- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
slm kızlar
yazılanları okudum ama cevap yazamadım
hiç vakit kalmıyor sanırım
sabah 2 saat akşam 2 saat hastaneye gidiyoruz kızımın antibiyotiği yapılıyor
bugünde damar yolu tıkandı yenisi açıldı yavrum çok ağladı( bi kaç kez iğneyi batırdılar bulamadılar
neyse bu akşam ve yarın sabah son inşallah ...
enfeksiyon testi 3 gün sonra yapılacakmış böbrek usg ise hemen yapılsın istiyorum bakalım dr. ne diyecek
yarında benim muayenem var kırkımız çıkıyor yarın inşallah
ama bebeklerimin gaz sorunu tam gaz devam ediyor
oğlum biraz düzelmişti şimdi 2 gündür sabaha kadar annemle oturuyoruz
genelde sırayla bakıyorduk ama şimdi hem kız hem oğlan ağlayınca işler iyice karıştı
kırkı çıkınca düzelir demişlerdi şimdi hedef sanırım 3 ay
anne sütü konusunda da sıkıntım var uyumuyorum ki hiç süt olsun(
mama miktarı arttı çok üzülüyorum
bizden durumlar bu kadar ...
Dosba çok geçmiş olsun canım. İnşallah tez zamanda iyileşir bebişin.
Tuğba kızında bir şey çıkmamasına sevindim canım. Allah korusun bebeklerimizi. İnsanın içi titriyor onlar hasta olacak diye.
Bana gelince canım çok sıkkın. 15 günlük olduk ama hala 50+50 şeklinde sütüm geliyor. 100 ml. nereye yetecek ki. Bari 6 ay süt+mama olsun diyordum. Yetmeyeceğini kabullenmiştim ama bu kadar az gelmesi üzüyor beni. Denemediğim şey kalmadı yine de artmıyorDereotu, humana, tahin helvası, boza, komposto, su ve daha bir sürü şey... Ama nafile (
Kizlar guzel dilekleriniz icin saolun...simdi kizimin son ignesi yapiliyor ins bi daha gerek kalmaz 3 gun sonra test var
bugunde kendi dr.um var evet basakcim annem bu hafta gidecek ama o kadar zorlaniyorum ki kv gelecek... Aslinda hic istemiyordum ama hic uyuyamiyorum geceleri... Hadi onu gectim gunduz hic durmuyorlar
1ay da kv kalcak sanirum sonra ben annemin yanina gidecem... Bu kadar duzensiz bi yasam seklim olcagini hic dusunmemistim...
Bakalim ne zaman duzene gircem
su gaz sancilarimiz bi bitse hayirlica...
Sut konusunda bende herseyi yaptum ama olmayinca olmuyor kismetleri ne kadarsa iste... Allah pahali mama yiyenlere yardim etsin... Bu mamalar icin rapor oluyormus ama hangilerini kapsiyor bilmiyorum... İlacimiz bitmek uzere cikmaliyim gorusuruz
Dosba çok geçmiş olsun canım. İnşallah tez zamanda iyileşir bebişin.
Tuğba kızında bir şey çıkmamasına sevindim canım. Allah korusun bebeklerimizi. İnsanın içi titriyor onlar hasta olacak diye.
Bana gelince canım çok sıkkın. 15 günlük olduk ama hala 50+50 şeklinde sütüm geliyor. 100 ml. nereye yetecek ki. Bari 6 ay süt+mama olsun diyordum. Yetmeyeceğini kabullenmiştim ama bu kadar az gelmesi üzüyor beni. Denemediğim şey kalmadı yine de artmıyorDereotu, humana, tahin helvası, boza, komposto, su ve daha bir sürü şey... Ama nafile (
süt konusu kesinlikle yorgunluk ve uyku ile alakalı
çok denedim kesintisiz 3-4 saat uyuduğumda süt ii geliyor
siz de eşinize bir seans bırakıp gece kesintisiz uyumaya çalışın
sütünüze ii gelecektir
nasılsa biberon kullanıyorsunuz eşiniz halletsin siz uyuyun
yediklerin çok etkili olmuyor gerçekten en etkili şey dinlenmek
zamanla ikiniz de düzene giereceksiniz sadece biraz sabredin herşeyin ilacı zaman
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inş.
bence geçici bir durum olabilirDelikız bu duruma üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.Öğün olarakta miktar olarakta az alıyorlar,doyunca biberonun emzigiyle oynuyorlar ve sütü yada mamayı dışarı veriyorlar.Normalde 2 güne biten mama da bugün 5. günümüz.Sence normal mi bu durum?
bence geçici bir durum olabilir
belki rahatsızdırlar ondan az içiyorlardır
nasıl biz asta olunca iştahımız kesilir bebekler de öyle
yani her hastalıklarını biz bilemeyiz
eğer 15 günden uzun sürerse duruma el atabilirsin bence
umarım düzelir herşey bol bol içerler
çok zorlama yesinler diye ,onlar herşeyi anlıyorlar ve sen zorladıkça ona tepki veriyor da olabilirler
bi deş u yöntemi seç diyelimki acıktılar biraz ayakta tut hemen mama verme iice acıksınlar belki o zaman daha çok yerler
ben bazen öyle yapıyorum
öyle takılma illaki 150 ile kiloyu çarparak hareket etmeBelkide olabilir.Yani kilo başına 150 cc düşünürsek içtikleri tamam ama eskiye oranla azalma var...
