- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.161
daha önce de bi ara yazmıstım foruma. ben de ikiz annesi olucam Rabbim nasip ederse.aranızda olmak sohbetlere katılmak isterim hanımlar..
benim ağustos 15 beklenen doğum amaa şimdi daha 14 haftalık filanız.ben öğretmenim, benim gibi çalışan anneler var mı burda ???
Allah hepimizin çalışanın e,v hanımının yardımcısı olsun. şimdilik iyi gidiyo bi sıkıntı yok ara ara kusmalar dışında.
bi de benim doktorum bence her anne adayı bir perinatoloji uzmanına görünmeli diyo, sanırım ayrıntılı muayene yapan bi uzman bu. ben izmirdeyim. yeşim bülbül diye bi doktoru önerdi, aradım fakat 350 tl diyo anomali diye bişey yapılıyormuş. bakalım epey pahalı geldi, eşimle bi konuup gidip gitmicemize bakıcaz. acaba sizden bir perinatoloji uzmanına görünen oldu mu. bu kadar da şart mı ????
hepinize iyi geceler diliyor. güzel anneler güzel yanaklarınızdan öpüyorum.
daha önce de bi ara yazmıstım foruma. ben de ikiz annesi olucam Rabbim nasip ederse.aranızda olmak sohbetlere katılmak isterim hanımlar..
benim ağustos 15 beklenen doğum amaa şimdi daha 14 haftalık filanız.ben öğretmenim, benim gibi çalışan anneler var mı burda ???
Allah hepimizin çalışanın e,v hanımının yardımcısı olsun. şimdilik iyi gidiyo bi sıkıntı yok ara ara kusmalar dışında.
bi de benim doktorum bence her anne adayı bir perinatoloji uzmanına görünmeli diyo, sanırım ayrıntılı muayene yapan bi uzman bu. ben izmirdeyim. yeşim bülbül diye bi doktoru önerdi, aradım fakat 350 tl diyo anomali diye bişey yapılıyormuş. bakalım epey pahalı geldi, eşimle bi konuup gidip gitmicemize bakıcaz. acaba sizden bir perinatoloji uzmanına görünen oldu mu. bu kadar da şart mı ????
kızlar bişey sorcam bugün doğum izniyle ilgili yine bakan açıklama yaptı 24 hafta olcak diye ama ne zaman olcak acaba yaaaaa,benim iznim 18 martta bitiyo,kaç aydırda bu lafı duyuyoz ama bi icraat yok
Canım ya bende kefir içmek istiyordum acaba zararı var mı diye nette araştırdım dedim
Bi tek Dr kefilin etkileriyle ilgili araştırma yok ilk ve son aylarda içilmese ii olur demiş
kaşınan yerıne bol krem yağ sür cok kaşımamaya calıs
maaşallah canım kac kilo aldun ınsaalah bızde görürürz o haftaları
iyi akşamlar kızlar 8 haftalık ikizlerime hamileyim 3 günde bir kanamam oluyo şimdide var ama az tuvalete çıkınca geliyo dün doktara gittim doktorum bebekler gayet sağlıklı onlarda bir sorun yok diyo tahlilerdede bişey çıkmadı ama bu kan nerden geliyo kafayı yicem bütün keyfim kaçtı çok korkuyorum çok zor buldum bebişlerimi ne yapmam lazım bilmiyorum
kızlar bişey sorcam bugün doğum izniyle ilgili yine bakan açıklama yaptı 24 hafta olcak diye ama ne zaman olcak acaba yaaaaa,benim iznim 18 martta bitiyo,kaç aydırda bu lafı duyuyoz ama bi icraat yok
iyi akşamlar kızlar 8 haftalık ikizlerime hamileyim 3 günde bir kanamam oluyo şimdide var ama az tuvalete çıkınca geliyo dün doktara gittim doktorum bebekler gayet sağlıklı onlarda bir sorun yok diyo tahlilerdede bişey çıkmadı ama bu kan nerden geliyo kafayı yicem bütün keyfim kaçtı çok korkuyorum çok zor buldum bebişlerimi ne yapmam lazım bilmiyorum
memorial şişli istambul.tedavimide orda olmuştum.tüp bebek doktorum yaptırdı doğumu..şimdi kuzularımda orda...
valla e bebekte 149 tl olan süt sağma makinasını mothercarede 179 tl ye alınca bidaha ordan içeri girmem:)
kızlar 18 haftalık ikiz gebeliğim çok şükür devam ediyor.bu aylık kontrolümde dr um bazı testler istedi.karaciğer enzimlerim ast ve alt yüksek çıktı gastrologa gittim.hamilelikte olabilen değerler korkma dedi.. o tamam ama tiroid hormonlarım yüksek..o da tsh ı baskılıyor.çarpınıtm var.aldığım nefes az geliyor.internette çoğul gebeliklerde bhcg nin yüksek olması nedeniye olabiliyomuş diye bişeyler okudum..ilki doğum dr umun istediği tahlillerde 2. endokrin uzmanının istediği tahlillerde olmak üzere yaptırdığım tahlillerde düşmeye başladığının gördüm..bi sitede 18 haftada düzelmesi gerek diyordu..yaşayan var mı?bu arada biri kız..diğeri göstermedi gitti..1 ay sonra..herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum Allah a emanet olun.
İndirimli ürünler giyimde:) Aslında pahalı bir yer tabi ama tekstili cidden kaliteli.
o
arkdaşlar doğru düzgün bi endokronoloji uzmanına mutlaka görünün...aynı şey 12.haftadan 21.haftaya bana da aynı yorumu yaptı doktor sıradan bi kadın doğumcu ve dahiliyeci.troid için ilaç verdiler...ama ben hiç kullanmadım...çünkü ilaçlar bebeklerin beyin gelişimini etkiiyor...ikiz gebelikte btgcg yüksek olduğu için doktorlar ayıramıyor troid le ikisini...ama eğer tespit doğruysada vaziyet risk içerir ...diğer konulardansa bunu interntten okumak yerin iyi bir endokronolojiye gidin derim be...21.haftada benim değerlerim düşmüştü ve hiç ilaç almadım.
Hangi marka aldın cnm memnun musun?
hilbur ben de sen gibi ilaç kullanmama taraftarıyım.o yüzden burda durumumuu paylaşıyorum.koskoca denizli de 2 tane endokrin uzmanı var ve ben de ona gidiyorum.değerlerimin düşmesi için dua edicem.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?