- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.241
merhaba kızlar, facebookta bebeklerimin fotolaını iki günlüğüne herkese açık yaptım.tuğba gökşin diye faceden beni bulanlar pazartesiye kadar kızlarmı isterlerse görebilirler.ama maşallah demeyi unutmayın. nazar değmesin.fotolarda iri çıkmışlar bu kadar iri değiller normalde.
herkesin başına ne değişik şeyler geliyor..sinem allah sanaacil şifalarr versin...bbeklerinn iyi ya sen daha çabuk toparlarsın..
tuğba çok sevindim...şaşırdımda..küçük olan için dahada şaşkınım maşşallaahları var..
..pek giremedim bugünüm hep hastanede geçti..DENİZİN altını aldım bugün,biberonla besledim,gazını çıkardım...tabi ne kadar yetenekli olduğum tartışılır...DERİN hala oksijene bağlı ama oda düzeyinde oksijen veriliyor.takip amçlı tutuyorlarmış solunumda..bizden haberler böyle....
Sana da merhaba canım, Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben de öğretmenim, hem çalışıp hem bebiş bakmak kolay olmayacak ama Allah kuvvetimizi verir inşallah. Bulantıların kısa sürede geçer inşallah. Paylaşımlarını bekliyoruz.
Eki Görüntüle 634460 Eki Görüntüle 634461 Eki Görüntüle 634462 Eki Görüntüle 634463 Eki Görüntüle 634464
kızlar işte benim 18 günlük kuzularım, Rabbim hayırlısıyla sizlere de yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin, çok farklı bir duygu
Kızlaaaarrrr bebeklerimin ikisi de erkekmiş. oğluşlarım olacak ne güzel.Fakat doktorumuzla sorun yaşıyoruz değiştirmeye karar verdim. İstanbul dayım ve yeni doğan üniteleri olan hastane önerilerinize açığım.
Bir de sanırım kum döküyorum kasık ağrılarım var. Kendi doktorum bunu araştırmak yerine kendini dinleme dedi bana. Bunu dediği akşam acile kaldırıldım. Pazartesi kültür sonucunu alıp yeni bir doktora gitmek istiyorum. Anlayacağınız kısıtlı zamanım var... :44:
Merhaba sevgili teyzelerimiz.
Biz Aylin ve Selin;
Bu gece 12 buçukta annemizi uyandırdık. Annemiz yatağı ıslattım sanmış halbuki biz sularımızı boşaltmıştık. Annem hala anlamadı bizim geleceğimizi çünkü annemize hiç ağrı sancı çektirmedik.Acilen hastaneye geldik,apor topar gece saat 2 de ameliyata girdik.Ben Selin 1390 gr, Ben Aylin 1960 gr doğduk. Annemiz hala çok şaşkın geldiğimize inanamıyor. Daha annemizi görmedik, sadece bir kaç dakika babamızı gördük. Biz şu an küvezdeyiz güvendeyiz ve iyiyiz. Yeni doğan uzmanı bizi doğar doğmaz muayine etti. şimdlik nefes alabilsek bile yorulmamamız için bizi solunum cihazına bağladılar.
Annemizin de epidural anestezisinin etkisi geçmiş ağrısı var ama dayanamıyacak gibi değilmiş. Sık sık ağrı kesici iğne yaptırmak istemiyormuş çünkü iğne bağırsak hareketlerini azaltıyormuş. Ve gaza neden oluyormuş.Ağrısı artarsa mecburen yaptıracak.
Annemize hiç çaktırmadan biz geliverdik . Çünkü birbirimizi özlemiştik.
Birde annemiz diyorki ;doğum bekleyenler hazırlıklarını biran önce tamamlasınlar. Herkese çok selamımız var.
Öncelikle hepinize merhabalar...
