2013 ikiz anne adayları buraya

Dualarımız seninle canım, senin ve bebişlerinin güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim sağlık, mutlulukla kavuştursun sizleri.

kızlar çok sağolun inanın çok moral oluyorsunuz
artık bende doğum sancısı çekmedim demem :)) hatta fazlasıyla çektim derim
iyi tarafı süt çabuk geliyormuş ama bende hiç bi belirti yok
Rabbim hayırlısını versin.... ben dayanabildiğim yere kadar dayandım gerisi takdiri ilahi...
dualrınızı bekliyorum

çok şükür iyiyim canım
yok senin ki çok pahalıymış
benim hastanenin günlüğü fazla... odası masraflı
ama doğuma 3200+1 günlük ücret ödeyeceğim
bebeklerin ilk muayeneleri falan içinde
küvez ücretsiz... sarılık için her hastane alıyormuş o da çok uçuk değil dedi dr.um
ama beklenmedik masraf doğumda çıkıyor Rabbim sıkıntı vermesin

haftaya 2 annemiz olacak bu forumda. biri dosba biri de sen. bebeklerinin kiloları da iyi. umarım doğumun sorunsuz geçer. haber bekliyoruz senden. deneyimlerini yazarsın.

inşallah hayırlıca evimizde olmak nasip olsunnnn

dosbacım hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun,sen benden önce doğum yapacaksın gibi gözüküyor şimdilik,ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

evet canım ben bugün doğuracak gibiyim
tabii Allah bilir ama senden önceyim diye bakıyorum
ne de olsa şu an sancı çekiyorum açılmam da var

artık geceleri burda olurmuyum bilmem ama gece nöbetçileri yok bugün
hilbur,tuğba,bekay ??? inşallah iyisinizdir

cumartsidne beri hastanedeyizbiliyorsunuz...geldiğimde makina 120 sancı göstermesine rağmen ben kahkahalar atıyordum tabi zaman ölne ilerlelemedi..2 saaat te 1 nidilat ve serum edavisine karş ılık sancılarım ancak 5 dak 1 50 lere indi...hala doğurmadım ama doktor salmıyorda...şuan ki halim nst yi an an anlıyabiliyorum ..değerlerimi kendim anlar haldeyim..fakat 50ler beni terletip 120ler filmlerdeki gibi ağlatır oldu malesef.DOĞUM SANCISI VARMIŞ:) buna rağmen suyumda azalma yada açılmam yok çok ilginç.rahim yolu normal bebeklerin kalp atışları normal ama ben sancılı...verilebilecek en yüksek doz verildiği için sancı olunca çekmekten başka çarem yok malesef.doktorum şu durumda ilaçla seni ben 36 ya kadar yine tutarım ama canın yanıyor diyor ve bu öle ben çekerim siz bebeklere bakın diyecek durumda değil...bugün belli çok taşıyamıycaksın burda 36 ya kadar kalmak çok maliyetli ama bu derece sancıyla seni evede yollıyamam dedi açık açık...1-2 güne bu ilaçlara yanıt alamazsak bebekleri alırız dedi.küveze girerler dedi.ama korkma yoğun bakıma girmezler artık onu atlattık dedi.1 doz daha ciğerleri için iğne yapıldı..zaten küçücük bebekleri küveze koyalım orası anne karnı sıcaklığında ve hijyenik,şimdi senin 2 tane bebeğe bu kadariyi ortam hazırlaman çok zor kendilerini toparlayınca alırsın burda gözümüzün önünde olurlar diyor.içimimi rahatlatmak için yapıyor bilmiyorum ama eve gitsem daha sıkıntı olucak gibi..dün akşam tamam eve gönder beni madem başka dozu yok bu işin suyum gelene kadar evde durayım dedim kabul etmedi.iyikide etmemiş yarım saat sonra feryat figan ağlıyodum sancıdan ,ağrı olunca kalp atışlarına bakıyorlar hemen bu ağrıyı evde çekseydim hastaneye kadar ölürdüm korkudan...

bende haberle böyle..öyle çok üzüntülü ya da telaşlı değilim...her zamnki gibi hayırlısını dilemekten başka çarem yok..allahım benim için bi yol bi çıkış yazmıştır nasipse...hepiniz için dua ediyorum ..hayırlısı olsun.6da nst var tekrar bakalım neler olucak.fırsat buldukça sizlere haber yollamaya çalışıyorum.iyi sabahlar..

