- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.581
oooooooooo neler olmuş neler
arkadaşlar nasıl yorumlamışsınız
keşke herkesin sütü olsa da süt verebilse bebeklerine istediği kadar
benim sütüm de bitti artık ve inanın ne kadar üzüldüğünüzü biliyorum
çünkü şu an o acıyı ben hissediyorum
kaldı ki bebeklerim sadece anne sütü almadılar
maalesef diyorum
çünkü üzülerek söylüyorum mama içtiler
hepimiz mamanın çok da matah olmadığını bildiğimiz için bu konuda bu kadar hassasız
hep bebeklerimize iyi bakmaktan bahsediyorz
şu da bir gerçek ki
birileri de bize bakacak ki süt olsun
ben bu konuda kayınvalidemin hakkını ödeyemem
süt için bana her kolaylığı sağladı ve bana çok iyi baktı
allah ondan razı olsun
meyvemi bile soyup getirdi ayağıma
ye de sütün olsun kızım diye
kimseyi kırmak gibi bir niyetim olamaz benim
hepimiz hala çok zorlandığımız için çok kırılgan sinirlerimiz bu süreçte
Bence konuştukça batıyosunuz hiç konuşmayın daha iyi..olan olmuş süt yok mama verilmiş hala yok mama matah falan diyosun..1 yıl anne sütü vermişsin 2 bebeğine ki tek bebeğe bile bı kadar veremeyenler var bise sizi çok iyi anlıyoruö falan gibi cümleler kuruyosun..nefise arkadaşım sen gebelik sonrası depresyona girmişsin ve ilaç kullanmak zorunda kalmışsın bu senin elinde olan bişey değil bence bunada bu kadar üzülme..anne iyiyse bebeği iyidir..o psikoloji ile süt vermemen belki daha hayırlıdır..allah bilir..benim bebeğimi emzirirken uyuyakalmak gibi bi takıntım vardı ve benim bebeklerim emmedi.belkide böylesi hayırlıydı..arkadaşım zor günler geçirmişsin bence bunlara takılıp canını sıkma..bundan sonrası için güzel şeyler düşün..oooooooooo neler olmuş neler
arkadaşlar nasıl yorumlamışsınız
keşke herkesin sütü olsa da süt verebilse bebeklerine istediği kadar
benim sütüm de bitti artık ve inanın ne kadar üzüldüğünüzü biliyorum
çünkü şu an o acıyı ben hissediyorum
kaldı ki bebeklerim sadece anne sütü almadılar
maalesef diyorum
çünkü üzülerek söylüyorum mama içtiler
hepimiz mamanın çok da matah olmadığını bildiğimiz için bu konuda bu kadar hassasız
hep bebeklerimize iyi bakmaktan bahsediyorz
şu da bir gerçek ki
birileri de bize bakacak ki süt olsun
ben bu konuda kayınvalidemin hakkını ödeyemem
süt için bana her kolaylığı sağladı ve bana çok iyi baktı
allah ondan razı olsun
meyvemi bile soyup getirdi ayağıma
ye de sütün olsun kızım diye
kimseyi kırmak gibi bir niyetim olamaz benim
hepimiz hala çok zorlandığımız için çok kırılgan sinirlerimiz bu süreçte
Bence konuştukça batıyosunuz hiç konuşmayın daha iyi..olan olmuş süt yok mama verilmiş hala yok mama matah falan diyosun..1 yıl anne sütü vermişsin 2 bebeğine ki tek bebeğe bile bı kadar veremeyenler var bise sizi çok iyi anlıyoruö falan gibi cümleler kuruyosun..nefise arkadaşım sen gebelik sonrası depresyona girmişsin ve ilaç kullanmak zorunda kalmışsın bu senin elinde olan bişey değil bence bunada bu kadar üzülme..anne iyiyse bebeği iyidir..o psikoloji ile süt vermemen belki daha hayırlıdır..allah bilir..benim bebeğimi emzirirken uyuyakalmak gibi bi takıntım vardı ve benim bebeklerim emmedi.belkide böylesi hayırlıydı..arkadaşım zor günler geçirmişsin bence bunlara takılıp canını sıkma..bundan sonrası için güzel şeyler düşün..
