- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.241
Selam kızlar
Benım sezeryan tarihim belli oldu cumartesi saat 7:30 kısmetse
Bebişler bir hafta daha dururlar ıns bize bir süpriz yapmazlarsa :))
Pazartesi tekrar nst ona göre daha erken olabilir ama gec olmaz daha da bekletmeyelim dedi
Hayırlısı bakalım
maşallah süper haftaya gelmişsin
bu hafta sonu iki yavrunla büyük buluşma gerçekleşecek çok heyecan verici Rabbim mutlulukla sıkıntısız kucağına almayı ve hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin
doğumdan sonra da bize güzel haberlerini yazarsan seviniriz
Maşallah :) umarim dediğin gibi saglikli sihhatli fazla fazla dogarlar :) ben henuz olmadım. 29+3 um bugün. Perşembe günü kontrol var. O zaman tekrar soyliycem bakalim igneyi. Darısı benim basima ya. Ne güzel o haftalari görürüm inşallah
seni bir yerden tanıyorum sanki mart ayında transferi olanlar diye bir topik açmıştı ben sen ordamıydın?haftalarımız aynı bir de...bana da 28 yaparız demişti doktorum...inşallah 38 lere kadar dayanabilir bebişlerimiz..
Sor mutlaka cnm ikizlerde mutlaka yaptırıyorlar diye biliyorum
Selam kızlar
Benım sezeryan tarihim belli oldu cumartesi saat 7:30 kısmetse
Bebişler bir hafta daha dururlar ıns bize bir süpriz yapmazlarsa :))
Pazartesi tekrar nst ona göre daha erken olabilir ama gec olmaz daha da bekletmeyelim dedi
Hayırlısı bakalım
Maşallah canım inşallah yararını görürsünmerhabalar kızlar
bugün ciğer geliştirici iğnemin ilk dozunu oldum hayırlısı bakalım inşallah faydalı olduğu gibi hiçbir olumsuz etkisi olmaz 28 artı 2 yim
ddm aramızda olman güzel güzel haberlerinle hep burda ol inşallah
benim yavrulardan birinin kafa çevresi ölçümü iki hafta önden gidiyor biraz aklım takıldı bu duruma dr um rahat bir insan pimpirikli değil bir sorun olmadığını söylüyor inşallah yavrumun bir sıkıntısı olmaz
küçük olan da atağa geçmiş maşallahı var
merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra ben geldim. biliosunuz üçüz bekliodum ama ikizlerimden biri gelişmedi onu sonlandırdılar tek yumurta olduğu için ikizide etkilendi ve onuda kaybettim. karnımda iki ölü fetus olduğu için kanama riskim vardı diğer bebeğimde tehlikedeydi çok şükür bir sorun olmadı. gelişmeyen bebek küçülmüş ama diğeri kemikleştiği için hala duruyo o biraz sıkıntı dua edin diğer bebeğime bişey olmasın. öpüorum hepinizi...
Gerçekten zor bir durum arkadaşım Allah sabır versin kalan bebeğine sağlık versin inşallah moralini yüksek tut herşey güzel olur inşallah
ii dileklerin için saol cnm ALLAH kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor ama ALLAHIMIN bugününe çok şükür ki YUSUF TALHA'm hala beni bırakmadı ELHAMDÜLİLLAH...
ii dileklerin için saol cnm ALLAH kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor ama ALLAHIMIN bugününe çok şükür ki YUSUF TALHA'm hala beni bırakmadı ELHAMDÜLİLLAH...
İlk kez yazıyorum burda yeniyim 3 Yıllık uğraş sonucunda tüp bebek denemesiyle 7+5günlük ikizlerime hamileyimmmm ama son doktor kontrolünde 3. bir kese görüldü önceden görülen keselerimden kalp atışını düzenli alırken sonradan görülen keseden alınamadı doktor yüzde 99 canlanmaz dedi ama yinede çok korkuyorum 3. Bebek canlanırsa onu sonlandıracaklar Buda diğer bebeklere zarar verebilirmiş bu durumu yaşayan varsa lütfen bana yardım etsin stres yapmamaya çalışıyorum bebeklerim için ama elimde değil Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına versin...
günaydın kızlar..dün dr randevum vardı bebekler 32 haftayı doldurmuşlar.bende total previa olduğu için lekelenmem olmuştu istirahat ediyorum şimdi son muayene tarihim belli oldu 5 eylül. nst ye bağlancakmışım o gün sanırım sancı çıkarsa alacaklar bebeklerimi
İnşallah canım Allah her isteyene versin ama beklemek çok zor günler geçmiyor ...hayırlı olsun yavruların sağlıkla doğsunlar inşallah tedaviyle olunca insanın hep yüreği ağzında oluyor inşallah sıkıntısız atlatır yavrularına kavuşursun
Sen kaçıncı haftadasın canım bebek hareketlerini duymak bile güzeldir ağrın yoksa bence hiç sorun etme inşallah Allah sağlıkla kucağına verir...kızlar nasılsınız?benım gıbı bebek hareketlerını asagıda hısseden sık tuvalete gıden var mı bazen evde bıle dolasamıyorum asagıya doğru cıkacakmıs gıbı oluyor ALLAHIM su 36 37 haftayı bır gorsek hayırlısı ıle
Cnm merhaba çok şükür daha doğurmadım tlfumun int paketibitince giremiyoruminternete. 35+4 üz. İnş eylülü görürüz.arkadaşlar RANA 82 diye bi arkadaşımız vardı epeydir forumda yok doğum yapmış olabilir mi acaba bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?