2013 ikiz anne adayları buraya

sinemisen ve ntugba anne olmussunuz kızlarrr, gözünüz aydın olsunnnn, maşallah maşallahhhh, topık coştu vallahı, ne bereketlı ay oldu bebekler gelıyor ard arda ıkınıze de maşallah , allah analı babalı buyutmeyı nasip etsın, bız de böyle güzel gunler görelim inşallahh

nurhan bebeklerın çok şirin görünüyolar, 41 kere maşallah sizleri böyle gördükçe nasıl heveslenıyorum, bebeklerın uzun ömürlü hayırlı evlatlar olsunlar ınsallah

MRL ; Doğumun pazartesıymış canım, hadı bakalım, kolaylıkla yapıp da saglıkla gelın üçünüz de, rabbım kolaylıklar versın:)
bu arada bebekler ıcın genel anestezı yerıne , sadece belden asağısının uyusturulmasının daha ıyı oldugunu ben de duydumm...doktorun senı tanıyordur, en guzel kararı beraber verırsınız, hayırlısı olsun ınsallah, guzel haberlerını beklıyoruzzz::)

amin bitanem ya, hepimizin. evet meslektaşız öyle mi,,, aa sana sorayım nöbetten ne zaman düşüülüyo fcanım ya,,,öperimm çokkk

Canım İlk Öğretim Kurumları Yönetmeliğinde (MADDE 71 – (Değişik:RG-02/05/2006-26156))"Hamile öğretmenlere ise doğuma üç ay kala ve doğumdan sonra bir yıl nöbet görevi verilmez." diyor. Takip ettiğim kadarıyla o da 24. haftaya denk geliyormuş.

Bekaycım stres yapmamaya çalış,bebişlerin etkilenmesin. Yalnız değilsin, bak doktorun da destekleyici konuşmuş, hayırlısı olsun hakkınızda. Eşin de döner en kısa zamanda, zaten çok uzakta da değil. Dualarımdasın, en hayırlı vakitte , en sağlıklı şekilde kavuşursun inşallah kuzucuklarına.

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrrr

tuğba seninkiler küçük doğdular ama şükür ki kucağındalar
biz hep kiloya ve haftasına takıldık bebeklerin
ama asıl önemli olan onların organ gelişimleri ve emme reflexleriymiş
senin prenseslerin bize bunu gösterdi

gaz çıkarmak için geç kalmamış mısın?
ben yürütmeye başlatdıkları anda gazının çıktığını düşünüyordum

tuğba bebeklerini ilk gördüğünde neler hissettin biraz anlatsana
çünkü anlattıklarından seni gözümde hep realist olarak canlandırdım da

Günaydın hanımlar
Bu yeni günde umarım hepimiz iyi oluruz.Bu ara doğum yapanların haberlerini aldıkça ben de her an kendimi doğurcakmışım gibi hissetmeye başladım Şaka bir yana gece karnım çok ağrıdı.Eşim hastaneye gidelim dedi ama ben dün biraz üşüttüğümü düşünüyorum.Gitmedim.Hangi sıkıntının neden kaynaklandığını bilmemek yoruyor insanı bu süreçte.Çok basit şeylerden doktora gidip durmak istemiyorum.Sonra da ya önemli bir şeyi atlıyorsam diye merak ediyorum.

teşekkürler canım. inş. öyledir düzelir kalp atışları, ogün midem çok kötü olduğu için öğlen muayaneden 5 dk önce yarım tost ve meyva suyu içmiştim tamda tok değildim kaç gündür yemek yiyemirdum. belki ondan da olabilir. fazla doktor değiştirmek istemiyor her gittim mi kafam karışıyor tam 4 tane doktora gittim. en son gittiğim kayın validemin uzun yıllardır arkadaşıdı. tanıdık olduğu için güzel ilgilendi. bakalım 1 hfta sonra gidecem inş.

Bebeklerini saglicakla kucagina almissin gözünaydin. Gule gule buyut. Sanada geçmis olsun. Çok uzuldum. İnşallah en kisa zamanda bebeklerine kavusursun. Bu arada sutunun kesilmemesi icin sutu sagip dokebilirsin. Taburcu olunca kaldiginiz yerden devam edersiniz insallah

Çok tatlilar maşallah. 41 kere maşallah. Allah hepinizi ve hepimizi nazarlardan korusun.

Gözün aydın cnm, sağlıkla mutlulukla güzel günler diliyorum.

,,,herkese günaydınlarrrrrr,,,,biraz geç ama anca kendime geldim....dün şeker yüklemesi vardı.sabah 10 da gittim 2 de eve geldim sonra bi üşüme ve karın ağrısı sormayın mahvoldum ..

****tuba* cım gözün aydın bebişlerine kavuşmuşsun . görünce çok şaşırdım 33 biraz erken ama ben perşembe doktoruma gittiğimde 32 den öncesi kritik demişti,yani sınırı geçtin inşallah bebişlerinle sağlıcakla eve dönersiniz...hangi hastanede doğum yaptın yazarmısın.bu arada fotolarını gördüm 41 kere maşallahhhhh....