şuan tarifi imkansız duygular içerisindeyi,bi bakıyorum ağlıyorum,bi bakıyorum gülüyorum.sizlere söylediğim gibi ALLAH'a şükürler olsun ki 14.02.2013 saat 15.44 ta ÇAĞAN'IMsaat 15.43 tede ASLİN'İM dünyaya sağlıklı bir şekilde geldi .Sizlere bu kadar geç yazıyorum çünkü neredeyse her ikiz annesinin başına gelebilecek ufak problemleri bende yaşadım
Yalnız biz farklı bi olay yaşadık o ayrı,ÇAĞAN 3100 gr ,ASLİN 2800 gr olarak küveze girmeden sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi.
Spinal anestezi ile doğum yaptım,doğumum gayet güzel geçti,ertesi gün öğlen taburcu edildik hep beraber,Dünya güzeli yavrularımızı aldık çıktık yola ....
Sütüm doğumdan 1 ay evvel gelmeye başlamıştı zaten,çok şükür sütüm doğumdan sonra hemen devam etti ve bebekleriminde emme refleksi kuvvetli olduğu için gayet rahat emzirmeyi başardım....(Bu arada doğum fotoğrafçısı tutmadım ama sağolsun doğumu yaptıran ekipten biri bebeklerimin dünyaya geldikleri anı ve benim yanıma gelişlerini,kordonlarının kesilişini,ilk ağlamalarını ilk bakışmalarımızın fotolarını çekti,Öyle güzel bi duygu ki tarifi imkansız gerçekten...O ilk ağlama sesini duydum ve bende başladım ağlamaya...sonrasında öpmem ve koklamam için yanıma getirdiler öyle bi bakışları vardıki anlatamam.neyse bu fotoları eve geçince eklerim albüme...)
evet şimdi sizler diyeceksiniz ki madem herşey yolundaydı neden haber vermedin bizlere diye.anlatıyorum...
evet ben şanslı bir anne oldum yavrularım küveze girmedi hep beraber evimize döndük ama bu kezde benim bebeklerim değil de ben girdim nerdeyse küveze
eve geçtikte 3 saat sonra bir boyun ve sırt ağrısı başladıki anlatamam,ardından bacaklarım ve ellerim şişmeye başladı.e haliyle acilde aldık eşimle soluğu.annem ve kayınvalidem evde bebeklerimize bakıyor bizde hastanede ne olduğunu anlamaya çalışıyorduk ve bi sonuç geldi önümüze benim tekrar hastaneye yatmam gerekiyor.akciğer embolisinden şüphelendiler,neyse aynı gün akşam yeniden taburcu olduğumuz hastaneye yattım ve bebeklerimde geldi yanıma.neyse cuma yattık hastanedeki eski odamıza.
biz tabi yine cumartesi beraber çıkacağız diye beklerken bugün sabah bana akciğerle ilgili ilaçlı bi tomografi gibi bir şey çektirmemi bu nedenle bebeklerimi 2 gün emzirmeyip ve onlarla aynı ortamda bulunamayacağımı söylediler ve bebeklerimi taburcu edip beni yatırdılar yeniden...e tabi ben hüngür hüngür ağlarım bi taftan ben onlarsız nasıl
durabilirim,onlar mamaya alışıp memeyi unutursa diye.inanın böyle bi durumda insan hiç kendini düşünemiyor.şuan hastanedeki odamdan yazıyorum size ,bebeklerim evimizde annem,ablam ve babalar bakıyor onlara,kayınvalidemde hastanede benim yanımda kalıyor.
doktorlar büyük ihtimalle hiç sorun yok tamamen anestezinin etkileri olabileceği gibi böyle bir durumunda çok düşük ihtimalle olabilebeğini söyledi,ikiz gebelikte geçmişte bir hastanın başına böyle bir olay gelmiş ama benim değerlerim hep temiz çıkıyor yarın da ilaçlı bir filmim var ve yarın akşama belki taburcu edilip bebeklerime kavuşabilirim.işte şimdilik benden bu kadar bebeklerimi ALLAH'a şükürler olsunki sağ salim kucağıma aldım ama bu defa da ben biraz rahatsızlandım.(((
duanızı eksik etmeyin bizim için...
