- 20 Şubat 2012
- 86
- 20
- 88
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.661
Uzun süredir evde yoktum ama sizleri cepten sürekli takip ediyordum.dogum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.Bende 50 gr seker yuklemesi yaptım 156 cıktı sonra doktorum bunun tam sonuc saglamadıgını soyleyıp 100 gr yukleme ıstedı onda da seker cıkmadı.yanı sekerım yokmus .idrar da enfeksyon cıktı yıne antıseptık kullanıyorum.insallah gecer
günaydın anneler...
ben bugün anne oluyorum....birazda sezaryan saatimiz belli olucak....diycek bişey yok..ilginç olan heyecanda yok.korkuda...
gebelik testini bekler gibiyim...nötr...
en tehlikelisi bu his mi acaba...
dualarınıza ihtiyacım var....
saat 15,00 te giriyoruz doğuma...
allah dayanma gücü versin hilbur. benim de var sancım. hele ki akşamları artıyor baya. gündüz daha rahatım. doktora gitmiyorum sadece akşamları yoğunlaştığı için. doktoruma soracağım. akşamları artmasının sebebi ne ki? gündüz hiç uyumuyorum. acaba günün yorgunluğu mu vuruyor diyorum. gece uykusundan sonra sabaha pek bir şey kalmıyor. ara ara devam ediyor. kasılma vurdu mu artık çok fena vuruyor. artık vajinamda bile hissediyorum. vajinamı zorluyor orası açılıp kapanıyor sanki o esnada. en son vajinal muayene yapmamıştı doktorum. ilk seferde açılma var ama kabul edilebilir demişti. yarın hatırlatayım. tekrar baktırayım. zira ben açılma gibi birşeyler hissediyorum. esneme hissediyorum orada kasılma esnasında. umarım hissettiğim başka şeydir.
hastanede kalmak da istemiyorum. çekilecek gibi değil hastaneler.
benim nst 40 dakikada çekiliyor. hastane bir sıcak bir sıcak. çekilmiyor valla. hatta son 2 gidişimde nst makinalarında hep sorun vardı. birinde 3 saat nast ye bağlı kaldım, diğerinde de 1 saat falan.
sizlerde de nst 2 ayrı bebek için çekiliyor değil mi, 20 şer dakika sürüyor?
hilbur umarım sabah evine dönersin. gece pratisyen mi ilgleniyor seninle? doktorunla telefonda irtibat kuruyor değil mi?
günaydın anneler...
ben bugün anne oluyorum....birazda sezaryan saatimiz belli olucak....diycek bişey yok..ilginç olan heyecanda yok.korkuda...
iyi geceler...yine hastanedeyiz malesef.... sancı vaar...biraz azaldı ama bakalım...
gece kuzenimin doktor olduğu numune ye gittim.taa memoriala gelmiyim sancının boyutunu bi görelim dedik.tek bebeğe nst bağaladılar 20 dak sonra sancıları 2 dak bir görünce hemen kendi hastanenize gidin dediler,doktorumu aradım.nöbetçi kadın doğumcu ile sürekli irtibat kurdu eğer ilaçlarla sancın düşmezse doktorun gelicek dediler..serumdan sonra kasılmalarım azalmıştı.sancılar 120 vurmasına rağmen açılmam yok.tek bebek olaydıda doğuramıcakmışım heeralde normal..inanın benim kasılmayla ve sancıyla sıkıntım yokonu çekmeye razıyım ama bebekler benim sol böbreğime baskı yapıyor ve ben o ağrıdan çıldırıcak gibi oluyorum.dün gece böbreğimede baktılar ama acaba kum falanmı döküyorum diye hiç bişey yok mesela şuan cin gibbiyim kasılmam var ama ona daynıyorum.gerçi bu böbrek ağrısı uyardığı için uterus kasılıyormuş ama o ağrı başlayınca ağlamak bağırmak hiç bişey yetmiyor.bugün doktoruma beni kurtar demeye karalıyım çünkü bu ağrının ne zaman başlayıp ne zaman biteceği belli olmuyor.geçen haftaa 1-2 saat sürüp geçiyordu dün gece aralıksız 8 saat sürdü ve ben bittim.yine yemek ve su yok sezaryan ihtimaaline karşı...elimden geldiğince yazmaya çalışırım...iyi bakın kendinize.dua edin bana ama üzülmeyin....üzülcek bişey yok bide benim yüzümden strese grimeyinn..öpüyorum kuzularınızı ve sizi...
günaydın anneler...