...arkadaşlar şunuda söyliyim iyiki doktorum şeker yüklemesini bu haftalara atmış, ileriki haftalarda kesin yaptıramazdım diye düşünüyorum..benden önceki arkadaşlara ,,ve midesi çok bulananlara önerim ...

**sinemisen sende yavrularına kavuştun rabbim nazarlardan saklasın.kiloları bence en iyi olabilecek seviyede maşallah onlara yavaş yavaş annelerimiz çoğalıyor,allahım bizede bu tatlı heyecanı yaşatsın inşallah.bi kızım var ama iki bebeğinin birden olması çok farklı bi duygu...çabucak iyileşin bebişlerinize bakın inşallah..

**nurhan*cım bebişlerin çok tatlı maşallah , allahım korusun minikleri inşallah.sağlıkla büyütmen dileğiyle canım...
**mrl pazartesi doğumun var sanırım allah yardımcın olsun bu seferde senin için dua edicez hayırlısıyla kavuşursun inşallah kuzularına...
**bekay,canım stres yapma allahım zorda kalanların yanındadır..hele bu annelikse...inşallah eşin gelene kadar bekler bebişlerin babalarını,en azından annen yanında ya oda gelemeseydi...yavrularının iyiliğini düşün , hep iyi şeyler getir aklına....

Öyle aslında, sakin olmak lazım ama huy meselesi işte. Valla annem benden daha panik ve durmadan söyleniyor eşime. O beni daha çok strese sokuyor aslında :18:
Biz de eşimin girmesini istiyorduk ama doktorum izin verilmediğini söyledi geçen gün, çok üzüldük
Böylesi daha hayırlıymış bak, prensesler sürpriz yapıp geldiler. Umarım ağrıların tez zamanda durur canım. Kokla bebişlerini benim yerime

Bonny canım çok sağol. Biraz daha rahatım şimdi, Allaha emanetiz. Fakat eşim doğuma kadar her hafta sonu gidiş geliş yapmak istiyor, her hafta bu stres nasıl olur bilmiyorum Amin canım benim, hepimiz vaktinde sağlıkla kavuşuruz inşallah

Amin canım iinşallah. Umarım her şey yolunda gider, boşunadır bunca telaş. Eşim doktora şikayet etti beni bu hafta Giderken şakayla takıldı, "dr.a kadınlar kulübüne giriyor sonra da stres yapıyor" diyeceğim falan dedi. Ben de "hadi canım daha neler" dedim. Amanın ultrasondayken bi baktım diyo ki "hocam kadınlar kulübüne girmezse iyi ama ordakileri okudukça sancısı kasılması başlıyor" Doktor da öyle bir site mi var diyor Sinir etti beni yaa, sonra dr. muayene etti "sorun sende değil kadınlar kulübünde" diyor Eşimle bir olup dalga geçtiler benimle bol bol.

canım Allah bağışlasın maşallah demeyide unutmadım:)çok tatlılar..

bu arada benimle haftası aynı giden arkadaşlar doğum yaptı bu hafta sürprizlemiz bol oldu yani..bende daha birşey yok bakalım bebişlerimin keyfi yerinde daha herhalde.yarın kontrolümüz var bakalım dr. ne diyecek.hayırlı zamanda gelsinlerde. birde okuduğuma göre çoğunuza ciğer geliştirici yapmışlar bana dr. hiç öyle bişeyden bahsetmiyor.yarın 34+1 olcaz ciğer geliştirici yaplmazsa ve bebişler gelmek isterse bir sorun olmaz dimi?yeni anne olan arkadaşlarımın hepsini kutluyorum eminim çok güzel bir duygudur.anne olacaklarada hayırlı süreçler geçirmelerini diliyorum..

Merhaba arkadaşlar ... Herkese iyi Pazarlar ...

***Hilbur*** Umarım bebeklerin en kısa sürede bu hassas dönemlerini atlatır ve annelerine kavuşurlar. Sana da bu süreçte sabır ve esenlik diliyorum.

*** Tuğba*** "kızlarının yazısını" görünce çok şaşırdım ve bir o kadar da sevindim. Umarım en kısa sürede sen de yavrularınla başbaşa hayatın tadını çıkarmaya başlarsın.

Lohusalık dönemi çok önemli; mümkün olduğu kadar iyi beslenin ve stresten uzak durun kızlar ... Moralinizi bozan herhangi bir yoruma başlayan bir kişiyi, kim olursa olsun susturun. Siz de bir iyileşme süreci içindesiniz; hem kendiniz, hem de bebişleriniz için iyi olmak zorundasınız. Vücudunuzdaki organlar yavaş yavaş yerlerine dönmeye başlarken bu süreç biraz depresif olabiliyor; bu nedenle sizi mutlu eden kişilerin yanınızda olmasına özen gösterin; mutlu etmeyenleri nazik ve kibar bir dille uzaklaştırın.
Bunları neden mi söylüyorum? İlk gebeliğimde zorlandığım ve sessiz kaldığım bir konu bu ... Ama sonra acısını ben ve bebeğim çekti hep ... O nedenle artık akıllandım babam da olsa izin vermem beni üzecek en ufak bir yoruma artık ...

