2013 ikiz anne adayları buraya

evet arkadaşlar göbek deliğim acayip gergin, benimki acımıyor ama tatlı tatlı kaşınıyor
hatta doktoruma sormuştum, deliğin açılma ihtimali var mı diye
o da öyle bir şeyin omayacağını söyledi

:)) Papatya doktorlar bizimle dalga geçiyor mu acaba sorularımız sonrası. Ben de bazen öyle sorular soruyorum ki gülümsüyor doktorum :) Göbeğim için fıtık olmasın orda dedim geçen. Yok yok, normal o diyor :)
Doktora gittin değil mi bu arada, nasıl bebeklerin? Güzel haberler aldın umarım.
Sinemi sordun mu, nasılmış?

Son düzenleme:
kızlar doktordan geldik, çok şükür iyiyiz
doktorum bana sen iki hafta daha dayanırsın ancak bebekler dayanır mı bilemiyorum dedi
kilo almaları hala normal sınırlar içinde ama yerleri daraldığı için
önceki haftalara göre kilo alımları yavaşlamış dedi
haftaya tekrar bakacağım dedi
bu arada kiloları 2300 gramı geçmiş
mart başı doğum diyorum dedi
bakalım hayırlısı

bana çok önemli geldiği için söylüyorum arkadaşlar
fazla abartmadan nar suyu iç, portakal ye ve ev yapımı kefir iç dedi
gelişimleri için bu üç besin önemli dedi
kefir ise rahim sağlığı için çok iyiymiş

arkadaşlar sinemi doktoruma soramadım, yoğunluktan feleği şaşmıştı
görevlilere sordum
doğum kağıtları geldi bugün dediler
kilolarını tam hatırlayamadılar ama 2700 gr mın üstündeymiş
annenin de bebeklerin de sağlığı yerindeymiş
açıkcası çok bilgi vermek istemediler
cımbızla çektim kelimeleri ağızlarından

**papatya gözünaydın bi sorun yokmuş . zamanında doğarlar inş. senin kuzular ...
sinemisen*den bihaber alamadın galiba..
kızlar benim ilk gebeliğimde karnım büyüdükçe göbeğimin içinde et ben varmış o dışarı çıkmıştı...ozaman hiç tecrübe yok tabii, dok. sorduğumda karnın büyüyo ondan normal demişti..
şimdi de aynı durumdayım dok. gördü bişey demedi...ve benim daha önce yazmıştım, haftalardır karnımın iki yanları sanki yanık varmış gibi acıyo..
karnım haftama göre çok küçük ama kiloları normalmiş ben hiç kilo almadım...
ama doktorum ultrasondayken şunu söyledi gittikçe yerleri daralacağı için ,hareketleri kısıtlanabilir seninde daha çok canın yanabilir...benim en korktuğumda ilerki haftalarda karnım küçük olduğundan sığmazlarsa, erken doğum yapmam...bilmem belki de boşuna kuruntu yapıyorum...bazende diyorum sığmaz olurlarmı ....hepimiz için hayırlısı olsun inş.....

:)) Merak ettim hangi hastanede doğum yaptın cnm? Böyle müzikli falan çok hoş olmuş.

Cnm ben hiç sıkıntı çekmedim. Tam tersine pofidik şeylerin üstünde uyumayı severim. Senin yastık kılıfında bir sıkıntı olabilir. Çünkü ben dikişleri hiç hissetmiyorum. İstersen yollayıp sweet dreams modeliyle değiştir, belki o sana daha kullanışlı gelebilir. Çok sarıp sarmaladığı için bunalıyor olabilirsin belki.

Canım ya bende kefir içmek istiyordum acaba zararı var mı diye nette araştırdım dedim
Bi tek Dr kefilin etkileriyle ilgili araştırma yok ilk ve son aylarda içilmese ii olur demiş

kaşınan yerıne bol krem yağ sür cok kaşımamaya calıs

maaşallah canım kac kilo aldun ınsaalah bızde görürürz o haftaları
canım karnının küçüklüğüyle alakası olmaz cocukalr büyüdükçe göbüşünd ebüyür ..orantılı olarak tedırgın olma

benimde yüksek cikti tsh, bugün troid uzmanina gittim kan verdim, ultrasonla kontrol etti.pazartesi sonuclara göre cevap verecek.thyroxin henning adinda bir ilac verdi sabahlari ac karina yarim alinacakmis.bende merakla bekliyorum.
o

