2013 ikiz anne adayları buraya

Canım Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyoruz:)

Canım herkes çok korkutuyor beni aksine bende niyeyse o kadar zorlanmicakmışım gibi geliyo
Senin yazdıklarını okuyunca rahatladım valla

Ben de sormuştum muayeneden birşey olmuyor canım endişe etme. Ben Coraspin 6. Ayda bırakmıştım, Progestan ilk üç ay kullandım sonrasında hafif kanamalarım olduğunda bir de şimdi kasılma-sancı olayını yaşayınca az doz olarak kullanıyorum. Çarşamba filan bırakıcam tekrar sanırım.

Maşallah canım aferim size bak ne güzel büyümüşler:) doğduktan sonra bir şekilde büyüyorlar zaten iş sağlıkla eve getirmek:)) Gözün aydın hep güzel haberler ile gelin doktordan:)

saat 15,00 te giriyoruz doğuma...

Ayyy çok az kalmış çok heyecanlı canım Allah sana da bebeklerine de kuvvet versin inşallah en rahat şekilde ve sağlıkla kavuşun. Dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyoruz:))

Sinemisen sıra sende hayırlısıyla bu hafta müjdeli haberler gelsin:))
Siz kavuşun, sıra da hayırlı zamanlarda bize gelsin:)

sağolasın darısı başınıza inş.
Canım herkes çok korkutuyor beni aksine bende niyeyse o kadar zorlanmicakmışım gibi geliyo
Senin yazdıklarını okuyunca rahatladım valla

korkma korkma RABBİM sabrını veriyor merak etme
şimdiden düşünme herşey akışına göre ilerler elbet ..

Allah yardimcin olsun. Saglicakla kucagina al insallah.

Herkes tek bakamazsın öyle olur böyle olur insanlar niye bu kadar olumsuz anlamıyorum

herkes kendi yaşadığını bilir de ondan
bebekler gazlı olursa dedikleri doğru ikisi birden ağlarsa zor olur
ama illa öyle olacak diye bir şart yok
bi de bazı insanlar abartmayı severler
eskiden gerdek gecesini de anlatırlardı efsaneydi ama ben gram bişey hissetmedim anlamadım bile
aynı o mantık bu da ..
bebeklere göre değişen bir durum
umarım sorunsuz bebeklerimiz olur hepimizin
ama kendimizde güç arayalım ve baştan pes etmeyelim bence çünkü herşey psikolojiye bağlı
ne kadar güçlü hissedersek o kadar kolay başaçıkarız

Çok haklısın bence hepsi psikolojiyle alakalı ne kadar sakin olursak bebeklerde o kadar sakin olur gibi geliyo
Tabiki zor ama sürekli şikayet edip kendinden vazgeçmekte gerekmiyor
Allah yardımcımız olsun

Mrb canim,su saatlerde sende anneler kervanina katildn artik,simdiden gozun aydin,zor bi donemi hayirlisiyla atlattin,ins.hepiniz saglikli bi sekilde evinize donersiniz,ben simdiden hayirli olsun deyim;-)

Herkes tek bakamazsın öyle olur böyle olur insanlar niye bu kadar olumsuz anlamıyorum

bence bizim ilk ögrenmemiz gereken bu olumsuz konuşanları duymamak.zorlanmayız diye düşünüyorum -inşallah- ilk düzen oluşana kadar biraz zorlanırız onuda ilk heyecan ile anlamayız :) bende kendim bakmak istiyorum.şimdiden diyorum anneme sen ev işi yemek hallet kızlarıma ben bakıcam

çoksevindim bebeklerinin iyi olmasına maşallah onlara.sizlerin böyle güzel şeylerini okumak beni çok rahatlatıyor.

Ben geldim,uzun zamandır yazamadım.Hasta olanlara geçmiş olsun dileklerimi söyleyeyim en başta.Dikkat edin kendinize ve bebişlere...
Allah ım yar ve yardımcınız olsun hepinizin...
Benim bebişler maşallah 1 aylık oldular teyzeleri...
Bugün aşımızı yaptırdık çok şükür.Biraz ağladılar başta,ama iyilerdi yinede
Bebişi olanlara hayırlı olsun bu arada...
Delikız sen sadece süt veriyorsun canım oyüzden başak a soruyorum bebişlerin kilo alması nasıl ve mama ne kullanıyorsun canım?Birde 1 kutu mamayı kaç günde bitiriyorsunuz?

Maşallah canım bebişlerine.Allahım sağlık sıhhat versin de inşallah,burdan güzel haberlerimizi paylaşalım.Hem hamişlere de moral olur.Sakın olumsuz düşünmeyin,inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız hepiniz bebişlerinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…