- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.221
samsunlu magnezyum kullanıyomusun kasılmaları önlüyormuş
normal yolla oldu benimde. benimde ilk hamileligim. plasenta olayinin tek mi cift mi oldugu 8-8. haftalarda net anlasiliyor evet. ama bizde normal bir ay sonra kontrole gittigimizde ogrenmistik ikiz olduklarini. ayrintili ultrasonda ogrenirsin plasenta sayisini. ancak tek yumurta cift yumurta olayini sanirim ogrenemiycez ;( korkma ya allaha emanetler dua edicez. rabbim korktuklarimizdan emin eylesin hepimizi
Günaydın canım 20. Haftada radyoloji uzmanına ayrıntılı ultrasona girdim 1 saat sürdü herşey yolunda Allah a çok şükür.Dr dikoryonik diamniyotik dedi:)) plesanta birleşmiş oyüzden tek gibi gözüküyormuş, ama tabi tek yumurta ikizlerinde de böyle bi çeşit var doğunca anlıcaz hakikaten:))
herkese hayırlı cumalar...sevgili ikiz anneleri, bu haftalara gelmeme rağmen hala göğüslerim büyümedi, eskisi gibi yoksa sütüm olmayacak mı sizlerin durumu nasıl sadece damarlanmalar arttı birazda acıyor o kadar.
merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra ben geldim. biliosunuz üçüz bekliodum ama ikizlerimden biri gelişmedi onu sonlandırdılar tek yumurta olduğu için ikizide etkilendi ve onuda kaybettim. karnımda iki ölü fetus olduğu için kanama riskim vardı diğer bebeğimde tehlikedeydi çok şükür bir sorun olmadı. gelişmeyen bebek küçülmüş ama diğeri kemikleştiği için hala duruyo o biraz sıkıntı dua edin diğer bebeğime bişey olmasın. öpüorum hepinizi...
canım tüp bebek miydi? benim bi, arkadaşımda da aynı problem oldu ama şimdi bebeklerinden biri hayırlısıyla dünyaya geldi ve 7 aylık sağlıklı bir bebek. Allah sana da nasip eder gönlünü ferah tut.
merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra ben geldim. biliosunuz üçüz bekliodum ama ikizlerimden biri gelişmedi onu sonlandırdılar tek yumurta olduğu için ikizide etkilendi ve onuda kaybettim. karnımda iki ölü fetus olduğu için kanama riskim vardı diğer bebeğimde tehlikedeydi çok şükür bir sorun olmadı. gelişmeyen bebek küçülmüş ama diğeri kemikleştiği için hala duruyo o biraz sıkıntı dua edin diğer bebeğime bişey olmasın. öpüorum hepinizi...
merhaba anne adayları ben de ikiz gebelik yaşıyorum 12.haftamın içindeyim. benimki aşılama ile oldu. allaha şükür bel ağrısı ve baş ağrısından başka sorunum yok. doktor 10 haftalıkken bana çift yumurta ikizi dedi çok net görülüyor zaten ultrasonda. cinsiyetleri farklı olabilir ve benzemeyecekler yani. umarım hayırlısıyla ikisi de dünyaya gelir.
hepinize sağlıklı gebelikler çocuklarımızı kucağımıza almayı Allah nasip etsin hepimize.
dinlen bol bol :) iyi haberlerini bekliyoruz.
merhabalar kızlar
bugün ciğer geliştirici iğnemin ilk dozunu oldum hayırlısı bakalım inşallah faydalı olduğu gibi hiçbir olumsuz etkisi olmaz 28 artı 2 yim
ddm aramızda olman güzel güzel haberlerinle hep burda ol inşallah
benim yavrulardan birinin kafa çevresi ölçümü iki hafta önden gidiyor biraz aklım takıldı bu duruma dr um rahat bir insan pimpirikli değil bir sorun olmadığını söylüyor inşallah yavrumun bir sıkıntısı olmaz
küçük olan da atağa geçmiş maşallahı var
Selam kızlar
Benım sezeryan tarihim belli oldu cumartesi saat 7:30 kısmetse
Bebişler bir hafta daha dururlar ıns bize bir süpriz yapmazlarsa :))
Pazartesi tekrar nst ona göre daha erken olabilir ama gec olmaz daha da bekletmeyelim dedi
Hayırlısı bakalım
Cnmmm ne güzel bir haber bugeri sayım başladı yani.bebeklerinin en son kilosuna kac dedi doktorun. Bir de sen kacinci haftada ciger gelistirici igne olmustun ?
36+1 de gittim cnm kız 2250 oglan 2800 dedi tabi +- 200 gr dedi kızlar daha minyon oluyor telş etme dedi inş eksik degıl fazla doğarlar
Ben ilk 29 bitiminde oldum sonra 35 bitiminde oldum bi de sımdı verdı pazartesıye kadar 4 doz 24 saat arayla vurdur dedi
Erken doğum tehlikem yoktu önlem amaclı ben ikizlerde yaptırıyorum dedi simdi son doz yarın olcam inşallah
Sen yaptırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?