2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

merhaba canım geç oldu cvabı kusura bakma. Malum yogun yasıyoruz:) Kolay diyemiyeceğim ikiz büyütmek ancak evlat sevgisi okadar baska ki Allah güç veriyor sana. yorulsanda hasta olsanda kendini değil onları düşünüyorsun. çok sanslıyız bir kere .. onu düşün. herkeste olan bir şey değil. Allahın bir lutfu onlar. büyüdükçe kolaylaşıyor bence. Hareketleniyorlar o ayrı. ama birbirlerini farkettiklerinde iş daha da kolaylaşır. huysuzlukları oluyor tabiiki. ama Allahtan gelen yardımla üstesinden geliniyor. biri daha sakin oluyor diğeri huysyzken. eşin ailen de destek oluyor tabi. bana 40 gün yardım etti annem. şimdi tek bakıyorum. eşim işten gelince yardım edebildiği kadar. 4 aylık olduk. 37 haftalıkken doğurdum. biri 2.145 diğeri 2.440 . buruşuktu ikiside. çok tatlılar ama. evin birden kalabalıklaşıyor. ilk çocuklarım onlar benim.:) seninkiler kız mı erkek mi.. bu arada ikizlerim gittik.çe benzemeye basladı:)

Allah bağışlasın canım ikizlerini.. dğumdan 10 gün önce itmiştim doktora. ve doktorum bana bebeklerin döndüğünü eğer böyle giderse normal doğum yapabileceğimi söyledi. ve ddediği gibi de oldu. ilk doğum olduğu için korktum tabiki. ama ağrı ya dayanmak çok zor değil. eğer ebe sana tarif ettiği şekilde ıkınırsan ve kendini normal doğuma şartlarsan kolay olur. ağrışları dinlememek gerek. sadece sana söylenenni yapmaya çalışmalı. ayrıca normal doğuım olduğu için bebeklerimi küveze almadılar. ertesi gün evime gittim. çok güzel bişey. eer bebeklerin baş aşağıya dönerlerse normal doğum yap. bikerende kurtul. biri çıkınca diğeride kolay çıkıyor zaten. 3 dak. arayla doğdular benim bebişlerim. 2145-2440 kg. idi bebekler . 37 . haftamda doğurdum.

merhaba. biz de 4 aylık olduk. dediğiniz gibi artık daha rahatım ben de. yeni yeni hareketler keşfediyorum olarda. karşılık lı iletişim olunca hareketlenmeler de yormuyor beni. tabiki de yoruluyorum ama rahatım. lohusa sendromu yasadım biraz da olsa. yeni yasları hayırlı osun. inşallah biz de görücez o günleri.:)

Çok güzellerdir mutlaka alllah uzun ömürler versin canım.Benim 4 yaşında oglum var 2 tane daha oğlum oluyor allahın izniyle benimde dogumuma az kaldı sabırsızlıkla beklioruz

Hanımlar merhaba. Malum havalar ısınmaya baslayacak. Dışarı çıkanınız vardır belki çocuklarla ama benheüz bebeklerimle çıkmadım dışarı. Bebek arabası mı yoksa kangru mu daha rahattır ya da kullanışlıdır.

Canım cok teşekkür ederim verdigin bilgi için..benim de ilk doğumum olacak..simdilik kuzumun biri ters ins donerse normal yaparız dedi doktorum cok istiyorum ama biraz da nasip tabi..dediklerini unutmayacam cok sagol..

doğum günüüz çok güzel geçti çok şükür
iki aile tam olarak katıdı
başka şehirlerden üniversiteden arkadaşlarımız da geldiler
çok güzel bir süpriz oldu
epey kalabalıktık
sazlı sözlü eğlence oldu
harika kamera görütülerimiz oldu
resimlerimiz pek düzgün değil çünkü ikisini aynı karede hareketsiz bulmak neredeyse imkansız
ama kamera görüntülerimiz çok güzel

kızıma tütü diktirmiştim, kırmızı üzerinde uğur böcekleri olan
ama kızım kesinlikle giymedi
çığlıklar atarak bağırdı
bizde elimizdeki kıyafetlerden birini giydirdim
ikisine de çok güzel ilk adım ayakkabısı aldım ama
onu da giymiyorlar
bağırıp çağırıp ağlıyorlar
neyse alışacakları gün gelecektir illaki

ertesi gün evin hali ise içler acısıydı
tüm o yorgunluğa rağmen her şey çok güzeldi
allahım nicelerini yaşatsın sağlıkla hep beraber inşallah

kuşlarımın ikisi de anne diyorlar bazriz şekilde
sadece bana gelmek istiyrlar her halükarda
bu duygu anlatılmaz

evde herkes bana duygu dediği için kızım da bana duygu diyor
eriyorum o zaman
su, mama, baba,dede diyorlar
çorabını ellerine verip hadi giy diyince ayaklarının üzerine koyup giy diyorlar kendi kendilerine
bekle dediğim yerde bi 30 saniye bekliyorlar
gel, git diyorlar ve bu komutları yerine geiriyorlar
dış kapıya gidip kapıya vuruyorlar aç aç diyorlar
şapka ve yeleklerini alıp salona getirip giy diyorlar
atti diyorlar
allahım artık bir bebek değil bir birey oluyorlar
beyin gelişimleri bei çok şaşırtıyor

Masallah Allah bagilasin. Yeni yaslari hayirli olsun Bahtlari acik olsun insallah

deneyip göreceksin. bir zaman bebek arabasında olmak istiyorlar bir zaman kanguru da. umarım bebek arabasını severler. kanguru da sırtım çok ağrıyor.

doğum gününüzün güzel geçmesine sevindim. mutlu sağlılı bir ömürleri olsun inşallah.
kısa zamanda yürüsünler. ama o zaman da koştur dur peşinden. çok yorucu olacak ama çok da zevkli.
şimdilerdeki gelişimleri çok şaşırtıcı gerçekten. aylin dünden beri uzun süre ayakta kalabiliyor. saçlarını taramaya, bıcı bıcı dediğimde üstlerini çıkarmaya çalışıyorlar :)

ayyy çok duygulandım allahım bize de göstersin o günleri

kızlar marka olarak ne kullanıyosunuz dün biraz markette baktım ama kafam karıştı fiyatlarını anlamadım mesela prima ve huggiesie baktım hugies daha pahalı duruyo ama adet olarak primadan daha çok ben hep prima die düşünüyodum kafamı karıştırdılar neye alıştırsan ona gider nasıl baş etcen iki çocukla primayı dediler molfix ve huggiesin kalitesi nasıl kullanan var mı fiyat nasıl içine girmeyince anlaşılmıyo

ben her markayı kullandım. en iyisi huggies diye düşünüyorum. bel bantları, bel esnekliği ve beli kavrayışı harika. beli çok iyi sarıyor. bantlar iyi yapışıyor. popodan kayacağını hiç düşünmüyorum. primada sabaha çişi geçirdiğimiz oldu. huggiesde yaşamadım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…