- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.421
Bizlerde iyiyiz şükür maşallah kolayladık artık bütün günümüz yedirme ve oyunla geçiyor şu iki gündür uykularımız da daha iyi sanki. Dillendirmeye korkuyorum valla aman nazar değmesin.bizimkilerin hiç gece uykusu yoktu bir kaç güne kadar. Bu arada bugün dışarı çıktık gezmeye arabada çok ağlıyorlar idi bugün hiç ağlamadan gezebildik büyüdüklerini fark ettim daha bir ilgililerdi etrafa karşı küçük kızım kendi oyuncağı kendi seçti hatta:)
Canım geçmiş olsun ee yaramazların ne yapacağı hiç belli olmuyor artık bizimkiler de yerde mutfakta işim varsa sürekli kontrole geliyorum yanlarına bir bakıyorum ki koyduğum yerde ve şekilde değiller hoşuma gidiyor açıkçası:) küçük kızım ablasının saçlarını çekmeye başladı kendi biraz kel de kıskanıyor galiba:) ne kadar uzakta koysam bir bakıyorum dipdibe gelmişler yine
maşallah daha uzun uyusunlar inşallah :)
diş sıkıntıları azaldı demek ki :)
evet dışarıya ilgileri felaket arttı degil mi,artık dışarıda vakit geçiirmek daha kolay :)
sagol hkerecim evet artık hiç durmuyorlar oradan oraya gidiyorlar nasıl oldugunu anlamadan.
ya bizim kızın da hayko cepkin gibi saçları var bir tek ortası saçlı gerisi kel :) ne zaman uzar ki :)
Dişlerde patlamadı ama rahatız bu aralar şükürler olsun. İlk defa dışarıda keyif aldım hoş kızlarıma ciciler almaya gittim ama o bile çok mutlu etti beni.bu arada büyük kızım bu gece kesintisiz sekiz saat uyudu sonra emmeye kalktı emerken yine uyudu iki saat normalmi bilemedim.şaşırdım inanki aman uyusalar dert uyumasalar dert ne biçim anneyiz:) darısı küçüğümün başına.
Biz saçları kestirdik küçüğümğn pek yoktu büyüğünün baya vardı.şimdi büyük kızımın daha hızlı uzuyor dediğin gibi canım tepedr var arkalar boş:) toka takacağım günleri iple çekiyorum pek bi severim uğraşmayı
Ayy benim oğlanlar iri olur babalarına çeksinler inşdoğum haftanda çok güzelmiş canım inş bende dyanırım:)küvözde kalmamışlardır heralde seninkiler
uyuyacaklar tabii ki canım uyuyarak büyüyecekler normal bu :) doktor demişti ki,akşam 9da yattı sabah 8de kalktı hakkıdır uyuyack kaldırma :) biz daha o günleri göremedik inşallah görürüz :)
galiba çok güzel ve rahat günler var önümüzde degil mi :)
ben de toka takacagım günleri bekliyorum palmiye yapıp toplıcam kızımın saçlarını :) benden çok anem meraklı gerçi :)
yok küveze girmediler 15 dk oksijen aldılar.ama keşke bir gececik girselerdi tedbir amaçlı da, o gece uyuabilseydim diyorum çünkü 3 gece hiç uyuyamadan geçmişti. ne kötü anneyim di mi.
Inanırmısın sabah emzirmeye ben aldım yanıma bıraksam uyuyacaktı daha ama kıyamadım napimmm..görücez inşallah o günleri bakalım bu gece nasıl olacağız çok merak ediyorum
Olurmu canım tabiki süper annesin:)ikşz annesi olman seni zaten süper anne yapar:)sen iyi olcaksınki onlara bakabilesin
arkadaşlar ben bugün Poyrazımı dermatoloğa götürdüm cildinde kuruluk vardı egzama olmuş aslında 4 aylıkken olmuştu biliyordum uzun süredir geçmişti tekrar eti neyse asıl başka bişey dicem pişik için ne kullanıyım dedim bizimkiler çok pişik oldu buara dedim travazol kullandım dedim doktor bana kızdı sakın dedi onda kortizon var dedi sakın bebeklere kullanma dedi şok oldum yıllarca herkes kullandı ve hala kullanıyor başka bir ilaç verdi bende sizlerle paylaşmak istedim eğer kullanan varsa kullanmasın...
canım annenin yanında çabuk geçen günler inşallah kayınvalidenin yanında da çabuk geçer.
bence annen dayanamaz gelir bir müddet sonra :)
belirt canım en baştan herşeyi.sana yardım etsin destek olsun köstek olmasın.güzel bir dille anlat en baştan söyle ki sonra sorun olmaısn.
umarım bu aşamada eşin anlayışlı olur.rabbim yardımcın olsun.
