2013 ikiz anne adayları buraya

Öncelikle Tuğbacım çok tebrik ediyorum hakiki sürpriz yapmış kızların, inşallah en tez zamanda, sağlıkla evinize dönersiniz işin en zor kısmını atlatmışsınız. Resimlerine de baktım çok teşekkürler paylaştığın için, binlerce kere Maşallah diyorum, bayıldım Aylin ve Selin'e kilolarına göre gayet iyi görünüyorlar, çok güzel bakan çok güzel kızlar. Allah şanslarını yollarını açık etsin:))

Nurhan; maşallah senin oğlun ve kızın toparlamış artık, gözün AYDIN diyeyim, pek şık ve tatlılar, Allah birlikte güzel günler nasip etsin:)))

Sinemisen seni merak etmiştik canım, haftanı doldurduğundan sorun çıkmaz diye içim rahattı ancak beklenmeyen gelişme olmuş bebekler değil senin hastanede olman, inşallah önemli birşey yoktur, tedbir amaçlı inceleyip sizi evinize gönderirler. Bence çocuklarda bir sorun olmasından iyidir yine de daha hızlı toparlanırsın sen, dualarımız seninle, gözün aydın ve tez vakitte herşeyi atlatın inşallah:)

Bu hafta epey aksiyon oldu, doğum listesi giderek çoğalıyor:)) sevgiler...

guzel anneler,anneligniz bebekleriniz hayirli ugurlu olsun.ikinize de cok gecmis olsun.en kisa zamanda bebeklernizle birlikte olursunuz insallah.saglicakla kalin.

Hilbur bak ne güzel Deniz ile samimiyet kuruyorsun, eminim yakında Derin ile de temas başlayacaktır, tedbir amaçlı gözetim altındalarsa inşallah çok uzun sürmeden ikisiyle birlikte eve geçeceksin. Sütün de çoğalmış inlerde maşallah en çok ona ihtiyaçları var, sakın bunu unutma, moralini yüksek tut zor olsa da...

Memorial benim de doğum düşündüğüm hastanelerden biriydi, bebek yoğun bakımı çok iyi diye biliyorum, için rahat olsun. bebek yoğun bakımda devlet anlaşması yok sanırım, ben ondan tereddüt ettim.
Kendine iyi bak canım, kızlarına da:) sevgiler

canım maşallah diye diye baktım resimlerinize,
ikisi de çok tatlı yaaaaaa
bu arada kızlarını görmek bana acayip moral oldu
hiç prematüre bebek görmediğim için korkuyordum, nasıl tutarım, nasıl bakarım diye
prensesleri görünce kendime güvenim geldi
ve ben bunlara bakabilirim dedim
inşallah en kısa zamanda evinize dönersiniz hep birlikte

amin bitanem ya, hepimizin. evet meslektaşız öyle mi,,, aa sana sorayım nöbetten ne zaman düşüülüyo fcanım ya,,,öperimm çokkk

canım oğluşların ve sana sağlık diliyorum umarım sıkıntılarını cabucak atlatırsın.
boll su iççç sakın ihmal etme suyu bi de yoğurdun suyunu iç çok ii gelecektir..

çok çok geçmiş olsun canımmmm
ama yavrularının maşallahı var
kilolarıı çok iyi, çok güzel bakmışsın ve tek bebek gibi beslemişsin
maşallah maşallah

sana gelince çok üzüldüm
inşallah en kısa zamanda kendini toplayıp kuzularının yanına dönersin
bu olanları da hafızanızdan silersiniz
sağlıklı ve uzun bir ömür sizlerin olsun inşallah

Doğumunuz grçekleşmiş, bebişleriniz sağlıkla gelmiş dünyaya, maaşallah kızlar tebrik ederim.
Sinemisen çok geçmiş olsun, maalesef beklenmeyen problemler çıkabilşyor ama eminim sağlıkla hastaneden çıkıp bebeklerine kavuşacaksın.
Tuğba senin kızlar da inş biran önce küvezden çıkıp gelecekler yanına. Herşey düzelecek...