seni tanımam görmem burası herkese açık bir platform..senin yazdıkların 3. Kişiler dediklerine söz hakkı doğuruyor..senin anne sütü vermenle ilgili kimsenin bi şey dediği yok..anne sütüyle ilgili bilinenleri kimse inkar etmiyo..sen hala olayı anlayamamışsın..sen yat kalk allaha şükret onu sana verene,ve çocuklarına verebildirene..arkadaşına çok sanşlısın anne sütü verdin hep,diyebilirsin ama sen kalkıp çok şanşlısın mama vermedin diyosun..mamaları habire kötülüyosun yok pof kilo,yok toplatılıyo..vs..çocuğunu mamayla büyütmek zorunda kalan bir sürü insan var farklı sebeplerden.mama ve anne sütüyle ilgili gerçekleri herkes biliyo bunlar senin fikirlerin değil zaten..ama bu gerçekler herkese açık bir alanda böyle söylenmez bu sözlerine üzülebilecek insanlar olduğunu düşün..aynı durumu başka şekillerde sende yaşayabilirsin..ben sözlerine falan alınmadım çocuklarımın canı içinde olsun yeter..ama böyle tuzu kuru insanların gelişi güzel konuşmasına kayıtsız kalamadım..
kimsin ki konuşma diyorsun bana
allahıma bin şükür ki verdim sütümü
keşke daha fazla olsa da versem diyorum
sen veremediysen
ve benim sözlerim zoruna gidiyorsa kusura bakma
öyle düşüneceksin diye fikirlerimi söylemekten vazgeçmeyeceğim
üzerinize vazife olmayan konulara yorum yapmayın
okuduğunuz üzere tuğba ile konuşuyorum
olayda üçüncü kişi bile değilsin
kimsin ki konuşma diyorsun bana
allahıma bin şükür ki verdim sütümü
keşke daha fazla olsa da versem diyorum
sen veremediysen
ve benim sözlerim zoruna gidiyorsa kusura bakma
öyle düşüneceksin diye fikirlerimi söylemekten vazgeçmeyeceğim
üzerinize vazife olmayan konulara yorum yapmayın
okuduğunuz üzere tuğba ile konuşuyorum
olayda üçüncü kişi bile değilsin
seni tanımam görmem burası herkese açık bir platform..senin yazdıkların 3. Kişiler dediklerine söz hakkı doğuruyor..senin anne sütü vermenle ilgili kimsenin bi şey dediği yok..anne sütüyle ilgili bilinenleri kimse inkar etmiyo..sen hala olayı anlayamamışsın..sen yat kalk allaha şükret onu sana verene,ve çocuklarına verebildirene..arkadaşına çok sanşlısın anne sütü verdin hep,diyebilirsin ama sen kalkıp çok şanşlısın mama vermedin diyosun..mamaları habire kötülüyosun yok pof kilo,yok toplatılıyo..vs..çocuğunu mamayla büyütmek zorunda kalan bir sürü insan var farklı sebeplerden.mama ve anne sütüyle ilgili gerçekleri herkes biliyo bunlar senin fikirlerin değil zaten..ama bu gerçekler herkese açık bir alanda böyle söylenmez bu sözlerine üzülebilecek insanlar olduğunu düşün..aynı durumu başka şekillerde sende yaşayabilirsin..ben sözlerine falan alınmadım çocuklarımın canı içinde olsun yeter..ama böyle tuzu kuru insanların gelişi güzel konuşmasına kayıtsız kalamadım..
Ucuncu kisi olarak konusuyorum,
Benden yana endisen olmasin.zaten yoktu.
Artik tek kelime etmem.
Ben gayet güzel bir şekilde düşüncelerimi açıkladım..üslubunun yanlış olduğunu belirttim..sizi anne sütünü överek motive edebilir ama mamayı kötüleyerek değil..ben asla kendimi suçlu hissetmedim,alınmadımda,bu düşüncelerle yazmadım..herşey allahtan,sütü veren allah..olmadıysa olmamıştır bundada vardır bir hayır diye bakarım..benim çocuklarımda sütten yana değilde başka yönlerden şanşlı oldukları taraflar var ben onlara şükrederim..allaha şükürler olsun evlatlarımın sağlığı yerinde..rabbim onları hayırlı ve sağlıklı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin..insanların buraya yazdığı bir cümle sanal ortamda olsa birilerini ne kadar yaralayabiliyo.heleki anne sütü ve mama gibi bir hassas konuda, kelimeleri seçerken dikkat etmek gerekiyo,elbetteki niye kötü değildir ama sözün ucu dokunan insanlar oluyo,bu alınganlık değil..ayrıca buraya yazmasada okuyan bir sürü insan var...ben arada girip okuyorum ama yazacak vaktim olmuyo..böyle bi konuyada denk gelince yorum yapmaktan kendimi alıkoyamadım.olayı çok farklı yerlere çekiyorsunuz.
o, kendi adına konuşuyordu.
