2013 ikiz anne adayları buraya

26 mart 2013 sabah 9 15 te kızlarım zehra ve beyza dünyaya geldiler ancak fırsat bulup yazıyorum .zehra 2280 beyza 2220 gr olarak yarım saat küvezde kaldılar 1 gece hastanede kaldıktan sonra eve geldik .şimdilik herşey younda anne sütü alıyorlar gece de 1 defa mama veriyorum .kilolarıma gelince 55 kilo ile hamile kalmıştım şu an 56 kiloyum .herkese kucak dolusu selamlar

gözün aydın cnm maşallah bebişlere ne güzel anne sütün yetiyor demekki darısı bizlerin başına .

Merhaba,

Mergen,

Yaklaşık bir ay evvel dogum yapmış ,
Bir takım sıkıntılardan ötürü hastanede kalmış...

Su an şükürler olsun ki ucude iyiymis.

En yakın zamanda bizlerle olacak...

selam hanımlar ben de ikizlerim olsun istiyodum ama rabbim tek nasip etti çok şükür allah olmayanlara da nasip etsin heves ettim size bir merhaba demek istedim...Allah hepimizin hamileliğini sağlıklı geçirip sağlıklı bebişler dünyaya getirmeyi nasip etsin

hayırlı uğurlu olsun kaç haftalık doğum yaptın?

bende 6+5 günlük ikizlere hamileyim:) tüp bebekle hamile kaldım. yaş:31 sat:18.02.2013 bdt: 25.11.2013 çift yumurta ikizleri ilk bebek. listeye eklerseniz sevinirim.

canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün ...
kaç haftalık doğdu bebişler....
öpüyorum onları...

canım allah analı babalı büyütsün..
kaç haftalık doğum yaptın...
öpüyorum bebişleri...

masaallah canim.hayirli ugurlu olsun.kizlarin ayni kiloda dogmuslar,ayni gun kucaginda olmuslar,sutun gelmis,normal kilona inmissinne guzel.darisi bizlerin basina ins.bundan sonranizda ayni sekilde saglikli problemsiz gecsin ins.

merhaba hanımlar
ben de 21. haftama girmek üzere olan tek yumurta ikizlere hamile bir anne adayıyım bizimkiler doğal yolla olduklarından ilk duyduğumuzda çok şaşırdık ama şimdi heyecanla oğluşları bekiyoruz :) şu ana kadar herşey yolunda çok şükür inşaallah böyle de devam eder haftaya detaylı ultrasona gireceğim bakalım dualarınız eksik etmeyin nolur benim de dualarım tüm anne ve anne adaylarıyla beraber :)

bu arada doğum yapmış ikiz anneleri bakıcı tuttunuz mu yoksa eş veya anneyle idare edilebiliyor mu evde bir yabancı olsun hiç istemiyorum da

merhaba arkadaşlar benim beta hcg 50-173-630-1900 çıktı ikişer gün ara ile.dr belki ikiz olabilir dedi sizlerin sonuçlarınız nasıldı.daha gitmedim muayeneye.sizce nasıl.çok artmamışmı sonuçlarım

Aaaa cnm seninle aynı görünüyor doğumumuz. Seninkilerin cinsiyetleri ne?

Bir kız, bir erkek cnm. Hadi bakalım kiminki önce gelecek ?

Tebrik ediyorum cnm. Sağlıklı günler diliyorum.

Cuma gunu hastaneden ciktik...allah kimseyi dusurmesin kizlar..orda bi suru erken dogum riski sebebiyle yatanlar vardi...cok zor cok...insallah gunu gelmeden acele etmez minikler...
Sancilarimiz nst de azalinca doktor bizi eve cikardi.cuma gunu tekrar kontrolumuz var.gidebildigimiz kadar gdiicez...kizlarimin kilo almasi gerek ve biraz daha ilerlemeleri gerek..rabbim yardimcimiz olsun

merhaba arkadaşlar bişey sorcaktım ..

ben çok su içiyorum agzım kuruyor sanki bi tuaf oluyor seker varmı diye baktırmıstım 3 hafta once bişey çıkmadı hep şişem yanımda durup durup yudum alıyorum normalmi acaba sizde böylemisiniz havalardanmı acaba :s

AMİNNNNNNN
Allah kabul etsin

yaş:31 sat:13.12.2012 beklenen tarih:19.09.2013 çift yumurta ikizi:1 kız+ 1 erkek 64 kiloyla hamile kaldım ve İstanbul'dayım. Şimdiden tşk ederm:)

Merhaba, traihlerimiz neredeyse ayni. Benim de sat 14.12. Ama doktroru agustosun son haftasi bekliyoruz dogumu dedi. İnsaalah o tarihi bekleriz. 37. Hafta oluyor. Bizim de bir kiz bir erkek. Yas 29. Sehir tekirdag

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…