Uzun süredir evde yoktum ama sizleri cepten sürekli takip ediyordum.dogum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.Bende 50 gr seker yuklemesi yaptım 156 cıktı sonra doktorum bunun tam sonuc saglamadıgını soyleyıp 100 gr yukleme ıstedı onda da seker cıkmadı.yanı sekerım yokmus .idrar da enfeksyon cıktı yıne antıseptık kullanıyorum.insallah gecer
hadi bakalım hayırlısıyla girer çıkarsın ,sağlıcakla doğurursun inş.RABBİM yardımcın olsunsaat 15,00 te giriyoruz doğuma...
en çok patikli alt ve çıtçıtlı üst zıbın alın ...merhaba arkadaşlar. sabahları alışkanlık oldu. alışveriş sitelerinden bebeklere birşeyler bakıp duruyorum.
markafonide "for my baby" nin indirimi başlamış. 2 li zıbın, penye kazak, hırka ve yelekler 10 lira civarında. tulumlarda da güzel ve uygun. sipariş verdim hemen. penye hırka, yelek ve kazakları yoktu bebeklerimin.
bir göz atın isterseni tükenmeden.
ben progestanı 34 te bıraktımKızlar size sormak istediklerim var: 1. Progestan ve coraspini bıraktık biz, sizler ne zamana kadar kullandınız ya da kullanacaksınız?
2. Vajinal muayene son zamanlarda rahmin açılmasına neden oluyor mu acaba? Şöyle söyleyeyim, biliyorsunuz ben de zaman zaman akıntıyla birlikte su gelme durumu var. Ne zaman vajinal muayene olsam su geliyor biraz. İst.daki dr, rahim girişine doknuluyor sonuçta, ondandır dedi de kafam karıştı. Sizin bir bilginiz var mı?
Canım, öncelikle geçmiş olsun. Hayırlısı olsun hakkınızda, dualarımızda olacaksınız. Güzel haberlerinizi duyacağız inşallah. Nötr olman iyi bir şey, sen elinden geleni yaptın şimdi bol bol dua etme zamanı, gerisi Rabbimin taktiri... Ayy çok duygulandım yaa.Allah' a emanet olun. Ben de seni ve bebişlerini öpüyorum.
Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin.
Biz de bugün bebişlerimizin beşik karyolalarını ve buhar makinelerini aldık. Hayırlısı bakalım, Rabbim cümlemize, aldıklarımızı ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.
ilk 3 ay kullandım ben progestanı. coraspini hiç kullanmadım.Kızlar size sormak istediklerim var: 1. Progestan ve coraspini bıraktık biz, sizler ne zamana kadar kullandınız ya da kullanacaksınız?
2. Vajinal muayene son zamanlarda rahmin açılmasına neden oluyor mu acaba? Şöyle söyleyeyim, biliyorsunuz ben de zaman zaman akıntıyla birlikte su gelme durumu var. Ne zaman vajinal muayene olsam su geliyor biraz. İst.daki dr, rahim girişine doknuluyor sonuçta, ondandır dedi de kafam karıştı. Sizin bir bilginiz var mı?
hadi bakalım hayırlısıyla girer çıkarsın ,sağlıcakla doğurursun inş.RABBİM yardımcın olsun
RABBİM hayırlısıyla kullanmak nasip etsin
HERKESE merhaba..
biz bugün kontrolumüze gittik ..
oğlanda da kızda da hafif sarılık vardı geçmedi iaşı vakitleri de gelmişti hepsine toptan baktıralım dedik..
sarılıkları var ama ciddi boyutta değil ,zamanla geçecek dedi doktor..
oğlumun yüzü sivilcelendi nazar değdi kuzuma ,o da hormonlardanmış normalmiş..
