2013 ikiz anne adayları buraya

tuğbacım bebişlerine görmene,yanına getirmelerine ,emzirme denemene çok şaşırdım,41 kere maşaallah,bunlar çok güzel şeyler,bunu duyduktan sonra kesin söylüyorum,bebeklerinle beraber cıkacaksın inş :) sen eşine söyle biraz daha prematur bez ve kıyafetler alın yeter,bi an önce seni de diğer topikte tecrübelerinle bekliyoruz

teşekkür ederim başak. doktor bebeklerimin çok sağlıklı olduğunu, eğer sütün çok olsaydı o zaman eve çekarırdın dedin. şuan küvezdeler ama günde iki kere 1-2 şer saat kalıyorlar yanımda. yarın benimle çıkmazlar. sütüm bollaşınca eve çıkacaklar.
dünya küçük başak. her şey olabilir. :)
gaz çıkaramdım hala.genellikle yürüyünce çıkarılıyor ama olmadı. bugün 2. gün ebe 2 tane lavman yaptı bekliyoruz. bugün merdiven indim, çıktım yürüdüm. inşallah çıkar ya. ameliyat sancısıyla eş değer bu gaz sancısı. kimi kolay atlatıyor kimi zor.
ben bebeklerim gördüğümde hep önceden ağlarım diyordum. ameliyathanede göstermediler zaten. aynı gün öğleden sonra sırayla getirdiler. ben gerçekten soğukkanlı biriyim. daha önceden ağlayacağımı sandığım, önceden sık sık ağladığım halde bebeklerimi görünce ağlamadm. herşey bir anda oluverdiği için mi bilmiyorum. çok küçük oldukları için acaba bakabilir miyim diye endişe duydum ama ebeler diğer bebekler gibi davranıyorlardı ben de öyle yaptım. sonradan çok kolay kucağıma aldım, emmesi için zorladım. sonuçta yapmak zorundasın. evet realistim, ne yapmam gerekiyorsa yaptım, yapmak zorundayıım onlar sonrasında bana emanet. burada ebelerden hemşirelerden ne kapabilyorsam o. özellikle emzirme konsunda. mesela ebeler nasıl zorla ağızlarını açtırıyorlar, sıkıyorlar ama bir şey olmuyor ya. bugün ben de tuttum yanaklarından sıktım ağızlarını açsınlardiye. damaklarına yapıştım adeta. insan ilk başta kıaymıyor ama onlara da diğer bebekler gibi davranmak gerekiyormuş. bir de şunu anladım ilk gün aemliyat ağrısı ikici gün gaz ağrısı vardı. anne ne kadar sağlıklıysa bebeklere de o kadar iyi bakar bence. doğumdan önce en kısa sürede toparlanmak lazım.
insan doğru yerde ve zamanda serinkanlı olmak zorunda. özellikle anneler, lohusalar. çünkü süt herşeyden etkileniyor, doğumda öyle.
bu arada benim kızlar yaklaşık20 gün önce erken doğma atağında bulunmasalardı ciğer geliştirici iğne yapılmayacaktı. sonuçta 4 doz yapıldı. birden suyum geldi ve doğurdum. çok şükür nefes alıyorlar. önceden haber verdiler annelerine önelemi al diye bebeklerimiz.
böyle yani durumlar. bakalım ne zaman eve çıkacağız. sütüme bağlı. o da gelsin bebeklerimizi bekliyor olacağız inşallah.

Son düzenleme:

canım ben izmitte akademi hastanesinde yaptım doğumu.

Son düzenleme:

tuğbacım çok güzel söylemişsin,ben kendi adıma buradan tekrar söylüyorum,bu ciğer geliştirici iğneleri sonraya bırakmayın hanımlar,doktorunuza ısrar edin,hiç bir zararı yok,neyin ne zaman olacağı hiç belli olmuyo,benimde tuğbanında aniden oldu doğumlar ce erken iğneler sayesinde makinelere gerek kalmadı çok şükür,benim sütüm çok artmadı,yani idare eder,bu da belki eşimin gidişi,bebeklerimin uzun süre küvezde kalışı derken,belkide bu yüzden artmadı,o yüzden sizler dikkat edin stres durumlarına,özellikle BEKAYcım ve HİLALCİM size söylüyorum tuğbacım sen daha dirayetlisin,sana güveniyorum:) neyse sen bi an önce toparlan,kuzularda 2-3 gün sonra gelsin,o arada sana iyi baksın evdekiler:)

ayy canım çok güldüm ,ya...inan benim eşimde diyor ki,hep buraya takılıyosun akşamları benimle ilgilenmiyosun..çünkü akşam olunca onun telefonunu alıp bi köşeye çekiliyom ama ne yapiyim ona anlatınca çok kafaya takıyosun diyo,sizlerden bide cevap alıyom, daha haberi yok hayırlısıyla doğum yapiyim,ozamanda bebişlerimizi konuşcaz...o zannediyoki doğumdan sonra bitecek...

