2013 ikiz anne adayları buraya

Uzun süredir evde yoktum ama sizleri cepten sürekli takip ediyordum.dogum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.Bende 50 gr seker yuklemesi yaptım 156 cıktı sonra doktorum bunun tam sonuc saglamadıgını soyleyıp 100 gr yukleme ıstedı onda da seker cıkmadı.yanı sekerım yokmus .idrar da enfeksyon cıktı yıne antıseptık kullanıyorum.insallah gecer

geçmiş olsun. enfeksiyon erken doğum için büyük risk biliyorsun. dikkat et. bize daha sık yaz. bekliyoruz paylaşımlarını.

hıl bur dualarımız senınleeee:) bebışlerı sagsalım kucagına al da gel annesıı
cok kolay bı dogum olur ınsallah canımm

Tuba o bahsettiğin sıkıntılar bende de var. Akşamları özellikle bir başka sertleşme ve kasılma oluyor karnımda. Lavaboya kalktığımda bile vajinada ağrı, sanki çıkacakmış gibi. Ben c.tesi doktordaydım, vajinal muayene yapmadı, nst.ye de bağlamadı. Ultrasondan baktı iyice. İlacı hala 4 saatte yarım alıyorum. Bu ayı bitirirsek çok iyi olur dedi. Gönlüm de ondan yana, 35'e bi gelsem. İçim rahat edecek. Benim ist.daki hastanede nst 15-20 dk. sürüyordu her bebek için

Canım benim hadi hayırlı olsun şimdiden. Güzel haberlerini bekliyoruz. Hissettiklerin tehlikeli değil, aksine güzel bence. Ben ufacık bir şeyde zangır zangır titriyorum, elim ayağım boşalıyor sanki. Sakinliğine hayranım. Allah yardımcın olsun

saat 15,00 te giriyoruz doğuma...

canım hadi bakalım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,güzel haberlerle dönün inşallah....
bak ben iyice heyecan yaptım ya,geçen hafta dosba,bu hafta sen,e ben ...,bende davula döndüm valla,yarın kontrolümüz var,bakalım doktor vazgeçmezse çarşambaya doğum gibi konuşmuştu ama.... hakkımızda hayırlısı olsun.dualarımız seninle,sende doğuma girerken bizler için dua et.ALLAH yardımcınız olsun....

Kızlar size sormak istediklerim var: 1. Progestan ve coraspini bıraktık biz, sizler ne zamana kadar kullandınız ya da kullanacaksınız?
2. Vajinal muayene son zamanlarda rahmin açılmasına neden oluyor mu acaba? Şöyle söyleyeyim, biliyorsunuz ben de zaman zaman akıntıyla birlikte su gelme durumu var. Ne zaman vajinal muayene olsam su geliyor biraz. İst.daki dr, rahim girişine doknuluyor sonuçta, ondandır dedi de kafam karıştı. Sizin bir bilginiz var mı?

iyi geceler...yine hastanedeyiz malesef.... sancı vaar...biraz azaldı ama bakalım...

Canım, öncelikle geçmiş olsun. Hayırlısı olsun hakkınızda, dualarımızda olacaksınız. Güzel haberlerinizi duyacağız inşallah. Nötr olman iyi bir şey, sen elinden geleni yaptın şimdi bol bol dua etme zamanı, gerisi Rabbimin taktiri... Ayy çok duygulandım yaa. Allah' a emanet olun. Ben de seni ve bebişlerini öpüyorum.

Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin.

Biz de bugün bebişlerimizin beşik karyolalarını ve buhar makinelerini aldık. Hayırlısı bakalım, Rabbim cümlemize, aldıklarımızı ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.

senin yerine ben heyecanlandım.seninle aramızda yalnızca 2 hafta vardı demekki artık bende hazırlıklı olmalyım heran herşey olabilir.rabbim çok çok kolay bir doğum nasip eylesin.dogum sonrası anlatacaklarınıda sabırsızlıkla bekliyorum.allah yardımcın olsun

hadi bakalım hayırlısıyla girer çıkarsın ,sağlıcakla doğurursun inş.RABBİM yardımcın olsun
en çok patikli alt ve çıtçıtlı üst zıbın alın ...
en kolay giydirilip çıkarılanlar bunlar en pratikleri bunlar aklınızda olsun
ben progestanı 34 te bıraktım
vajinal muayeneden bişey olmaz hiç korkma

