2013 ikiz anne adayları buraya

canım çok sağol,inşallah güzel haberler veririm sizlere.bu arada sende kilo olayına çok takılma derim hem ultrason çok güvenilir sonuç vermiyor,hemde sağlıkları ve organ gelişimleri iyi olsunda dünyaya geldikten sonrada toparlanırlar merak etme.

geçmiş olsun umarım en yakın zamanda toparlarsın
ben ilk 3-4 ay için dondy beşik aldım sonrasında da mama sandalyesi oluyor...
sonrasında da park yatak kullanacağım
sallaması işe yarıyor ,en azından arada uykudan uyanıyorlar o esnada çalıştırıyorum uyanmadan tekrar dalmalarına yardım ediyor

geçmiş olsun
benimki de tüp bebek ben de işlem biter bitmez uyanmıştım
hatta kalkıp gitmek istedim
vucudum kolay etkilenmiyor çok şükür
ama herkesin durumu farklı tabi senin durumunda olan biri için narkoz ağır bir durum
o yüzden epidural ii bir seçim
RABBİM hayırlısını versin inş.

iyi geceler...yine hastanedeyiz malesef.... sancı vaar...biraz azaldı ama bakalım...

allah dayanma gücü versin hilbur. benim de var sancım. hele ki akşamları artıyor baya. gündüz daha rahatım. doktora gitmiyorum sadece akşamları yoğunlaştığı için. doktoruma soracağım. akşamları artmasının sebebi ne ki? gündüz hiç uyumuyorum. acaba günün yorgunluğu mu vuruyor diyorum. gece uykusundan sonra sabaha pek bir şey kalmıyor. ara ara devam ediyor. kasılma vurdu mu artık çok fena vuruyor. artık vajinamda bile hissediyorum. vajinamı zorluyor orası açılıp kapanıyor sanki o esnada. en son vajinal muayene yapmamıştı doktorum. ilk seferde açılma var ama kabul edilebilir demişti. yarın hatırlatayım. tekrar baktırayım. zira ben açılma gibi birşeyler hissediyorum. esneme hissediyorum orada kasılma esnasında. umarım hissettiğim başka şeydir.
hastanede kalmak da istemiyorum. çekilecek gibi değil hastaneler.
benim nst 40 dakikada çekiliyor. hastane bir sıcak bir sıcak. çekilmiyor valla. hatta son 2 gidişimde nst makinalarında hep sorun vardı. birinde 3 saat nast ye bağlı kaldım, diğerinde de 1 saat falan.
sizlerde de nst 2 ayrı bebek için çekiliyor değil mi, 20 şer dakika sürüyor?
hilbur umarım sabah evine dönersin. gece pratisyen mi ilgleniyor seninle? doktorunla telefonda irtibat kuruyor değil mi?

iyi geceler...yine hastanedeyiz malesef.... sancı vaar...biraz azaldı ama bakalım...

Canım çok geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin... İnşallah atlatacaksın.. Herşeyin hayırlısı diyelim ne yapalım:)

Bende grip ve öksürükten perişanım, öksürüğü minimum tutmak için debeleniyorum hiç uyumadım. Her yerim tutuldu şimdiden kızlarda huzursuz oldu habire sert şekilde yer değiştiriyorlar... Neyse sabaha az kaldı ha gayret...

Tuğba hastanede benim NST Yi her seferinde değiştirerek tek bebek üzerinden çektiler, bebeklerin durumu iyi önemli olan sizin sancı düzeyinizi anlamak dediler. Ancak bu şekilde bile 40 dk hatta 1 saat bağlı kaldım az ara vererek, neredeyse bütün gece... İnsan perişan oluyor...
Sana da geçmiş olsun doktoruna sor mutlaka tarif ettiğin ağrıyı...

