2013 ikiz anne adayları buraya

ben 28.haftada Ankara'da perinatoloji uzmanına gittim .Evet ayrıntılı ultrason yapıyor çoğul gebeliklerde 2li ve 3lü test olmadığı için doktorumuzun tavsiyesi ile gittik.İçimiz rahat etti tavsiye ederim biz 240 verdik büyük şehirlerde devlete ait doğum hastanelerinde de yapılıyor eltim öyle yaptırmıştı biz kendimiz özeli seçtik.

Sana da merhaba canım, Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben de öğretmenim, hem çalışıp hem bebiş bakmak kolay olmayacak ama Allah kuvvetimizi verir inşallah. Bulantıların kısa sürede geçer inşallah. Paylaşımlarını bekliyoruz.

iyi akşamlar kızlar 8 haftalık ikizlerime hamileyim 3 günde bir kanamam oluyo şimdide var ama az tuvalete çıkınca geliyo dün doktara gittim doktorum bebekler gayet sağlıklı onlarda bir sorun yok diyo tahlilerdede bişey çıkmadı ama bu kan nerden geliyo kafayı yicem bütün keyfim kaçtı çok korkuyorum çok zor buldum bebişlerimi ne yapmam lazım bilmiyorum

kızlar bişey sorcam bugün doğum izniyle ilgili yine bakan açıklama yaptı 24 hafta olcak diye ama ne zaman olcak acaba yaaaaa,benim iznim 18 martta bitiyo,kaç aydırda bu lafı duyuyoz ama bi icraat yok

Kızlaaaarrrr bebeklerimin ikisi de erkekmiş. oğluşlarım olacak ne güzel. Fakat doktorumuzla sorun yaşıyoruz değiştirmeye karar verdim. İstanbul dayım ve yeni doğan üniteleri olan hastane önerilerinize açığım.

Bir de sanırım kum döküyorum kasık ağrılarım var. Kendi doktorum bunu araştırmak yerine kendini dinleme dedi bana. Bunu dediği akşam acile kaldırıldım. Pazartesi kültür sonucunu alıp yeni bir doktora gitmek istiyorum. Anlayacağınız kısıtlı zamanım var... :44:

Canım ya bende kefir içmek istiyordum acaba zararı var mı diye nette araştırdım dedim
Bi tek Dr kefilin etkileriyle ilgili araştırma yok ilk ve son aylarda içilmese ii olur demiş

canım benim gebeliğin ilk başında kanamalarım olmuştu
doktorum o zaman da ısrarla kefir içmemi söylemişti
şimdi de aynı şeyleri söyledi

kaşınan yerıne bol krem yağ sür cok kaşımamaya calıs
maaşallah canım kac kilo aldun ınsaalah bızde görürürz o haftaları

canım ben 17 kilo almıştım ama sadece bu hafta 2 kilo aldım
çünkü ödemim oldu, şu an 19 kilo almış durumdayım
inşallah hepimiz o güzel haftaları görürüz canım

ikiz gebelik başlı başına zaten bir risk
ben normalde kontrollerim için bir profa gitmeme rağmen doktorumun da
önerisiyle ayrıntılı ultrasona yine bir prof perinatologa gittim
ve 450 lira ödedim

benim de gebeliğin ilk başında yoğun kanamalarım oldu
sebebi de rahimdeki kılcak damarların çatlamasıydı
çok geçmiş olsun
sürekli sol tarafına yat, bol su iç ve dua et canım

kızlar bişey sorcam bugün doğum izniyle ilgili yine bakan açıklama yaptı 24 hafta olcak diye ama ne zaman olcak acaba yaaaaa,benim iznim 18 martta bitiyo,kaç aydırda bu lafı duyuyoz ama bi icraat yok

artık ben ümitlenmeyi bıraktım canım
sanki sürekli oyalıyorlar gibi geliyor bizleri

Canım 6,5 haftalıkken kanama geçirdim. sadece bir kaç saat sürdü. Şu an açtığım konu altında Ağustos da anne olacaklarla yazışıyorum ve onların arasında 12 haftalık olan hala kanaması devam eden ama bebeği gayet sağlıklı olan arkadaşlarımız var. Devam eden kanamalar genellikle bebekler büyüdükçe azalmakta ve ortadan kalkmaktadır. Bunun nedenini boşuna araştırma en kral profesör bile sebebini bilmiyor. Sadece olabilecek bir şey olarak yorumluyorlar.

memorial şişli istambul.tedavimide orda olmuştum.tüp bebek doktorum yaptırdı doğumu..şimdi kuzularımda orda...