Doğumunuz grçekleşmiş, bebişleriniz sağlıkla gelmiş dünyaya, maaşallah kızlar tebrik ederim.
Sinemisen çok geçmiş olsun, maalesef beklenmeyen problemler çıkabilşyor ama eminim sağlıkla hastaneden çıkıp bebeklerine kavuşacaksın.
Tuğba senin kızlar da inş biran önce küvezden çıkıp gelecekler yanına. Herşey düzelecek...
Gelelim bana, ben bugün drdaydım, kaşıntılarım geçmediğ için pazartesi doğuma alnmama karar verildi, ben de 33+6 da doğm yapmış olacağım kısmetse.
Ben doum şekline karar veremedim henüz, anestezi uzmanıyla da görişemedim bugün, pazartesi kararlaştıracağız.
Çizelgeye baktım da son doğum yapan arkadaşlar hep epidural le doğurmşlar.
N dersiniz kızlar? Hepiniz memnn kaldınız mı, önerir misiniz?
Benim kafama takılan en büyük sorun uyuşukluun akşama kadar devam ediyor olması ve annenin kımıldaman yatmak zorunda kalması. Halbuki ne kadar erken kalkarsam yataktan o kadar çabuk toparlanırım değil mi?
Tecrübelerini palaşırsanız seviirim, şimdilik benden bu kadar...
Gelelim bana, ben bugün drdaydım, kaşıntılarım geçmediğ için pazartesi doğuma alnmama karar verildi, ben de 33+6 da doğm yapmış olacağım kısmetse.
Ben doum şekline karar veremedim henüz, anestezi uzmanıyla da görişemedim bugün, pazartesi kararlaştıracağız.
Benim kafama takılan en büyük sorun uyuşukluun akşama kadar devam ediyor olması ve annenin kımıldaman yatmak zorunda kalması. Halbuki ne kadar erken kalkarsam yataktan o kadar çabuk toparlanırım değil mi?
Canım inşallah sorunsuz şekilde sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın. Güzel haberlerini bekliyoruz, bize yazmayı unutma. Bebeklerinin kilosu nasıl bu arada? Bir de sen ciğer geliştirici iğne vurulmuş muydun? Benim doğumum da spinal anestezi olacak. Dr.um bebeklere narkoz gitmesin dedi. Tecrübem yok ama dr.una güven. Bebeklerin doğunca daha güvende olacaklar üzülme sakın. Mis kokularını içine çekince hepsi bitecek
Tesekkur ederim, inş hepimiz bebeklerimizi sağlıkla öpüp okşayabilelim.
Cuma benim kızlar 2350 cvarı cıktı ama ult daha fazla ölçüyor gibi sanki, bakalım hayırlıs.
Ciğer geliştiricimi de cuma/cumartesi yaptırdım ikişer doz olarak.
Şimdiden sana da hayırlı doğumlar inş.
Haber vericem size.
Geçmiş olsun sinemisen. merak ediyorduk seni. bebeklerin iyi çok şükür. memeyi unutmazlar merak etme. emme refleksi olduğu sürece ve sütün olduğu sürece problem olmaz. sen maşallah sonuna kadar dayandığın için sütün gelmiş. benim hala yok. her sağmamda yarım enjektör sarı süt geliyor. veriyoruz bağışıklıkları için. allah sana şifalar versi. sen iyi olsunca bebeklerin daha da iyi olur.Öncelikle hepinize merhabalar...
