- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.261
kızlar nasılsınız?benım gıbı bebek hareketlerını asagıda hısseden sık tuvalete gıden var mı bazen evde bıle dolasamıyorum asagıya doğru cıkacakmıs gıbı oluyor ALLAHIM su 36 37 haftayı bır gorsek hayırlısı ıle
İlk kez yazıyorum burda yeniyim 3 Yıllık uğraş sonucunda tüp bebek denemesiyle 7+5günlük ikizlerime hamileyimmmm ama son doktor kontrolünde 3. bir kese görüldü önceden görülen keselerimden kalp atışını düzenli alırken sonradan görülen keseden alınamadı doktor yüzde 99 canlanmaz dedi ama yinede çok korkuyorum 3. Bebek canlanırsa onu sonlandıracaklar Buda diğer bebeklere zarar verebilirmiş bu durumu yaşayan varsa lütfen bana yardım etsin stres yapmamaya çalışıyorum bebeklerim için ama elimde değil Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına versin...
kızlar nasılsınız?benım gıbı bebek hareketlerını asagıda hısseden sık tuvalete gıden var mı bazen evde bıle dolasamıyorum asagıya doğru cıkacakmıs gıbı oluyor ALLAHIM su 36 37 haftayı bır gorsek hayırlısı ıle
Sanada çok geçmiş olsun tatlım bildiğim kadarıyla 2 embriyo koyuldu 3. nasıl oluştu anlamadım ayrı bir kese görünüyor sen ne durumdasın şimdi kaçıncı aydasın Allah hepimizin yüzünü güldürsün kalan bebişlerimize uzun ve sağlıklı ömürler versin:))Cnm bendede aynı şeyi söylemişlerdi çok şükür 3. Görülen gelişmedi. Sana kaç embriyo konulmuştu? Olabiliyor yani sıkıntı etme.
Tatlım benim yaaa çok geçmiş olsun bende benzer durum yaşadım Allah sabırlarını versin benim 2 embriyo transferi oldu ama 3. Kese oluştu 7. Haftada son olusan keseden doktor kalp atışlarını alamadı diğerlerinden aldı yüzde 99 canlanmaz dedi.sen gelişme olmadı demişin kalp atışı kendiliğinden durmadıda doktormu durdurdu şimdi kaçıncı haftadasın?inşallah diğer bebeğin seni bırakmayacak burdan güzel doğum haberlerini alcaz:)))merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra ben geldim. biliosunuz üçüz bekliodum ama ikizlerimden biri gelişmedi onu sonlandırdılar tek yumurta olduğu için ikizide etkilendi ve onuda kaybettim. karnımda iki ölü fetus olduğu için kanama riskim vardı diğer bebeğimde tehlikedeydi çok şükür bir sorun olmadı. gelişmeyen bebek küçülmüş ama diğeri kemikleştiği için hala duruyo o biraz sıkıntı dua edin diğer bebeğime bişey olmasın. öpüorum hepinizi...
yani 35 haftalıkken doğacaklar galiba hayırlı olsun şimdiden kiloları iyimiydi
Cnm merhaba çok şükür daha doğurmadım tlfumun int paketibitince giremiyoruminternete. 35+4 üz. İnş eylülü görürüz.
Cnm benim bir tanesi baştan beri aşağıdaydı. Dediğin gibi o kadar çok wc ye gidiyorumki anlatamam tabi dönem dönem değişiyor. Sırt üst yattığımda direk geliyordu hala öyle. Alttan muayenede Dr direk bebeğin başını hissediyoruz diyorlar o kadar aşağıda yani. Sıkıntı etme ne yapalım kolay değil 2 bebek.çok şükür 35+4 olduk. Çok dua etmek lazım
Sen kaç haftalıksın telden göremiyorum.bugün gittim Dr a 2390-2450 gr civarındaydı dünde özelde bir Dr a gitmiştim oda 2500 gr mı eçmişler demişti.çok şükür 2000gr geçmiş doğsunlar küveze girmesinler inş. Emme reflekside çok önemli tabi. Sen hangi ildesin? Nst ye felan girdinmi?canım doğurmadığına sevindim haftalarımız yakın senle göremeyince bende panik oldum senden sonra sırada ben varım çünkü inşallah 37 li haftalara erişiriz. bebeklerinin kilosu kaç oldu canım
Sanada çok geçmiş olsun tatlım bildiğim kadarıyla 2 embriyo koyuldu 3. nasıl oluştu anlamadım ayrı bir kese görünüyor sen ne durumdasın şimdi kaçıncı aydasın Allah hepimizin yüzünü güldürsün kalan bebişlerimize uzun ve sağlıklı ömürler versin:))
Canım ya çok sevindim inşallah yakında bebişlerini kucağına alcaksın Allah sağlık ve uzun ömürler versin:)))Cnm banada 2 emr konulmuştu. Oluyor bu durumlar kafana takma ben şuan 35+4 üm çok şükür
Sen kaç haftalıksın telden göremiyorum.bugün gittim Dr a 2390-2450 gr civarındaydı dünde özelde bir Dr a gitmiştim oda 2500 gr mı eçmişler demişti.çok şükür 2000gr geçmiş doğsunlar küveze girmesinler inş. Emme reflekside çok önemli tabi. Sen hangi ildesin? Nst ye felan girdinmi?