Sema hanım ve ekibi var orda. Ben de gözükmüştüm. Beni tüp bebeğe yönlendiren onlar olmuştu. Bu işi çok ciddi yapmaları ve hasta-doktor ilişkileri çok hoşuma gitmişti. Çok iyi bir hastane seçmişsin.

Aynen ben de çalışıyorum. Bana doktorum böyle birşey önermedi ama yaptıran çok arkadaşım var. Ben yaptırmayı düşünmüyorum.

mrb elif,benim hamileliğim boyunca yaptırdığım tahliller hep yüksek çıkmıştı,dr um hep normal dedi,sadece tiroide yönelik ilaç başladım,zaten 29.haftada baslamıştım,bir ay kullandım,etki etmemişti,hatta birazcık daha yükselmişti,günde 2 kez almaya basladıktan sonra doğum yapmıştım,doğumdan sonra tahlil yaptırmıştım,hepsi düşmüştü,merak etmeyin,ama tiroit ilacını mutlaka kullanın,çünkü o bebekler üzerinde etkili çünkü

Slm kızlar,
Geçen gece yine acildeydim sebebi de deli gibi kaşınmamdı(((
Serum takıldı, baya da haffledi ama drum çok ciddiye alıyor bu durumu, gebelik kolestazı ani bebek ölümlerine sebep olabiliyor dedi ve doğumu haftaya yapmaya karar verdi.
Pazartesi yada carşamba gibi fgörünüyor.
Her iki kızımı da 2350 gibi ölçtü.
Hakkımızda hayırlısı...

yağmur dr un ciddi bişey olsa söylerdi..benim annem de ikizimle bana hamileyken kanamaları olmuş.bana hazırlıklı ol dedi.canını sıkma geçer önemli bişey değildir.

hilbur ben de sen gibi ilaç kullanmama taraftarıyım.o yüzden burda durumumuu paylaşıyorum.koskoca denizli de 2 tane endokrin uzmanı var ve ben de ona gidiyorum.değerlerimin düşmesi için dua edicem.teşekkürler

Hangi marka aldın cnm memnun musun?

lansinoh aldım..ikiili aynı anda.acaip memunum..bebek emmeden sütün gelmesi çok zor diyorlar ama 2 satte 1 90cc süt sağıyorum..maşallah diyin...makinasız mümkün değil olmaz..el pompası falan kesmez yani.böyle bile 3 saatte bir kalk sağ sterilize et yat derken 1 saat uayanıksın.manuel olsa çok uzun sürer.

hilbur ben de sen gibi ilaç kullanmama taraftarıyım.o yüzden burda durumumuu paylaşıyorum.koskoca denizli de 2 tane endokrin uzmanı var ve ben de ona gidiyorum.değerlerimin düşmesi için dua edicem.teşekkürler

15 günde 1 tahlil yaptırmayı ihmal etme sakın...t3 t4 ayrıca baktır..bazen ilaç kullaımı şart olabiliyor..ben ilaca karşı değilim ama doğru teşhşs olmalı bende teşhis yanlıştı mesela..

İyi geceler anne adaylari,bu gece ayakta olan var mi,bebisleriniz bu gece sizi uyutuyo sanirim,simdilik uyutsunlar,sonra uyutmayacaklarmesela biz simdi ayaktayiz,once mama fasli,sonra gaz cikarma,uykuya dalma derken ne zamdn uyurum bilmem neyse hadi ruyanizda bebislerinizi gorun bakalim;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…