şuan tarifi imkansız duygular içerisindeyi,bi bakıyorum ağlıyorum,bi bakıyorum gülüyorum.sizlere söylediğim gibi ALLAH'a şükürler olsun ki 14.02.2013 saat 15.44 ta ÇAĞAN'IMsaat 15.43 tede ASLİN'İM dünyaya sağlıklı bir şekilde geldi .Sizlere bu kadar geç yazıyorum çünkü neredeyse her ikiz annesinin başına gelebilecek ufak problemleri bende yaşadım
Yalnız biz farklı bi olay yaşadık o ayrı,ÇAĞAN 3100 gr ,ASLİN 2800 gr olarak küveze girmeden sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi.
Spinal anestezi ile doğum yaptım,doğumum gayet güzel geçti,ertesi gün öğlen taburcu edildik hep beraber,Dünya güzeli yavrularımızı aldık çıktık yola ....
Sütüm doğumdan 1 ay evvel gelmeye başlamıştı zaten,çok şükür sütüm doğumdan sonra hemen devam etti ve bebekleriminde emme refleksi kuvvetli olduğu için gayet rahat emzirmeyi başardım....(Bu arada doğum fotoğrafçısı tutmadım ama sağolsun doğumu yaptıran ekipten biri bebeklerimin dünyaya geldikleri anı ve benim yanıma gelişlerini,kordonlarının kesilişini,ilk ağlamalarını ilk bakışmalarımızın fotolarını çekti,Öyle güzel bi duygu ki tarifi imkansız gerçekten...O ilk ağlama sesini duydum ve bende başladım ağlamaya...sonrasında öpmem ve koklamam için yanıma getirdiler öyle bi bakışları vardıki anlatamam.neyse bu fotoları eve geçince eklerim albüme...)
evet şimdi sizler diyeceksiniz ki madem herşey yolundaydı neden haber vermedin bizlere diye.anlatıyorum...
evet ben şanslı bir anne oldum yavrularım küveze girmedi hep beraber evimize döndük ama bu kezde benim bebeklerim değil de ben girdim nerdeyse küveze
eve geçtikte 3 saat sonra bir boyun ve sırt ağrısı başladıki anlatamam,ardından bacaklarım ve ellerim şişmeye başladı.e haliyle acilde aldık eşimle soluğu.annem ve kayınvalidem evde bebeklerimize bakıyor bizde hastanede ne olduğunu anlamaya çalışıyorduk ve bi sonuç geldi önümüze benim tekrar hastaneye yatmam gerekiyor.akciğer embolisinden şüphelendiler,neyse aynı gün akşam yeniden taburcu olduğumuz hastaneye yattım ve bebeklerimde geldi yanıma.neyse cuma yattık hastanedeki eski odamıza.
biz tabi yine cumartesi beraber çıkacağız diye beklerken bugün sabah bana akciğerle ilgili ilaçlı bi tomografi gibi bir şey çektirmemi bu nedenle bebeklerimi 2 gün emzirmeyip ve onlarla aynı ortamda bulunamayacağımı söylediler ve bebeklerimi taburcu edip beni yatırdılar yeniden...e tabi ben hüngür hüngür ağlarım bi taftan ben onlarsız nasıl
durabilirim,onlar mamaya alışıp memeyi unutursa diye.inanın böyle bi durumda insan hiç kendini düşünemiyor.şuan hastanedeki odamdan yazıyorum size ,bebeklerim evimizde annem,ablam ve babalar bakıyor onlara,kayınvalidemde hastanede benim yanımda kalıyor.
doktorlar büyük ihtimalle hiç sorun yok tamamen anestezinin etkileri olabileceği gibi böyle bir durumunda çok düşük ihtimalle olabilebeğini söyledi,ikiz gebelikte geçmişte bir hastanın başına böyle bir olay gelmiş ama benim değerlerim hep temiz çıkıyor yarın da ilaçlı bir filmim var ve yarın akşama belki taburcu edilip bebeklerime kavuşabilirim.işte şimdilik benden bu kadar bebeklerimi ALLAH'a şükürler olsunki sağ salim kucağıma aldım ama bu defa da ben biraz rahatsızlandım.(((
duanızı eksik etmeyin bizim için...
