- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.361
37.haftada doğum yaptım
26 mart 2013 sabah 9 15 te kızlarım zehra ve beyza dünyaya geldiler ancak fırsat bulup yazıyorum .zehra 2280 beyza 2220 gr olarak yarım saat küvezde kaldılar 1 gece hastanede kaldıktan sonra eve geldik .şimdilik herşey younda anne sütü alıyorlar gece de 1 defa mama veriyorum .kilolarıma gelince 55 kilo ile hamile kalmıştım şu an 56 kiloyum .herkese kucak dolusu selamlar
26 mart 2013 sabah 9 15 te kızlarım zehra ve beyza dünyaya geldiler ancak fırsat bulup yazıyorum .zehra 2280 beyza 2220 gr olarak yarım saat küvezde kaldılar 1 gece hastanede kaldıktan sonra eve geldik .şimdilik herşey younda anne sütü alıyorlar gece de 1 defa mama veriyorum .kilolarıma gelince 55 kilo ile hamile kalmıştım şu an 56 kiloyum .herkese kucak dolusu selamlar
Merhaba,
Mergen,
Yaklaşık bir ay evvel dogum yapmış ,
Bir takım sıkıntılardan ötürü hastanede kalmış...
Su an şükürler olsun ki ucude iyiymis.
En yakın zamanda bizlerle olacak...
Kislr slm bugn 5 gun oldu bebklerim hastnden ciktgmz ilk gun cekmistim fotolrini sznle paylsmk istedim:) rabbim nazrlrdn korusun hem bnm ewlatlrimi hemde sznkieri insfrsat buldkca grmye calisyom bnm kizm gece hic uyumuo oglum uyuyo ama kuzm hic bn daha iyilesmdi, klkmkta zrlk cekiorum allhtn annem burda :)
kızlar yardıma ihtiyacım vaar
cuma aksamı misafir vardı biraz ayakta kaldım.
cumartesi sabah kalktığımda crinone jelle birlikte kahverengi lekeler geldi.
doktoru aradım istirahat et dedi.
ödüm kopuyor bişi olacak diye
adet olmam gereken günde böyle bişi başıma geldi. acaba ilgisi var mıdır.
konuyla ilgili tecrübesi olan var mı
bebişler 8+4 günlükler şuan
günaydın hanımlar.... tahlilleri verdim öğleden sonra inşl alıcam.
Sorunsuz ve mutlu bir gün geçirmemiz dilekleriyle günaydın herkese.
Canım uzun uzun yazmıştım ama silinmiş. Dikkat et bebişlerine, çok yorma kendini,kahverengi leke çoğumuzda görüldü ilk aylarda ama doktoruna haber vermen iyi olmuş tabi ki. Kırmızı renkli lekeleri daha riskli buluyor doktorlar kahverengi lekelerden çok.Dinlen ve dua et, bir şey olmaz inşallah.
teşşekkür ederim
içim şuan biraz daha rahat
malesef suan işteyim dinlenmek ancak iş yerinde koltukta kaykılarak oturmaktan ibaret artık eve gidince yatarım napalım
kızlar yardıma ihtiyacım vaar
cuma aksamı misafir vardı biraz ayakta kaldım.
cumartesi sabah kalktığımda crinone jelle birlikte kahverengi lekeler geldi.
doktoru aradım istirahat et dedi.
ödüm kopuyor bişi olacak diye
adet olmam gereken günde böyle bişi başıma geldi. acaba ilgisi var mıdır.
konuyla ilgili tecrübesi olan var mı
bebişler 8+4 günlükler şuan
Kislr slm bugn 5 gun oldu bebklerim hastnden ciktgmz ilk gun cekmistim fotolrini sznle paylsmk istedim:) rabbim nazrlrdn korusun hem bnm ewlatlrimi hemde sznkieri insfrsat buldkca grmye calisyom bnm kizm gece hic uyumuo oglum uyuyo ama kuzm hic bn daha iyilesmdi, klkmkta zrlk cekiorum allhtn annem burda :)
kan değerim düşük çıktı arkadaşlar bu yüzden 3 gün kan serumu vercekler. bu süre zarfında hastanede kalıcam.yani 2-3 saat serum bitene kadar. aranızda var mı kan serumu alan? bu arada değerim 8.7 ye kadar düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?