Gelelim bana, ben bugün drdaydım, kaşıntılarım geçmediğ için pazartesi doğuma alnmama karar verildi, ben de 33+6 da doğm yapmış olacağım kısmetse.
Ben doum şekline karar veremedim henüz, anestezi uzmanıyla da görişemedim bugün, pazartesi kararlaştıracağız.
Çizelgeye baktım da son doğum yapan arkadaşlar hep epidural le doğurmşlar.
N dersiniz kızlar? Hepiniz memnn kaldınız mı, önerir misiniz?
Benim kafama takılan en büyük sorun uyuşukluun akşama kadar devam ediyor olması ve annenin kımıldaman yatmak zorunda kalması. Halbuki ne kadar erken kalkarsam yataktan o kadar çabuk toparlanırım değil mi?
Tecrübelerini palaşırsanız seviirim, şimdilik benden bu kadar...

Aylincik Selincik sağlıkla yaşayın, nurlandırın ailenizi inşallah. hayırlı evlatlar olun.. Allah bize de rahat doğumlar nasip etsin ,, tıpkı güzel anneniz gibi. gerçmiş olsunnnn maşallah sizee

Allahımın gönderdiği meleklerinle mutlu bi yaşam seni beklesin canım. Allah bize de hayırlısıyla nasip etsin..
maşallah kuzulara

öncelikle çok tebrik ederim canım, Rabbim size bağışlasın onları.. unutmazlar inşallah strese girme sakın kesilmesin sütün. çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlısıyla biz de yaşarız kolaylıkla olur umarım. henüz benim daha 15 hafta filan ama yazılanları okudukça hem korkuyo hem heyecanlanıyor insan. acil şifalar dilerim kuzumm

Ben doğumaakşamüstü 4 te girdim...gece 23 te geçmişti uyşukluk ve 24 te yürüttüler..ben çok memnun kaldım...genel anestezinin daha ağır olacağını düşünüyorum...sonuçta ameliyat ağrısı herikisindede aynı..ayağa kaltığında herikisindede canın yanacağı için pek ayaklamıycaksın.zaten 33+6 erken bi doğum..tuğbanın kızlar maşallah cevval çıktı ama ben 32+6 da doğum yaptım bebeklerim küvezde..yani ayağa kalkmamın bi önemi yoktu..inşallah hemen kucağına alırısın kuzularını..stres yapma...dünyanın en güzel günü seni bekliyor...

Günaydınnnnn sağlıklı huzurlu mutlu birgün geçirmeniz dileğiylee.. Bebeğinizi inşaallah saglıkla kucagınıza alır öpüp koklar emzirirsiniz inşaalllahhhhhh..

Nurhan maşallah bebişlerine, çok tatlılar bayıldım. Büyüyorlar artık, ne güzel

Tuğbacığım minik kahramanların çok şirinler. Nasıl da güçlü duruyorlar maşallah En kısa zamanda toparlayacaklar diye düşünüyorum.

Sinem bebişlerin hayırlı uğurlu olsun canım. Allah sizlere sağlık ve uzun ömürler versin. Merak etmiştik seni. Bazen böyle sürprizler çıkabiliyor karşımıza. Önemli olan sabrı ve metaneti elden bırakmamak. Ben sorunsuz bir şekilde bu süreci atlatacağını düşünüyorum. Dualarım seninle. İyi haberlerini bekliyoruz

Hilalciğim bebişlerinin ikisinide kucağına alacağın günler gelecek tez vakitte inşallah. Sen güçlüsün, bebeklerine de o gücü ver ki evinizi aydınlatsınlar. Dualarımdasınız canım.

Canım inşallah sorunsuz şekilde sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın. Güzel haberlerini bekliyoruz, bize yazmayı unutma. Bebeklerinin kilosu nasıl bu arada? Bir de sen ciğer geliştirici iğne vurulmuş muydun? Benim doğumum da spinal anestezi olacak. Dr.um bebeklere narkoz gitmesin dedi. Tecrübem yok ama dr.una güven. Bebeklerin doğunca daha güvende olacaklar üzülme sakın. Mis kokularını içine çekince hepsi bitecek