canım ben 33 haftalığım, bebeklerin kilosu 1900 civarı 5 eylül de yani 35. haftada nst ye girecekmişim dr öyle söyledi. bu arada nst ye ilk defa gircem sanırım sancı var mı diye bakacaklar sana da yapıldı mı?ben ankaradayım daha önce yazışmıştık bebeğim mağazasının yerini sormuştun bana özalcandan alışverişimizi yapmıştık hatırlarsan
merhaba arkadaşlar biz 31 haftalığız .. bı ıskayetım olmadığı halde doktorum nstleri 32. haftadan başlatacağını soyledı.
muayenede hersey yolunda gıdıyor dedı ama nstnın başlaması ıcın erken degıl mı?
bu konuda fransızım bılenler cvp lütfen
sağlıklı doğumlar canlar
Hayırlı Uğurlu olsun canım heyecanla okudum yazdıklarını Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin darısı tüm bekleyen arkadaşların ve benim başımamerhaba.16 agustos ta bebislerim dogdu.. Tam 35. Haftaya girmistim. Oglum demir 2800 gr 48 cm ve kizim nehir 2520 gr 49 cm dunyaya geldiler. Nehir 1 gun, demir ise 2 gun yogun bakimda kaldi. Emme refleksleri gelisince dr yogun bakimdan cikartip yanima verdi. Bir gece bebeklerimden ayri. Bir gece kizimla bir gece de hem kizimla hem oglumla birlikte yattiktan sonrz taburcu olduk ve macera basladi
Hamileligimin basindan beri pek problem yasamadim sadece bir bebek biraz asagiya yerlesmisti, nitekim dogmak isteyen de o oldu. Dr hep rahatlari iyi 37 beklerle diyordu ama 34+3te kasilmalar baslayinca nidlata baslatti. Ama kadilmalar gecmedi ve ertesi gun nisanim geldi. Hemen hadtaneye yatirip ciger gelistirici ignemi vurdu. İki gun hastanede kaldim ve 3 saatte bir nst ye baglandim. Pek sancim cikmamasina ragmen alttan muayenede 3cm acilmam oldugunu fark etti ve ertesi gun alaim dedi. Altta olan bebek rahim duvarina baski yapiyordu ve cok rahatsiz bir pozsyondaydi. İcerde olmasindansa disarda olmasi daha az riskli dedi drum. Nitekim oyle de oldu, iki kez kordon dolanmis. Zor bir pozisyonda oldugu icin dr tam gorememis.. Su an cok sagliklilar ve cok tatlilar.. Bakmaya kiyamiyorum doyamiyorum
merhaba.16 agustos ta bebislerim dogdu.. Tam 35. Haftaya girmistim. Oglum demir 2800 gr 48 cm ve kizim nehir 2520 gr 49 cm dunyaya geldiler. Nehir 1 gun, demir ise 2 gun yogun bakimda kaldi. Emme refleksleri gelisince dr yogun bakimdan cikartip yanima verdi. Bir gece bebeklerimden ayri. Bir gece kizimla bir gece de hem kizimla hem oglumla birlikte yattiktan sonrz taburcu olduk ve macera basladi
Hamileligimin basindan beri pek problem yasamadim sadece bir bebek biraz asagiya yerlesmisti, nitekim dogmak isteyen de o oldu. Dr hep rahatlari iyi 37 beklerle diyordu ama 34+3te kasilmalar baslayinca nidlata baslatti. Ama kadilmalar gecmedi ve ertesi gun nisanim geldi. Hemen hadtaneye yatirip ciger gelistirici ignemi vurdu. İki gun hastanede kaldim ve 3 saatte bir nst ye baglandim. Pek sancim cikmamasina ragmen alttan muayenede 3cm acilmam oldugunu fark etti ve ertesi gun alaim dedi. Altta olan bebek rahim duvarina baski yapiyordu ve cok rahatsiz bir pozsyondaydi. İcerde olmasindansa disarda olmasi daha az riskli dedi drum. Nitekim oyle de oldu, iki kez kordon dolanmis. Zor bir pozisyonda oldugu icin dr tam gorememis.. Su an cok sagliklilar ve cok tatlilar.. Bakmaya kiyamiyorum doyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?