Amin canım iinşallah. Umarım her şey yolunda gider, boşunadır bunca telaş. Eşim doktora şikayet etti beni bu hafta Giderken şakayla takıldı, "dr.a kadınlar kulübüne giriyor sonra da stres yapıyor" diyeceğim falan dedi. Ben de "hadi canım daha neler" dedim. Amanın ultrasondayken bi baktım diyo ki "hocam kadınlar kulübüne girmezse iyi ama ordakileri okudukça sancısı kasılması başlıyor" Doktor da öyle bir site mi var diyor Sinir etti beni yaa, sonra dr. muayene etti "sorun sende değil kadınlar kulübünde" diyor Eşimle bir olup dalga geçtiler benimle bol bol. [/QUOTE]

herşeyden önce gözün aydın bebişlerini güle güle büyüt.sanada çok çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda evine bebişlerine kavuşursn

tuğbacım kızlarını şimdi gördüm,büyük kızına sana çok benzettim:) tıpkı benimkiler gibi duruyolar,küçüğün kıpır kıpır olacağı çok belli:)

kızlar dualar için teşekkür ederim hepinize... o zaman güzel haber...dualarınız sayesinde ve allahın izniyle derin solunum hortumlarından kurtuldu....bugün onuda kucağıma aldımm..denizinde altını aldım yine..ikisinizde öptüm kokladım...ikiside giyiniyor artık :) beslenmeleride düzelince evimize gidicez inşallah...

kızlar merhaba iyi akşamlar bugun transferden sonra 11ci günüm ve betahcg deger 378 ikiz dedi doktorum bu deger çokmu fazla

Canım çok sevindim, inan kaç gündür aklımdaydın. Yakında evinize de gidersiniz Allah' ın izniyle. Rabbim diğer annelerimizi ve bebişlerini de kavuştursun inşallah.

Son düzenleme:
33.09.jpg (38.9 KB (Kilobyte))

2013-02-11 11.05.57.jpg (39.2 KB (Kilobyte))

2013-02-08 11.36.33.jpg (40.4 KB (Kilobyte))

2013-02-07 23.18.42.jpg (34.3 KB (Kilobyte))

2013-02-06 11.49.39.jpg (37.5 KB (Kilobyte))

2013-02-08 11.31.26.jpg (39.4 KB (Kilobyte))

2013-02-06 11.54.21.jpg (50.7 KB (Kilobyte))

Eklentiler

• $2013-02-08 12.33.09.webp
    15 KB · Görüntüleme: 56
  • $2013-02-11 11.05.57.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $2013-02-08 11.36.33.webp
    14 KB · Görüntüleme: 56
  • $2013-02-07 23.18.42.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $2013-02-06 11.49.39.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 59
  • $2013-02-08 11.31.26.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $2013-02-06 11.54.21.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 50
ay sonunda yapabildim,kaç saattir uğrasıyorum yaaaaa,ne kadar beceriksizim,kızlar nasıl buldunuz paşalarımı:) ERHAN SERDAR ve ERKAN SERHAT

Canım aslında ilk hamileliğim olmasına rağmen eşim konusunda çok şanslıydım, hatta dr. gidince hep eşin senden heyecanlı diyordu. Ta ki babasını kaybedene kadar. Acısı çok yeni, haklı olarak bu ani ölüm onu sarstı. Aslınada hepimiz sarsıldık. Eşim girecekti doğuma ama izin vermiyorlarmış hastanemizde ( Annem her işimi yapıyor sağolsun, Allah başımızdan eksik etmesin ama o da çok panik. Sürekli eşime söyleniyor, şunu niye böyle yapıyor, burda niye bunu yapmıyor diye. O da beni yıpratıyor. Oysa bizi bize bıraksalar biz çok mutluyuz, takılmıyoruz öyle basit şeylere. Mesela istanbula gitmesine bile annem aşırı tepki gösteriyor, bir daha giderse ben de giderim diyor. Arada kaldım anlayacağın (
Bebişlerine ve sana gelince maşallah. İnşallah hep böyle önden giderler. Nazlı çıkmışlar seninkiler göstermiyorlar demek ısrarla. Acele etme kesinleşsin öyle alırsın her şeyi. Sen tecrübelisin ne de olsa. Ayrıntılıdan iyi haberlerinizi alacağız inşallah.

Gözün aydın Hilal. Şükür bak dualarımız kabul oldu. Boşuna dememişler sabrın sonu selamet diye. Onların cicilerini yerim ben. Sen de resim ekle bir ara. İnşallah en kısa zamanda sesleriyle şenlenecek eviniz.
Sütün var artık değil mi, süt pompasından hala memnun musun?

Ayyyy ben bunları yerimmm. Maşallah Çok tatlılar Başak, keşke yakın olsak da şöyle koklasam onları ben. Güçlü ve mücadeleci bebişler onlar. Kokla yerime olur mu

canım maşallahh maşallaah
çok tatlılar, allahım bağışlasın, hayırlı, güzel ömürleri olsun inşallah

kızlar ben de kendimden haber vereyim dedim
bu haftaya kadar iyi geliyordum, öyle ciddi problemlerimiz yoktu
hala da yok çok şükür ama
vücudum inanılmaz ödem toplamaya başladı
bu hafta 3 kilo aldım
ayak bileklerim, ayaklarım ve ellerim inanılmaz şişti
kontrolümüz cuma günü ama korktum biraz kendimden ve acaba daha erken gitsem mi diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…