- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.141
kızlar ya bu göbek deliği 37.haftaya kadar dayanır mı sizce? karnım bu hafta acayip büyüdü sanki göbek deliğim yırtılacak. dört taraftan çekiliyor gibi. bir de yanıyormuş hissi var. yandıkça yağlıyorum valla. bir de bebekler iyice sıkıştı.biri oynayınca diğeri de oynuyor temas ettikleri için. göbeğim dalgalanıyor tabi bu bana can acısı olarak geri dönüyor.
göbek deliğimden çok korkuyorum. bekay papatya sizler de aynısınız değil mi? geçende konuşmuştuk. bende baya bir arttı da.
Valla bende geçen aynı şeyi düşündüm. Karnım göbeğimden çat diye ikiye ayrılacak gibi :) Acaba bizim derimiz mi esnek değil, dar? Sürekli bir yanma, sızı. Doktora sordum benim göbeğim normal mi, çok dışarı çıktı diye :) Normal dedi, en zayıf bölge orası ondan öyle dedi ama 33.te böyleysem diğer haftalarda ne yaparım bilmiyorum
evet arkadaşlar göbek deliğim acayip gergin, benimki acımıyor ama tatlı tatlı kaşınıyor
hatta doktoruma sormuştum, deliğin açılma ihtimali var mı diye
o da öyle bir şeyin omayacağını söyledi
canım ben hiç bişey sormadım ve görüşmedimde...orda karşılaştık nasıl istersin dedi erken doğum olunca gel anestezi öneriyoruzdedi olmazz dedim ben....kaç yıldır bu anı bekliyorum..peki dedi...sonra bi hemşire geldi hilal hanım doğum sırasında dinlemek istediğiniz bi şarkı varmı...ordakoptum işte...eşimle ikimizin şarkısı düğündede ilk dansımızı yaptığımız zuhal olcay yada özdeir erdoğandn PERVANE dedimççmüzik baaşladı ben ağlamaya başladım...doktorum geldi elimi tuttu nasılsın dedi süperim dedim...sonra uyuşmuştum zaten...anesstezi uzmanıyla sohbet etmeye başladık...ne iş yapıyorsun nerelisin falan bi baktım bi viyaklama ....derin gelmiş....
kolaydı yani darısı başınıza...
kızlar 3 gün önce aynı siteden ben de aldım happy dreams modelini.büyük umutlarla aldığım bu yastıkla uyuyamıyorumüzerine yatınca dikişleri boynumu acıtıyor,omuzlarımı da yastığın üzerine çıkarsam bu kez de boynum ağrıyor,ayrıca her dönüşümde uyanıyorum.acaba sorun bende mi yastıkta mı?siz kullanırken bir sıkıntı oldu mu?bugün de deneyecem olmazsa iade için göndereceğim.bu arada biz yastığı sitede yazan tel ile sipariş ettik ve şiddetle bu modeli tavsiye ettiler.ayrıca ikizleimizin olacağını söyleyip iki emzirme yastığı hediye istedik,sağolsunlar kırmayıp gönderdiler
kızlar doktordan geldik, çok şükür iyiyiz
doktorum bana sen iki hafta daha dayanırsın ancak bebekler dayanır mı bilemiyorum dedi
kilo almaları hala normal sınırlar içinde ama yerleri daraldığı için
önceki haftalara göre kilo alımları yavaşlamış dedi
haftaya tekrar bakacağım dedi
bu arada kiloları 2300 gramı geçmiş
mart başı doğum diyorum dedi
bakalım hayırlısı
bana çok önemli geldiği için söylüyorum arkadaşlar
fazla abartmadan nar suyu iç, portakal ye ve ev yapımı kefir iç dedi
gelişimleri için bu üç besin önemli dedi
kefir ise rahim sağlığı için çok iyiymiş
kaşınan yerıne bol krem yağ sür cok kaşımamaya calıs
evet arkadaşlar göbek deliğim acayip gergin, benimki acımıyor ama tatlı tatlı kaşınıyor
hatta doktoruma sormuştum, deliğin açılma ihtimali var mı diye
o da öyle bir şeyin omayacağını söyledi
maaşallah canım kac kilo aldun ınsaalah bızde görürürz o haftalarıkızlar doktordan geldik, çok şükür iyiyiz
doktorum bana sen iki hafta daha dayanırsın ancak bebekler dayanır mı bilemiyorum dedi
bakalım hayırlısı
canım karnının küçüklüğüyle alakası olmaz cocukalr büyüdükçe göbüşünd ebüyür ..orantılı olarak tedırgın olma**papatya gözünaydın bi sorun yokmuş . zamanında doğarlar inş. senin kuzular ...
sinemisen*den bihaber alamadın galiba..
kızlar benim ilk gebeliğimde karnım büyüdükçe göbeğimin içinde et ben varmış o dışarı çıkmıştı...ozaman hiç tecrübe yok tabii, dok. sorduğumda karnın büyüyo ondan normal demişti..
şimdi de aynı durumdayım dok. gördü bişey demedi...ve benim daha önce yazmıştım, haftalardır karnımın iki yanları sanki yanık varmış gibi acıyo..
karnım haftama göre çok küçük ama kiloları normalmiş ben hiç kilo almadım...
ama doktorum ultrasondayken şunu söyledi gittikçe yerleri daralacağı için ,hareketleri kısıtlanabilir seninde daha çok canın yanabilir...benim en korktuğumda ilerki haftalarda karnım küçük olduğundan sığmazlarsa, erken doğum yapmam...bilmem belki de boşuna kuruntu yapıyorum...bazende diyorum sığmaz olurlarmı ....hepimiz için hayırlısı olsun inş.....
hep zun kollu kalın seylr var ben bekliyorum bırazdahaKızlar, şu sıra mothercare ürünlerinde %50 indirim var. Ben bazı ihtiyaçlarımı aldım. Haberiniz olsun, fırsatı kaçırmayın.
obenimde yüksek cikti tsh, bugün troid uzmanina gittim kan verdim, ultrasonla kontrol etti.pazartesi sonuclara göre cevap verecek.thyroxin henning adinda bir ilac verdi sabahlari ac karina yarim alinacakmis.bende merakla bekliyorum.