Allahım sizlere sağlıklı hayırlı ve kolay doğumlar nasip eylesin.inşallah güzel haberlerle dönersiniz :) bizlerde inşallah hayırlısıyla o haftaları görürüz

herşeyin yolunda olmasına sevindim :)

Allahım bebişlerine ve sana biraz daha dayanma gücü nasip eylesin. hayırlı haberlerini bekliyoruz

hakkında hayırlısı olsun ,takma kafanı herşey olacağına varır ,RABBİM neylerse güzel eyler inş. sağlıcakla doğurursun
hadi geçmiş olsun
zaman geçiyor gerçekten yaaa,hayırlısıyla atlatırız inş.

gözünaydın ,maş.RABBİM analı babalı büyütsün inş.

herkese günaydın ,akşam ablamlar abimler bendeydi ,çaya geldiler çok yorgunum hamsileri yeni uyuttum ben de kestireceğim yoksa kendime gelemeyeceğim

Allah cc. sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inş. :) bende ikiz diye yanıp tutuşuyorum... hayırlısı Allahtan. Allah dilerse sağlıklı, sıhhatli ikiz yavrularımın olmasını çok isterim inş. :) sizler annesiniz benim içinde dua edin :) Allaha emanet olun inş. sıkıntısız doğum yapın yavrularınızı kucağınıza alıp bol bol emzirin inş...

Hamileliğimizin tadını çıkarabileceğimiz sorunsuz bir gün diliyorum hepimize....

Maşallah canım her şey iyi görünüyor, umarım hep böyle devam eder. İnşallah 34' ü de, sonrasını da görürsünüz, hayırlısıyla ve sağlıkla...

Rabbim sana ve bebişlerine dayanma gücü versin canım, sıkıntı etme kendine. Rabbimin izniyle her şey güzel olacak inşallah.

Biz biri için yanıp tutuşuyorduk, Rabbim ikisinin mutluluğunu yaşamayı nasip etti bizlere çok şükür. Tamamına da ulaştırır inşallah... Allah senin de gönlüne göre versin inşallah,ikiz topiklerinde mutlu paylaşımlar yapmanı dilerim.

hilbur, çok geçmiş olsun. merak ediyorduk. ishal gibi karnım ağrıyor diyordun. hiç belli olmuyor değil mi sancı olduğu? sen şimdi doğursan da bebeklerin doktorun dediği gibi sağlıklıdır. küçük olmaları dışında bir problemleri olmaz. onlar da atlatılır. senin sancı çekmen de acı verici. doktoruna güven. inşallah daha hafifler sancıların. hafiflemese de bir kaç gün içinde anne olduğunun haberlerini alırız inşallah. inşallah dosbanın, sinemisenin önüne geçmezsin. onlar da doğuma hazır. aklımız 3 kişide olacak şimdi. hadi hayırlısı.

Canım Allah yardımcınız olsun. Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.

Günaydın annişler ve minik insanlar
Hayırlı,sağlıklı,ağrısız,sancısız,bol tekmeli,huzurlu,iyilik haberleriyle dolu bir gün olması dileğiyle

Canım benim dualarımız seninle ve bebişlerle...Allah yardımcın olsun,hayırlısını versin inşallah...

Canım maşallah,iyiliğiniz daim olsun inşallah...

rabbim hem sana hem kuzularına dayanma gücü versin canım
allaha emanet olun

İçin rahat olsun bencede hastanedesin , doğum için tehlikeli zamani atlatmişsin. Ben doğum için (randevulu doğum) hastaneye giderken sancilanmistim. Eşim benim telaşimda yolu bile şaşirmişti. Allah yardimcin olsun inşallah

Canım merhaba...Sen ? + ? kaçıncı haftada doğum yapmıştın?

Buara kiminle görüşsem "doğumda oradayız" diyor...

Benim ve eşimin ailesi,akrabaları,yakın arkadaşlar vs.

Yanımızda olmak,mutluluğumuzu paylaşmak istiyorlar sağolsunlar,

Ama;

İlk zamanlar evdeki kalabalığı düşünmek,beni şimdiden tedirgin ediyor...

Uygun bir dille annelerle bu konudaki düşüncelerimi paylaşıyorum ama hep kıyas " Ayşe'nin doğumundada herkes gelmişti" , "Fatma 1 günde ayağa kalkmıştı" gibi...

Ben 1-2 ayı sakin geçirmek,ardından sosyalleşmek istiyorum...

Çünkü gelen yatılı gelecek...Hem onlar için,hem bizim nasıl olur bilmiyorum...

Hamileliğin zorlu süreçlerinde yardım amaçlı gelmeye çekinenler,teklif dahi etmeyi aklına getiremeyenler,doğum sonrası kanama,emzirme vb.konusunu hiç düşünmüyor sanırım...

Yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…