papatya beni teselli etmeye, ikna etmeye çalışıyordu. mama kullandığı için onun canı yanıyordu. mamayı keyfi olarak kullanmıyordu. tüm anne sütü veremeyen anneler gibi MECBURİYET ten kullanıyordu. ben sadece bir kaç ay mama verdim bir sene anne sütü aldılar, çatlayın, patlayın mı dedi? tuzu kuru ne demek. nasıl bir cümle bu? kendinize neden bu kadar haksızlık ediyorsunuz? çocuklarımızın birbirinden neyi eksik, neyi fazla? sizin çocuklarınız şöyle böyle mi dedi yani açık açık. siz anne sütü vermediğiniz için suçlusunuz mu dedi?
o burada kimseye saygısızlık yapmadan konuştu.
burası herkesin yazıp paylaştığı bir platformsa eğer herkes her söylenene alınmasın, gücenmesin. herkes yazıyorsa eğer canı isteyen konuyu istediği tarafa çeker, istediği gibi yazar. herkesin yazdığı yerde gücenme alınma olmaz.
buraya öyle sandığın gibi herkes yazmıyor. burası belli başlı kimselerin yazdıığı, paylaştığı bir platform. papatya ise o kişilerdendir. buaraya yazan herkes tanır, herkes sever. yanlış anlaşılma varsa düzeltir, özrünü diler, kendini ifade eder. burayı özel kılan buraya yazan belli başlı kimselerdir. herkes ne konuşacağını ne yazacağın bilir. yoksa ne ben olurdum burada ne de papatya ne de diğer sürekli yazan arkadaşlar. kimse aradığı cevabı bulamazdı, kimse özelini paylaşamazdı. biz buraya fikren yardımlaşmak, motive olmak için yazıyoruz. kimse kimsenin moralini bozayım diye uğraşmıyor, ileri geri, gelişigüzel konuşmuyor. ama sen düşüncelerini haksızca ve gelişigüzel yazmayı başarıyorsun.
nefisberk güzel bir dille anlatmış. sen ise batırmışsın. papatya bunu haketmiyor. onu tanımadığın belli.
evet, bu konuda veya başka konularda aşırı bir hassasiyetiniz olabilir. herkesin kabul edemeyeceği şeyler yazılabilir. yeterki adaba uygun yazılsın.
bu gereksiz alınmalara, lafı başka yerlere çekmelere, saygısızca cevap vermelere rica ediyorum son verin. buradaki motivasyonu kırmayın. değerli vaktimizi moral bozucu şeylere ayırmayalım.
papatya diğer arkadaşa 3. kişi bile değilsin demiş. sen konuya dahil oldun ve gerekli izahatı da aldın. o diğer arkadaş bu tarz konuşması ile hiç bir şekilde bilmem kaçıncı kişi olmaz. yine yanlış anlamışsın. eğer hala ikna olmadıysan papatya ya haksızlık ediyorsun demektir. endişen yoktu vardı lafları yersiz. bu kadar kolay konuşma. senin mi endişen vardı ki bu kadar kolay alınıyorsun, tek kelime etmem diyorsun?
kendinize haksızlık ediyorsunuz
Kızlar napıyosunuz ya,en tecrübeli ikiz annelerindnsiniz siz topiğin yapmayın böyle.en zor zamanlarını atlatmışsınız ikizlerinkeyfini sürün ne gzl.bende yine gazdan yakınmaya gelmiştim neler okudum
Canım gaz sıkıntınız var galıba,denemedıysen
Bebegının ayaklarına ve karnına acı elma yagı var ondan sur ovala guzelce bızde ıse yarar gıbı olmustu.bıde emzırıyorsan ısırgan rezene ıc bol bol hem sutun artar hem gaza ıyı gelır.
Biraz önce acı elma yağı sürdük canım inş fayda eder çok zor bi dönemmiş allah daha zorunu yaşatmasın:)dünde intten nurse harveys sipariş ettim bugün gelcek onuda deniycem.zinco metsil daha neler,hiç fayda etmedi.sizin sancılar ne zaman azaldı
Canım benım ınsallah gecer ya benımkıler gazdan aglamıyordu ama gaz sancısı oldugu bellıydı.uyuyolardı ama tıs tıs ınsanın içi kaldırmıyordu kucaklayınca karnını tutunca sallayınca uyuyolardı rahat.nurse harveys zınco hepsını denedım bende fayda etmedı pek,.2. aydan sonra azaldı sankı sonra bır yadına kadar gecede ıkı kere kalktılar sonra baska sebeplerden hıc uyumamaya basladılar, sımdı bırı sabaha kaadar uyur bırı kalkar gene, yapacak bısey yok
Bide sürekli ağladıkları için otırma odasında bizim yanımızda duruyolar yataklarında değil,alışıp yataklarında yatmak istememezlik yaparlarmı?
Benimde şuan en büyük hayalim 3 aydan sonra azalmasıkaç yaşında seninkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?