Kizlar guzel dilekleriniz icin saolun...simdi kizimin son ignesi yapiliyor ins bi daha gerek kalmaz 3 gun sonra test var
bugunde kendi dr.um var evet basakcim annem bu hafta gidecek ama o kadar zorlaniyorum ki kv gelecek... Aslinda hic istemiyordum ama hic uyuyamiyorum geceleri... Hadi onu gectim gunduz hic durmuyorlar
1ay da kv kalcak sanirum sonra ben annemin yanina gidecem... Bu kadar duzensiz bi yasam seklim olcagini hic dusunmemistim...
Bakalim ne zaman duzene gircem
su gaz sancilarimiz bi bitse hayirlica...
Sut konusunda bende herseyi yaptum ama olmayinca olmuyor kismetleri ne kadarsa iste... Allah pahali mama yiyenlere yardim etsin... Bu mamalar icin rapor oluyormus ama hangilerini kapsiyor bilmiyorum... İlacimiz bitmek uzere cikmaliyim gorusuruz
öyle takılma illaki 150 ile kiloyu çarparak hareket etme
bizimkiler günde 500-600 ml içiyorlar
ama sütüm yağlı kilo aldırıyor yani çok içmeleri önemli değil yeterli kiloyu alıyorlarsa o kadar takılma miktarlara bence
ayda kaç kilo aldılar seninkiler
Aslında bugüne kadar takılmadım ve hesapta yapmadım kaç cc içiyorlar veya içtiler diye ama dedim ya mama 2 güne bitmeyince kafam karıştı :)
Canım maşallah 1 in üzerinde aldılar 2 aydır.Doğum kiloları 2100 gr ve 2300 gr dı.
maş.almışlar işte daha ne takıyorsun boşver
zaten mama veriyorsun mama her halukarda kilo aldırıyor zaten
kilolarındada sorun olmayacağı için hiç takma
dedimya geçici olabilir
bi de ben geçen nette 4.aydan sonra kilo alımı yavaşlar diye okumuştum
bu durumlarla karşılaşacağız yakında yani alışmak lazım
bide şöyle de yapabilirsin ,besledin doydular 1 saat sonra tekrar onlar acıkmadan beslemeyi dene içerlerse o şekilde dengelersn
Tamam canım,teşekkürler.Ben sağıma gideyim.İnek gibi hissediyorum kendimi :)Hepinize bebişlerinizle sağlıkla geçireceğiniz güzel günler diliyorum...
süt konusu kesinlikle yorgunluk ve uyku ile alakalı
çok denedim kesintisiz 3-4 saat uyuduğumda süt ii geliyor
siz de eşinize bir seans bırakıp gece kesintisiz uyumaya çalışın
sütünüze ii gelecektir
nasılsa biberon kullanıyorsunuz eşiniz halletsin siz uyuyun
yediklerin çok etkili olmuyor gerçekten en etkili şey dinlenmek
zamanla ikiniz de düzene giereceksiniz sadece biraz sabredin herşeyin ilacı zaman
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inş.
Doğumdan sonra ilk kez bugün isyan bayrağını çekip 5'ten 8.30'a kadar uyudum ve 140 milime yakın sütüm çıktı. Söylediğinde kesinlikle haklısın canım. Ben çok karşıdakini düşünen biriyim. Eşim çok anlayışlı olmasına rağmen ona kıyıp uyandıramıyorum sabah işe gidecek diye. Annem yanımda ama ona bırakınca bebeklerden birini o çok mırın kırın ediyor gibime geliyor. Senin yaşadıklarını aynen yaşıyorum. Onun gönlünü yapmaya çalışırken yoruluyorum. Tamam tüm işlerimi yapıyor, yemek bulaşık çamaşır ama süreklide söyleniyor. Özellikle eşime çok laf söylüyor, yoruldum artık idare etmekten, ona eşimi savunmaktan. Oysa eşim her şeyim benim, bugüne kadar her zorluğu aştık birlikte biz. Hep destekçim oldu o benim. Ama anneme yaranamadı bir türlü. Saygılı olmasına rağmen... Annemi gönderecem ama malum k.pederim rahmetli oldu, o gidince kaynanam gelecek oluyo. Ne yapacağımı şaşırdım, iki ucu ... değnek hesabı. Moral de etkiliyo sütü işte. Ama bende de o yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?