Günaydın hepinize
Sorunsuz, güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.
Malum benim haftalarımdaki arkadaşlarda doğumlar başlayınca bizde biraz tedirginiz. Tuğbanın haberinden sonra zaten, her lavaboya kalkışımda yatak kontrol ediyorum Kabul ediyorum biraz psikolojim bozulmuş durumda. Hele bugün eşim de yok, İst.a gitti iyice tedirginim. Gitmesin diye doktorumun yanında söyledim, o da eşimi çok seviyor. "Rahat bırak adamı, gitsin; doğumu ben yaptıracağım ben de burdayım" dedi yaaa Destek bulamayınca boynumuzu büküp git dedik n'apalım. Eşime de hak veriyorum tabi, acısı çok taze ailesinin yanında olmak istiyor ve babasının mezarını ziyaret etmek istiyor. Ama bir yandan suyum falan geliverirse diye korkuyorum işte :18: Amaaann karmaşık ruh hali içerisindeyim

Tesekkur ederim, inş hepimiz bebeklerimizi sağlıkla öpüp okşayabilelim.
Cuma benim kızlar 2350 cvarı cıktı ama ult daha fazla ölçüyor gibi sanki, bakalım hayırlıs.
Ciğer geliştiricimi de cuma/cumartesi yaptırdım ikişer doz olarak.
Şimdiden sana da hayırlı doğumlar inş.
Haber vericem size.

Olsun her durumda 2 kilonun üstündeler şükür. Ciğer geliştiricini de olmuşsun. İyi olacak inşallah. Dualarımdasın. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin canım, sağol. Güzel haberlerle görüşürüz inşallah.

Geçmiş olsun sinemisen. merak ediyorduk seni. bebeklerin iyi çok şükür. memeyi unutmazlar merak etme. emme refleksi olduğu sürece ve sütün olduğu sürece problem olmaz. sen maşallah sonuna kadar dayandığın için sütün gelmiş. benim hala yok. her sağmamda yarım enjektör sarı süt geliyor. veriyoruz bağışıklıkları için. allah sana şifalar versi. sen iyi olsunca bebeklerin daha da iyi olur.
umarım bebeklerini en kısa zamanda yanında görürsün. benim 1300 gr lık küçüğüm büyüğünden çok daha iyi gekiyor memeyi bırakmıyor hiç ama süt yok işte. alışsınlar diye niye de emdiriyoruz.hilbur senin sütün var ne güzel. gerçi sen doğum yapalı bir hafta oldu neredeyse. sütün kademeli olarak artmıştır. darısı benim başıma.
öyle korkulack gibi değil ya. insan çok şaşırıyor. parmaklarını kıracağını falan sanıyor. ama öyle değil ya. küçük kızım maşallah çok hareketli. eller ayaklar hiç durmuyor. ve memeyi büyüğünden daha iyi çekiyor. yani hiç belli olmuyor durumlar. büyüğünden o performansı göremeyince şaşırdık tabi.
hala doğum pozisyonunda duruyorlar ikisi de. küçük kızımın vücudu hala 90 derece duruyor. iki bacağı da aşağıya değil öne uzanıyor. hele yattığında ayaklar hep havada. nasıl düzelteceğiz acaba onu. kundak yapmak gerek.
inşallah bebekleri o kadar küçük olmaz. olsa da dirençli olurlar. korkma.
benim de doğumum tam 33+6 oldu. sen iyi olursan bebeklerin de iyi olur. sonuçta yaşayabilecek kadar gelişmiştir organları. umarım her şey yolunda gider.
telaşmanma bekay, herşey olacağına varır. zor durumdasın psikolojik olarak doğru. yanında annen var yanında en azından. eşin atlar gelir yanına. ve sonra dünyanız bir anda değişiverir. bu arada doğumuma eşim de girecekti benim. öyle planlamıştık. ama apar topar olunca doktor izin vermedi. bir de şakındık, eşim kalbine de güvenemedi zaten.
bu arada apar topar olması daha mı iyi oldu bilemedim. herşey bir anda oldu bitti. öbür türlü heyecanla beklerdik vakit geçmezdi sanırım.neyseki bebeklerim iyi. bir de benim ağrılar geçse. bu sabah tekrar arttı ağrılarım ve gaz da çıkartamadım. bu sabah ilaç verdiler gaz çıkarmam için. merdiven çıkartacaklarmış. çok ağrım var nasıl olacaksa artık. korkutmuş gibi oldum ama durumlar böyle malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…