*** MRL *** Yarın için hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ... Rabbim yar ve yardımcın olsun .... Umarım sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın ve bizi habersiz bırakmazsın ...

*** BEKAY *** Sana çok hak veriyorum; zor bir süreçten geçiyorsun ve insan eşinin her daim yanında olmasını istiyor; anlayabiliyorum. Ama onun yerine de koyunca kendimi, erkekler ne kadar yanımızda olmak isteseler de bence çocukları doğana hatta biraz büyüyene kadar pek anlamıyorlar; idrak etmiyorlar tam olarak ... Babalık öğreniliyor yani ... İkincisinde daha tecrübeli olduklarından çok daha verimli oluyor ve başından itibaren kendilerini bu sürece daha erken katabiliyorlar. Ama ilk gebeliğinizde beklentileriniz yüksek oluyor ve onun en ufak bir eksikliği bile sizin gözünüzde dağa dönüşebiliyor. Ama onu da anlamaya çalış ve bırak içinden geldiği gibi gidip gelsin ... Arada uzun bir yol yok ... Doğum başlasa bile yetişir merak etme ... Zaten doğumda sana bir faydası da yok sonuçta tek giriyorsun tek çıkıyorsun ... (şimdi eşlere izin verebiliyorlar galiba; ama ben girmesini istemem şahsen ...) Annenin yanında olması çok iyi ... En çok ona ihtiyacın olacak doğuma girmeden önce ve çıktıktan sonra ... Onun sakin olması önemli ... Allah'tan sana ve annene bol sabır ve dayanma gücü vermesini dilerim ...
*** Nurhan *** bebeklerin çok tatlı maşallah ... Allah nazarlardan saklasın ve Rabbim uzun ömür versin inşallah hem sana ve bebişlerine, hem de bu forumda doğum yapmış olan tüm arkadaşlarıma ve bebeklerine ... biz de inşallah o güzel günleri yaşayalım vakti geldiğinde ...

Bu arada rahatsızlığı olan tüm arkadaşlarıma en kısa sürede şifa diliyorum ... Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ...

Bana gelince ... Dün kontrolüm vardı 15-6 günlük ... Bebeklerimin her ikisi de iyi ve önden gidiyorlarmış çok şükür ... Biri 165, diğeri 159 gr. Doppler kan akımları normal... Görünüş itibariyle sağlıklılar ... Bunları duyunca ben de çok iyi oluyorum ... Kontrol iyi geçti... Şimdilik hiçbir sorun kalmadı çok şükür ... Umarım bundan sonra da hiç olmaz. Cinsiyetlerini yine hiç göremediğini söyledi; kordonlar geçiyormuş bacak aralarından ... Biri büyük ihtimalle kız gibi ama ona da kesin diyemem... En azından şimdilik hiçbirşey almayın dedi ... Öncekinde ikisi de büyük ihtimal kız demişti ve ben de pembişler almaya başlamıştım bile ... Ama bu sefer bayağı bir tereddütte kalınca karyola işini bıraktık en azından 5-6 hafta sonrasına. Artık kesinleşir herhalde o zamana kadar; değil mi kızlar?
Doktorum 3 hafta sonrasına gün verdi tekrar ... ayrıca 19 haftadaki bu kontrolümden sonraki hafta detaylı ultrason isteyecekmiş benden ... Fetus veya Sonomed'e gönderecek. Hangisini tercih etmem gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok. Anadolu yakasında bu merkezlerden birine ayrıntılı ultrasona gitmiş olan arkadaşlarımız varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim. Memnun kaldınız mı? Ayrıntılı ultrason nasıl birşey? aç mı gidiliyor yoksa açlıkla alakası yok mu? Nasıl bir süreç izleniyor? Şimdiden heyecanlandım bile ...

Şimdilik benden haberler bu kadar ...

Selamlar ve sevgiler ...

*** Sinemisen*** Seni unutmuşum ... Geçmiş olsun güzelim ... Umarım bu yapılan tetkikler sadece tedbir amaçlıdır ve en kısa sürede bebişlerine kavuşursun. Allah anneli babalı büyümelerini nasip etsin ve uzun ömür versin inşallah kuzularına ... En kısa sürede iyileşmen dileğiyle ...

tuğbacım yeni gördüm,çok sevindim,hayırlı uğurlu olsun,sonunda kavuştun prenseslere:) güle güle büyütün,inş bi an önce çıkarlar küvezden,senin prenseslerin huyu sanki benim prenslerin huyuna benziyo,yasadığımız şeyler ortak gözüküyo,bak dünür olabiliriz:) tekrar tebrik ederim

sinemcim öncelikle geçmiş olsun,inş bi an önce kuzularına kavuşursun çok şaşırdım okuduklarıma,çok ilginç,vardır bundada bi hayır diyelim,hem hiç merak etme kuzular mama alsada koolay değil,hele senin kokunu aldı mı unutmazlar,bırakmazlar:) sen stres yapma ki,sütünü etkilemesin,allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…