1. yaşınız hayırlı olsun :)
biz de görür müyüz o günleri :)
Insallah dediğin gibi olurkayinvalidemle bu yogunlugun hakkından gelemeyiz gibi geliyo. Yatar uyur. Dogum yaptigim gun hastaneye geldi de saat1 de yatti uyudu. Biz iki gun boyunca nerdeyse hiç uyumadik. Eger evde de boyle yaparsa benden is guc beklerse işimiz var demektir. Bir de iki gündür benim kızların uyku düzeni iyice bozuldu ya mizir mizir mizirdaniyolar. Sanırım huysuzluklarindan dolayi kucaga alistilar bakalım nasil vazgeciricez. Insallah başka bir sıkıntıları yoktur da. Esime gelince bu ayrılık bakalım yaradi mi eşime gidince görücez.
Ne cins kv varmış canım ya.faydası olmuyosa ewde kalabalık bari etmese...eşin sizi özlemiştir canım kuzularını daha çok özlemiştir babaları:)telefonda konuşmanız falan nasıl soğuk davranıyomu?
Öyle valla. O bebeklere bakmaya diye geldi bakalım. Iyide bebeklere degil birilerinin bana eve bakmasi lazım. Yoksa gercekten işim var. Eşim telefonda biraz tedirgin konuşuyo. Gidince anlariz artik haliinden tavrindan bu ayrılık yaramis mi yaramamis mi. Bu arada senin hamilelik nasil gidiyor. 30. Haftadan itibaren geri sayim başlamış gibi gelmisti bana :) sen ne alemdesin
Allah yardımcın olsun canım bebekler yaşlarına değince rahatlarsın sende biraz inş.valla canım korkuyorum(doğumdan dinlenşyorum zten çoğu zaman,pek ağrım sancım yok allaha şükür.bebekleri daha az hissetmye başladım 2 gündür ondan korktum biraz.
Insallah dediğin gibi olurkayinvalidemle bu yogunlugun hakkından gelemeyiz gibi geliyo. Yatar uyur. Dogum yaptigim gun hastaneye geldi de saat1 de yatti uyudu. Biz iki gun boyunca nerdeyse hiç uyumadik. Eger evde de boyle yaparsa benden is guc beklerse işimiz var demektir. Bir de iki gündür benim kızların uyku düzeni iyice bozuldu ya mizir mizir mizirdaniyolar. Sanırım huysuzluklarindan dolayi kucaga alistilar bakalım nasil vazgeciricez. Insallah başka bir sıkıntıları yoktur da. Esime gelince bu ayrılık bakalım yaradi mi eşime gidince görücez.
Ne cins kv varmış canım ya.faydası olmuyosa ewde kalabalık bari etmese...eşin sizi özlemiştir canım kuzularını daha çok özlemiştir babaları:)telefonda konuşmanız falan nasıl soğuk davranıyomu?
Ayy o zaman ben kv öpüp başıma koyayım:)siz çocukları bana bırakın gidin gezin tozun diyo:)allah kayınvalşdeninde hayırlısını versinohoo daha neler var canım...benim sütüm kayınvalidemin evinde kesildi.çünkü çocuklara bakmıyordu,tuvalete gitsem nerdesin diyordu...şimdi memlekette de rahatım :)
Allah razi olsun cnm. Insallah yaşlarına gelmeden rahatlariz :) dogumun sezeryan mi olacak? Hiiiiiiiic korkma dogumdan hiç. Bebek hareketleri de arada olur öyle. Gunde 10 hareket sayiyorsan tamamdır.
canım dedigim gibi açık açık konuşmazsan zorluk çekersin. sen sadece bebeklerine odaklan.ev işini boşver bırak ne olursa olsun.her işe yetişmeye kalkarsan herşeyi senden bekler.
bebeklerin uyku düzeni oturmaz daha.gazları bitti mi? bittiyse daha rahat uyurlar.uyku düzeni maalesef hemen oturmuyor. ve sen ne yaparsan yap kendi düzenlerini kuruyorlar.40 kere uyuma saatleri degişiyor.
Ayy o zaman ben kv öpüp başıma koyayım:)siz çocukları bana bırakın gidin gezin tozun diyo:)allah kayınvalşdeninde hayırlısını versin
Ewet tatlım spinal sezeryan olcam.kestiklerini hissetmekten korkuyom:18:günde 10 hareket sayıyorum.benimkiler çok kıpır kıpırlardı 2 gündür az hisssedince korktum bşraz.inş yaşlarına bile kalmadan rahatlarsın canım ya tek başına bakabilecek duruma gelirsin.gazları azalınca biraz akıllanıyolar galiba dimi:)bide erkek bebkler dahamı gazlı oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?