gece kuzenimin doktor olduğu numune ye gittim.taa memoriala gelmiyim sancının boyutunu bi görelim dedik.tek bebeğe nst bağaladılar 20 dak sonra sancıları 2 dak bir görünce hemen kendi hastanenize gidin dediler,doktorumu aradım.nöbetçi kadın doğumcu ile sürekli irtibat kurdu eğer ilaçlarla sancın düşmezse doktorun gelicek dediler..serumdan sonra kasılmalarım azalmıştı.sancılar 120 vurmasına rağmen açılmam yok.tek bebek olaydıda doğuramıcakmışım heeralde normal..inanın benim kasılmayla ve sancıyla sıkıntım yokonu çekmeye razıyım ama bebekler benim sol böbreğime baskı yapıyor ve ben o ağrıdan çıldırıcak gibi oluyorum.dün gece böbreğimede baktılar ama acaba kum falanmı döküyorum diye hiç bişey yok mesela şuan cin gibbiyim kasılmam var ama ona daynıyorum.gerçi bu böbrek ağrısı uyardığı için uterus kasılıyormuş ama o ağrı başlayınca ağlamak bağırmak hiç bişey yetmiyor.bugün doktoruma beni kurtar demeye karalıyım çünkü bu ağrının ne zaman başlayıp ne zaman biteceği belli olmuyor.geçen haftaa 1-2 saat sürüp geçiyordu dün gece aralıksız 8 saat sürdü ve ben bittim.yine yemek ve su yok sezaryan ihtimaaline karşı...elimden geldiğince yazmaya çalışırım...iyi bakın kendinize.dua edin bana ama üzülmeyin....üzülcek bişey yok bide benim yüzümden strese grimeyinn..öpüyorum kuzularınızı ve sizi...

Bende grip ve öksürükten perişanım, öksürüğü minimum tutmak için debeleniyorum hiç uyumadım. Her yerim tutuldu şimdiden kızlarda huzursuz oldu habire sert şekilde yer değiştiriyorlar... Neyse sabaha az kaldı ha gayret...[/QUOTE]

Geccmis olsun nehir kritik bi donemdesin ve hasta olmussun acil sifAlar diliyorum. Biranon e toparlanirsin umarim..

böbrek ağrını bilmiyordum. senin için daha zor olduğunu düşünüyorum şimdi. doktorun inşallah sizin için en doğru kararı verir. tekrar allah sabır versin.

günaydın anneler...

ben bugün anne oluyorum....birazda sezaryan saatimiz belli olucak....diycek bişey yok..ilginç olan heyecanda yok.korkuda...
gebelik testini bekler gibiyim...nötr...

en tehlikelisi bu his mi acaba...

dualarınıza ihtiyacım var....

Okurken ben heyecanlandim kendimi senin yerine koydum rabbim hayirlsini nasip etsin sizin icin saglikla kucahina almayida. Insallah gizel haberlrni belliyoruz. Dualrmiz seninle canim...

canım allah yardımcın olsun, ben bu haftamda bile sıkıntılıyım ki sen nasılsın kimbilir. ama işte bebeklerimiz için dayanıyoruz.

ayy bunu sonradan okudum, ne güzel kavuşuyorsun minişlere. sakin olmaya çalış herşey güzel geçecek, bundan daha güzel bir an mı var hayatta? allahım bana da göstersin inşallah o haftaları. dualarımız seninle...

hilbur dualarımız, aklımız seninle olacak. sinemisen i bekliyorduk anne olması çin bu hafta, sen sırayı kaptın :)
herşey yolunda olacak inşallah.

merhaba arkadaşlar. sabahları alışkanlık oldu. alışveriş sitelerinden bebeklere birşeyler bakıp duruyorum.
markafonide "for my baby" nin indirimi başlamış. 2 li zıbın, penye kazak, hırka ve yelekler 10 lira civarında. tulumlarda da güzel ve uygun. sipariş verdim hemen. penye hırka, yelek ve kazakları yoktu bebeklerimin.
bir göz atın isterseni tükenmeden.

ayyy hadi bakalim canim yaa ne guzeel.sizler cok guclusunuz cok bile sabrettiniz.darisi basimiza.heyecan ve korku olmamasi neden tehlikeli olsunki en guzeli iste.sakin olunca daha guzel gecer Allahin izniyle.dualarimiz sizinle.guzel haberlerini bekliyoruz canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…