arkdaşlar doğru düzgün bi endokronoloji uzmanına mutlaka görünün...aynı şey 12.haftadan 21.haftaya bana da aynı yorumu yaptı doktor sıradan bi kadın doğumcu ve dahiliyeci.troid için ilaç verdiler...ama ben hiç kullanmadım...çünkü ilaçlar bebeklerin beyin gelişimini etkiiyor...ikiz gebelikte btgcg yüksek olduğu için doktorlar ayıramıyor troid le ikisini...ama eğer tespit doğruysada vaziyet risk içerir ...diğer konulardansa bunu interntten okumak yerin iyi bir endokronolojiye gidin derim be...21.haftada benim değerlerim düşmüştü ve hiç ilaç almadım.

benimd kocam sordu doğumdan çıkınca göbek deliğin düzeldimi diye...hala korkunç :) komik...bugün hastanede ban allah kurtarsın dediler:) ben doğudum dedim bu doğurmuş halinmi diyorlar:) bende doktor 3.yü içimde unutmadıysa doğurdum dedim..zaten lohusayım bide dalga geçiyorlar ya...göbişliyim işteee :)

aynen ben de göbek deliğim dümdüz oldu bn de senin durumunu gelince daha beter olcam demek kii.Allah yardımcın olsun tuğbacığım

bnim hep troidim vardı ve 5,00 ti sonra ilacın dozunu yükseltti 0,58 e düştü.İçmezsen o hormon çocuğun zihinsel gelişimi etkiliyor ablam örnek ,o daha yeni öğrendi ve 17 yıldır varmış oğlu 17sinde.Ve okulda derslerde hiç başarılı olamadı.Zor algılamsı var kaynaştırma eğitimi ile ilköğretimi zor bitirdi.Sen yinede tsh hormonunu istenilen düzeyde tutmaya çalış canım

kiloları çok iyi maşallah. 2 hafta daha dayanırsanız 2,5 kilo olurlar inşallah. portakal ve nar suyunu dikkate alacağım da kefir için aynı şeyi söyleyemem. sinemisen de en kısa zamanda yazar inşallah. en azından doğum yaptığını biliyoruz.
bence sığmama gibi durum olmaz. sen daha öncede hamile kaldığın için bilirsin. yanık varmış gibi hissetmen bence derin gerildiğinden. bol bol yağla derim. ben bugün o işlemi 4 defa yaptım. acayip yanıyor gerçekten.
hiç sorma ya. ne kötü oluyor. giysilerden bile çıkıyor delik bir çıkıntı olarak. göbeğin de iner yakında. kimisininki vakit alıyor. bebeklerin iyi mi bu arada. hergün gidiyor musun görmeye? ameliyat ağrın var mı hala? bir de ameliyattan sonra ağrı kesici kullandırıyorlar mı? süte geçer falan diye vermiyorlar mı yoksa? bunu merak ediyordum. yoksa ameliyat ağrısı fena olur ağrı kesici kullanılmazsa. serumla ya da iğne ile mi veriyorlar?
valla e bebekte 149 tl olan süt sağma makinasını mothercarede 179 tl ye alınca bidaha ordan içeri girmem:)

sütün artmaya başladı mı hilbur? hala lansinohtan memnun musun? ben de aldım da lansinoh. görüşlerin önemli. geç olmadan geri veririz belki.

daha önce de bi ara yazmıstım foruma. ben de ikiz annesi olucam Rabbim nasip ederse.aranızda olmak sohbetlere katılmak isterim hanımlar..
benim ağustos 15 beklenen doğum amaa şimdi daha 14 haftalık filanız.ben öğretmenim, benim gibi çalışan anneler var mı burda ???
Allah hepimizin çalışanın e,v hanımının yardımcısı olsun. şimdilik iyi gidiyo bi sıkıntı yok ara ara kusmalar dışında.
bi de benim doktorum bence her anne adayı bir perinatoloji uzmanına görünmeli diyo, sanırım ayrıntılı muayene yapan bi uzman bu. ben izmirdeyim. yeşim bülbül diye bi doktoru önerdi, aradım fakat 350 tl diyo anomali diye bişey yapılıyormuş. bakalım epey pahalı geldi, eşimle bi konuup gidip gitmicemize bakıcaz. acaba sizden bir perinatoloji uzmanına görünen oldu mu. bu kadar da şart mı ????

hepinize iyi geceler diliyor. güzel anneler güzel yanaklarınızdan öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…