RABBİM hayırlısıyla kullanmak nasip etsin

HERKESE merhaba..
biz bugün kontrolumüze gittik ..
oğlanda da kızda da hafif sarılık vardı geçmedi iaşı vakitleri de gelmişti hepsine toptan baktıralım dedik..
sarılıkları var ama ciddi boyutta değil ,zamanla geçecek dedi doktor..
oğlumun yüzü sivilcelendi nazar değdi kuzuma ,o da hormonlardanmış normalmiş..
1.ay aşımızı vurdurduk ,kilomuza baktırdık
kızım 3000 ,oğlum 3330 gr çıktı
bundan 20 gün önce oğlum 2500 kız 2300 dü
yani 20 günde kızım 700 gr oğlum da 830 gr .almış
maş. sütüm yaramış yavrularıma .
normali ayda 500 ile 900 gram arası almalarıydı bizimkiler daha 20 günde bu kadar almışlar çok sevindim..
gidip gelirken her gören aaa ikizlere bakın felan bir ilgi bir alaka anlatamam
isan çok mutlu oluyor böyle olunca
yavrularım kan alırken de muayenedeyken de çok ağlamadılar
yeni geldik evimize ,bir dahaki randevumuz 1 ay sonra inş. o da sağlıcakla geçer ..
benden haberler böyle

ilk 3 ay kullandım ben progestanı. coraspini hiç kullanmadım.
akıntı ben de hep var zaten. sulu bir akıntı. vajinal muayenede su gelmesi de normal olabilir. rahim kendini mikroplardan korumak için asitli bir sıvı salgılıyor. yabancı bir şey temas ettiğinde de akıntı geliyor. doktora sormuştum gelen akıntı ya bebeklerin suyu ise diye, bebeklerin suyu o kadar azıcık gelmez dedi.

Biz de bugün bebişlerimizin beşik karyolalarını ve buhar makinelerini aldık. Hayırlısı bakalım, Rabbim cümlemize, aldıklarımızı ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.[/QUOTE]
güle güle kullanın inşallah. karyolalarında sorunsuz mışıl mışıl uyusunlar, büyüsünler inşallah.

Sağ ol canım, cümlemize inşallah...

Bebişlerine maşallah. Allah nazarlardan saklasın. Bol bol Felak-Nas oku annesi. Rabbim her zaman güzel günlerini göstersin inşallah.

sevindim hızla kilo almalarına. bizim bebeklerimiz de inşallah hızlıca büyür. ikizlere ilgi bir başka oluyor doğru. hastanede ve sağlık ocağında hemen tanıyorlar. bana öncelikli muamele yapılıyor. bebekler olunca ne olu bilemem.
bebeklerini hastaneye eşinle mi götürüyorsun? bir ara yalnız bakıyorum demiştim. hala yalnız mı bakıyorsun bebeklerine? normalde kontroller ne kadar sıklıkla yapılıyor?
nazar değmesin bebişlerine bu arada.maşallah diyelim.

sen nerelerdeydin bu zamana kadar. hoşgeldin aramıza. paylaşımlarını bekliyoru. haftan da ilerlemiş baya. nasıl gidiyor hamilelik?
ben zonguldaktayım öğretmenim bu dönem izne ayrıldım yoksa çok vaktim olmuyordu .1.sınıfa giden bir oğlum var.Hamilelik beni çok yordu.Geceleri çok rahatsız geçiriyorum İnşallah 36.haftayı görürüm

Sağ ol canım, cümlemize inşallah...

Bebişlerine maşallah. Allah nazarlardan saklasın. Bol bol Felak-Nas oku annesi. Rabbim her zaman güzel günlerini göstersin inşallah.
amin inş. ayetel kürsiyi çok okuyorum ..RABBİM tüm meleklerimizi korusun inş.

sağolasın ..inş. sizinkiler de bugünleri görür...
evet eşimle beraber gidiyoruz ,ben baştan beri yalnız bakıyorum
annem kaldı yanımda bi süre ama o ev işleriyle uğraştı ,bebklere yine ben baktım gece gündüz..
normalde doğunca bir hafta sonra götürüyorsun sonra da ayda bir,zaten her ay aşısı oluyor ,aşı zamanı kontrole de gidiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…