umarım bebeklerini en kısa zamanda yanında görürsün. benim 1300 gr lık küçüğüm büyüğünden çok daha iyi gekiyor memeyi bırakmıyor hiç ama süt yok işte. alışsınlar diye niye de emdiriyoruz.hilbur senin sütün var ne güzel. gerçi sen doğum yapalı bir hafta oldu neredeyse. sütün kademeli olarak artmıştır. darısı benim başıma.herkesin başına ne değişik şeyler geliyor..sinem allah sanaacil şifalarr versin...bbeklerinn iyi ya sen daha çabuk toparlarsın..
tuğba çok sevindim...şaşırdımda..küçük olan için dahada şaşkınım maşşallaahları var..
..pek giremedim bugünüm hep hastanede geçti..DENİZİN altını aldım bugün,biberonla besledim,gazını çıkardım...tabi ne kadar yetenekli olduğum tartışılır...DERİN hala oksijene bağlı ama oda düzeyinde oksijen veriliyor.takip amçlı tutuyorlarmış solunumda..bizden haberler böyle....
öyle korkulack gibi değil ya. insan çok şaşırıyor. parmaklarını kıracağını falan sanıyor. ama öyle değil ya. küçük kızım maşallah çok hareketli. eller ayaklar hiç durmuyor. ve memeyi büyüğünden daha iyi çekiyor. yani hiç belli olmuyor durumlar. büyüğünden o performansı göremeyince şaşırdık tabi.canım maşallah diye diye baktım resimlerinize,
ikisi de çok tatlı yaaaaaa
bu arada kızlarını görmek bana acayip moral oldu
hiç prematüre bebek görmediğim için korkuyordum, nasıl tutarım, nasıl bakarım diye
prensesleri görünce kendime güvenim geldi
ve ben bunlara bakabilirim dedim
inşallah en kısa zamanda evinize dönersiniz hep birlikte
benim de doğumum tam 33+6 oldu. sen iyi olursan bebeklerin de iyi olur. sonuçta yaşayabilecek kadar gelişmiştir organları. umarım her şey yolunda gider.Doğumunuz grçekleşmiş, bebişleriniz sağlıkla gelmiş dünyaya, maaşallah kızlar tebrik ederim.
Sinemisen çok geçmiş olsun, maalesef beklenmeyen problemler çıkabilşyor ama eminim sağlıkla hastaneden çıkıp bebeklerine kavuşacaksın.
Tuğba senin kızlar da inş biran önce küvezden çıkıp gelecekler yanına. Herşey düzelecek...
telaşmanma bekay, herşey olacağına varır. zor durumdasın psikolojik olarak doğru. yanında annen var yanında en azından. eşin atlar gelir yanına. ve sonra dünyanız bir anda değişiverir. bu arada doğumuma eşim de girecekti benim. öyle planlamıştık. ama apar topar olunca doktor izin vermedi. bir de şakındık, eşim kalbine de güvenemedi zaten.Günaydın hepinize
Sorunsuz, güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.
Malum benim haftalarımdaki arkadaşlarda doğumlar başlayınca bizde biraz tedirginiz. Tuğbanın haberinden sonra zaten, her lavaboya kalkışımda yatak kontrol ediyorumKabul ediyorum biraz psikolojim bozulmuş durumda. Hele bugün eşim de yok, İst.a gitti iyice tedirginim. Gitmesin diye doktorumun yanında söyledim, o da eşimi çok seviyor. "Rahat bırak adamı, gitsin; doğumu ben yaptıracağım ben de burdayım" dedi yaaa Destek bulamayınca boynumuzu büküp git dedik n'apalım. Eşime de hak veriyorum tabi, acısı çok taze ailesinin yanında olmak istiyor ve babasının mezarını ziyaret etmek istiyor. Ama bir yandan suyum falan geliverirse diye korkuyorum işte :18: Amaaann karmaşık ruh hali içerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?