- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.221
hakkında hayırlısı olsun inş.
vardır bunda da bir hayır
evet hastaneler küvez için devletten para alıyor ,o yüzden küvezde tutmak istiyorlar
sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
hem küveze girseler bile sen de bu arada toparlanırsın
yoksa direk ameliyatlı çok zor ,en azından 5-6 gün geçmesi lazım kendini toparlaman için
ilk 2 gün zaten yavaş yavaş yürümeye çalışıyorsun o halinle bebeklerle ilgilenmek çok zor olabilir
benimkiler küvezde kaldılar ama onda da bir hayır varmış ben kendimi toparladım bu süreçte
yoksa direk elime verseler o ameliyatlı halimle ne yapardım bilmiyorum
RABBİM yardımcın olsun
Hayirlisiyla bebeklerini kucagina alirsin inşallah. Bildiğim kadariyla özellerde de küvez sgk kapsaminda. Yanlis hatirlamiyorsam hrs de doğum yapacaktin. Oradada küvez ücretsiz. Sarilik tedavisinden hepsi ucret aliyor ama. Allah kolay yollardan geçirsin inşallah:)
Dualarımız seninle canım, senin ve bebişlerinin güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim sağlık, mutlulukla kavuştursun sizleri.
doğum haberini bekliyoruz. riskli bir hafta değil zaten. ikizler için normal. yeter ki organları gelişmiş olsun. öyledir de zaten. sen heyecanlanmışsındır şimdi. bu heyecanın tadını çıkar. inşallah sezaryen de bir sorun çıkmaz. sağlıklı çıkarsın umarım.
bu arada hilbur dan haber yok. hala hastanede mi ki?
canım dualarımız seninle
belkide senin ve kuzuların için en iyisi böyledir
bu süreçte çok yıprandın ve sen yapabileceğin
her şeyin en iyisini yapmaya çalıştın
içini ferah tut canım
inşallah her şey çok güzel olacak
güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar çok sağolun inanın çok moral oluyorsunuz
artık bende doğum sancısı çekmedim demem :)) hatta fazlasıyla çektim derim
iyi tarafı süt çabuk geliyormuş ama bende hiç bi belirti yok
Rabbim hayırlısını versin.... ben dayanabildiğim yere kadar dayandım gerisi takdiri ilahi...
dualrınızı bekliyorum
dosba iyisindir inşallah canım...yazdığın fiyatlara bakıyorumda benim gittiğim hastanede öyle pahalı.muayene 275,doğum 7.500 tl di artı ilk bakım bebeklere,3000 demişlerdi......ama bu fiyatlar yılbaşından önceydi..senin gittiğin hast. doğum ne kadar..
çok şükür iyiyim canım
yok senin ki çok pahalıymış
benim hastanenin günlüğü fazla... odası masraflı
ama doğuma 3200+1 günlük ücret ödeyeceğim
bebeklerin ilk muayeneleri falan içinde
küvez ücretsiz... sarılık için her hastane alıyormuş o da çok uçuk değil dedi dr.um
ama beklenmedik masraf doğumda çıkıyor Rabbim sıkıntı vermesin
haftaya 2 annemiz olacak bu forumda. biri dosba biri de sen. bebeklerinin kiloları da iyi. umarım doğumun sorunsuz geçer. haber bekliyoruz senden. deneyimlerini yazarsın.
inşallah hayırlıca evimizde olmak nasip olsunnnn
dosbacım hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun,sen benden önce doğum yapacaksın gibi gözüküyor şimdilik,ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
evet canım ben bugün doğuracak gibiyim
tabii Allah bilir ama senden önceyim diye bakıyorum
ne de olsa şu an sancı çekiyorum açılmam da var