2013 ikiz anne adayları buraya

geldin mi doktordan?
durumlar nasıl?her şey yolundadır umarım?
habersiz bırakma beni

canım merhaba,bende sizlere yazmak için hazırlanıyodum ki msjını gördüm,
evet teyzeleri bizde bugün doktora gittik minnoşlarımla,çok şükür şimdilik iyiyiz.2,5 kilonun üzerine çıkmışlar ve ben yakında çatlamak üzereyim.resmen bugün gözünün içine baktım hulusi hocanın bi tarih versin diye,ama yok,perşembe nst için ve pazartesi kontrol için çağırdı.eğer bi sorunla karşılamazsak önümüzdeki hafta bi gün verecek hulusi hoca...ama çok zorlanıyorum artık,bacaklarım taşımıyor karnımı.ALLAH'tan hayırlısı eli ayağı düzgün,sağlıklı bi şekilde alalımda kuzularımızı kucağımıza bi hafta öncesi ya da sonrası önemli değil...

haftaya 2 annemiz olacak bu forumda. biri dosba biri de sen. bebeklerinin kiloları da iyi. umarım doğumun sorunsuz geçer. haber bekliyoruz senden. deneyimlerini yazarsın.

maşallah yavrulara, maşallah sana da sen de ne güzel dayandın
ben de bu hafta çok zorlanmaya başladım, seni tahmin bile edemiyorum
yürürken karnımın aşağı doğru çekilmesi gibi bir his yaşıyorum
sürekli lavaboya gidiyorum, ama azıcık yapabiliyorum
ben bile hulisi hocanın gözüne bakıyorum gün versin diye
ama bana da şubatın sonu dedi
ama ben sanki göremeyecekmişim gibi
sağdan sola dönerken bile karnımın içi acıyor
allah hepimizin yardımcısı olsun
hepimiz çok zor bir süreçten geçiyoruz

nurhancım gözünaydın canım,çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun yavrularına.ALLAH bizlere de nasip eder inşallah o günleri.Maşallah annesi kuzucuklarına ,kıyamam ben onlara bizim için de kokla yavrularını...Rabbim güzel günlerde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

haftaya 2 annemiz olacak bu forumda. biri dosba biri de sen. bebeklerinin kiloları da iyi. umarım doğumun sorunsuz geçer. haber bekliyoruz senden. deneyimlerini yazarsın.

canım inşallah,ama kim ne zaman doğum yapacak belli olmuyor valla,ben geçen haftadan beri bekliyorum doğum yapmayı.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun,inşallah ilerde bugünleri hep beraber gülerek anarız...

Bebişlerine de sana da maşallah canım,inşallah senin de güzel haberlerini duyarız haftaya.

canım ya aynı bende senin durumundayım,ne sağa ne sola dönebiliyorum valla geceleri hep eşimi uyandırıyorum beni kaldırsın ya da çevirsin diye
şimdiden hazırlıyorum onu uykusuz gecelere
gece 20 kere falan gidiyorum bende tuvalete,bide benimkiler sağ tarafta altlı üstlü duruyolarmış karnımı bir acıtıyorlar anlatamam.bu arada ben sana özelden telefonumu msj atayım da doğum yaparsam sana haber veririm.
inşallah sende dayanırsın biraz daha...
bugün ikiz bebekler geldi hulusi hocayı ziyarete,37+3 de doğurtmuş hulusi hoca.gözlerim yuvalarından çıkacaktı valla
ben önümüzdeki haftaya çatlarım herhalde?

Maşallah canım benim sana da miniklerine de, aman nazar değmesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizler de inşallah bu haftaları görürüz...

tamam canım, ben de sana atarım
fizik olarak müsaittir belki ama ben gerçekten çok zordayım
ödemim de var zaten, boyum da kısa
çok zorlanıyorum
bazen oturup ağlamak istiyorum yaaaa

dosbacım hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun,sen benden önce doğum yapacaksın gibi gözüküyor şimdilik,ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

bn spor tesisinde çalışıp hiç spora vakit ayırcak zamanı olmayan biriyim:)) akşama kadar oturuyorum bazen ayağım şişiyor.Bn de iyi geçtiğine sevindim ,herşeyini ölçtü özellikle serçe parmağına bakmak isteyince bnde sordum neden önemlimi okadar diye evet,önemli dedi neden diye sordum sanırım down sendromlularda serçe parmağın orta kemiği gözükmüyor dedi.Bi ohh çektim serçe parmağı gördüm deyince:))Bn 8:00-22:00 çalşp diğer gün izin yapıyorum.

Maşallah canım benim sana da miniklerine de, aman nazar değmesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizler de inşallah bu haftaları görürüz...

amin canım,inşallah hep beraber göreceğiz o günleri.ben delikız doğum yapınca bende o zamanları görebilecek miyim diyordum hep ama bak Rabbim ne isterse o oluyor,inşallah hepimiz güzel anılarımızı paylaşmaya devam edeceğiz...

tamam canım, ben de sana atarım
fizik olarak müsaittir belki ama ben gerçekten çok zordayım
ödemim de var zaten, boyum da kısa
çok zorlanıyorum
bazen oturup ağlamak istiyorum yaaaa

çok iyi anlıyorum seni inan 2 haftadır bende zor dayanıyorum,kuzucuklarımız sağlıklı olsun da bugünlerde geçecek inşallah.valla ben bazen eşimin bi canına düşüyorum ağrılardan adamcağız da uyku uyuyamıyor
bende ödem bu hafta biraz oluştu,bol su tüketip dinleniyorsun değil mi?çünkü ben ayakta kalınca şişmeye başlıyorum,sonra hulusi hocanın deyimiyle kleopatra gibi sol tarafıma uzanıyorum şişliklerim azalıyor.
bu arada özelden msjını aldım,bende sana gönderiyordum ki 100 msjım dolmamış bir iki msj daha atmam gerek

evet canım bol su içip sola yatıyorum hem de 6 aydır
tamam canım bekliyorum

Başın sağolsun canım, sen yine de fazla yorma kendini farkında olmadan zorlama. Allah kalanlara sabırlar versin...

Hadi geçmiş olsun, böyle böyle adım adım bir sürü aşamadan geçiliyor işte. Aşılarını da olsunlar şifa olsun:)

Çok heyecanlı canım sen kaç gündür bu olayın eşiğinde gidip geliyorsun, vakit saat gelince gerçekleşecek işte:) 35 gayet iyi birkaç gün daha geçince zaten ilerlemişte olacak, nerelerden bu günlere geldik öyle düşün, çok şükür... Dualarımız seninle ve Sinemisen ile olacak önümüzdeki hafta, müjdelerimizi alacağız:))

Arkadaşlar bugün kontrole gittik, bebeklerin suları azalmamış, rahim ağzında açılma yok, normal görünüyordu herşey. Enfeksiyon olması ihtimaline karşılık kan tahlili yaptırdı doktorum, onda da enfeksiyon çıkmadı. Bu durumda endişe edecek birşey yok, devam ederse de canını sıkma dedi. Bizim de içimiz rahatladı valla, neden olduğunu anlamadık ama neyse...
Doktor 34. Haftayı bulmamız çok önemli dedi, inşallah gayret edeceğiz tabi ki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…