1.ay aşımızı vurdurduk ,kilomuza baktırdık
kızım 3000 ,oğlum 3330 gr çıktı
bundan 20 gün önce oğlum 2500 kız 2300 dü
yani 20 günde kızım 700 gr oğlum da 830 gr .almış
maş. sütüm yaramış yavrularıma .
normali ayda 500 ile 900 gram arası almalarıydı bizimkiler daha 20 günde bu kadar almışlar çok sevindim..
gidip gelirken her gören aaa ikizlere bakın felan bir ilgi bir alaka anlatamam
isan çok mutlu oluyor böyle olunca
yavrularım kan alırken de muayenedeyken de çok ağlamadılar
yeni geldik evimize ,bir dahaki randevumuz 1 ay sonra inş. o da sağlıcakla geçer ..
benden haberler böyle
güle güle kullanın inşallah. karyolalarında sorunsuz mışıl mışıl uyusunlar, büyüsünler inşallah.
HERKESE merhaba..
biz bugün kontrolumüze gittik ..
oğlanda da kızda da hafif sarılık vardı geçmedi iaşı vakitleri de gelmişti hepsine toptan baktıralım dedik..
sarılıkları var ama ciddi boyutta değil ,zamanla geçecek dedi doktor..
oğlumun yüzü sivilcelendi nazar değdi kuzuma ,o da hormonlardanmış normalmiş..
1.ay aşımızı vurdurduk ,kilomuza baktırdık
kızım 3000 ,oğlum 3330 gr çıktı
bundan 20 gün önce oğlum 2500 kız 2300 dü
yani 20 günde kızım 700 gr oğlum da 830 gr .almış
maş. sütüm yaramış yavrularıma .
normali ayda 500 ile 900 gram arası almalarıydı bizimkiler daha 20 günde bu kadar almışlar çok sevindim..
gidip gelirken her gören aaa ikizlere bakın felan bir ilgi bir alaka anlatamam
isan çok mutlu oluyor böyle olunca
yavrularım kan alırken de muayenedeyken de çok ağlamadılar
yeni geldik evimize ,bir dahaki randevumuz 1 ay sonra inş. o da sağlıcakla geçer ..
benden haberler böyle
ben zonguldaktayım öğretmenim bu dönem izne ayrıldım yoksa çok vaktim olmuyordu .1.sınıfa giden bir oğlum var.Hamilelik beni çok yordu.Geceleri çok rahatsız geçiriyorum İnşallah 36.haftayı görürümsen nerelerdeydin bu zamana kadar. hoşgeldin aramıza. paylaşımlarını bekliyoru. haftan da ilerlemiş baya. nasıl gidiyor hamilelik?
amin inş. ayetel kürsiyi çok okuyorum ..RABBİM tüm meleklerimizi korusun inş.Sağ ol canım, cümlemize inşallah...
Bebişlerine maşallah. Allah nazarlardan saklasın.Bol bol Felak-Nas oku annesi. Rabbim her zaman güzel günlerini göstersin inşallah.
sevindim hızla kilo almalarına. bizim bebeklerimiz de inşallah hızlıca büyür. ikizlere ilgi bir başka oluyor doğru. hastanede ve sağlık ocağında hemen tanıyorlar. bana öncelikli muamele yapılıyor. bebekler olunca ne olu bilemem.
bebeklerini hastaneye eşinle mi götürüyorsun? bir ara yalnız bakıyorum demiştim. hala yalnız mı bakıyorsun bebeklerine? normalde kontroller ne kadar sıklıkla yapılıyor?
nazar değmesin bebişlerine bu arada.maşallah diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?