2013 ikiz anne adayları buraya

maşallah süper haftaya gelmişsin
bu hafta sonu iki yavrunla büyük buluşma gerçekleşecek çok heyecan verici Rabbim mutlulukla sıkıntısız kucağına almayı ve hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin
doğumdan sonra da bize güzel haberlerini yazarsan seviniriz

Amin canım inş hepimiz
Bugun nst vardı carsamba tekrar var inş sonra sag salim alır gelirim yavrularımı :)
Zaman gecıyormus bi şekilde ben de hep acaba görebilcekmiyim bu haftaları derdım simdi de su hafta gecmıo :))

Sor mutlaka cnm ikizlerde mutlaka yaptırıyorlar diye biliyorum

Umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın,maşallah

[SU
[/SUB] Maşallah canım inşallah yararını görürsün

Gerçekten zor bir durum arkadaşım Allah sabır versin kalan bebeğine sağlık versin inşallah moralini yüksek tut herşey güzel olur inşallah

Gerçekten zor bir durum arkadaşım Allah sabır versin kalan bebeğine sağlık versin inşallah moralini yüksek tut herşey güzel olur inşallah

ii dileklerin için saol cnm ALLAH kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor ama ALLAHIMIN bugününe çok şükür ki YUSUF TALHA'm hala beni bırakmadı ELHAMDÜLİLLAH...

ii dileklerin için saol cnm ALLAH kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor ama ALLAHIMIN bugününe çok şükür ki YUSUF TALHA'm hala beni bırakmadı ELHAMDÜLİLLAH...

kaybına çok üzüldüm allaha şükür diğer yavrun yanında onunla ilgili bir sıkıntın yoktur umarım

banada yatak ıstırahatı verdı doktorum dinleniyoruz bir haftadır

İlk kez yazıyorum burda yeniyim 3 Yıllık uğraş sonucunda tüp bebek denemesiyle 7+5günlük ikizlerime hamileyimmmm ama son doktor kontrolünde 3. bir kese görüldü önceden görülen keselerimden kalp atışını düzenli alırken sonradan görülen keseden alınamadı doktor yüzde 99 canlanmaz dedi ama yinede çok korkuyorum 3. Bebek canlanırsa onu sonlandıracaklar Buda diğer bebeklere zarar verebilirmiş bu durumu yaşayan varsa lütfen bana yardım etsin stres yapmamaya çalışıyorum bebeklerim için ama elimde değil Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına versin...

günaydın kızlar..dün dr randevum vardı bebekler 32 haftayı doldurmuşlar.bende total previa olduğu için lekelenmem olmuştu istirahat ediyorum şimdi son muayene tarihim belli oldu 5 eylül. nst ye bağlancakmışım o gün sanırım sancı çıkarsa alacaklar bebeklerimi

hayırlı olsun yavruların sağlıkla doğsunlar inşallah tedaviyle olunca insanın hep yüreği ağzında oluyor inşallah sıkıntısız atlatır yavrularına kavuşursun

yani 35 haftalıkken doğacaklar galiba hayırlı olsun şimdiden kiloları iyimiydi

kızlar nasılsınız?benım gıbı bebek hareketlerını asagıda hısseden sık tuvalete gıden var mı bazen evde bıle dolasamıyorum asagıya doğru cıkacakmıs gıbı oluyor ALLAHIM su 36 37 haftayı bır gorsek hayırlısı ıle

Sen kaçıncı haftadasın canım bebek hareketlerini duymak bile güzeldir ağrın yoksa bence hiç sorun etme inşallah Allah sağlıkla kucağına verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…