Valla bende geçen aynı şeyi düşündüm. Karnım göbeğimden çat diye ikiye ayrılacak gibi :) Acaba bizim derimiz mi esnek değil, dar? Sürekli bir yanma, sızı. Doktora sordum benim göbeğim normal mi, çok dışarı çıktı diye :) Normal dedi, en zayıf bölge orası ondan öyle dedi ama 33.te böyleysem diğer haftalarda ne yaparım bilmiyorum
:)) Merak ettim hangi hastanede doğum yaptın cnm? Böyle müzikli falan çok hoş olmuş.
Kızlar, şu sıra mothercare ürünlerinde %50 indirim var. Ben bazı ihtiyaçlarımı aldım. Haberiniz olsun, fırsatı kaçırmayın.
valla e bebekte 149 tl olan süt sağma makinasını mothercarede 179 tl ye alınca bidaha ordan içeri girmem:)
kızlar ya bu göbek deliği 37.haftaya kadar dayanır mı sizce? karnım bu hafta acayip büyüdü sanki göbek deliğim yırtılacak. dört taraftan çekiliyor gibi. bir de yanıyormuş hissi var. yandıkça yağlıyorum valla. bir de bebekler iyice sıkıştı.biri oynayınca diğeri de oynuyor temas ettikleri için. göbeğim dalgalanıyor tabi bu bana can acısı olarak geri dönüyor.
göbek deliğimden çok korkuyorum. bekay papatya sizler de aynısınız değil mi? geçende konuşmuştuk. bende baya bir arttı da.
o
arkdaşlar doğru düzgün bi endokronoloji uzmanına mutlaka görünün...aynı şey 12.haftadan 21.haftaya bana da aynı yorumu yaptı doktor sıradan bi kadın doğumcu ve dahiliyeci.troid için ilaç verdiler...ama ben hiç kullanmadım...çünkü ilaçlar bebeklerin beyin gelişimini etkiiyor...ikiz gebelikte btgcg yüksek olduğu için doktorlar ayıramıyor troid le ikisini...ama eğer tespit doğruysada vaziyet risk içerir ...diğer konulardansa bunu interntten okumak yerin iyi bir endokronolojiye gidin derim be...21.haftada benim değerlerim düşmüştü ve hiç ilaç almadım.
kiloları çok iyi maşallah. 2 hafta daha dayanırsanız 2,5 kilo olurlar inşallah. portakal ve nar suyunu dikkate alacağım da kefir için aynı şeyi söyleyemem. sinemisen de en kısa zamanda yazar inşallah. en azından doğum yaptığını biliyoruz.kızlar doktordan geldik, çok şükür iyiyiz
bakalım hayırlısı
bence sığmama gibi durum olmaz. sen daha öncede hamile kaldığın için bilirsin. yanık varmış gibi hissetmen bence derin gerildiğinden. bol bol yağla derim. ben bugün o işlemi 4 defa yaptım. acayip yanıyor gerçekten.**papatya gözünaydın bi sorun yokmuş . zamanında doğarlar inş. senin kuzular ...
sinemisen*den bihaber alamadın galiba..
kızlar benim ilk gebeliğimde karnım büyüdükçe göbeğimin içinde et ben varmış o dışarı çıkmıştı...ozaman hiç tecrübe yok tabii, dok. sorduğumda karnın büyüyo ondan normal demişti..
şimdi de aynı durumdayım dok. gördü bişey demedi...ve benim daha önce yazmıştım, haftalardır karnımın iki yanları sanki yanık varmış gibi acıyo..
karnım haftama göre çok küçük ama kiloları normalmiş ben hiç kilo almadım...
ama doktorum ultrasondayken şunu söyledi gittikçe yerleri daralacağı için ,hareketleri kısıtlanabilir seninde daha çok canın yanabilir...benim en korktuğumda ilerki haftalarda karnım küçük olduğundan sığmazlarsa, erken doğum yapmam...bilmem belki de boşuna kuruntu yapıyorum...bazende diyorum sığmaz olurlarmı ....hepimiz için hayırlısı olsun inş.....
hiç sorma ya. ne kötü oluyor. giysilerden bile çıkıyor delik bir çıkıntı olarak. göbeğin de iner yakında. kimisininki vakit alıyor. bebeklerin iyi mi bu arada. hergün gidiyor musun görmeye? ameliyat ağrın var mı hala? bir de ameliyattan sonra ağrı kesici kullandırıyorlar mı? süte geçer falan diye vermiyorlar mı yoksa? bunu merak ediyordum. yoksa ameliyat ağrısı fena olur ağrı kesici kullanılmazsa. serumla ya da iğne ile mi veriyorlar?benimd kocam sordu doğumdan çıkınca göbek deliğin düzeldimi diye...hala korkunç :) komik...bugün hastanede ban allah kurtarsın dediler:) ben doğudum dedim bu doğurmuş halinmi diyorlar:) bende doktor 3.yü içimde unutmadıysa doğurdum dedim..zaten lohusayım bide dalga geçiyorlar ya...göbişliyim işteee :)
valla e bebekte 149 tl olan süt sağma makinasını mothercarede 179 tl ye alınca bidaha ordan içeri girmem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?