vücudumu yağlarken derimin yüzüldüğünü gördüm. Sanırım gerilmeden oluyor. Sizlerde de oldu mu? Artı, hamilelikten bu yana burnum ara ara kanıyor, bunu tecrübe eden var mı? Hepiniz sağlıcakla kalın.
herkese selam ..
hamsilerin işitme testini yaptırdık geldik
çok şükür ikisinde de bir problem yok
sağlık ocağı sarılık değerine bakmıyormuş(
çok kalabalıktı kilosu boyunu da baktıramadım beklemek istemedim hamsilerin yeme vakti geliyordu
artık pazartesi gidince öğreniriz inş.
bunu da atlattık ,pazartesi günü de inş. ilk aşılarını vurdurmaya götüreceğiz ..
eve geldik süt sağ ,yedir altını al uyut derken kahvaltı bile edemedim ,şimdi sıra ona geliyor :))
slm kızlar
günüm dr.da geçti... sabah sancım geçmediği için gittim nst de %60-70 sancı çıkıyor nidilata rağmen
alttan muayene oldum 2-3cm açılma var
artık dr.um bekleyemeyecekler dedi...bu hafta doğumum var hayırlısıyla...
sık kontrolle bi kaç gün daha kalmasını istiyo hayırlısı... nidilata devam diğer kan sulandırıcı dahil bütün ilaçları kesti sadece kan hapını kullanacağım
hastaneden odam rezerve edildi kapı süsü siparişim verildi :)) kaşlarımı aldırdım :)) eee hayırlıca doğuma hazırım artık sanırım :))
şaşkınım heyecan yok telaş var... küvezde sağlık sorunu olmazsa kalmazlar ama hastane 2 gün tutabilir moralini bozma dedi.... sanırım özel hastaneler burdan çok kazanıyor :))
süt sağma makinası medelayı tavsiye etti... valla dr.umla ne konuştuk hatırlamıyorum :)) herşey şu an havada ... 35 fena bi hafta değil dedi...
dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?